Sevgılıme ilk defa cinselliğimi vercem ev ayarlamıyor çok cimri ne yapmalıyım yaa arabada dıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın kaç bilmiyorum ama ben 33 yaşındayım ve hâlâ bakireyim ve bununla da gurur duyuyorum benim değerimi, kıymetimi, sevgimi, aşkımı bilmeyen insana neden vereyim ki veya yanlış anlama beni para karşılığı yapıyorsan da kendine en büyük saygısızlığı yapıyorsun ve sonrasında da pişman olursun evlenmenin yoluna bak bende keza öyleyim buluyum adam gibi adam evlendikten sonra elbette olacak i iş 😊 seni seven değer veren kıymetini bilen birisi çıkarsa da pişman olursun benden söylemesi ve bu durumu yaşayan bir kaç arkadaşım da var
613 Yorumla- +1 yıl
Seni tanımak istiyorum..
Cevap sahibi+1 yılVe şunu da ekleyeyim cimri vs diyorsun ev araba da yapalım diyor sana gördüğün mü sana nasıl değer verdiğini
Cevap sahibi+1 yıl@Tugrul3460 gerek yok 😊
Soran+1 yılYaaa bi sen bi beb varız bakıre 33 yasından sonra kim alsın daha ne evliliği çok zor ben 30 olcam artk cok zor barı böyle bır zevkı kacırıp kendıme ezıyer etmeyeyım
Cevap sahibi+1 yılEziyet edecek bir durum görmüyorum ben alan alır niye almasın sen böyle düşünürsen kimse almaz ki hiç mi değer vermiyorsun kendine ya 😔
- +1 yıl
Üzülme ya
Soran+1 yılOlsa bu yasa kadar olurdu 30 dan sonra olmaz artık beklemek aptallık
- +1 yıl
Olsun üzülme sen
Soran+1 yılYa bi kes be sanamı kemık atıyoz
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen bilirsin ne diyeyim ki ama değmez
Soran+1 yılArkadasların ne yasadı tam olarak pekı
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlarımdan bir kaçı para karşılığı yaptı ve sonu hüsran oldu sevdiği ve istediği gibi birisi çıktı karşısına ve evlilik olmadı keşke dediler ama iş işten geçmişti ne yazık ki 😔
- +1 yıl
Tamama
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçmalama ne arabası ya , bakireliğini böyle saçma sapan yerlerde mi kaybetmek istiyorsun! Kendine gel , (ben evlilik öncesi karşıyım) ben böyle değerle koruduğum bir şeyi asla asla böyle yerde kaybetmek istemem , vallah adam gibi benle evlenip balayında en lüks bi ev / hotelde geniş rahat bir yatakta en lüks manzaraya bakan bir yerde ilişkiye girmek isterim. Kendininizin değerini bilin ya lütfen yani kızlar✨😌.
150 Yorumla
+1 yılevlenmeden cinsel ilişkiye karşıyım girdin cinsel ilişkiye hamile kaldın terketti seni ne yapacan o zaman erkeklerin çoğunluğu istediğini aldıktan sonra bırakır
724 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle canım valla 😊
- +1 yıl
@KonyalıElif nasılsın canım
- +1 yıl
İyiyim sen nasılsın ne var ne yok
- +1 yıl
@KonyalıElif idare eder canım baştakinden kurtulamadık canım sıkkın
- +1 yıl
Sıkma canını sen ne yapalım yapacak bir şey yok 😊
- +1 yıl
@KonyalıElif o adam 5 yılı kaldıramaz canım sağlığı el vermez
- +1 yıl
Öyle tabi 😊 bakalım zaten sonrası belli ve bu arada buradan yazmayayım dedim sana Dm atayım dedim atamadım sana neyse 🤔
- +1 yıl
@KonyalıElif ♥
- +1 yıl
❤️❤️
- +1 yıl
@KonyalıElif bu arada dm kapalı olması her zaman için iidir canım özelikle biz kadınlar için
- +1 yıl
@KonyalıElif bide bana ulaşmak istersen sorularımdan birine görüş atıp ulaşabilirsin canım
