Yani ben de istekliyim diyelim tutamadim yaşadım güdülerime yenilmiş olmuyorum ama erkek olunca yenilmiş mi oluyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yani ben de istekliyim diyelim tutamadim yaşadım güdülerime yenilmiş olmuyorum ama erkek olunca yenilmiş mi oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır. Toplum kadını dizginlemeye mecbur ediyor.
Bunun sebebi hormonel ve biyolojik yapının getirdikleridir. Yoksa şartler libido acisindan eşit olsa Kadınlarında pek direne ileceğini zannetmem
Evet ama kadının da libidosu yüksek olup dayanamayanı olabilir sonuçta herkesin libidosu eşit değil ki
Kadın ve Erkeğin eşit değil demek daha doğru olacaktır. Zira araştırmalar cinsellik arzusu yani libidonun ağırlıklı testestron hormanundan geldiğini söyler. Doğal olarak erkekde yüksek olan hormonda budur. Kadında ise ostorejen hormonudur. Hal böyle olunca isteklilik konusunda hep erkek Faal olan taraf olmaktadır. Kadın ancak regl dönemi içersinde ovulasyona denk geldiği zaman libidosu nerdeyse erkek kadar olur. İşte burada bi yorum görmüştüm Kız malum dönemde neyim var. Çevremdeki erkelerin omuzlarına köprücük kemiklerine ellerine felan bakıyorum İstemsizce libidom artıyor Felan diyor. Misal yani erkek her baktığında bu durumda ergenliğinden itibaren yani aralıksız ovulasyon döneminde ki cinsel arzu modunda diyebiliriz. Ayrıca eğer bir şekilde kadında testestron hormonu yükselirse oda böyle hissedebilir. Yüzeysel ereksiyonda diye bir durumda var sonucda erkekde direk moda girebiliyor erkek kadın uyaran almak zorunda NORMAl şartlarda he ama iş Orgazma gelince tam tersi Kadının orgazmı daha şiddetli olur. Tabi şartlar yerindeyse arzu duyulan ve yetenekli partner ve piskolojik durum uygunsa Şiddetli şekilde Orgazm yaşar Ve zaten kadınlar genelde cinselliğe bağımlılılığı bu sebeple gerçekleştirir. O hazzı unutamaz tekrar tekrar ister. Yani biz orgazm olurken çığlık atmıyoruz en fazla bi oh çekme oluyor. Kadınsa bacakları titriyor gözler yukarı doğru çekiliyor Sırtını büküyor baya inliyor Kasılmalar felan meydana geliyor sanki felç vuruyor vucuduna böyle şiddetli haz alıpda bağımlılık geliştirmemek mümkün değil :D Erkekler isteklilikde öndeyken bu kadar yoğun haz alsalar kadını hiç rahat bırakmazlardı diye düşünüyorum Allahtan orgazm olunca ğeşinden isteksizlik geliyor İstesede devam etmekte zorlanıyor ama kadın peş peşe orgzm oluyor resmen sonuç İsteklilikte erkek Orgazmda kadın önde
Tamam ama şunu demek istiyorum kadının istekli erkeğin daha az istekli olduğu bir sürü çift var. Kadınla erkeğin uyarılma farkları var ona katılıyorum bundan dolayı erkekler daha kolay uyarılıyor olabilir ama kadınların daha az istekli olduğuna katılmıyorum. Örneğin ben ovulasyon dönemi dışında da o yazdığın gibiyim. Belki hani düzenli ilişkim olmadığı için genel olarak libidom hep yüksektir. Ama bir erkek gibi rahat rahat söyleyemem tabi ki.
Onun başta testestron hormonunun birtakım sebeplerden ötürü yükselmesiyle bağlantısı olabilir. Yemek çeşidinden başlar temas ettiğin maddelere kadar gider neden yükseldiği Hatta bazı i, bneler bu genelde sağlıkcı tayfadan olur. Bu adamlar öpüşürken yoğun şekilde dilini kullanırlar kadına karşı dilden testestron aktarabilmek için bu yüzden bazı kadınların öpüşürken yükseldiğini söyleyenleride duymuşluğum var.
Sadece testeterona bağlı olduğunu düşünmüyorum. Başka hormonlar da var kadında yükselten.
Olabilir Ağırlık merkezi buymuş
Yok yani erkeklerde odur katılıyorum. Mesela bir erkeğin testesteronu diğerine göre daha yüksektir o yüzden diğer erkekten daha istekli olabilir. Ama mesela ben de bir erkek kadar istekliyim ve öyle olan çok kadın da var. Erkekler kadar söylemesi kolay değil sadece.
Tamam aslında iki konudada uzlaştıkda şu var fark olarak sen ve bu durumda olan kadınlar birtakım exstrem koşullardan boyle tabiki tek sebep testesteon yukselmesi değildir. Ama genelde bu olur o yuzden ağırlık olarak dedim bi takım piskolojik sebepler bile buna sebep olur. Veya dediğim gibi Orgzm bağımlılığı o kısmı atlamışım bu çok yoğun dopamin salgılanmasına sebep olur Yarıyetten bağımlılık geliştirme nedenide budur
Garip misin demek istiyorsun o kısmı anlamadım? Ama evet orgazm bağımlılığı oluyor mesela mastürbasyon yapmıyorum gene yapıyorum sonra gene sonra gene o his hoşuma gidiyor ama bir türlü tam rahatlayamıyorum. Kadınların da istekli olması içim ekstrem bir koşul olması gerektiğine inanmıyorum.
Yapıyorum*
Hayır tabikide niye garip olsun bunların hepsi doğal şeyler ekxtrem derken normalin dışında sebepler demek istiyorum
Anladim tamamdir
👍
Kadın bi şekilde tutuyor kendini erkek tutamıyor ya
Orp dendiği içindir o tutmasa
Evet bi de o var tutmasa yollu deniyor maalesef
Kaç kere canım deli gibi istedi böyle sürtesim geliyordu ama ne denir diye yapamadım isteklerini dizginleyip düşüncesel anlamda durduran kadınlar vardır ama durduramayan da var
Bunları istediğinde sevgilin varmıydı onunla yapma imkanı yokmuydu
Yoktu olsa durmazdım
Sevişti bir bakir ile bir bakire
Erkğe milli dediler kadina fa.. hi.. şe
Durum bundan ibaret
şu an o durumda gibiyim biri biraz ayartsa yapisirdim herhalde evli olsam tam saatleri gibi hiç affetmem
Erkek de kadinda aynidir kafinlar sadece cinsel duygularini bastiriyorlar
O iradesizlik. Ben kendimi çok rahat dizginleyebiliyorum.
Erkek her an yenilir, sorun kendisi gibi düşünen kadın bulmakta
Yoo ama kadinlar genel anlamda nefsine daha kolay sahip çıkabiliyor bir erkek gibi değil. Her insan da bir olmuyor tabi senin hormonlar tavan sanirim?
Göster oğlum pipini gibi büyütülmedik tabi
Memeni goster sende
Göstermek değil yaşamak istedim ama olmadı
Yaşayalim o zaman bende yaşamadim
Kesin öyledir
Vallahi bakirim
E niye
Tuttum kendimi. Sen niye
Ondan dolayı değil Cinsellik arzusu testesterondan gelir ağırlıkla Kadın anca ovulasyon doneminde erkeğe yakın arzulanır. Şartlar eşit değil isteklilik durumunda olmada o yüzden biz kendimizi tutmakda zorlanırız bunun yanında erkesiyon biz oldukca yuzeyseldir. Kadın için normal. koşullarda bir süre uyarana mağruz kalması gerekir Özetle daha direncli olduklarından değil
@Milabeni ovulasyon döneminde artıyor evet ama mesela benim normal zamanda da aşırı var. Yani adet öncesi çok var adet dönemi de çok oluyor bitiyor gene artıyor. Demek istediğim kadının libidosuna göre de değişir. Ama evet uyaran durumu farklı olabilir mesela ben erkekler değince yani dokunulma hissinden oluyorum görüntüden çok.
İşte sen bir erkeğe denk cinsel isteği ancak ovulasyon döneminde yaşarsın Veya Testestronunun ciddi şekilde artmasıyla olur. Ve bunun yanında uyarana mağruz kalmak var bu yüzden kadınlar Ön sevişme ister hemen olaya giren erkeklerden dert yanar. Bir süre uyarılması gerek ki Ereksiyon moduna geçsin Erkekde durum o kadar komik ki görselden direk ereksiyon moduna geçiyor. Bi göğüs çatalı görsün penis çelik gibi sertleşir. Ama kadın ovulasyon döneminde değil testestorunu yükselmemişse bir süre okşanacak felan tabi çekici bir erkek olmak kaydıyla heh bi 10 dk felan sonra Ereksiyon modu yani özeyle olay biyolojik yapı hakim olma felan değil.
@Milabeni ama şunu demeye çalışıyorum ovulasyon dönemi dışında da benim çok yüksek. Her kadının aynı değildir demek istiyorum. Ama tabi ki ön sevişme dediğin şey normal. Gerçi p*rno izlerken de ben çok ıslanıyorum.
O zaman testestron hormonunu yükselten birşeyler var. Ne olduğu tahmin etmek zor tabi p*rno, o da bir çeşit uyarandır zaten aynı kapı yani dediklerim doğru
@Milabeni bir tek testesteron değil bence kadınlar da başka hormonlar da var. E erkeğe de uyaran lazım sonuçta. mastürbasyon yaparken. Ama işte ona katılıyorum aslında keşke biz de hemen olaya girişebilsek ama vücut istiyor ki her tarafla aynı şekil ilgilenilsin 😂
Erkek 1 dk kafada hayal kursun o bile uyarır fark büyük Kadın için ise hormon veya malum dönemle iligili bir mesele yoksa zor
@Milabeni tamam ama kadınlar kafa da kursun uyarılır. Mesela ben şu an bir şey hayal edip mastürbasyon yapabilirim. Malum dönem dışında da istekliyiz gayet
Ha pardon buda uyaran sonucta mastürbasyon var. Ereksiyona geçiş demem gerekti aslında
@Milabeni mesela benim şöyle oluyor çok istek geliyor birden o an mastürbasyon yapmam lazım keşke erkek olsa diyorum afedersin hemen p*rno açıp yapıyorum. Bazen de filmde veya bir yerde sevişme sahnesine denk geliyorum acayip bir ıslanma oluyor mesela sizdeki ereksiyon gibi hemen mastürbasyon yapmam gerekiyor bunu açıklamaya çalışıyorum aslında.
İşte bizde fark şu istek gelen bir durum yok normal bir zamanda dusun Bi kalça gôr erekte oluyorsun senin ne demek istediğini anladım güldümde keske erkek olsa felan 🤣djdbdbs
@Milabeni yok tamam bizde de seks sahnesi görünce işte aynı 😂 ya da erkek değse falan 😂 ama görünce değil.
🤣 burada da farklar Bu tabi benim tahminim erkek kadının yumuşak yerlerinden estetik vucudundan belinden felan etkileniyor. Kadında tam tersi gucunden Yanı kollarını Geniş omuzlu biraz kaslı güçlü bir erkeğe doladığını düşün kucağındayken 🤣 düşününce Islandım deme Haykırırım 🤣🤣🤣
Noluyo noluyooo
Kadını erkeği yok isteyince yap
Erkekler bu konuda daha dayanıksız
Kadın da bunu yaşayamaz mı yani o an dizginleyemedi yaşadı diyelim
İstek libido kadında da var ama daha gizli kontrollü yapmak durumu var bende isterim kadın arzusunu rahat yaşasın
Yani onu diyorum sonuçta toplu taşımada bile kendini tutamayıp kıçını erkeğin şeyine özellikle yaslayan kadınlar da var
Ben hiç rastlamadım ama vardır şehvet arzu geldimi yer mekan dinlemez
Sende oluyosun normal bu
Hayır yani şimdi benim de cinsel olarak çok istekli olduğum vakitler var diyelim dayanamadım yaşadım pişman oldum ben kşr oluyorum da erkek olunca neden tutamamış kandırılmış oluyor
Bu düpedüz etrafın bize yansıttıgı alıştıgı ortwmlardwn kaynaklı..
Nedeni ise ilişki sırasında hamile kalma riski sizde ve babanın kim olduğu belli olmayacagı için bu gibi tabular bizde vazgecilmez hale gelmiştir. yapan yapıyor gizli de olsa bunu yapan cok kadın var. artık erkekler dikkat ediyor FB ilişkilerden akıllı erkek uzak duruyor
Bakiremisin peşi şu an
Hayır mesele o değil kadınlar da yenilemez mi cinsel isteklerine
Bende bunu merak ettim hep ama yenilmiyorsunuz sizin iradeniz daha kuvvetli bu konuda
Kadına orp denmese böyle olmazdı
Evet toplum yüzünden işte yaparsan hemen kendi hemcinsleriniz bile bacım diyor
Yo kadınlarda da var
Hayır
Her iki cinsiyet içinde geçerli bu
Kasma kendini