Eşimin erken boşalma problemi olduğu için mastürbasyon yapıyorum. Bu kötü bir şey mi?

Ben eşimi çok seviyorum ama erken boşalma gibi bir problemimiz var. Şöyle ki ben ondan önce de ilişkiye girmiştim, daha sevgili değilken yani. aralarında erken boşalan vardı ama eşim daha erken. Bazen oluyor 3 4 gir çık sonrası yani 1 2 dakika geçmeden boşalıyor. Bazen 2. yi yapıyoruz, yok onda da en fazla 6 7 gir çık sonrası yani maximum 4 5 dakikaya boşalmış oluyor. Ön sevişme dahi olsa yok. Ben biraz geç boşalan biriyim, tam gelmeme yakın giriyor içime artık. 🙄 Bende o yokken mastürbasyon yapmaya başladım, en azından rahatlayabiliyorum çünkü bazen ben boşalmadan kalıyorum ve bir kaç gün kasık ağrısı çekiyorum. Sizce kötü mü yapıyorum mastürbasyon yaparak?

bir de bu erken boşalma için ne yapabiliriz 🙄 ilişkiye girmekten kaçasım geliyor🙄

bir de nişanlıyken böyle bir problemimiz yoktu çünkü o zamanlar vajinamı yalamayı seviyordu, evlenince o da geçti durduk yere🥲 yalayınca bende baya zevke geliyordum, kolay oluyordu. Bi de ek olarak kilo aldık, o mu etkiliyor diye düşünmüyor da değilim.

Eşimin erken boşalma problemi olduğu için mastürbasyon yapıyorum. Bu kötü bir şey mi?