Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Çiftten çifte değişir bu durumun. İyi gidiyor ise ne zaman olduğu önemli olmamalı normalde.
Ancak günümüzde cinsellik yaşandığında ilgi ve birliktelik yıpranıyor. Sanırım hızlı tüketim sonucu bu gerçekleşiyor. Önceden cinselliğe gelene kadar paylaşacak bir çok şey bulurdu insanlar. Şimdi elinizdeki akıllı telefonlar sayesinde kimse kimseyi özlemeden, konuşup paylaşmadan buluşmanın heyecan ve coşkusunu yaşamadan gerek sosyal medya gerek mesajlaşma ile iç çamaşırının modeline kadar öğrenip görebiliyor. Bu da geriye tek bir eylem bırakıyor cinsellik (seks) bu da gerçekleşince olayın tılsımı kaçıyor veee geçmiş olsun. Her iki tarafta bir birini suçluyor. Her şey seks içinmiş bla bla...
Akıllı telefonlar ile fiilen yaşamamız gereken şeyleri yaşamayıp dijitalden hızlıca tüketiyoruz.
Sonrada Erkekler: Düzgün kadın yok. Kadınlar: Adam gibi adam yok diyerek şikayet ediyor :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Mumkunse evlenmeden yapmamalisin. Çünkü genel olarak biz erkeklerin ulasmak istediğimiz en son nokta sekstir. Eğer yaparsan bundan sonra artık soğukluk olmaya başlayacaktır. İstersen tecrube edebilirsin. Yok ben cinsellik istiyorum diyorsan zaman fark etmez iliskinin ilk günü bile yapabilirsin
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılEvlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım ama madem öyle bir niyetiniz var karşılıklı güven ne zaman oluşursa o zaman yaşanmalı.
10 Yorumla
+1 yıl7-8 aydan sonra ipler kopuyor zaten sağlıklı bir ilişkide. Bana göre belli bi süresi yok iki taraf da ne zaman isterse 🤷🏻♂️
00 Yorumla
+1 yılİlişkilerde böyle zaman sınırlaması yapmak Pek doğru değil bakışına bırakmak lazım kişi arasındaki çekim Herkes de aynı değildir
01 Yorumla- +1 yıl
*akışına
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok riskli süreç.. Ayık ol ha :) Şaka bi yana 10 ay felna lazım gibi.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda riskli
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden olmaz ama günümüzdeki ilişkilerde böyle olmuyor maalesef
10 Yorumla
+1 yılevlenince yaşanmalı. hevesini alırsa büyük ihtimal bırakır seni
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlar 1 yıl, nikah, evlenince falan demiş ama bu eğer cinsel geçmişiniz yoksa mantıklıdır, bakire demiyorum bu arada. Aksi halde bu beni kullanıyor diye bırakıp giderim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılgelişine bırakmak lazım. böyle şeyler planlamayla olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Siz cehennemi kısık ateşte ılık bir duş mu sanıyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin boyutuna ve gidişatına göre değişir bu süre.
00 Yorumla
+1 yılNe fark eder lan
Vereceksen ver
3. ayda veya 8. ayda ne fark edecek00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik sonrası o kişinin gitmeyecegine dair bir senet yok
10 YorumlaSenin haya bakış açına bağlı bence zaman sınırı koymak saçma ama diyebilrsin evlenmeden önce yapmam vs gibi kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNikah masasına oturtup imza attirdiktan sonra 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinizi basitleştirmeyin. Evlenmeden olursa büyük ihtimalle bırakır gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 yıla yakın zaman..
Ama artık herkes maske takiyor belki amacı kullanmak bilemezsin.
01 Yorumla- +1 yıl
1 yıl uzun bir zaman değil mi
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Buna kişiler karar verir.. ama genelde en geç Bir sene sonra falan
00 Yorumla
+1 yılTürk kızlarını amacım cinsellik değil diye ikna ettikten sonra cinsellik yaşamak tam bir paradoks😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Karşındaki kisinin ne kadar ciddi olup olmadığına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılciddi degilse ilk ayda ciddyise uzun bi sura hatta hiç
00 Yorumlaİlk buluşmada tercih ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiz 8deydi gayet ideal
00 Yorumla
+1 yılCanın ne zaman istiyorsa
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılNikahtan sonra
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yıl1. ay iyidir
00 Yorumla
+1 yıl1 yıla yakın olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
Oha çok değil mi
- +1 yıl
Oho çok doğol mo
+1 yılAkşamına
00 Yorumla
+1 yıl1-2 ay
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Evlenince
00 Yorumla
+1 yıl3 iyidir
00 Yorumla
+1 yılGüven oluşunca
00 Yorumla
+1 yıl6-7 bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYasanmamali.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenmeden yapma pişman olabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 sene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zaman istersen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Farketmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıl2 bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar