Çok zengin babasının şirketi var ve çok tatlı biri, ağzı çok iyi laf yapıyor, specific zevkleri var, dans kamp gitar skateboard vb her şeyden bilgisi var, zeki bir mühendis adayı ve ingilizcesi çok iyi. Kızları çok çabuk etkileme kapasitesine sahip çünkü kibar ve centilmen... ve kızlara çok düşkün, çapkın biraz.. hafta da 4 kez içiyo, iiçkiyi çok seviyor falan bu kişi bu düşkünlüklerle amerika da yaşamış biri ve sizce orda hiç biriyle birlikte olmuş mudur?
Cevabın nedir?
grup bile yapmıştır.. bu tür zengin züpelerinden uzak durun 1 ay mutlu eder 2. ay başka cicekten bal almaya calışır sende üzüldüğünle kalırsın hele sende zengin kızı değilsen asla zengin erkekle takılma ezik hisedersin kendini
30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Amerikada okumuş olup seks yapmamış erkek ancak hadım erkekdir başka şekli asla kabul edilemez.. kaldı ki çok Müslüman Arap pislikleri bile sadece seks için oraya gitmekteler..
00 Yorumla
+1 yılçocuğu baya bı övdün yani bence çok fazla abartıyorsun bir insanda bakman gereken meziyetler bunlar degil
12 Yorumla
Soran+1 yılövmedim cidden böyle
- +1 yıl
yapmış da olabilir yapmamış da bunu kendisine sormalisin
klasik reklamını yapan erkek.. olmuştur olmuştur.. hiç kaçarı yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
71Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılolsa ne yapacaksın olmasa ne yapacaksın ki adamın geçmişi bitmiş ben seni tanıdım başkası yok desene inanacakmısın bilemiyorum yani yapmışta olabilir yapmamışta olabilir adam herşeyi yapacak gözükür ama zina etmiyordur olasılık kafayı çektikten sonra ebesini becerse sabah hatırlamayacağından yapmış bile olabilir :) erkek değil mi herşey beklenebilir :) o yüzden seni tatmin edecekse biz onu söyleyelim sana aşık olursa merak etme kullanıp atmaz seni o kadar da şerefsiz değildir :D
00 Yorumlabiriyle birlikte olmak için amerikada okumak, babamızın cok zengin olması, ya da senin anlattıkların şartsa afrikadaki fakirler ziklerini kesip atsın ya...
10 YorumlaAmerikalılar da açmış onu bekliyorlardı
Kerhaneye falan gitmiştir belki
Çüküne sayaç taktık en kısa zamanda10 YorumlaBiriyle mi? 🤔 😏 böyle bir adamı bir kesmez. Kaç gün kaldı birde sınav haftalarını çık oradan yaklaşık bir sayı elde edersin. 😎
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılbaşlık güldürdü :D
tahminimce en az haftada 3-4 kere içiyor dedin ya haftada 3-4 kez yapmıştır sarhoşken ama bilinçli değil yani :D00 Yorumla Kızlara düşkünse, olay bitmiştir.. Gerisi teferruattır.. Gayet tabii, duvardan duvara vurmuştur gavur karılarını..
00 YorumlaYurtlarda kola dolabı gibi prezervatif dolabı var sen neyden bahsediyorsun. Ayrıca yurtlarda seks yaparken yan odayı rahatsız etmeyin yazar 😊
00 YorumlaSarhoşken emin ol yapmıştır Amerika orası birşeyi 2 kere düşüneceksin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soruyu soracak kadar saf kızlar hala var Şükürler olsun sana Rabbim.
40 Yorumla
+1 yılBize değil ona sorman lazım ama çok içen biri alemlerde elbet kızlarla tanışmıştır yapmış olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılelimizdeki verilere bakarak konuşmak gerekirse, eğer orda denk gelsek beni bile öper bu
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Cevabını sende biliyorsun. Cevap sorunun içinde zaten.
00 Yorumla
+1 yılBakir olma ihtimali GS nin FB yi Kadıköy'e yenme ihtimali kadar düşük sen anla 😂
24 Yorumla- +1 yıl
bence gs fb'yi bir ithimal kadıköyde yenebilir ama... :) diğeri imkansız gibi birşey
- +1 yıl
İmkansız demedim ztn ihtimal düşük malum gelenek olduğu için artık. D
- +1 yıl
Follos bile olmuştur canım o xx
- +1 yıl
evet usa kızları kolaydır zaten :)
one night stand yaygın ,
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünahını almamak lazım
Kafada kurmakla sonuca varamazsın
Dolaylı yollardan konu aç konul
Dürüst olsun anlatsın sana00 Yorumlabence biriyle olmamıştır birileriyle birlikte olmuştur
10 Yorumla
+1 yılcinsel tercihleri değişmiş olsa dahi yapmamış olamaz bence
00 Yorumla. mına bile koymuştur. Haftada en az 4 defa cinselliği yaşamıştır.
10 Yorumla
+1 yılonun neresi erkek yahu o bir playboy sende onun gibiysen birlikte olursun yoksa boşveret gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle yapmıştır ve yapmaya da devam ediyordur..
00 Yorumla
+1 yılAmerikalı bir kız söylemişti. bizim kızlar kolaydır diye :)
00 Yorumla
+1 yılSenin gibilerde ona tav oluyo benimde param olsa bende oyle olurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. Sen zaten bütün verileri toplamışsın, cevabı içinde var...
00 Yorumla
+1 yılbu anlattığın gibiyse adam seks makinesi olmuştur zaten
00 Yorumla
+1 yıleğer cinselliği seviyosa, kısaca söyle söleyim : .. m üstünde g. t s. kmiştir bol bol :))
10 Yorumlaniye lazım oldu bu bilgi.
olmamışsa bir arıza vardır bu arada00 Yorumla
+1 yılİmkanı yok
Seks yapmış olamaz
Just fucked each other00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılamerika da olmasına gerek yok ki imkanları iyiyse zaten kızların geneli vermek için çırpınmıştır ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGrup bile yapmıştır :) not: 1 yıl kaldım Amerika'da
00 Yorumla
+1 yılBkz: ' Sibel kekilli seks yapmış mıdır? ''
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnasını bile beklemiştir herkes benim gibi doğru kızı bulamaz 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiye bağlı ama amerikada kızlar taciz ediyor yani seni gerçi avrupada da öyle
00 Yorumla
+1 yılBulusmaktan fazlasini yaptigina eminim
20 YorumlaYakında p*rno kaseti bile çıkar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYokk canim ne alaka. Belki adaminki kalkmiyordur ne bileyim
00 YorumlaYani icinden bile gecmistir vurmuştur mala
10 YorumlaSeks partilerinden öteki partiye akmıştır :)
00 Yorumlayapmayanı dövüyorlar Amerika da.
10 Yorumla
+1 yılOlmama ihtimali gibi bişey yok kafayı mı yedin
00 YorumlaBabası zengin.
Hım...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrio ve grup yapmamissa bende enayiyim ya
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa nedir a q olacti o. a q
+1 yılBu soruyu sorarken inanıyor musun kendine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. olmamışsa wardır bir ib.. nelik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Olmazsa zaten doktora gitmesi gerekiyor
10 Yorumla
+1 yıliçinden geçmiştir 😂😂
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayDüzgün biriyse yapmamistir.
00 YorumlaYok ya 5 vakit namaz kilmistir 2 sene
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılberaber olduğunun sayısı sadece 1 değildir
10 Yorumlakızların ebesini bile sevmiştir
00 Yorumlahatta homoluğu bile denemiştir
00 YorumlaBu soruyu soracak kadar saf olamazsin
00 Yorumla
+1 yılİyide sanane herifin cinsel hayatından
10 Yorumlaseks albümü bile yapmıştır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbuda sorumu tab2 yapmıştır
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılabd de veren verene
31 çekmiştir kerata 😁
00 YorumlaSoruyor musun bunu😀
00 Yorumla
+1 yılbence cevabı biliyosun
00 Yorumla
+1 yılTabiki olmuştur.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılolmamasına imkan var mı mantıklı düşünürsen
00 Yorumla Seks mi Naughty Amerika da Master tanımıştır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılyapmıştır hanımefendi peki siz yaptınız mı
00 Yorumla - Devamını Gör (30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım