Eşim ters ilişkiye zorluyor, ne yapmalıyım?

Merhaba, acil fikir almam lazım. 5 yıllık evliyim, eşim evliliğimizin başından beri sürekli hadi ters ilişkiye gitelim diye diretiyor, kaç kez hayır desemde çok üsteliyor, bir kaç defa hayır dememe rağmen yıllar içinde denedi ama hep yarıda kestik çok ağrım olduğu için, ve tiksiniyorum sevmiyorum ayrıca çok acılı. Eşim ayrıca alkol almayı da seviyor (maalesef), içince lütfen bana bulaşma diyorum çünkü o koku ve tavrı beni rahatsız ediyor. Yaklaşık 9-10 ay önce eşim yine çok içmişti, hadi ters ilişkiye girelim dedi, her zamanki gibi hayır dedim, ve dememe rağmen sürekli girmeye çalıştı, bunu yaparken çok ağladım bağırdım ama yok, kendini o kadar kaptırmış ki sürekli çekiştirip sonunda yapacağını yaptı. Salya sümük ağlamama rağmen oldu bu arada. Bu olaydan sonra çok uzun süre konuşmadık, ve tekrar diretmedi. Geçen akşam yine tamamen aynı olayı yaşadık, hayır dememe rağmen yine diretti ve o kadar ısrar etmeme rağmen yine göz yaşları içinde yaptı. Tam 5 gecedir salonda yatıyorum, tiksinmekten uçuk çıkardım ertesi sabah. Kendisi özür dilemeyi bırakın, haklıymış gibi o da benimle konuşmuyor. Sanki ben bir şey yapmışım gibi. Arada hatta konuşma çabası olunca tepki vermediğimde öfkelenip söyleniyor. Çok özel bir konu olduğu için kimseyle paylaşamıyorumda. Lütfen bana yardım edin. 2 çocuğumuz var bu arada.

Eşim ters ilişkiye zorluyor, ne yapmalıyım?