Bence evlenmeden ilişki olmamalıdır. Öyle kişiler varki seni her türlü ikna eder ilişkiye girer haydi söz nişan dediğinde ipe un serer zorda karıncadan engeller öyleleri çok fazla
cinsel ilşkimi sevisme felanmı yüzeysel cinsel ilişkiyse hic olmasa iyi olur ama bekarete takılmıyosan 1 ay 2 ay gecmelı yüzeyselse 2 haftada baslanır yavas yavas ama sık sık görüsmenizede baglı tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bence herkesin kendi kararıdır. yani aradaki sevgiye samimiyete göre değişir ortak kararlar alınır
Bence evlenmeden ilişki olmamalıdır. Öyle kişiler varki seni her türlü ikna eder ilişkiye girer haydi söz nişan dediğinde ipe un serer zorda karıncadan engeller öyleleri çok fazla
cinsel ilşkimi sevisme felanmı yüzeysel cinsel ilişkiyse hic olmasa iyi olur ama bekarete takılmıyosan 1 ay 2 ay gecmelı yüzeyselse 2 haftada baslanır yavas yavas ama sık sık görüsmenizede baglı tabi
Ben cinsellik yasamam cinselik isteyen kadin ilede beraber olmam ben musluman bir insanim sohbet ederim insanlarla ama ilerisi asla olmaz
Konuşmanın hızına göre ilk akşamdan başlamakta fayda var
Ne kaçıncı ayı ya çoğu partnerimle ilk günden çok cinsellik yaşadım
3-6 arasında bilimsel olarak da bu böyle yani 5-6 mantıklı bir düşünce 🙏🏻
çünkü birisini tanımak ortalama bu kadar sürelerde gerçekleşiyorm
gerçekleşiyor*
Bazen 5 6 ay bazen 1 ay bazen 1 yıl. Aradaki çekime ve güvene bağlı bir durum bu
Bunun bir zamanı yoktur, iki kişi arasındaki ilişkiye göre değişir.
Bunun zamanı olmaz şunu hiç anlamıyorsunuz. Güvensiz soğuk bi ilişkide iki yıl geçse nolur
Her zaman yaşanabilir. Kudurmaya bağlı.
Valla uyuşmuş ise ilk günde bile olur
bence ilk buluşmada olmalı çok heyacanlı olurdu
Evlenmeden verme bence
Canın istiyosa zamanı yoktur
Bilemiyorum Altan
Sonucunu bile bile gitme
6 ay ideal bencede
Bence hemen olabilir istekli biri misin
kişilere bağlı
Güven olgusu yerleştiğinde olur yani
Evlendikden sonra