Kızım daha önce cinsel ilişkim olmadı ama ara ara mastürbasyon yapan biriyim. fakat bir kaç kez dışında mastürbasyonla boşalamıyorum. Neden acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKlitoral orgazımdan mi bahsediyorsun yoksa normal mi? Yanı benim klitorelde boşalabildigim soylenmez. Yani oksadiktan sonra bir noktada 1 2 saniyelik zevk alıyorum ve bitiyor. Öyle bir sıvı geldiğini düşünmüyorum. Klitoral orgazm bu mu acaba diye de merak ediyorum hatta 😂
231 Yorumla
Soran+1 yılKlitoral mast yapıyorum ve dediğin gibi 1-2 saniyelik zevk alıyorum sadece ama daha öncede beyaz sıvı geldiği oldu bir kaç kere
- +1 yıl
Daha ne olacak ki?
Odur işte.
Cevap sahibi+1 yılYanı arada bende bir şey hissediyorum ama bu zevk suyumu yoksa gerçekten boşalmak mi bilemiyorum. Ne kadar kötü yaa 1 2 saniye ne yaa. Sinir bozucu. Keşke daha uzun sürse ve şehvetli olsa
Soran+1 yılEvet çok kısa bir süre gerçekten keşke daha uzun olsa
- +1 yıl
Birkaç defa olabiliyor diye biliyorum kadınlar.
Cevap sahibi+1 yılDaha güzel olduğunu düşündüğün yöntemin var mi ben parmak. kullaniyorum ve sıkıldım
Cevap sahibi+1 yıl@kalpyalnızlığı yani ard arda 3 4 kez o 1 2 saniyelik zevki yasatabilirim kendime
- +1 yıl
Bu çok güzel bir şey işte. Cünsellikte de birlelme anında erkek o kısmı uyarmalı bence parmaklarıyla. Belki daha uzun süre zevk alır kadın.
Cevap sahibi+1 yıl@kalpyalnızlığı evet olabilir 😂
- +1 yıl
Erkeğin o an kadına mast yapması kadını etkiler miydi?
Soran+1 yılHayır bende parmakla yapıyorum ve klişe gelmeye başladı işin kötüsü erkek arkadaşımdanda ayrıldım tam kendimi sevişmeye hazır hissettiğim anda
- +1 yıl
Kadın orgazm olur bir de boşalmaz, ıslanma olur ki bence o da ön sevişme anında bile olur.
Cevap sahibi+1 yılYanı ben sevişmeye uzak bakıyorum ama kendimle eğlenirim de parmak sıktı benide
Cevap sahibi+1 yılOpustugunde başlıyoruz ıslanmaya ben oyleyim
- +1 yıl
Islandığını hissediyo musun o an?
Bir de ilk ıslaklık çamaşırın üzerine çıkacsk kadar oluyo mu?
Cevap sahibi+1 yıl@kalpyalnızlığı yani bu kisiden ksiiye degisir ama ben islanirim baya
- +1 yıl
Bu ilişki için iyi bir şey bence. Islaklığı kadar kadar haz alır bence ilişkiden. Uyarılması daha kolay olur.
Erkeğe de çekici gelir bu.
Cevap sahibi+1 yıl@kalpyalnızlığı 😂 yani kayganlık acısından iyi bir durum
- +1 yıl
Erkek kadına göre daha çabuk orgazm olur, boşalır.
Erkeğin kadına mast yapması kadını etkiler mi peki?
Cevap sahibi+1 yıl@kalpyalnızlığı evet tabii kii
- +1 yıl
İlişkidrn önce kadının orgazm olmasını isterdim ilk.
Mast ya da oralla.
Kadının o halini görmek, izlemek erkeği orgazmdan sonra en mutlu eden şeydir belki de.
Cevap sahibi+1 yıl@kalpyalnızlığı kadinlard ada oyke
- +1 yıl
Ama erkekler çok çabuk etkilenir ve bir defa boşaldıktan sonra ikinci ilişki için beklemesi gerekir.
Kadın art arda orgazm olabildiği için kadının istekleri ve ilk orgazmı öncelikli olmalı bence.