- +1 yıl
Evet kapatmışsın yeni dikkat ettim 😊 denk gelirse elbette seni de her zaman beklerim 😊😊
- +1 yıl
@KonyalıElif seni sorularında hiç görünmüyor gizli benim sorularımdan birine link at görüş yapıyım canım
- +1 yıl
Tamam canım olur 😊
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Sevgilimin askerlik para cezası? ↗
Biliyorsan birşeyler yorum yapar mısın arkadaşım rica etti ve benimde senden ricam olacak 😊
Çok saçma ya bence hiç yaklaşma hatta yerinde olsam ayrılırdım evlilik dışın ilişkiyi kesinlikle yapmaman lazım. Hadi onu istemiyorsun öyle biri değilsen bile böyle bir yerde yapacak kadar cimri bir adamla asla olma bence hayatından çıkar en güzeli. Biraz kendine saygın olsun bence kendine değer ver
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
69Cevap
+1 yılEvlenmeden önce yapma bunu sen değerlisin kendin için saygın olsun kendine arabada ilk bekareti kablybegmek nedir ya
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan işler yapmayın. Bekaret vermek demek, evlenmeden oluyorsa namusunu kaybetmek demektir. Eğer azıcık namusunuz ve zekanız varsa uzak durun.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılCimri pinti bir adamla ne işin var ya. Öyle şey mi olur en kötü arkadaşının evini ayarlarsın... Sen buna layık değilsin be
14 Yorumla- +1 yıl
Vercem ne burada ya kaç paraya vercen
Soran+1 yılOn bine azmı sence
- +1 yıl
Bu sana göre değişir de eğer çok güzelsen ben sana bin dolara kadar verebilirim
Ayril boş ver onu. Sana değer veren biriyle beraber ol. Seni hakeden biri olsun
40 Yorumla
+1 yılBekaretini evlenipte versen daha iyi olmaz mı?
12 Yorumla
Soran+1 yıl30 a geldım evlilik yokkı
- +1 yıl
Olmayacağı anlamına gelmez ki :) saygı sevgi hoşgörüyü aile değerlerine önem veren birisi ile olması daha makbuldür
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. manyakmısın illa onamı vericen git başka birine ver. sana değer veren biri olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılOnu ıstıyorum
Soran+1 yılNıye kararır sence
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Saçmalamayın ne arabası parası mi yok bu ne yaaa böyle adamlar nasıl kadınlarla beraber aklım almıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Cinsellik verilmez yaşanır, ev ayarlamıyor diye cimri olmakta tuhaf evmi satın alacak sana sanki adamı sen zorluyormuşsun gibi bir durum var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılCimri falan. Sana erkek mi yok? İlla onla yapacağım demişsin başka erkek ayarla evi ayarla ama öteki de yapacak de madem.
00 Yorumla
+1 yılYok artik ya ilki olacaksin ve 300-500 den mi kaciyor 😅😅 verme boş ver. Kadınlar o anın ozel olmasını ve rahat iyi hissetmek ister
00 YorumlaYani ev dahi ayarlayamıyorsa sg yani arabada neymiş senin için rahat ve güzel bir ortam olmalı
06 Yorumla
Soran+1 yılÜffff ne cimrı bu ya
Soran+1 yılBikere ayarlatsam bu iş bıkereylede kalmayacak hep ayarlarmi işte oda var
Soran+1 yılYok be arkadasımımı pazarlayacagım😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKömürlüğe götürür seni bu kafayla bu herif 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden hiçbir şey yapmamalısın pişman olabilirsin
