Ben önceleri yaşamamış birisini isterdim. İlki ben olayım diye. Ama aldatanlari görünce yaşamış bir erkekte olabilir diyorum şimdi.
Doymuş
Yaşamamış
Kararsızım
Fikrim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
5 gündür karnı aç bir insan düşün ve bu adamla arkadaşlarını tanıştırmak için bir yemeye gittiğini düşün moruk adam yemeği görücek elleriyle dalacak çıldırıcak önünde ki döke saça bitirince yanında kinin tabağa göz dikicek arkadaşlarına seni rezil edicek bir de bu tarz yemeğe çokca giden kısa süredir aç olan bir adam düşün güzel ymeekler seçiyor kibarca yiyor nerede napıcağını biliyor hangisini tercih ederdin? işte tam olarak olay bu ama bizim kızlarımız hep ilk adamı seçip sonra boşanıyorlar sanıyorlar ki o adamlar kendilerini bilerek sakllıyorlar alakası yok 20 yaşına kadar kızlarla konuşmaya çalışır çalışır bir şey yapamaz sonra yaşı 20 nin üstüne gelince bunu bir marifet gibi anlatır bunun yediği tek ülkede biziz asdlsiaşlsad
Seni sen olduğun için sevsin. Ama sende onu çok sev. Sonrasında cinselliğe doymuş bir erkek seni daha çok tatmineder. Yaşamayan yeni öğreneceğinden gòzü hep başka kadınlarda olabilir. Ha onu tutmak da sana kalmış artık. Cinselyönden sende onu tatminedebilirsen karsılıklı mutlu olursunuz. Hem decçookkk. 😉👍
Ben yasamadiysam o da yasamamis olmali kesinlikle. cunku ayni heyecani beraber yasamaliyiz. birbirimizin ilki olmaliyiz. bence yasamamis erkek karisinin kõlesi olur. ama yasamis erkek icin kadin hicbirsey ifade etmez. degersizdir gozunde. ve kadinida herzaman aldatir yetinmez o kadinla. zaten yasamis bir erkegin evlilikte pek dusunecegini sanmiyorum. hergun bir kadinla yatmak varken niye bir kadinla yetinsin. yasamamis adam doyumsuz adamdir bence. elindekiyle yetinmeyendir. hep daha fazlasini ve hep farkli seyler ister. oyle bir adami mutlu etmek cok zor bence. oyle bir adamla evlenmek istemem ona yetemem cunku. kimbilir baskalariyla neler neler yasadi.
Pardon orda yazim hatasi yapmisim. yasamamis erkek degil yasamis erkek doyumsuzdur elindekiyle yetinmez diyecektim
Bir konuda evet
Cinselliğinin farkında olan neyi isteyip istemediğini analiz eden ve kontrol eden
Cevap
31Cevap
bir tek aldatanlar evlenene kadar bakir olan erkekler mi oluyo da böyle dedin? bence bu iş sandığın gibi değil. bakir evlenmiş adam 1 aldatıyorsa her deliğe girmiş adam 10 aldatır ve şartlara göre değişir. 1 aldatan o bakir adam sana denk geldiyse hepsini genellersin. hangi grubun daha fazla aldattığını net görmek için anket/analiz yapmalısın :d bence her ne olursa olsun bakirler bir adım öndedir aldatma riskini minimize etmek anlamında.
doymuş olan çok kadına alışmıştır senle evlense bile bu alışkanlığı devam eder sigarayı bırakamayan insanlar gibi düşün doymuş olması başka tadlara bakmaktan vazgeçeği anlamına gelmez
Cinselliğe doymuş diyen kızların bakire olmadığına adım kadar eminim :D
Doymuş erkek nasıl oluyor? Seks e doyulur mu hiç?
Seks la seks
1 Su
2 Seks
3 Dondurma
4 Lahmacun (bu aralar çok moda)
5 Ne dersen artık :-) :-)
saçma geliyor bana önemli olan seninle yaşadığı zaman aşkı sadakatı tutkusu olsun ne karıştıracan eski hesapları
Bende böyle düşünüyorum işte
günümüzde insanlar mutlaka bir şekilde ilişki yaşıyorlar birileriyle bnunun muhasebesiyle uğraşmaktansa ona sevgini aşkını sadakatini ver yeterli
hiç bişey yaşamamış, tecrübesiz, beceriksiz erkek emin olun hiçbir kadını ama hiçbir kadını mutlu edemez.
doymuş adam iyidir ama doymuş olduğu için sadık olacağı düşüncesine kapılmayın, onun tecrübeyle ilgisi yok.
bir erkek kadına doymaz ama yapmamış erkek daha iyi olur aldatma filan olmaz yapsaydı çoktan yapardı
Cinselliğe doymuş bir erkeğin pipişine değil ruhuna hitap edersiniz. Erkekler ruhuna hitap eden kadınlara bağlanırlar.
Siz kadini nasıl ruhunu seçersiniz
yaşamamış erkek bence aldatmaya daha meyilli olabilir
İkisi de değil. Ortası olmalı ne aç ne de doymuş. Kadın için de geçerli tabi
bakalım kızlar ne demiş ben bir şey yaşamadım şahsen
doymuş erkek olmaz sadece şarjörü dolan ve dolmayan erkek olur :)
Sen yasamıssan, kusura bakmada yasamamıs olanı istemeye hakkın yok.
Ben yaşamadım
Şimdi neyi istemeye hakkım var
Elbette bakir bir erkek. Zaten bu devirde bakir kalan erkek. Sadık erkek olur emin ol.
Yaşamamış erkek isteyin bayanlar ^^
Daha aç, daha arzulu, daha tutkulu, daha vahşi olurlar.
Ben 25 yaşındayım ve öpüşmedim bile öyle birini istiyorum
İlkler unutulmaz ilk temas ilk kez zevk aldığım kişiyi nasıl unutabilirim
Yaşamamış diyorsun
Tabikide sence daha önceden yaşamış birisi ilk seks yaptığı kişiyi unutabilirmi eskiden yaşadığı ilişkilerde belki çok daha fazla seninle yaşadığı seksden zevk aldığı vardı geçmişte yaşadığı zevki bildiği için arayışa girer
Bu riskte var tabiki
Sen doğru zamanda doğru kişiyle yaşarsan erkeğine ilgi gösterirsen seni aldatmayı bırak senin kölen olur
Bekliyoruz o doğru zamani doğru kişiyi
İnşallah gelecek
Yaşın kaç
26 .
Benimde 26 inşallah buluruz doğru insanı
İnşallah
Doymuş erkek olmaz ki doyunca evlencegin kişiyle ilgisiz olur
Yaşamamışla birlikte yeni şeyler yaşayabilirsin
Peki o erkek yaşamamışsa dedin tamsm. Bu durumda sen yasadinmi oda önemli.
Hiç yaşamamış çok çok iyi olur.
erkeklere ilgim yok :-)
Doymuş bir erkek var mi acabaaaa?
Erkekleri doyurmak imkansız
Doğal olarak soru boşa çıktı :)
Bence yapmamışı seçin siz kadınlar olarak
doymus olck benim gibi
doymuş. yaşamamış belini kirar
Niyeb
azginliktan. aç adam aç.
Ben yasamamis isterdim ayol sahsen :)
Doymamış olsun ki hep seks yapsin kadını ile