Yabancı ülkede doğmuş büyümüş bir erkek çok cinsellik yaşamış mıdır?

Biriyle tanıştım konusuyorum. Hollanda da dogmus buyumus biri. Simdi turkiyede yasiyor. Bir tarafi da yabanci yani turk-hollanda melezi. Biraz ciddi sorular sordum. 3 ciddi iliskisi olmuş. Üçüde uzun sureler sayılır. En kisasi 1 yil kadar. En uzunu 2.5 yil kadar. Son 2-3 yildir da hayatinda biri olmadigini söyledi. Daha da detaya inemedim.

Bu ciddi iliskileri dışında sadece seks icin takildiklari olmus mudur merak ediyorum. orada bunlari yasamasi daha kolay gibi ama yine de tercih sebebi de oluyor tabi yasayip yaşamamak. Hem orada dogup buyumesi hemde son yillarda ciddi iliskisininde olmamasi acaba sadece tensel iliskiler kuruyor mu diye dusunduruyor bana.

Yani cok kizla yatmis erkeklerden pek haz etmiyorum. Hatta yatmasa da iyi olur aslinda. Bakir de tercihlerim arasinda ama bakir erkek kalmadi galiba. Bana gelenler illaki bir seyler yasamis tiplerdi.

Bende umudumu kestim yani. Simdi en azindan bari gecmisi o kadar kabarik olmasin, cok kisiyle yatmis olmasin der oldum. Sizce bu arkadasin gecmisi kabarik mıdır?

Yabancı ülkede doğmuş büyümüş bir erkek çok cinsellik yaşamış mıdır?