00 Yorumlakaravan bari olsa araba kan falan olmaz ama zevk belki orada iş yapabiliyor. fantezi.
00 Yorumla
+1 yılArabada olmaz otel olmalı nerden bulursunuz böyle tipleri anlamıyorum
00 YorumlaAy Erkek sıfatına bile koymam böyle erkegi , hemen iletişimi kes
01 Yorumla- +1 yıl
@fesfs neden
+1 yılO nasıl bir adammış ev yaratacak insan var burada 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. İlk sefer ve arabada mi yok artik ormana götürsün olsun olacak 😊😊😊
00 Yorumla
+1 yılNerden buluyorsunuz böyle cimrileri ben olsam gunluk ev ya da otele giderdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne bu bekaret neden bu kadar değerli kendini bir mal olarak mı görüyorsun da pazarlamaya çalışıyosun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArabayı satarsa sokakta silkmek ister bu defa 😅😂🤣🤣
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaşkasına ver o ne öyle enayi misin otel falan tutsun hem cebinde parası yoksa o işlere girmiycek
65 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mı dıyım sence
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle demelisin arabada olur mu
Soran+1 yılPeki bıkereyle kalmazkı bu hep götürür mü acaba vermıs olsam
- +1 yıl
Otel işi de zor evli olmayınca zor alırlar. Anca 2 ayrı oda tutarsan olur.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliyi haftalar çok saçma bir şey bu yalan olduğu çok belli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPes dedirtecek bir durum söz konusu, utanıyorum zaman zaman cinslerimden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGitme avucunu yalasın… Halk dilinde bunlara “kepekle maymun seviyor derler “
00 Yorumla
+1 yılHalbuki sana çakmanın zevki için 5 yıldızlı otel ayarlayıp gece boyunca bam bam çakarken çığlıklarını tüm otele dinletmeliydi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılCinselligimi verecem kiz bakirelik kizlik o
Bide cimri adamla zaten olmaz00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRezidance otel iste yapamıyorsa ayrıl öyle saçma şeymi olur kaliteni göster ben olsam sevgilime rezidance kiralırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel ben seni saraylarda yaşatırım zevkin doruklarını, boş ver çulsuzu
00 YorumlaBekaretini mi vereceksin
08 Yorumla
Soran+1 yılEvtt
Soran+1 yılYaa bi yuru gt bende bı akıl verecen sandm mk
Soran+1 yılGörsun verecem ısterse ormanda olsn
Soran+1 yılÇatla
+1 yılŞanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılkarrsızm aslnda
- +1 yıl
Bakireik önemli değil mi sanırım
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Saçmalığa bak :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arabadada olur wrka koltuğu yatir işine bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin, onunla mı uğraşıcan
00 Yorumla Rahat olmali tabiki bu sekilde olmaz
00 YorumlaBitir o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Sende daha böyle birine verecen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılVereceksen ne farkeden bi çalı dibinde ver gitsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılArabada en fazla emişme olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEv ayarlayana ver
O kadar değerin yok mu senin00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılArabada ilk ilişki olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birisi seni hak etmiyor bence
00 Yorumla ben ayarliyim sevap olsun
00 Yorumla
+1 yılBana versene sana ne istersen alirim
00 Yorumla
+1 yılBekaret arabada mı bozulur canım mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. 😂😂 o nasıl sevgili. Beceriksiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzevkleriniz sen ve bedenin bu kadar ucuz mu
10 Yorumla
+1 yılVerme bakire kal evlenince verr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin degerin o kadar demekki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. böye birine sende verme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence ayrılmalısın. Bundan adam olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki araba fantezisi seviyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBı parkta bile yapılabilir ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben veririm sana 10 bin citten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evlenmeden yapma gençlik heyecanı değilse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Ahahaha çok komik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya evde ya da otelde başka yerde olmaz de
00 Yorumlakaç para?
024 Yorumla
Soran+1 yıl10 bin🤣
Soran+1 yılSen verırsen sana vereyım
Soran+1 yılDegılsındır fakir 😌
Soran+1 yılNerde oturuyorsun sen
Soran+1 yılAnkara mı
Soran+1 yılBilemiyorum
Soran+1 yılÇok tatlı görunuyorsun fotoğraf ta💋
Soran+1 yılÖzelden bana fotoğrafını atarmsn merak ettim senı profılde pek bellı olmuyor ısıktan
Soran+1 yılMerak ettımmm 💋
Soran+1 yılKapalımı msjların
Soran+1 yılKapalı ama gtmıyor
Soran+1 yılBu uye takıp ettıgı kişilerden mesaj kabul edıyor dıyor
+1 yılBaşka birini bul sen de
00 Yorumla
+1 yılSen ayarla
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı