Cinsel Yaşam Eşim aşırı isteksiz ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Odun gibi ve hiçbir yolu kabul etmiyor soylenince de bencil diyor Güncellemeler+1 yıl Aldatmadim daha Eşim aşırı isteksiz ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayy çekilmez öyle insanAllah başa vermesin aman aman 2 9 Yorumla Soran +1 yıl :(((( Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Evet gerçekten çekilmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Sorma ne *oktan bir durun Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Özelden konuşabilir miyiz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazık valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne konuşacağız Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Bu konuyla ilgili Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Benzer bişeyler var Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ya da sen fazla isteklisin 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Normal Yorumla Soran +1 yıl Yani normal olduğumu düşünüyorum Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Sen öyle düşünüyorsun ama bir o kadını bir de seni yan yana getirip dinlemek lazım yoksa yargısız infaz olur Yorumla Soran +1 yıl Evet belki psikolojik bir sorunu vardir Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Sende sorun yoktur oyle mi ya sen hataliysan Yorumla Soran +1 yıl O da olabilir 🤣🤣 Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Yaa sen kendi açından bakiyorsub Yorumla Soran +1 yıl Ya hayır bee o kadar abrtilacak bir sey degil hergun istemiyorum sonuçta ama odun gibi yani belki ben de haksizim ama boyle de olmaz ki Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Olur olur kadını da dinlemek lazım bence sorun sen de de olabilir Yorumla Soran +1 yıl Belki de ama yani hormonsal olabileceğini düşünüyorum çünkü bir ara öyle bir sıkıntısı oldu ama cudden artık her yolu da red ederse aldatacagimm :((( Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Aldatmak givi bir hataya duseceksen ayrıl önce kaşarlik yapma Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum ama Yorumla zehirhafiyye +1 yıl O aldatsw ne yaparsin mesela Yorumla Soran +1 yıl Boşanırım Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Ama sen onu gönül rahatlığıyla aldatabilme hakkını kendinde buluyorsun ne ala memleket Yorumla Soran +1 yıl Cozdük kardeş aldatma falan da yok sadece sinirleniyorum o kadar Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Anladjm eyvallah Yorumla
EkremKaya Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl S*kişmeyecekse niye evlenmiş A,, Q? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Duzgun yorum yap bee Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Yorumlara bak ya ne öküz adamlarsiniz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zormus durumum 1 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Durumun Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Çeken bilir.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Anlarım3005 himm Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Hımm ya , sen ne diyorsun bu işe Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hemen ayrıl 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Airf bunun için mi Yorumla Soran +1 yıl Sırf** Yorumla eternity-a +1 yıl Sorun bitmez öyle giderse Yorumla Soran +1 yıl Baska yolu yok mu Yorumla eternity-a +1 yıl Eşini razı etmek Yorumla Soran +1 yıl Bazen razi oluyor ama nadirr Yorumla eternity-a +1 yıl Öyle ömür geçmez Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla eternity-a +1 yıl Kanka bu cinsellik tek düze olamaz Yorumla Soran +1 yıl Bizde tekdüze de yokk 😄 Yorumla eternity-a +1 yıl Eee isteksiz diyon Yorumla Soran +1 yıl Evet işte öyle yok diyorum Yorumla eternity-a +1 yıl Pardon yanlış okumuşum. Eee nolcak sizin durum Yorumla Soran +1 yıl Bakacazz... Yorumla
Handsome_devil Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı. Mastürbasyon 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayy çekilmez öyle insan
Allah başa vermesin aman aman
:((((
Evet gerçekten çekilmez
Yani
Sorma ne *oktan bir durun
Özelden konuşabilir miyiz?
Yazık valla
Ne konuşacağız
Bu konuyla ilgili
Benzer bişeyler var
Ya da sen fazla isteklisin
Normal
Yani normal olduğumu düşünüyorum
Sen öyle düşünüyorsun ama bir o kadını bir de seni yan yana getirip dinlemek lazım yoksa yargısız infaz olur
Evet belki psikolojik bir sorunu vardir
Sende sorun yoktur oyle mi ya sen hataliysan
O da olabilir 🤣🤣
Yaa sen kendi açından bakiyorsub
Ya hayır bee o kadar abrtilacak bir sey degil hergun istemiyorum sonuçta ama odun gibi yani belki ben de haksizim ama boyle de olmaz ki
Olur olur kadını da dinlemek lazım bence sorun sen de de olabilir
Belki de ama yani hormonsal olabileceğini düşünüyorum çünkü bir ara öyle bir sıkıntısı oldu ama cudden artık her yolu da red ederse aldatacagimm :(((
Aldatmak givi bir hataya duseceksen ayrıl önce kaşarlik yapma
Seviyorum ama
O aldatsw ne yaparsin mesela
Boşanırım
Ama sen onu gönül rahatlığıyla aldatabilme hakkını kendinde buluyorsun ne ala memleket
Cozdük kardeş aldatma falan da yok sadece sinirleniyorum o kadar
Anladjm eyvallah
S*kişmeyecekse niye evlenmiş A,, Q?
Duzgun yorum yap bee
Yorumlara bak ya ne öküz adamlarsiniz
Zormus durumum
Durumun
Çeken bilir..
@Anlarım3005 himm
Hımm ya , sen ne diyorsun bu işe
Hemen ayrıl
Airf bunun için mi