Cevap sahibi+1 yıl@kalpyalnızlığı katılıyorum erkeklerde 1 kez o anlık yani ben klitoralde 4 e 5 e giderim aynı anda 😂
- +1 yıl
O yüzden uzun bir ön sevişmeden sonra ilk oralla kadın orgazm olmalı.
Diğerlerinde de erkek kadının içindeyken kadına mast yapmalı bence iki orgazm türünü de hissetmesi kadını daha çok etkilemez mi?
Cevap sahibi+1 yıl@kalpyalnızlığı aynen katılıyorum ikiside olmalk
- +1 yıl
Orgazm anında kadın neler yaşar?
Cevap sahibi+1 yıl@kalpyalnızlığı yani kafa göçü diyim en basiti
- +1 yıl
O an uyarılmaya devam etse kadın nasıl bir his oluşurdu?
Cevap sahibi+1 yıl@kalpyalnızlığı yani bir noktada o zevki hissettiğinde 1 2 saniye sonrasında klitorisi yalamaya v eya dokunmaya devam ettiginde can avitmaya basliyor
- +1 yıl
O zaman durmalı.
İkinci orgazm için biraz nefeslenmeli kadın, sonra kalınan yerden devam etmeli.
Ama bu arada öpüşme olmalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/2f2iKZjSrfoBurdan izle senle ilgili bölüm 9. dk dan sonra neyi yanlış yaptığını sen bul🙃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılYaptıkların sıradan geliyodur o yüzden olabilir biraz heycan katmayı dene
20 Yorumla
+1 yılUyarma yöntemiyle mi yapıyorsun yoksa kızlığa bir şeyler sokmaya çalışarak mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılUyarma yöntemi
- +1 yıl
Vücudun level atlamış hanım kardeşim artık mastürbasyon işe yaramıyor ya başka fantezi bulacaksın ya da evleneceksin
Soran+1 yılEvlenmek mi? Yok almıyım sjsjsjs düzgün seven insan kalmadı
- +1 yıl
Tabi tabi eminim ondandır görürsem söylerim niye bütün erkekleri genelliyorsunuz iyi bana göre de bir tane bile ahlaklı bakire bekarete önem veren kadın kalmadı hepsi kaşar o zaman? olmaz öyle şey genelleme yapma ben bakirim çok ta şeker gibiyim ama size göre türk kadınlarına göre biz hanım evladıyız süt bebesiyiz tabi siz illa şerefsiz döven dayak atan ararsınız sonra da kadın kollarıyla kadına şiddete hayır pankartlarıyla mitingler yaparsınız dimi?
Önemli olan uyarıcı noktan bulman. Bsu nokta ile işin daha kolay olacaktır. Tabi kuracağı hayal de önemli
00 Yorumlaboşalmaktan kastın zevk suyu mu yoksa beyaz sıvı mı
03 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz sıvı
Soran+1 yılIslanıyorum bir kaç saniyeliğine zevkte alıyorum ama daha önce bir kaç kez beyaz sıvı geldiğide oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeterli düzeyde kendini azdiramiyorsundur veya hayal gücünü kullanman lazım ya da birilerini bulup sanal yapmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece oralla bosaltma fantezim var ilgilenirsen beklerim 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşalma derken zevk suyumu yoksa beyaz sıvı geldimi yaparak öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakireysen orgazm olursun boşalamazsın
22 Yorumla
Soran+1 yılHayır bir kaç kere beyaz sıvı geldi
Cevap sahibi+1 yılDengeyi iyi kur yani fazla uzatırsan boşalamazsın kaçar mi diyim biter mi
+1 yılTatikleri var.
Sana yardımcı olurum istersen00 Yorumladısında derken o dısındakıler nasılmıs sekerım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyaz sıvı gelince neler yaşıyorsun o an
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatmin olamıyorsundur
00 Yorumlaartık sevişme zamanın gelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirkaç kez dışı?
Daha ne olacak ki?00 Yorumlabaşarı az gibi mi
00 Yorumla
+1 yılDuş başlığı tur
00 YorumlaUyurken aklına gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka şeyler dene.
01 Yorumla- +1 yıl
Bakk sennn
+1 yılFarklı şeyler dene
00 Yorumla
+1 yılBoşalamazsın tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. degdirmek lazım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi