- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şey kaybedersin. İnsan doğasını inkar ediyorsun. Evlenmek istememeni anlarım da, bakire olarak yaşlanmak neden? Kendini seksten mahrum etmen büyük hata olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenincede çok şey kaybede bilirsin. Böyle bir riskte var. Ama bekar kalarak baya şey kaybedersin. İllaki harama yönelirsin. Yönelmesen bile nefsin davacı olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yıldini inancim falan yok. Sadece sevdiğim kişi dışında yapmayı iğrenç buluyorum o kadar
- +1 yıl
İlerde olur
- +1 yıl
@mehmet022 şehvet hissini Allah vermiş. Ve bunu gidermek için helâl dairesi çizmiş. Kişi bundan kendini uzak tutarsa nikaha yaklaşmazsa ahırette davacı olabilir. Peygamber as da evlenin diye hadislerde boşuna demedi.
Bir de haksızlığa karşı kendini korumazsan oda nefsine zulmetmiş olursun - +1 yıl
@mehmet022 evet. Aynen öyle. Ha nasip olmadıysa o başka ama boş yere zorlarsan kıyamette davacı olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evlilik ile ilgili düşünceleriniz zamanla değişebilir ama şöyle söyleyebilirim ki, cinsellik insanlara salt çoğalmak ve nesil devam ettirmek için verilmiş bir durum değildir, cinsellik ile biz insanlara -eğer doğru kişi ile yapıyorsanız- (fiziksel olarak) büyük bir zevk ve tatmin duygusu alma imkanı verilmiş, tabiki böyle bir fırsat verilmiş iken kullanmamak neden ama bu da bir tercih elbette, benim size tavsiyem evlilik ile ilgili ön yargılı olmamanız ve cinsellik konusu da kafanıza fazla takmamanız yönünde, akışına bırakın, acele etmeyin ve hayat sizi neler ile karşılaştıracak yaşayıp görün.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şey kaybedersin. Yaşın genç, genç yaşta yapılan sevişmelerin tadı hiçbirşeye benzemiyor. Kaçırdığın tren büyük olur. Ne yap et sevgili bul seviş. Ne kadar güzel olduğunu anlayacaksın.
10 Yorumla Tam yerine sordun abaza ve ergenler gelir şimdi c. İçin evlenmeye gerek yok yaşa gitsin gibi şeyler yazarlar
03 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak öyle oldu qkqplqmsgs
Soran+1 yılHaklılar ama zaten cinsellik için evlenmeye gerek yok. Bunu asla evlenmeyecekler için diyorum. Ben sadece sevdiğim kişi dışında yapmayı iğrenç buluyorum.
Dikkat et. Ölebilirsin... Düşüncelerin çok tehlikeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Olmazsa olmaz. Evlenmeyeceksen de hayatına birilerini alıp takılabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılen azından sana hayatına bedenine saygısı olan biriyle seviş ve sevişmek seksten çok daha mükemmel ve bedene de sana da en şahane zevkleri sunacak şeydir kaybettiklerinide tamamlatacak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAğa burada kimseyi ben orsp etmek istemiyorum öyle bir amacım yok ama bu çok doğu kafası mq cinselliği öcü olarak görmen garip
01 Yorumla
Soran+1 yılÖcü olarak gördüğümü de kim soyledi nerenden uyduruyosun acaba veya nerenden okuyosun. Sizin hayatiniz sadece siikis sokus olduğu için tuhaf gelmiştir sana 😃 doğu kafasıyla da ilgisi yok sevdiğim kişi dışında iğrenç geliyor bana. Sorun mu var olması gereken bu zaten.
Çok şey kaybetmezsin ben de aynı şeyi düşünüyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bu ara bunu düşünüyorum acaba çok güzel bir şey mi hiç yaşamayacağım diye, bence önemsiz bir şeydir gibi geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır, kaybetmezsin. En fazla bir süre hormonlarının baskısına uğrarsın, o da geçici zaten.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik , ç, n evlenmeye gerek var mı
23 Yorumla- +1 yıl
klavyenın tuşu kastı ya basamadım
- +1 yıl
Nicke bak hdhdhf
Soran+1 yılBen evlenmeden yapmayi dusunmem sevdigim kişi disinda
- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılYazık edersin kendine
20 Yorumla
+1 yılHocam cinsellik korkulacak bir şey değil
01 Yorumla
Soran+1 yılYav korktuğumu nerden ciksrdiniz nerenizden okuyosunuz off
Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Evlenmeden yaparsan ban yiyiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Evlenmeyi düşünmüyosan cinselliği yaşa derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik için evlenmeye gerek yok
00 Yorumla
+1 yılUmarım sözünüze sadıksınızdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaybetmezsin, harama bulaşmazsın en azından
02 Yorumla
Soran+1 yıldini inancim falan yok. Sadece sevdiğim kişi dışında yapmayı iğrenç buluyorum o kadar
- +1 yıl
O zaman sevecek birini bul
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zevkli ve hazzı anlatılmaz
00 Yorumla Hiç bir şey kaybetmezsin
00 Yorumla
+1 yılFazlasıyla.. mastürbasyon yetmicek gün gelecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılKafana göre
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlev alır donun
00 Yorumla
+1 yılDenemek lazım bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaybedersin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence çok şey yaşamalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYap geç shhs
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem