Ben libidosu aşırı yüksek biriyim ve sekste benim için önemli şey penisin büyüklüğü. Penisi küçük biriyle evlenilir mi düşünceleriniz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbunun icin once kadinin zevk almasi icin gereken uzunluk ve vajinanin derinligini kalinligini bilmen gerek vajina derinligi 9 cm ama islakliktan penis kayarsa ve yumurtaliklara kadar giderse o da ortalama 20 cm kadar bir derinlik genislik yani kalinliga gelecek olursak vajina kalinligi 3 cm ve kadin icin 7 cm lik bir penis bile aslinda klitorisi uyarmaya yeter erkeklerinki zaten ortalama 14-15 cm boyle hesap yaparsan aslinda sorun yok ama illaki uzunluk olacak gorsellik beni cekiyor diyorsan o biraz kisisel zevk tatmini olur ona da bir sey diyemem ama cinsel tatmin icin uzun olan yerine kalin olani tercih etmek
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Eğer seksi çok seviyorsan kesinlikle küçük aletli birisiyle evlenme ya sürekli kocana aldatırsın veya bir ömür boyu mutsuz olarak yaşarsın eğer seksi az seviyorsan ve aramıyorsan o zaman evlen sorun olmaz
05 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılUzun istiyorsanız sizde sorun o zaman hangisinin uzunsa onunla evlenin madem
01 Yorumla- +1 yıl
Vala karsima cikan nadir ciddi dusunen insan var onlarlada bundan haric baska konularda kafa uyusmuyor ve olmuyor boyle birseyi de kalkip ciddi gelen birine soramazsin senin penisin kac cm kucukse evlenmem diye kufur etsen daha iyi erkekligine hakaret bi nevi
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılGözünü doyurmadan, kendimi de doyurmaz diye düşünüyorsunuz muhtemelen de boyut ideallere yakın olursa işlevi de iyiyse bence sorun olmaz. O kadar takılma bence buna önemli olan işlev ve bu daha iyi olur
07 Yorumla- +1 yıl
önemli olan işlev değil bu küçüklerin uydurması
- +1 yıl
Doğru olabilir. Ancak atıyorum birisi 3 dakika diğer 20 dakika. Uzun (18), kısa (13) mesela... Bilmiyorum hiç şahsen hiç düşünmedim. Yaşadığım ilişkilerde de bu olayı pek umursamadım açıkçası
- +1 yıl
mantıken düşünürsek 3 dakika sürmez sürse bile 2. de süre uzar ha olmadı geciktirici var kaldı ki illa büyük olanda erken boşalma mı var ve genelde tam tersi kısa olanlarda daha çabuk boşalma olduğunu fark ettim
- +1 yıl
Anladım ve doğru olabilir evet aslında bakıldığında. Kıyaslama moduna girmedim hiç bu bir. İkinci olarak da küçük büyük olarak ilişkiye girme şansımız da yok malum... Deneyimlere saygım sonsuz
- +1 yıl
ayn
- +1 yıl
Neyse ki ikisi ile de herhangi bir sorunum yok diyip konuyu kapatıyorum o halde... Benim içinde ikisi eşdeğer yani boyutunda sıkıntı olursa işlevi de egodan kaynaklı vs sıkıntıya düşürebilir çünkü
Sevdiğiniz zaman iki taraf da birbirini aşkla, tutkuyla severse 30 cm biriyle alamadığın zevki alırsın. Şunu da belirteyim yaş ilerledikçe seks den daha çok sevginin saygının önemini anlayacaksınız.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılErkekte penis boyu en azında 16 üstü olmalı. Bırakın boyu işlevi. Kalın ve uzun çoğu kadının hayalidir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılPenisin büyüklüğü elbette önemli ancak 13 cm bile yeterli bir ölçü neticede.
Şu po*no filmlerindeki olaylara fazla takılmayınız rica ederim zaten ülke ortalaması 16 cm iken sallayan sallayana 20 23 cm :D00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılbüyük penisten zevk almayanda var küçük penisten zevk alanda ya da tersi mesele erkeğin penisi değil bence vereceği zevk
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkilerde 14-15 cm penis iyidir derler 12 cm idare eder. 8-10 cm kısa ikidebir çıkar tat vermez. cok büyük olan 16-18 ideal uzerindekilerde yeteri kadar sokunca kadını mutlu eder
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGeçin bunları. Boyu olmadı mı işlevi de olmuyor zaten.
69 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen niye üzerine alındın ki?
Cevap sahibi+1 yılBu bir tercih. . Bir erkek nasıl mesela sarışın olsun, uzun soylu olsun vs diyorsa bir kadın da bunu söyleyebilir. Sorun etmemek lazım.
- +1 yıl
Gerçekten 35-45 mi ys
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
kaç peki
- +1 yıl
Birkaç sorum olacaktı da, özelden olur mu? Zira bu soruyu ancak yaşça olgun biri açığa kavuşturabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce ilişkiye girmişsin belliki. Küçük büyük zevki bildigine göre. Allahım kopsun kıyamet daha neler duyacaz
21 YorumlaO penisi hakedecek neyin var? İsteklerinden önce kendini geliştirmeni öneririm.
01 YorumlaHelal olsun kız böyle bir soruyu gizli olmadan sormuşsun tebriklerr
03 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılGuniess rekorlar kitabına girmiş elemanla evlen 46 cm ağzına almana gerek yok zaten soktunmu boğazına kadar gelir 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılLibidonun doğrudan boyutla bir alakası yok. Eş adayın erken boşalıyorsa bir ömür o libido dinmek bilmez.😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel tatminsizlik yaşaman durumunda mutsuz olursun. Öyle bir risk almamalısın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılOldu olacak, erkeklerden CV isteyin ve boy parametresi de girilmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılBi zaman sonra seninkide kararicak edecek bilmem nolucak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zevkler ve renkler tartışılmaz dolu dolu tat almak varken
00 Yorumla
+1 yılOfff kadının y. rrakci olanlarına bayılıyorum. Enfessin
00 Yorumla
+1 yıl20cm ve sürekli libidım tavan ve sürekli ateşe hazır istersen bir görüşelim mi?
00 Yorumla
+1 yılOldu evlenmeden aç bakim küçükse evlenemeyiz mi diceksin adama. Evlenilir bence
00 YorumlaBenim 18cm libidom desen tavan ama tennuyumu lazım boyut önemli mı değil mi sen daha iyi bilirsin tatmin ediyorsa sorun yok karşılıklı tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Özgüvenine hayran kaldım.
Başkası olsa bu soruyu gizli sorar.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önceki beraberliklerimdeki evli kadinlarin en büyük sorunuydu eşlerinin küçük penisli olmasi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence penis boyutuna göre evlilik kararı aldığınız birisiyle evlenmeyin. Böylesine samimiyetsiz ilişkiler hem size hem doğacak çocuklarınıza zarar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalın 15 cm olsa bile doyurur gibi ama kalın olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe saçma bir soru bir ömür geçireceksin onunla..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla bu yaşa kadar büyük penis bulamadiysan bu yaştan sonra ne çıkıyorsa razı gelcen artık 😂
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem boyu hem işlevi bu konuda şanslıyım kocam iyi.
90 Yorumla
+1 yılSeni tatmin ediyor ve orgazm yasiyosan boya değil işleve bak
00 YorumlaÜlkedeki tüm büyük kardeşim yesen ancak amın genişler aklın değil
00 YorumlaHer şey penis boyu değil.
20 Yorumla
+1 yılpişman olursun
10 Yorumla
+1 yılNerden bilecek sinki kücük oldupunuz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılLibido bende fena kaç cm olsun
00 Yorumla
+1 yılmilletin degil senin ne düsündügün önemli
00 Yorumla
+1 yılBoyu değil işlevi diyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilmez aşkım
00 Yorumla Cinsellik çok da umurumda değil.
00 Yorumla
+1 yılBöylesine istekli olman harika
00 YorumlaÇok büyük olunca da korkuyorsunuz ama
00 Yorumla
+1 yılTelefon joker hakkını kullan 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İşlevi iyiyse sorun olmaz gibi ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olurdun işerde aldstırsın ya da boşarsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden büyük olduğunu nasıl anlıcaksın
00 Yorumla Kesinlikle hayır o halde...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılPismna olursun ufak olması iyi degil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Daha önce cinsel hayatın oldu mu?
00 Yorumla
+1 yılSana su borusu verelim seni anca keser
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşlevi bence
87 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Bayg007 hayır , evli arkadaşlarım boyutundan çok nasıl tatmin edebildiğinin öneminden bahsediyor
- +1 yıl
seni kandırmışlar dkfkfk
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
sana ne
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyı ya ayip
55 Yorumla- +1 yıl
Nerde soralım minareye cikip mikrofon mu alayim rahatsizsan yorum da yapma bakmada insanlara cinsel hayattaki oncelik nedir onu soruyorum bu utanilacak bisi degil dogal bisi ayip olsa Allah uremeyi de cogalmayida cinsellige dair hicbirseyide yaratmazdi yaradilisimizin bir parcasi bu ne var
Cevap sahibi+1 yılBana göre normal gelmiyor sana gelebilir bir şey demdim
Cevap sahibi+1 yılMillet te nirmal değil demekki neyse nasıl istersen öyle davran
Cevap sahibi+1 yılAyı değil ayıp yazmak istemiştim eksik yazmışım kusura bakma
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılne kadar küçük olduguna baglı
00 Yorumla
+1 yılDeli kadın seni
00 Yorumla
+1 yılevlenilmez tabikide
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de önemli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılönemli olan boyu değil işlevi
00 Yorumla
+1 yılBüyük penisin sana bir yararı var mı 🥹
00 Yorumla
+1 yılEvet boyut önemli
00 Yorumlaİkisi de önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır maalesef tüm cinsel hayatın biter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnceden bakıp ona göre mi evleniyorsunuz.
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler