Cinsel Yaşam Eşim isteksiz oluyor, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 REGL DÖNEMLERİNDE CİNSEL İSTEĞİM ARTIYOR AMA ONUN İSTEKSİZ OLDUĞUNU GÖRÜYORUM. BU KONUDA NE YAPABİLİRİM? Eşim isteksiz oluyor, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Güzel giyimine bile tahrik olmuyır mu. Yani evliyim ve ben reddedemem asla yaa istekli kadını 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor Yorumla softpowerr +1 yıl Regl dönemine mi özel bu ilgisizliği Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnsan bi sevisir sever oper koklar yalar yutar ya millet ceptekinin kiymetini bilmiyor 0 0 Yorumla
UzaylıUmut Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 76% +1 yıl Bu konuda maalesef yapacağın bir şey yok. Bir erkek ya da kadın, isteksizse isteksizdir 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Regl döneminde ne yapacaksın? Bırak dinlendir işte. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu dönemde zaten kadın için riskli neden uzak durmuyorsun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sevişmek istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O olur olmalıda Olmuyorsa esin de kusur Peki kaç yıllık evlisin.Normal zamanlarda sen istediğini aliyormusun Yorumla Soran +1 yıl Normal zamanda da çoğunlukla itiyor istemiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ao Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunlar büyük. Hemde Bayaa.Konuşmak istermisiniz Yorumla Soran +1 yıl Aç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neredesin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Uyurken elini ve ayagini bantla iyice.Sonra da uzerine uzan operk uyandir 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyaninca baktin olumsuz trpki veriyo giyinik olarak yuxune doru otur ve surtunmeye basla onun da penisini oksa. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orgzam olana kdar kalkma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de ona sakoso cek Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oral yap ağzına bosalmiyorsa. Memeleri ne popona bosalttir ya da anal olarak icine 0 0 Yorumla
Propranolol Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kocanı değiltir aşkım 1 1 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl :)))))))) Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Esin işi bilmiyor mu? Hep mi isteksiz? 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. olsa nolcak o dönem sen napcanki 0 0 Yorumla
Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 103% +1 yıl Erkenmi bosaliyoe 1 1 Yorumla UzaylıUmut +1 yıl Hic istemiyomus benim anladigim o Yorumla
DüşünenDeli33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Oral yap 0 1 Yorumla DüşünenDeli33 +1 yıl Partnerimin regl olup olmaması benim libidomu düşürmez hatta oral yaparsa beni çok yğkseltirse. Anal yaparız 😅😍 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Adami degistir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Napacak ki sen o haldeyken 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sevişsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen niye oral yapmıyorsun ona Yorumla Soran +1 yıl Ben seviyorum yapıyorum da adetken onu da istemiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstenmez mi oturacaksın kadın dondurma gibi yalıcak ağzına bitiriyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne zaman yaptınız en son Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hasta mısın şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naptınız Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ona oral yapıp ağzına bosalt 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yapmıyor Cevap sahibi +1 yıl Sen yapacan o değil ki Soran +1 yıl Ağzıma boşalmıyor yani Cevap sahibi +1 yıl İlginç
mehmetsskk Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Nasıl yükseltiyosun 0 1 Yorumla mehmetsskk +1 yıl Yala Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Güzel giyimine bile tahrik olmuyır mu. Yani evliyim ve ben reddedemem asla yaa istekli kadını
Olmuyor
Regl dönemine mi özel bu ilgisizliği
İnsan bi sevisir sever oper koklar yalar yutar ya millet ceptekinin kiymetini bilmiyor
Bu konuda maalesef yapacağın bir şey yok. Bir erkek ya da kadın, isteksizse isteksizdir
Regl döneminde ne yapacaksın? Bırak dinlendir işte.
Bu dönemde zaten kadın için riskli neden uzak durmuyorsun
Sevişmek istiyorum
O olur olmalıda
Olmuyorsa esin de kusur
Peki kaç yıllık evlisin.
Normal zamanlarda sen istediğini aliyormusun
Normal zamanda da çoğunlukla itiyor istemiyor
Ao
Sorunlar büyük. Hemde Bayaa.
Konuşmak istermisiniz
Aç
Tamam
Neredesin
Uyurken elini ve ayagini bantla iyice.
Sonra da uzerine uzan operk uyandir
Uyaninca baktin olumsuz trpki veriyo giyinik olarak yuxune doru otur ve surtunmeye basla onun da penisini oksa.
Orgzam olana kdar kalkma
Sen de ona sakoso cek
Oral yap ağzına bosalmiyorsa. Memeleri ne popona bosalttir ya da anal olarak icine
Kocanı değiltir aşkım
:))))))))
Esin işi bilmiyor mu? Hep mi isteksiz?
olsa nolcak o dönem sen napcanki
Ben olsam veririm ağzına
Yardımcı olabilirim sana
İstekli birini ister misin
İstek artırıcı davranışlar giyim vs
Erkenmi bosaliyoe
Hic istemiyomus benim anladigim o
O anlar harikasınız
oo aldatma sebebi
Oral yap
Partnerimin regl olup olmaması benim libidomu düşürmez hatta oral yaparsa beni çok yğkseltirse. Anal yaparız 😅😍
Adami degistir
Napacak ki sen o haldeyken
Sevişsin
Nasıl mesela
Sen niye oral yapmıyorsun ona
Ben seviyorum yapıyorum da adetken onu da istemiyor
İstenmez mi oturacaksın kadın dondurma gibi yalıcak ağzına bitiriyor musun
Ne zaman yaptınız en son
Hasta mısın şu an
Naptınız
Oyuncak al
Ona oral yapıp ağzına bosalt