Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam
Hayır tabii ki altı üstünde bak sen de oraya yazmışsın Tabu sadece yıkılması gereken klasik bir Tabu ve bu Tabu sadece Türkiye’de var ben yurtdışında yaşıyorum burada öyle bir şey yok hatta burada tam tersini kızlar daha istekli erkeklere göre yani Türkiye’de erkekler kızların peşinden koşuyor burada kızlar erkeklerin peşinden koşuyor daha çok Türkiye’deki kızlar kendilerini kısıtlıyorlar aslında onlarda çok istiyorlar hatta belki erkeklerden daha çok ama işte toplumsal baskı filan bunu yansıtmalarına engel oluyor.
#perso11 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısın ki. Çünkü bu iki taraf için de ihtiyaç
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo ben de arzuluyorum, yeri geliyor sevgilimden daha fazla arzuladığım da oluyor. Onun koltuktan kalkacak enerjisi yokken kendini birden seksin ortasında bulduğu da oluyor
2598 Yorumla- +1 yıl
Şanslıymış o zaman ne diyeyim
Cevap sahibi+1 yılSans degil bu bence, sonuçta seks hepimizin ihtiyacı. Ihtiyac duyulduğunda, her istendiğinde yapılmalı
- +1 yıl
Senin gibi düşünen kaç tane kız var bir elin parmaklarını geçmez
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman sansliymis 😂😂
- +1 yıl
Haklı çıktım😄
Cevap sahibi+1 yılJdjdjdjjdjd
- +1 yıl
Öyle ama kızlar hep ciddiyet yok cinsellik isteyen yazmasın hep o kafada asdfff
Cevap sahibi+1 yılBen bilmiyorum valla, ben ciddiyete karşıyım. Ciddi ilişki konuları açılınca bile geriliyorum ben :)))
- +1 yıl
Sevgilimle yapıyorum yazmışsın. İlla sevgili olunacak yoksa yok durumu biraz aslında kastım:))
Cevap sahibi+1 yılHee pardon ben nişan, söz tarzi ciddiyetten bahsediyorsun sandım.
- +1 yıl
Yok be şimdi buda bi ihtiyaç sonuçta iki taraf içinde ama illa duygusal bi ilişki olacak isteniyor
Cevap sahibi+1 yılBundan önceki ilişki yasadigim çocukla sadece haftada 3 4 kez seks yapmak icin buluşuyorduk aramizda duygusal bir seyler yoktu ama , 1 ay falan sonra birbirimizden cok birlikte seks yapmaya aşık olduk resmen sevgili gibi takıldık. Ama ilk basta dedigim gibi sadece seks için buluşuyorduk yani. Ben bir uyum hissedersem sevgili olmadan da seks yaparım
- +1 yıl
Bir şey sorabilir miyim nasıl tanıştınız. Bi ortam mı sosyal medya mı vs
Cevap sahibi+1 yılYazin tatilde aksam arkadaslarimizla sahile inmiştik, o da karşımda arkadaşlarıyla oturuyordu. Öyle birbirimizi kestik, masalar birleşti, denize girdik. Denizde bir oksama, sürtünme falan derken cinsel dürtüler tavan oldu. Öyle tanıştık öyle de devam etti zaten
- +1 yıl
Çok iyi ya kızlar sohbete bile yanaştırmıyorlar:)
- +1 yıl
Başka var mı böyle farklı hikayen
- +1 yıl
Yaş kaç bu arada
Cevap sahibi+1 yıl21, bilmem ki simdi aklima gelmedi ama mesela genelde seks yaparken cok kez yakalanma tehlikesi atlattigimiz olmuştur. O da değişik bir adrenalin oluyor tabi
- +1 yıl
Nerelerde yapıyorsun ki:)
- +1 yıl
Yaşına göre hızlısın
Cevap sahibi+1 yılO çocukla Denizdr denemisligimiz var işte, arabanin içinde de denemiştik en risklisi buydu galiba babasi görüyordu bizi az kalsın. Birlikte kampa gittiğimizde küçücük çadırın içinde ses cikarmadan ve cok hareket edio de disaridan belli olmayacak şekilde yapmisligimiz var bir de hamakta soyunmadan sadece ben onun bacaklarının arasina yattığımda pantolonunun fermuar kısmını acarak benim etegimin altından sokmaya çalışması vardı. Genelde etraf kalabalıktı o yuzden adrenalin ve korkuyla aslında daha zevkli oluyor.
- +1 yıl
Woowww sen adrenalin seviyorsun çok riskli yaptıkların
Cevap sahibi+1 yılBir de hic kalkamayacagin bir topluluğun icinde partnerinin kulağına fısıldayarak seks istediğini söylemen, ya da bacaginla onu taciz eder gibi dokunmak falan da ssiri eğlenceli oluyor. Çünkü o an o ortamdan kalkamayacaginizi ikiniz de biliyorsunuz ama karşındaki birden senden gelen o küçük mesajlarla durtuleniyor. O ortamdan ayrilmak icin sabırsızlanıyor falan. Tam böyle zamanlarda partnerinin ciroinisini izkemek de acayio keyifli, bir gun partnerin sana da yaoarsa ya da sen de ona yaparsan anlarsın
- +1 yıl
Arabada ben de denedim ama tehlikeli gerçekten. Nerde yaşıyorsun o çocukla sadece tatilde mi birlikte oldunuz
Cevap sahibi+1 yılBen adrenalin severim, insani diri tutar iyidir. Daha baska yerlerde de yapmak isterim yani
- +1 yıl
Vardı öyle biri de en büyük sıkıntımız mekandü. Tabi senin gibisine hiç rastgelmedim o ayrı:)
Cevap sahibi+1 yılHayir tatilde başladik sonra devam etti gitti. Çocuğa can kan oldum herhalde birakamadi bri türlü 😄😄
- +1 yıl
Var mı farklı fantazilerin. İstanbul'da yaşıyorsun herhalde
- +1 yıl
Çocuk haksız mi ama😄
- +1 yıl
Ufkumuzu açtın ama başka yerlerde de isterim dedim merak ettim fikirlerini
Cevap sahibi+1 yılEvet İstanbul da yaşıyorum, valla kelepcelesin, gozlerimi bağlasın, yataga bağlasın bana fark etmez. Ben zevk almaya bakarım. Banyoda da seks yaparım, mutfak masasinda da, koltukta da, yerdr de... Ama en cok oral yapmayı ve yaptırtmayi severim, dil kivrakligiyla kendimden geçmeyi, ona oral yaparken de onun gözlerine baka baka küçük ve yavas isiriklar, öpücükler, yalamalarka nefesinin hızlanmasını izlemeyi, saçlarımdan tutup penisine doğru daha bastirmasini severim. Bir de onu yataga ya da sandalyeye bağlayarak karsisinda ic camasirsiz seksi bir gecelikle dans edip azmasini, o an gidio ona sürtünmeyi, gösterip de vermemeyi dediginiz tabiri seviyorum. İçi gidiyor ama gelemiyor bagli olduğu için. Bu sayede onu daha fazla isteğe getirmis olup çözdüğüm an tam benim istediğim gibi sert sert seks yapmasini sağlamış oluyorum. Aciyla haz birbirine karışıyor
Cevap sahibi+1 yılBaska yerlerden kastim ne biliyim yani bir magazanin giyinme odasi da olabilir, misafirliğe gittigimiz bir evin tuvaletinde de, ya da baska her yerde jdjdjdjd
- +1 yıl
Sen nesin ya 😄. Erkeklerin şansızlığı senin sevgilinin olması ahhahha
- +1 yıl
Oral işi keyifli gerçek hem yapan hem yaptıran olarak katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılAhaha öyle mi diyorsun, sagol öyle düşündüğün için. Seks bir ihtiyaç ama zevk olmayan sekse seks demem ben. Bunlar da benim zevklerim
- +1 yıl
Ya sana üstat diyebilir miyim sen bizim ufkumuzu aç:)
Cevap sahibi+1 yılAhahha ben cok bilirkişi degilim ama icgudulerimle hareket ederim. O yuzden içgüdü ustadi diyebilirsin 😄😄
- +1 yıl
Anlat valla sabaha kadar dinleriz. Böyle kızlar olduğunu bilmek sevindirici. Sevgilinle birlikte mi yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılBen sana sabaha kadar anlatana kadar sen git birini bul sabaha kadar yapın işte
- +1 yıl
Ayrılma tabi de ayrılırsan felan haberdar et asdfff😄
- +1 yıl
Senin gibi üstadın fikirlerini dinlemek bj kıvanç olur
- +1 yıl
Ya senin gibi bu fikirlere açık kız mı var. Sen anlat ya dünyaya umut oluyorsun
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 Ufkunu genişlettim diye sevineyim o zaman. Sen anlat sen nasil yapıyorsun, sekste nelerden hoşlanıyorsun belki benim de ufkumu sen genişletirsin
- +1 yıl
Ya ben senin gibi birine hiç denk gelemedim. Burdan yazayım ama umarım sikayet eden olmaz yorumumu sürekli kaldırtıyorlar
- +1 yıl
Var mı senin gibi açık fikirli arkadaşın felan😄
Cevap sahibi+1 yılYok ben tekim jdjdjdjd
- +1 yıl
Farklı yer olarak çocuk bakım odasında defalarca yaptım. En önceliğim uzun ve sert sevişme öpüşme. Yoksa kıvama gelinmiyor
- +1 yıl
Ama şöyle bi fantazim var Türkiyede pek umudum yok ama hiç tanımadığım biriyle otelde sabaha kadar birlikte olmak. Kendini ağırdsn satma felan derdi ilk ve son iki taraftata rahat. Sence mümkün mü bu ülkede
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişmeyi olabildiğince uzun tutucaksin zaten, dedigin gibi zevke gelip islaklik olmasi icin sart. Bir anda girmeye çalışan erkekler var, o zaman cok can yakıyor. Yavas yavas sertlesicek, hizlanacak hareketler. Hatta ilkin on sevişmeyi yaptıktan sonra penisini direkt vajinaya sokma, vajinanin dudaklarında gezdir. Sikuyormus gibi yap geri çek. Penisinle bol bol sürtün, ama giriş yaoma. Partnerinin vajinasi zonklamaya başlayacak, penisini içeri alabilmek icin çıldıracak, yalvaran gözlerle bakacak belki de. O zaman sen daha cok keyif alırsın. Sonra içine gir yavas yavas ileri geri yap, sonra hizlan. Hızlı hızlı yaptıkça alev alacak oralar
- +1 yıl
Eeeeeeee
- +1 yıl
Üstat sen bize bu işi öğret biz çırak kaldık:)
- +1 yıl
Benin tavsiyelerini uygulayacak birini bulursam kız uçar herhalde
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi birini bulursan mümkün, diger türlü zor
Cevap sahibi+1 yılAhahah olur mu canim estagfurullah, siz cirak kalmamissinizdir
- +1 yıl
Ya yokki yok problem o zaten. Ver biraz daha tavsiyeler gözlerim acık dinliyoruum
Cevap sahibi+1 yılEe tabi ucucak, ucmak ve uçurmak bizim isimiz fjjdjdjd
- +1 yıl
Ne Ankara ne istabul senin gibi biri olsa madalya takmak lazım. Başka tavsiyelerini merakla bekliyorum
- +1 yıl
Sen teksin tek sıkıntı orda asfgbb
Cevap sahibi+1 yılBen de daha ne anlatayım arkadaşım bu kadar. Seks aninda her sey içgüdü. Şu an bu kadari canlandı gözümün önünde
- +1 yıl
Ben yapmış kadar oldum ya😄. Problem bunalrı yapmakta değil bunları yapmak isteyecek birini bulmakta
- +1 yıl
Ne kadar süredir sevgilinle berabersiniz
Cevap sahibi+1 yılOnu da artik şansın varsa bulursun, karpuz değil ki koklayarak anlayasin djjdhdhdhdh
Cevap sahibi+1 yıl1 bucuk yıl
- +1 yıl
Koklatmazlar zaten Türk kızları adfgg. Ondan sordum arkadaşın felan var mı diye
- +1 yıl
Ya böyle şanslı bi erkek olamaz. Tüm erkeklerin kıskançlığını üzerine çekecek😄
Cevap sahibi+1 yılOlursa yönlendiricem sana, konuşursaniz kafalarınız uyusursa artik fantezilerinizi yaristirirsiniz :)))
Cevap sahibi+1 yılNazar etme sevgilime hdhdhdhdh
- +1 yıl
Etmem etmem:))
- +1 yıl
Nasıl ulaşacaksın ki bana😄
- +1 yıl
Bi İstanbul planım var çok dua alırsın asfgh
Cevap sahibi+1 yılBurdaki nickinden, soru ve sen zekama kazındın. Rahat ol
- +1 yıl
Hadi bakalım geç dalganı asddcvv
- +1 yıl
Erkek arkadaşın hayattaki tüm şanslarını seni bularak kullanmış asdfvh
Cevap sahibi+1 yılDalga geçmiyorum valla gece gece iyi sohbet ettirdin beni, sagol canim her sey tavan oldu artık jdjdhdhd
- +1 yıl
Ney tavan oldu asdfg
Cevap sahibi+1 yılBeni kaybettiğinde tüm şansını mi kaybetmis olacak o zaman 😄😄 cinsek dürtüler tabiki. Sonuçta sana anlatırken bir seyler gözümün önünde canlandi ahahhaa
- +1 yıl
Bak sözünü unutma addffkf
- +1 yıl
Ya senin en kötü yanın bu asdfgh
Cevap sahibi+1 yılHangi sözü? Simsiden unuttum bak ben :)))
- +1 yıl
Ayıp be umutlandırıp böyle yapmak var mı😄
- +1 yıl
Senden sonra erkek başka biriyle nasil tatmin olsun imkanız hem şansın hem şansızlık😄
Cevap sahibi+1 yılHayir yani ilk olarak sevgilinden ayrilirsan haber ver dedin. Sonra senin gibi bulursan haber ver kismina geçtik. Ben hangisinin sözünü tutayım onu düşünüyorum jdjdhdh
- +1 yıl
Senin ayrılmandan pek umudum yokki yoksa başkasını ne yapayım en iyisi varken asdff
Cevap sahibi+1 yılVardir belki benden de daha fazla tatmin edecek kizlar, tek ve en iyisi ben değilim ya sonuçta
- +1 yıl
Bu kulaklar böylesini ilk defa duyuyor ilk defa görüyor:)
Cevap sahibi+1 yılAhaha sagok simarttin beni
- +1 yıl
Ahhhaaha bizde sadece gerçekler. Keşke şımartcak bir şey olsa
Cevap sahibi+1 yılİlkleri sana ben yasattim o zaman, gurur duyayim bari kendimle :))
- +1 yıl
Sen kendini sarıp sarmala. Türü tükenen canlılardansın:))
- +1 yıl
Bir şey yaşatmadın ama neyse yaşayanlar belli ve şanslı😄😄😄
- +1 yıl
Boyunu felan merak ettim
Cevap sahibi+1 yılSen bu sana anlattiklarimi gözünde canlandır, sanki yaşıyormuşsun gibi hayal et. Tabiki gerçek bri seks etmez ama en azından sanal seks yapmışsın gibi olur, bir kalkis varsa indirirsin en azindan jdjdhdhhd
- +1 yıl
Kalkış olmaz mı uçak bayadır havada asdfv
- +1 yıl
Bana verdiğin sözü unutma sakın :)))
- +1 yıl
Sana güvendim😄
Cevap sahibi+1 yılBoy 1.64
Vücut oranı 89 65 92
Buğday ten
Uzun kıvırcık saç
Sportif bir vücut
Al buyum ben. O kadar
Türk gibi Türk'üm yani. Sarisin mavi gözlülük falan bekliyorsan yok bende jdhdhhd
Bir dövme birbde piercing var o kadar- +1 yıl
Daha ne olacak woowwwwww
- +1 yıl
Ben düştüm asdffg
Cevap sahibi+1 yılE senin hayalindeki kiz benmişim resmen ahahhaha
- +1 yıl
Akılds kalacak bi nickim var unutma beni sakın assffg
Cevap sahibi+1 yılDüşme düşme kalk, inan kendine, daha güzellerini, dsha iyi seks yapanları bulacaksın. Ben inanıyorum sana jdjdjdjd
- +1 yıl
Yav sen herkesin hayalindeki kızsın asddd
- +1 yıl
Ya tabi geç dalganı asdff. Düşene bir de sen vurma:))
- +1 yıl
Nickim ney benim hemen ezberlersin😄
Cevap sahibi+1 yılDalga geçmiyorum be, sen beni beklersen çürürsün, ben de sana ideallerine göre kiz arayıp bulana kadar çürürüm. O yuzden en içten dileklerimle söylüyorum Allah Allah
- +1 yıl
Ben bırakmam bunu diyorsun. Ya senin gibi bi kızın sana yakın nasıl arkadaşı olmaz
- +1 yıl
Senin gibi değil sana az buçuk yakın olsa daha ne isteyelim:)
Cevap sahibi+1 yılOturup da kizlarka seks hayatimizi yaristirmiyoruz ki, ben nerden bileyim kim nasil seks yapar kim ne kadar fantezi sever
- +1 yıl
Ya senin gibi açık fikirli birini hissedersin kızların hisleri kuvvetlidir diye dedim
- +1 yıl
Geçen gün bi şehre gittim 12 gibi starbucksta bi kız bakıştık felan oturabilir miyim dedim sohbet felan hemen ret. Daha ilk aşamadan kesiyorlar
Cevap sahibi+1 yılSen de o zaman ilk günden teklif etme hemen. Biraz takılın ama sevgili gibi değil, flort gibi. Sonra kiz sana alisir güvenir zamanka. Birkac gun sonra teklif edersen güvenip kabuk eder bekki. Sonuçta günümüzde kizlarla seks yapıp onları kameraya alıp tehdit eden pislikler de var. Hemen nasıl güvensin kız sana
- +1 yıl
Ben zaten çok kalmayacaktım. Seks değildi amaç biraz flörtleşirdik. Eylülde İstanbula gemeceğim 2-3 ancak kalırım çok zaman olmuyor ki icraata geçmeye
Cevap sahibi+1 yılEvet senin zaman sıkıntın varmis
- +1 yıl
Aynen iyi de otel ayarlıyorum ki güvensinler diye de direk set çekiyorlar
Cevap sahibi+1 yılHimmm
- +1 yıl
Hilton ramada divan felan
- +1 yıl
2-3 gece kafa dağıtıyım diyorum nerdeeee
- +1 yıl
Geçen Bursada da öyle düşündüm hayal kırıklığı🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılNe diyim onlar da kendilerine göre haklıdır belki
- +1 yıl
Alkol sigara felan kullanıyor musun
- +1 yıl
Ya Hilton divan gibi yerlerde istesen de bir şey yapamazsın zaten. Kurumsal yerler ama kızlar hiç yanaştırmıyor ki bırak senin anlattığın ateşli şeyleri:))
Cevap sahibi+1 yılSigara aydaa yılda bir iki kere içersem içiyorum. Alkolü de bagimli olarak tüketmiyorum ama içerim yani
Cevap sahibi+1 yılAhaha ateşli seyler bana özel
- +1 yıl
Ya bu tarz şeyler için hep bar felan tavsiye ediyorlar ben de oraları hiç sevmiyorum. Kalabalık gürültülü felan
- +1 yıl
Ya sen neye özelsin böyle kızda beğebilmez senden sonra:))
- +1 yıl
Seni ateş kraliçesi ilan ediyorum🔥👑
Cevap sahibi+1 yılYa sen beni napacaksin, kendin de diyorsun senin gibi kiz yok diye. İşte ben de türümün az örneğiyim demekki. Artik nedendir bilinmez ama farklıyım demekki diğerlerinden
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ediyorum efenim, sagolun varolun dhhdhd
- +1 yıl
Ya sen işi bugün başka boyuta taşıdın
- +1 yıl
Bu kızsa diğerleri ne sorgulamasına soktun bizi :))
- +1 yıl
Eylülde ekim gibi İstanbuldayım sözünü unutma:))
Cevap sahibi+1 yılBulursak tutucaz sözümüzü
- +1 yıl
Nickimi unutsun ama sen
- +1 yıl
Ayrılırsan da yaz ama ahhahhaha
Cevap sahibi+1 yılAyrilirsam dirskt sendeyim rahat ol jdjdjdjdj ama sen tatmin edebilir misin acaba beni
- +1 yıl
Denemeden bilemezsin asddf. Ama o zamana kadar benim nick aklında mı kalır:)
Cevap sahibi+1 yılKalir kalır sen rahat ol. Ben seni yorarim bak haberin olsun. Yarim saat içinde dönüp arkanı yatmazsin herhalde. Bir başladıysak tadımlık degil doyumluk olmalı
- +1 yıl
Ben yorulmam öyle yarım saatte. Exle sabah 8 de başlayıp akşam dokuza kadar çıkmamıştık yataktan:)
