23 yaşında yeni evliyim eşim çok sert ilişki giriyor. Uyardım ama beni hiç dinlemiyor ve kuru sekilde girdiği için canım çok acıyor boşanma sebebebimi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet. Yargıtay kararı var. Boşanma sebebi sma bunu ispatlamalısın. Videoya çek kayda al o anı, sana tecavğz ettiği o anı, acı hissettiğini kuru kuru zorla girdiği ve seni zorla acıta acıta s*ktiği tam belli oldun. O zaman tek celsede boşarsın onu.
Yok eğer zevk alıyorsan, rolünü iui oyna, abart, çığlık at, ama çaktırmadan *m dudaklarının arasına hatta vajina içine jel sür.

Hem uyarıyor, hem a*ının açılmasını önlüyor. Sana @OKEY Kayganlaştırıcı Jel Nirvana yı öneriyorum. Eşinin peni*ine de sürebilirsin. Onunla cinsel ilişkiden aldığın eziyeti azaltır. Hatta keyif ve rahatlığı arttırır. Şehveti artırmaya yönelik kaygan ve ipeksi kıvamda su bazlı bu jel sana büyük haz verecek ve sen bunu mastürbasyon sırasında da kullanacaksın. Şişesi de özel. Onu da o amaçla kullanabilirsin. Hem de özel afrodizyak etkisi seni uçuracak. Bu kaygan jeli sayesinde hissiyatın artacak. Özellikle kadınların orgazm olmasına çok yardımcı olduğuna çok şahit oldum. Mutlaka al kıllan, hislerimi bizimle de paylaş lütfen. 🔥😻😎
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
evet direk boşan üstüne dava aç parasını sana hard girdiği gibi sende ona duble hard gir boklu donuna kadar al hatta boş ver onuda alma napacan kokmuş donunu sayin hakim eşim uyardım acayip şekilde hard giriyor hemde düz sade şekilde bu yüzden ben onu uyardım ama beni dinlemedi bende şimdi duble hard ona geçirmek istiyorum lütfen beni boşa ve şartlarımı kabul et : D efendim
00 Yorumla
Aklınıza hemen boşanmayı getirmeyin. Evet bu şekilde birliktelik olmamalı. Eşinize daha uygun yöntemleri anlatın, bilgilendirin. Ona öğretin. Baktınız olmuyor bir uzmana danışın. Baktınız yine olmuyor işte o zaman gereğini yapın.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Bunu sevişmenin ortasında yavaş deme de cinsellik dışında otururken işte canım ben biraz daha yavaş slov bi ilişki istiyorum arada sert de yapalım tabiki ikimizinde zevkleri önemli ama en azından öncesinde sen yalasan ben yalasam hem ıslanmış olsa ikimizde çok daha fazla zevk alsak olmaz mı dersin kocan öküz değilse olur hayatım der dikkat eder baktın öküz canım böyle çok acıyor daha dikkatli ol dersin
27 Yorumla- +1 yıl
boşanma sebebi mi sence
- +1 yıl
@kardanadam28 seks için evlendilerse boşansınlar ama küçük şeylerden boşanan da ne biliyim bana saçma geliyor
- +1 yıl
sen napardın böyle olsa
- +1 yıl
@kardanadam28 ben evlilik öncesi cinsel yaşam olması gerektiğini düşünüyorum uymayan biriyle evlenmezdim
- +1 yıl
- +1 yıl
@kardanadam28 alakası yok asıl burada okuyor şeyler 17 18 yaşındaki her erkek en az bir kozla ilişkiye girmiş 17 18 yaşındaki her koz en az bir erkekle ilişkiye girmiş oluyor maalesef
- +1 yıl
Normali ne peki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
42Cevap
Eşiniz sizin istek ve şikayetlerinizi dinlemeli, siz hazır olana kadar ön sevişmeyi sürdürmeli ve hazır olduğunuzda birleşme başlamalı, cinsellikte iki tarafta zevk almalı, siz şişme kadın değilsiniz, uyarılarınızı dikkate almak zorunda, eğer almıyorsa eşiniz de olsa cinsel ilişkiye girmek zorunda değilsiniz, karşı tarafı tatmin edeceğim diye işkence çekip cinsellikten sizi soğutan bir adamla evli kalmak zorunda da değilsiniz, cinsel terapiste gitmeyi önerin, eğer hiçbir şeyi kabul etmiyor ise elbette bu durum boşanma sebebidir.
42 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Güzel yorum 😊👍 - +1 yıl
Tecrübe başka bişey
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkide iki tarafta zevk almayı hedeflemektedir gerekir. yaptigi hata sen dulanmadan giriş yapıyor sen sulanmadigin içinde sana işkence gibi geliyor bu ilişkiden keyif alamıyorsun. Bunu yapmıyorsa şu bazlı kayfanlastirici kullanarak yapsa acı olmaz ben ilişkiyi sert yapınca yarim saat yerine biraz yumuşak yapıp seni sulandirarak bir saatte yapmasını sağlarsınız keyif alır farkında farkrdersin
00 Yorumla
+1 yılBosanma sebebi net. Boyle omur mu gecer kesin gizli sapik bu ve narcist sadece kendini dusunuyor kuru girilir mi mal
215 Yorumla- +1 yıl
ne malı be.. asılsen ne dediğinin farkındamısın onun görevimi demekki cinsel yönden isteksiz kadın yoksa zaten ıslanır
- +1 yıl
@dragon3131 sende bu mallardansin belli
- +1 yıl
atma hukukçu bile değilsin boşanma sebebiymiş yalamak zorundamı be mal
- +1 yıl
@dragon3131 ben yalasin mi dedim? Hukukcu oldugumu ne zmn dedim? Sen baya malsim
- +1 yıl
bak sen tecrübesizsin bu belli.. kadın frijit tedaviye ihtiyacı var yetersiz yani.. Ankara'da yaşasan deneyimin olurdu küçük şehirdesin belli
- +1 yıl
@dragon3131 ne diyorsun ya🤣 yas kac? 14? 13?
- +1 yıl
tecrübesizsin baya sen yaa
- +1 yıl
@dragon3131 bi de takip istegi atiyor mal
- +1 yıl
@dragon3131 sen kesin 31cisin. Bir kadin nasil tatmin edilir bilmiyorsun. Sana kadin agir gelir. Git mastürbasyon yap
- +1 yıl
burdan yazmayayım dedim rencide olma diye köylü seni
- +1 yıl
maddi manevi dibin düşer bence büyük konuşma erişemezsin bana hem oturduğun yer ham konumunla
- +1 yıl
@dragon3131 🤣🤣 ankarali magara adamlarindan hoslanmiyorum. Sen git kendi dengi kekolarla takil.
- +1 yıl
@dragon3131 s@l@k misin ben avrupa da yasiyorum. Senin gibilerin yuzune bile bakmam
- +1 yıl
yaşlısın belli kendine güvensiz ve ezik bol şans
- +1 yıl
@dragon3131 😂😂 sen seks yapmasini bilmiyorsun ezik olan sensin
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Şimdi sert * demek hani sadece kuru kuru soktuğu için mi? Tecavüz eder gibi yazmissin da sana mı öyle geliyor acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sert
- +1 yıl
Ne yapıyor işte onu dersen eğer
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ona at
https://youtu.be/DjFjo6Sbcyg00 Yorumla Ön sevişme süresini uzat sulanırsın bir de o girmeden tükürükle eşininkini sıvazla krem etkisi yapar
00 Yorumla
+1 yılYatağın yanına bir sopa koyun, zorla birşeyler yapmaya çalışırsa kafasına vurup etkisiz hale getirin.
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan bunu uygun bi dille soyle baktin duzelmiyo iliskinize ara verin
00 Yorumla
+1 yılİstemediğin bir şeyi yapıyor ise tabi boşanma sebebi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. izin verme yapmasına. seninle biraz ön sevişme yaşasın ve sen hazır olunca girsin içine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma sebebi değil ama bidaha vermeme sebebi olabilir
00 Yorumla
+1 yılEşin dağ ayısı mı kuru bir şekilde yapmak nedir?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uyar seninde bir canin olduğunu farketsin ne o vahşice
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayvanlik yapmaya devam edecekse verme sende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kuru kuru yapiyosa siknti çok canın acır eşine anlat ya da o anda kendini çek geri
00 Yorumla
+1 yılNe alaka boşanma sebebi ya zaten acı her defa olmaz idare et sende
12 Yorumla- +1 yıl
Kuru sokuyormuş ama
- +1 yıl
sadece ilkinde mi oluyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılGireceğini önceden hissedip yollara soğuk sıkım zeytinyağı dökmen lazım
00 Yorumla
+1 yılBence boşan sen bu adamın azgınlığının hakkından gelemezsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Hiç bir şey görmemiş mi eşin sevişmesini bilmiyor mu
00 Yorumlasevişmeyi uzun tutma formulu yarat bunun ıcınde bosanma
00 Yorumla
+1 yılseni küçük trolcü seni
02 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef gercek
- +1 yıl
gerçekse avukatım ben ayrıntıları yaz cevaplayayım
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kuru kuru nasıl girecek anlamıyor nu işten belliki
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadigindan değil canı öyle istiyor
+1 yılDayanamıyorsan ayrıl derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılterbiyesiz ya polise şikayet et:)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. evet boşanma sebebi :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kuru kuru girilir mi hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltecavüz fanmtezisi vardır. yazık sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Boşardım net
21 Yorumla- +1 yıl
sevişmeyi de bilmiyosa. haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküzle evlenmişsin maalesef
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSana acımayan biriyle evlenmeseydin
00 Yorumla
+1 yılönce yalamıyo mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Tadını çıkar...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Direk bosa
00 Yorumla
+1 yılboşan gitsin
00 Yorumlayalattır önce
00 Yorumla
+1 yılonu cezalandır ozman
00 Yorumla
+1 yılBoşanın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bunu uyarmalisin
00 YorumlaKibar olmasını söyle canım yanıyor de
00 Yorumla
+1 yılEvet boşa kurtul