- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Başka bir kadın olmadığına eminseniz ki bu çok zor Çünkü bunun bir çok yolu var telefonunu ortada koyması ne bileyim başka odaya geçmemesi bu gibi sebepler geçerli sebepler değil artık teknoloji çok ilerledi sizin yaşamış olduğunuz problem kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama bir çok uzun süreli evliliklerde yaşanan problemlerden birisi bunu renkli tutmak sizin elinizde bunun en birinci formülü emin olun cinsel hayatınızı renkli tutmakla başlıyorbunun için burada fikirler taktikler vermeme gerek yoktur siz benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır bir çok kadın cinsel hayatına renk verdiğini düşünür ama bunların hepsi klasik rutin şeylerdir heyecan vermez renk katmaz sizi biraz daha ufkunuzu açmanızı fantezi dünyanızı genişletmeye davet ediyorum00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. İlişkilerde zamanla değişiklikler olabilir. Eşinizin yoğun iş temposu ve stresi nedeniyle isteksiz olabilir. Öncelikle açık iletişim kurarak hissettiklerinizi paylaşın. Birlikte zaman geçirmek ve ortak aktiviteler planlamak da bağınızı güçlendirebilir. Beraber çekim kuvvetinizi arttırmalısınız. Olay sadece bakım yapmak özel kıyafetler giymek ile bitmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçık açık konuşmayı denedin mi? Evlilikte iletişim önemli beklentilerini rahatsızlıklarını açıkça dile getir belki senin böyle dusundugunden haberi yok ve herşeyin normal olduğunu düşünüyor olabilir. Ama senin gibi istekli bakımlı kendine dikkat eden birisinin bunu yaşaması mantıksız.
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ama anlamıyorum sorsam ne der diyorum
Cevap sahibi+1 yılKarşındaki sonuçta eşin onjnla açık açık düzgün bir hitapla konusmak yanlış anlaşılacak bur durum değil yani ters bir tavır gosterecegini sanmıyorum.
Ekonomik sorunlar, psikolojik sorunlar, uzun yıllardır beraberliğin getirmiş olduğu alışmıslık montonluk, heyecan kaybı , rütünleşme, karşı kişiye alışmılıkla gelişen rütünsel heyecan kaybı ge libido eksikliği , çözüm : biraz uzak durmanız özlemeniz gerekiyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılsevmiyor seni demek ki
00 Yorumla
+1 yılBu tür sorulari çok yanlış platformda soruyorsunuz bence. KS de sanki hep art niyetli insanlar toplanmış gibi... Yani önceden haftada kaç yapiyorsunuz da hiçe düştü bilmem ama insanın her anı bir olmaz.
Ayrıca evlilik, zaten ilişki konusunda biraz daha rahat olmanı tavsiye ederim. Yaklaştığında senden uzaklaşıyorsa bunu o an konuşabilirsin. Modunu düşürmeden.
Evlilik kolay değil. Boşamak hiç kolay değil. ( psikolojik olarak) seviyorsan önce eşinle konuş bence. :)40 Yorumla
+1 yılsen teklif et sürekli ldatmaya gider yoksa iki taraf içindde
50 Yorumla
+1 yılAldatma her zaman söz konusu olabilir, kendini kandırma bacım
32 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama onu.
- +1 yıl
O işler öyle olmuyo işte. Seni istemiyosa istediği başkasi vardır ihtimali cok güçlü erkekler icin.. evli olduğunu bilen biriyse evdeyken yazmaz, aramaz ruhun duymaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok uzun süren ilişkilerde bence evlilikten sona böyle oluyor. Artık istediğini almış oluyor o yüzden de eskisi kadar istek olmuyor
21 Yorumla- +1 yıl
En doğru tespit
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Alışmış, sıradanlaşmış, lise aşkı diyorsun günümüzde normal değil mi?
Sıkılmayan kim var ki?
İlki gibi olmaz ki...04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyoruz hala
- +1 yıl
Hanfendi bu sevmiyor demek olmuyor ki çocuk musunuz Allah aşkına yorumlarına bakıyorum da mantık ne bileyim
Adam yorgun diyorsun bir de icraat bekliyorsun haksızlık bu aç gözlülük yani
Soran+1 yılBen bir kadınım ve kadın gibi hissetmek istiyorum suç mu...
- +1 yıl
Hanfendi kadınlık öyle olmaz düşman başına sizin gibileri,
Darbeli matkaba denk gelin Hilti hatta
Bana kız arkadaşım böyle bir şey söylese söverdim
Gizli Üye(18-24)+1 yılAzdırıcı çay yap yapan vardı. Bir de ilaç kat sürünsün birkaç gün kimseye deme sonsuza kadar senin sırrın olarak kalsın NDMSNMSMSMWWM
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGit en se*y gecelik al kırmızı ruj topuklu terlik kırmızı oje sür uzan yatağa bak bakalım neler neler yapıyor (gecelik saten ve dantelli olsun bu arada)
13 Yorumla
Soran+1 yılGuzel giyiniyorum normalde zaten
Cevap sahibi+1 yılYala kanka
Soran+1 yıl🙃 yapıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Haftada kaç kere ilişkiye giriyorsunuz şimdi. Önceden nasıldı. Psikolojik sorunları olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 o da 29. 1 2 sadece ya da hiç. Ne gibi sorunu olabilir ki
Soran+1 yılBende anlamıyorum ki
+1 yılİçindeki ateş sönmeden çözüm bulman gerek..
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Farklı mekanlar farklı pozisyonlar. Orala önem ver.
Soran+1 yılVeriyorum
- +1 yıl
O zaman seks monotonlaşmış sizde. Hep aynı yer aynı pozisyonlar vs. Biraz renk katın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı kıyafetler fanteziler dene heyecanlandır onu bence
03 Yorumla
Soran+1 yılİşe yarar mı dersin
- +1 yıl
Yarar tabikide kaç yaşındasınız
Soran+1 yılBen 23 o 29
+1 yılAşko sakin ol çok basit çözümü var önce doğal yollar ona atom yedir daha sonrası çayına cinsel gücü artırıcı ilaç at cilve yap
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde kadın istemez, erkek istemeyince şaşırdım. Belli ki onu, tahrik edemiyorsun artık. Çok mu kilolusun acaba? Erkekler, sadece kilolu kadınlardan tahrik olmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. haftasonu yapın güzelce saatlere takılmadan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSıradanlaşmıs ondan
14 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi çok seviyorduk ve seviyoruz da ama neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum
- +1 yıl
fantezi katin
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Kiyafet mekan zaman vs degisiklik
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşırı yorgunluğa bağlı bir durum olabilir mi
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir belki.. hafta içi dolu haftasonu cmt dolu. Sabah 7 gibi çıkıp akşam 6 gibi geliyor çok uykusuz kaliyor bir de
Cevap sahibi+1 yıluykusuzluk falan bildiğim kadarıyla belki siz de biliyorsunuzdur direkt hormona etki demek gibi bi şey. bu tarz yorgunluk böyle şey gibi oluyor üzerinizde bi ölü toprağı oluyo daima öyle oluyo
Soran+1 yılHic fırsatı olmuyor ki pazar dışında
Cevap sahibi+1 yılişte onu diyorum. daima, devamlılığı olan ve eşinizden hiç ayrılmayan bir yorgunluk durumu mevcut gibi gözüküyor. daima mesai yani neredeyse gözüken, bu durum da hormonlara ( isteğe girmemesine) ve işinizi halledememenize sebep oluyor gibi galiba.
+1 yılSeks shoptan alışveriş yap bu size iyi gelecektir
10 Yorumla
+1 yılsizin durumlar monotonlaşmoş bi yenilik kat
13 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim ki
- +1 yıl
farklı şeyler giy farklı şekillerde yaklaş onu etkilemeye çlaış ki o sana dayanamasın
Soran+1 yılDeneyeyim bari
+1 yılİlaç ver ona farkettirmeden
114 Yorumla
Soran+1 yılNe vereyim mesela
- +1 yıl
Cinsel istek artırıcı ilaçlar olur eczanede onlardan al içir.
Soran+1 yılBakayım bari
- +1 yıl
Adam ölse, ben vermedim ilacı der, kim vurdu ya gider habersiz ilaç nedir...
Vücut yorgun ise normaldir
Soran+1 yıl@Kim-Bilir-Belkidee ilac niye öldürsün
- +1 yıl
Niye öldürmesin görmedin mi ölenleri okumadın mi duymadın mi?
İlaç ile olmaz bir şey olsa vebali boynuna
Bu tarz şeyleri bizzat eşine sorsan daha iyi olur
Soran+1 yıl@Kim-Bilir-Belkidee duymadım
- +1 yıl
Ben çok gördüm ve duydum.
- +1 yıl
Gidip eczaneden danışarak alicak sokaktaki seyyar satıcıdan değil neden abartıyorsun bu kadar
- +1 yıl
Her ne kadar eczane de olsa
Adamın doğal olarak gücü kalmıyor yoruluyor
(Olabilir belki.. hafta içi dolu haftasonu cmt dolu. Sabah 7 gibi çıkıp akşam 6 gibi geliyor çok uykusuz kaliyor bir de)
Bak ne yazmış durup dururken değil ki - +1 yıl
Eskiden yapıyordu ama eskiden bu işlerde vardı eczacilar boşa okumadilar yan etkilerini bilirler ona göre verirler
- +1 yıl
Eczane amacı para kazanmaktır ilaç satmaktır 😅
İlaç pazarlamacılar özellikle gelir anlaşma yapar doktorlar eczaneler ile ilaç satmak için
Doktor değil onlar 😅
Ben hiç sevmem onlara da danışmam ilacı 😅
Tabi siz bilirsiniz 😅
Gönlünüzce olsun 😅 - +1 yıl
Lâ havle ve lâ her insan bir olmadığı gibi her eczacida bir değildir. Her canlının iyisi vardır. Her bir kişinin çıkar gütmeden yaptığı işi vardır.
- +1 yıl
Katılıyorum, her zaman söylerim. Herkes herkese benzesede herkes herkes değildir 😅
Geciktim kusura bakmayın iyi akşamlar dilerim 😅
Genel olarak öyle ama 😅
+1 yılKaç yıllık evlisiniz ki
20 YorumlaNe kadar süredir evlisiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşık 2
Soran+1 yılSon 3 4 aydır
Soran+1 yılHayır bir sorun olmadı hiç
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence büyük bı sorun bu kontrol altına almalısın yoksa evlilikte gider adamda sana tavsiyeler verebilirim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence burada bı yanlışlık var o zaman ya sende perfonmans eksikliği var ya da esinde
Ayril ozaman ... baska secenek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmam seviyorum ben
+1 yılAdam yaşlanıyor yoruluyor aşko
03 Yorumla
Soran+1 yılPardon?
- +1 yıl
Önemli değil
- +1 yıl
Önceden nasıldı şimdi nasıl yoksa başından hu yana aynı mı
+1 yılArtık seni istemiyor bellli
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yılNerden anladınız
- +1 yıl
Yani senin o kadar süslenmene hazırlanmana rağmen lise aşkın seni seks yapmak için istemiyor ise bir de kocan bu o evlilik de seks bitmiştir
Soran+1 yılHep yorgun oluyor 😔 ondan mı acaba
- +1 yıl
Olabilir ama yorgunlukla alakası yok isteyen her türlü yapar
Kaç yıllık evlisin hep aynınıydı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılKafası başka yerlerde olabilir iş güç stres falan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayatında başka biri olabilir mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoygunluk hissi olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin eşinden sana karşı bı tatmın edıcı zevk bekleme başka yelken aç sen ne napmak istiyorsun
00 YorumlaBeğenmiyodur seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSağlık li olsan suç olmasan suç
01 Yorumla- +1 yıl
Haftada kaç olsun istiyorsun
+1 yılLibidosu mu düşük?
00 YorumlaKendi kendini tatmin et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kilo alma durumunuz var mı peki 🤔
013 Yorumla
Soran+1 yılHayır sabitim hep.
Soran+1 yıl2 olucak
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl11 12 ye kadar uyuyor zaten
Soran+1 yılYok
Soran+1 yıl5 gün oluyor
+1 yıltek çare biraz gizemli davran
00 Yorumla
+1 yılFilm izleyin o filmlerden
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Onu soğutan bişey olmuş olabilir
01 Yorumla
+1 yılAldatyo olabilir mi
16 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Aldatmyorsa sorun etme bence belki geçim problemleri yasyodur ya da borçları varsa onun sitresini yapyodur iş yerinde problemleri vardır her şey olabilir bunu onunla uygun bı dille konuşmayı dene ya da bı yerlere çıkın yemeğe pikniye sinemaya tiyatroya değişik biseyler yapın yanında ol yani 😉
Soran+1 yılBorç vs yok ki. İşiyle olsa anlatır eminim. Hep yanındayım ki onun ben 🙃
- +1 yıl
Anladım dediğim şeyleri dene sinema vs olayları monotonluk yasyo olabilir ya da depresyon a girmiştir bunlar olabilecek şeyler bence 😉
Soran+1 yılDeneyeceğim sağol
- +1 yıl
Rica ederimmm
+1 yılMonotonlaşmış olan bu aslında
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl. duzelir ki
- +1 yıl
Farklı ortamlarda deneyebilirsiniz biraz ara verebilirsiniz vs vs
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gay olabilir
00 YorumlaKaç yıllık evlilik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşlar kaç
05 Yorumla
Soran+1 yıl23 29
Cevap sahibi+1 yıllise aşkın nasıl oluyor?
Soran+1 yılBeraber okuduk
Cevap sahibi+1 yılaynı yaşta değilsnz nasıl beraber okudunuz?
Soran+1 yılKüçüklükten beri beraber büyüdük biz 🙃
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde senin gibi durum anlamıyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılEşiniz mi böyle
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef sizinki ile aynı
Cevap sahibi+1 yılSeviyor ama anlamadım isteksizlik var
Soran+1 yılIsi ne
Cevap sahibi+1 yılEv hanımı
Soran+1 yılE daha ne
Cevap sahibi+1 yılÖyle anlamadım niye böyleler
Cevap sahibi+1 yılNe yaparsan banada anlat banada tavsiye ver
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe sıklıkla seks yapıyorsunuz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıllık evlisiniz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılyaşlar kaç
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar