Biriyle tanıştım konusuyorum. Hollanda da dogmus buyumus biri. Simdi turkiyede yasiyor. Bir tarafi da yabanci yani turk-hollanda melezi. Biraz ciddi sorular sordum. 3 ciddi iliskisi olmuş. Üçüde uzun sureler sayılır. En kisasi 1 yil kadar. En uzunu 2.5 yil kadar. Son 2-3 yildir da hayatinda biri olmadigini söyledi. Daha da detaya inemedim.
Bu ciddi iliskileri dışında sadece seks icin takildiklari olmus mudur merak ediyorum. orada bunlari yasamasi daha kolay gibi ama yine de tercih sebebi de oluyor tabi yasayip yaşamamak. Hem orada dogup buyumesi hemde son yillarda ciddi iliskisininde olmamasi acaba sadece tensel iliskiler kuruyor mu diye dusunduruyor bana.
Yani cok kizla yatmis erkeklerden pek haz etmiyorum. Hatta yatmasa da iyi olur aslinda. Bakir de tercihlerim arasinda ama bakir erkek kalmadi galiba. Bana gelenler illaki bir seyler yasamis tiplerdi.
Bende umudumu kestim yani. Simdi en azindan bari gecmisi o kadar kabarik olmasin, cok kisiyle yatmis olmasin der oldum. Sizce bu arkadasin gecmisi kabarik mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben yurtdışında yaşarken türkiyedeki imkanların 50 katı vardı.
Bahsettiğin ülke cinsel yaşam konusunda gayet rahat hir ülke. Çok fazla yaşamış olabilir bu nedenle
Bemce boş durmamıstır ve işin çok zor onu memnun edemezsen
Bilemeyiz. Namussuz mu
namusun ilişki ile alakası? kime göre neye göre namus?
@MehmetAliAltun bab görw yeterli mi
işte sana göre.
@MehmetAliAltun senin ıq'n mu düşük yorumu Ben yaptığıma göre babama göre olacak hali yok bana göre olacak tabi
bunu duyar kasmak için yazmadım yabancı ülkede doğmuş aynı şey mi?
@MehmetAliAltun bananr benim fikrim abi
Hollanda seks cenneti
Çok olmuştur
Evet yaşamıştır
Muhtemelen
Olmuştur illaki