Cevap sahibi+1 yılVayy o zaman eksin fena değilmiş, kaliteli bir seks olmuştur onzaman aranızda
- +1 yıl
Ya sen beni yarım saatte yoracağını düşünüyorsun birde:)). İnsanın yataktan çıkası gelmiyor sürekli öpüp koklayası geliyor assdff. Sonra da ayrıldık zaten tadı damağımızda kaldı o günden beri:)
- +1 yıl
Ben seni yorarım gibi ahhahhaa
Cevap sahibi+1 yılYorulmayı severim sıkıntı yok
- +1 yıl
Ben seni daha şimdiden burdan yordum:))
Cevap sahibi+1 yılNdbdbdbbd yorulmadım ama uykum geldi
- +1 yıl
Dayanırım diyorsun fazla iddalı:)). Çıkarmam otelden ama aasffg
Cevap sahibi+1 yılÇıkmayız sıkıntı yok jdjdjdj
- +1 yıl
Yemekler bile odaya servis o derece asdfgg
Cevap sahibi+1 yılYemekleri de seks yaparken yemeyi düşünüyorsun herhalde hdhdhhd
- +1 yıl
Sen hayali karakter gibisin:))
- +1 yıl
Ahhhha o kadar değil ihtiyaç molaları şart canım
Cevap sahibi+1 yılShhshs yeter vok övdün beni
- +1 yıl
O işin esprisi de 3 gün istanbuldaysam 3 günd de isterim asdggh
Cevap sahibi+1 yılKac günümüz varsa o kadar gun değerlendirilir tabikisi
- +1 yıl
Övmüyorum tamam🙊 anlattığın kadar dayanıklı mısın bakalim:))
- +1 yıl
Of of offffff
- +1 yıl
Beklentiler yükseldi
Cevap sahibi+1 yılBence dayanikliyim
- +1 yıl
Senin keskin zekana güveniyorum unutma beni:))
Cevap sahibi+1 yılSevgilimden ayrilirsam tabiki, o detayı kaçırmamak lazim. Sevgilim varken otele gelip de seninke seks yapacak halim yok
Cevap sahibi+1 yılUnutmam, rahat ol
- +1 yıl
Ona bir şey demiyorum da. Sen o zmaan neydi bunun nicki dersen kahrolurum😄
Cevap sahibi+1 yılYok yok rahat ol, ama ben artık uykusuzluktan ölücem. Kaçıyorum ben
- +1 yıl
Ben seni hiç unutmam. Mesajı aldığımda bi bahane bulup İstanbul'da olurum:)))
Cevap sahibi+1 yılJdjdjjdjd
- +1 yıl
Tamam tamam iyi geceler ben normal de saatler önce uyuyacaktım ben de uyku bırakmadın asdfv
- +1 yıl
Takip etsen iyiydi o zaman garantiye almış olurduk😄
Cevap sahibi+1 yılJdjdjhd Valla ben de uyuyacaktım, daldık seninle konuşmaya. Seks hayatımı, fantezilerimi bu kadar ortalığa döktükten sonra takip etmem valla ahahaha
- +1 yıl
Senden mesaj gelene kadar yazmam maksat vakit geldiğinde rahat ulaş asdfgg
- +1 yıl
Zaten taaaaa Ankaralardayım ahhhaa
Cevap sahibi+1 yılBak sen ne yao biliyor musun kapat gözlerini hayal et. Disaridan eve geldiğinde kapıyı tam senin hayal ettigin gibi bir kiz açıyor. Seksi bir tanga ya da seksi bir gecelikle. Topuklu ayakkabilar, kırmızı ruj, vücut hatlarını bekki eden ve sirt dekolteli geceliği seni senden alıyor. Yavasca seni içeri çekiyor, onu belinden tutup duvara yaslayarak sehvetle opusuyorsunuz. Sonra kiz bacaklarını beline doluyor sıkıca. Hafif hafif saçlarından çekerek dudaklarından, boynundan öpüyor. Kizi yere indirip geceliğini çıkartıyorsun, çıplak pürüzsüz vücudu gözüküyor. Göğüslerini emerek, poposunu ve vücudunun diger kısımlarını yogurarak yatak odasına gidiyorsunuz. Urpermis goguslerinin uçları daha da belirginlesiyor. Bu senin, onun göğüslerine daha fazla yonelmene sebep oluyor. Kucağından iniyor, seni tutkuyla öperken bir yandan da yavas yavas soyunduruyor seni. Yataga itiyor, yavas yavas üstüne çıkıyor. Omuzlarına, çenene, boynuna, göğüslerine öpücükler konduruyor, bazen de yaliyor. Kulak memeni emerken kulağına bir seyler fısıldıyor. O fısıltı, o hızlı hızlı nefes alışı seni iyice kendinden geçiriyor. Hakimiyeti sen almak istiyorsun.
Cevap sahibi+1 yılO senin ustundeyken birden sen onunla yer degistiriyorsun. Artik sen usttesin. Sekilden şekile sokuyorsun, istediğin kadar uzun tutuyorsun ön sevişmeyi. Asiri tatmin edici bir ön sevisme oluyor ikiniz için de. Sonra Oral yapıyorsunuz birbirinize. Dil hareketini, dil kivrakligini en dibine kadar içinde hissediyor partnerin, bir yandan sen onun göğüslerini oksuyorsun. Sonra o sana oral yapmaya başlıyor. Yavas yavas yaliyor, hatta dondurma nutella ne dokerseniz dökün :)) Daha istahla yaliyor, penisini testislerini isiriklara boğuyor, yaliyor, emiyor. Gözleri gözlerine bakıyor doyumsuz bir şekilde. Bir an önce içine gir istiyor. Sen de onun oralinden o kadar zevk alıyorsun ki hjc bitmesin istiyorsun. Saçlarından tutup penisine doğru ittiriyorsun onu.
- +1 yıl
Eeeeeee
Cevap sahibi+1 yılSaçlarından tutup penisine doğru ittiriyorsun onu. Daha fazla yalasın istiyorsun. Sonra göğüslerinin, boynunun, yanaklarinin, ağzının üzerinde gezdiriyorsun penisini. Goguslerinin arasina alıyor, ısıtıyor penisini. Yavas yavas kaldırıyorsun yataga doğru yatıriyorsun. Daha demin dediğim gibi o senin penisini içinde hissetmrj isterken sen onunla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorsun. Vajinanin yanaklarında, etrafında, anala doğru gezdiriyorsun penisini ama sokmuyorsun. Onun sabirsizlikla bekleyislerini izliyorsun, daha da zevk alıyorsun. Sonra yavaş yavaş sokuyorsun. Ileri geri ileri geri. Yavas yavas hizlaniyorsun, daha hizli ve daha hızlı. Git gel git gel. Inlemeleri artıyor. Daha hızlı daha sert diye bağırıyor sana. O daha sert dedikçe daha sert, daha hızlı dedikce daha hızlı sokup çıkarıyorsun penisini. Pozisyonlar değişiyor, sertlik değişiyor, hiz değişiyor ama aldiginiz zevk asla değişmiyor. Giderek artıyor. İnlemeler, çığlıklar, zevkler, yatak gicirtilari adeta birbirine karışıyor. Zevk suyunu artik partnerinin agzina, yüzüne, göğüslerine, vajinasina artik nereye boşaltmak istersen boşalt. Devami da sende artık. Madem uçuşa geçti, fiziksel olarak indiremiyorsak ruhsal olarak indirmeye çalışalım
- +1 yıl
Sen beni uyutmayacaksın belli ahhahaah
Cevap sahibi+1 yılAl bakalim bu da sana son mesajim. Artik seni tatmin eder mi etmez mi bilemem. Uykulu uykulu bu kadar seks
Cevap sahibi+1 yılO kadar laf ettik madem, sen de gerçeğini yapamıyorsan hayalini yao böyle
- +1 yıl
Ya sen ne yaptın bana gece gece:)). Senin bana büyük borcun var artık ahhahaah
- +1 yıl
Hayali böyleyse gerçeği nasıldır böyle:))
- +1 yıl
Hakkıma var artık sende helalleşmek için ne yapmak gerektiğini biliyorsun😉😄
Cevap sahibi+1 yılBu son attığım hayali seksle sana olan borcum kapandı ahahahha. İşte sen düşün uykulu ve hayali haki böyleyse gerçeği nasıldır. Cok fantezik olmadi ama idare ediceksin artık
- +1 yıl
Ya onu demiyorum diğer sözünü diyorum:)). Uykulu halin buysa reel halin nasıldır 😄
- +1 yıl
İlk sözün bana ona göre ahhahhaa
Cevap sahibi+1 yılJdjdjdjjxjxjx
- +1 yıl
Centilmen bi erkek olarak önce seni boğazda yemeğe götürürüm ama asdgghb
Cevap sahibi+1 yılOkkeyyyy
- +1 yıl
İyi geceler
- +1 yıl
Sen yine de takip etme fikrini aklında bulundur ahhahaa
Cevap sahibi+1 yılBenim öyle lüks zevklerim yok acikcasi, benim tek lüksüm seksim jdjdjjd
Cevap sahibi+1 yılHadi iyi geceler, basim ağrıdı artik uykusuzluktan
- +1 yıl
Ben sana tüm lüksleri yaşatırım merak atme ahhahhaa
- +1 yıl
Asdasdasd la üşenmedim baştan sona okudum kdmsms 👍
- +1 yıl
Harbi her erkeğin hayalindeki partner miş
Cevap sahibi+1 yıl@Yanlızveıssızşehir bu kadar uzun mesaji okudun mu gercekten, helal olsun jdjdjd. Tesrkkur ederim düşüncen icin de
- +1 yıl
Rica ederim hatta erotik roman gibi geldi hayal gücüm aşırı iyidir ben bile etkilendim asdasdadd
- +1 yıl
Nasıl üşenmedin tebrikler asdfff. Ben erkenden uyuyacakken sabahladım :))
- +1 yıl
Sen ödül müsün ceza mı bi erkeğe:))
Cevap sahibi+1 yıl@Yanlızveıssızşehir erotik roman mi jdjdjd hic okumadim bilmiyorum valla
- +1 yıl
Ya senin okumana gerek var mı acaba. Sen yaşıyorsun hayatı😄
Cevap sahibi+1 yılKendimi seks patronicesi ilan edicem sayenizde jdjdhdhdh
- +1 yıl
İlan etmek için daha ne bekliyorsun asffggg. Yazdıkların bile insanı nerelere yükseltiyor diğerini düşünemiyorum ahhahaa
- +1 yıl
İsmini merak ettim
Cevap sahibi+1 yılOyle mi diyorsun. Iyi iste etrafimdaki erkek yüksek yüksek dolanır jdjjd
- +1 yıl
Etrafındaki erkek patlamaya hazır bi bomba gibidir:). Ortam uygun değilse büyük imtihan asdfhb
Cevap sahibi+1 yılOrtam uygun olmayınca daha keyif oluyor. Ya kaçamak yaomaya çalışıyorsun ya da sonuna kadar tahrik edici yöntemle karşındakini uçuruyorsun. Uygun ortama geçince öcü alınıyor :))
- +1 yıl
İntikamı sert ve acı olur bu işin. Ben yerinde olmak istemezdim çünkü kötü intikam alırım asdfgh
Cevap sahibi+1 yılIntikam dedigin en sert şekilde alınmalı zaten
- +1 yıl
Allah diğer odadakilerin yardımcısı olsun demek lazım asdfgg. Sertlik konusunda sonuna kadar haklısın:)). İsminizi bahşedebilir misiniz hanımefendi
Cevap sahibi+1 yılDiger oradakiler de gaza gelir iste 😂😂 e o zmaan önce ben sizden bir isim tahmini alayim
- +1 yıl
Gizem. Son gittiğim otelin yalıtımı çok kötüydü hic iyi değil asdfgb
Cevap sahibi+1 yılAyy en nefrrt ettiğim isim desem yeridir. Kayra İrem ben
- +1 yıl
İsim bile seksi:)). Tam cezalandırılmalık asdfg
Cevap sahibi+1 yılJdjdjdj hangisi? Kayra mi İrem mi? Yoksa bir bütün olarak mi jdhdhhd
- +1 yıl
Komple komple isim cisim her şey her şey asdfgj
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 Bak Sen dikkat et kendine, benimle konuşa konuşa, beni öve öve benden başka kıza bakamayacaksin bu gidisle ahahhaha
- +1 yıl
Ya bende ondan korkuyorum ya beklentim başka yerlerde senden güzel haber bekliyorum asdffgg
- +1 yıl
Sen bana ceza oldun😄
Cevap sahibi+1 yılBen napabilirim, sen bana anlat anlat ustad dedin ben de kendi deneyimlerimi anlattım, isteklerimi, fantezilerimi anlattim 😂😂
- +1 yıl
Bir şey demiyorum ya dilin bile çookk tatlı ve baştan çıkarıcı gerçek halin nasıldır düşünmek istemiyorum🙈 ama deli gibi de merak ediyorum😄😄
Cevap sahibi+1 yıl:))
- +1 yıl
Dünki mesajları okumamam lazım yoksa ofiste beni zor saatler bekleyecek:))
Cevap sahibi+1 yılSen okumasan da sanki hepsi aklındaymis gibi bir enerji alıyorum 😂😂
- +1 yıl
Maalesef unutamıyorum nasıl akşam olacak ofiste😄. Sen çalışıyor musun
Cevap sahibi+1 yılHayir, ogrenciyim ben o yuzden tatilin tadını çıkarıyorum hdhdhdhd
- +1 yıl
Geç geldim mfmdms
İsim tahminim Merve Ecem Selen 🤣 ipucu da versen kolay olsun ya - +1 yıl
Sen baya cinsel romanlardan fırlamış gibisin seni klonlamak lazım fndndm
Cevap sahibi+1 yıl@Yanlızveıssızşehir ismimi yazdim ya, Kayra İrem. Klonlamayin ki değerim bilinsin 😂😂
- +1 yıl
Burda kalıcı mısın yok defilsen bize takip at intadan takipleşelim bizi senden mahrum bırakma nfjsksms
- +1 yıl
Olmaz valla takipte kalalım klonlama olayı olsun ilk seni klonlıyıcaz bir tane senden lazım bana fnsnsnsn
- +1 yıl
@Yanlızveıssızşehir arkadaşım ayıp ediyorsun ahhahahaa
- +1 yıl
@goruncekadamlar harbi he ben kendimi kaptırdım sorry mfmdmddm
- +1 yıl
@goruncekadamlar ama yalansa yalan de sen olsan bir tane klonlamaz mısın nfmdns
- +1 yıl
@Yanlızveıssızşehir ahhahaaaha ayrıca çok kaptırınca hayal kırıklığı olur ülkede toplasan 1 elin parmağını geçmez böyle kişiler
- +1 yıl
Vala be 🥺 aklıma geldi a101 1 saat önce kızlı bir hatun gördüm oda efsane ama bilgim yok pek mfmddm
Cevap sahibi+1 yılOoo sohbetiniz koyulasmis beyler jdjdhdhdh
- +1 yıl
Takip et te sirularına damlayalım 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ben arkadaşı uyardım ben yandım o yanmasın😄
- +1 yıl
Şaka filan iyi sohbet ettik teşekkürler ☺️
Cevap sahibi+1 yılAhahha ben yandım o yanmasın mi 🤦♀️🤦♀️jdjdjdhd
Cevap sahibi+1 yıl@Yanlızveıssızşehir :))
- +1 yıl
Öyle ama ya valla mahvoldum dünden beri 😄
Cevap sahibi+1 yılHadi ben öğrenciyim burada boş boş takılıyorum ama sen napiyorsun daha burada? Çalışmıyor muydun sen, sabahtan beri buradasin :D :D
- +1 yıl
Ben patronum ya ofiste çay felan içiyorum😄
Cevap sahibi+1 yılBu sitedeki herkes de patron dhhdhd. İşsiz misiniz ne işiniz var burda, takılıyorsunuz öyle boş boş. Gidin çalışın azıcık :))
- +1 yıl
Sana nasıl kanıtlayayım foto atardım işime dair de:)). Napayım işlerimi bırakıp bir yerde mi çalışayım asdfgg
- +1 yıl
Çalışanlar çalışıyor ben niye çalışayım asdfg
Cevap sahibi+1 yılKanıta gerek yok canim, yalan söylüyorsun demek istemedim. Sadece madem patronsunuz cevreniz geniştir sizin. Cevrenizde güzel, seksi, iş bilen kizlar vardır. Azıcık gözlerinizi acip dikkatli bakin etrafınıza
- +1 yıl
Çalışanlar muhattaplarım hep erkek akaryakıt işindeyim. Sektör yanlış😄
- +1 yıl
Keşke senin dediğin gibi kızlar olsa ah ah asfghj
Cevap sahibi+1 yılAhh beee cidden sektör yanlışmış senin için jfjdhd
- +1 yıl
Parası fena değil ama diğer yönden şanssızım. Hiç keyifli değil askeriye gibi full erkek😄
- +1 yıl
Hangi bölümde okuyorsun. Okuldaki erkeklere yazık asffgg
Cevap sahibi+1 yılJdjdjdjdjsjdj endüstri muh. Yok ya okulda cici kizim, öyle her yerde belli etmeye gerek yok di mi ama 😂😂
- +1 yıl
Tabi canım ne gerek var belli etmeye asdff. Müh çok kızda yoktur zaten😄
- +1 yıl
Seni tanısalar müh mezun veremez asddff
Cevap sahibi+1 yılAhaha sen baya baya komiksin hee.. Erkek nüfus biraz fazla evet, tüm mühendislik fakültesinin ortak olduğu derslerde zaten kizlarin 3 4 kati kadar oluyorlar
Cevap sahibi+1 yılHayir yani biriyle seks yapsam kulaktan kulağa yürür gider sonra gelen gecer sarkar diye korkuyorum. Yoksa okulda da seksi denemek isterim tabiki
- +1 yıl
O risli iste asddd. Okuldakilerden önce söz verdiğin var hoppp😄 ahhahha
- +1 yıl
Nxnsnsn
- +1 yıl
Beni eleyin aşk adamıyım dmdmsm
- +1 yıl
Ama harbu her yerde çok riskli olur be biraz yavaş kgmdmsms valla adın çıkar
Cevap sahibi+1 yılDjjdjdjdjjdhsh
Cevap sahibi+1 yıl@Yanlızveıssızşehir ask adami, tüh be kaçırdık seni 😂😂
- +1 yıl
Ahhhha tehlikelisin tehlikeliii
- +1 yıl
Senin fantazilerine bizim hayalimiz yetmez😄
Cevap sahibi+1 yılDünden beri öve öve bitiremedin artik, tamaaamm yeterr jdjdjhd
Cevap sahibi+1 yılCiddi söylüyorum her gün seks yaptığım adamdan daha cok övüyorsun 😂😂
- +1 yıl
Tamam tamam övmüyorum okul fantazisi bende de vardı da senin gibi çekindim asdfff. Başka fantazilerin var mı😄
- +1 yıl
Ya o doymuş demek ki ne yapsın😄. Gerek duymuyor asdff
Cevap sahibi+1 yılO da doğru sonuçta bir buçuk yıldır beraberiz
- +1 yıl
O degil senle bir şey yapsa acaba nasıl övcek fmdmsmsm
- +1 yıl
Doyuma ulaşmıştır adam ne yapsın her gün yapınca asddf. 2 yıl olmuş nerdeyse😄
- +1 yıl
Ben ne oldugumu bilmiyorum be bir yanım aşk bir yanım cinsellik acaba eros muyum neyim dndnsnsn
Cevap sahibi+1 yıl@Yanlızveıssızşehir bence de djhdhhd. Eros mu, ahhaha iyiymiş
- +1 yıl
Ahhhaaha ben de düşünemiyorum nasıl överim 😄. Bıktırmasam bari asdffg
Cevap sahibi+1 yılCanim her gün de degil yani. Regl denen bir dönem var sonuçta
- +1 yıl
Benim ex regl iken felaket istekliydi ya herkes mi öyle asddf. Ya o işin latifesi her gün derken:))
Cevap sahibi+1 yılBenim regl olmadan bir gün önce ve regl olduğum ilk 2 gün agrim oluyor o yuzden istek falan olmuyor. Sonrasinda da her zamanki gibi bir isteğim oluyor, daha fazla değil. O zamanlar da işte dogal olarak cinsel birliktelik yasayamadigimiz icin sevisiyoruz sadece
Cevap sahibi+1 yılYani zaten benim her günüm fazla istekli, daha fazla isteklilik beni aşar 😂😂
- +1 yıl
Benimki yanıyorum beni kurstan al diyordu. İlkinde anlamadım ne oldu diye asddf. Demek ki ona özgüydü
- +1 yıl
Ahhhaahaa doğru söylüyorsun daha fazlası ne olacak zaten zirvedesin😄
Cevap sahibi+1 yılAhahah sagol tatlim. Reglken nasıl yapıyordunuz ki
- +1 yıl
Girmiyorum canım. Ama deliler gibi sevişiyordu. Normalde böyle ateşli olmuyordu asdfc
Cevap sahibi+1 yılJdjdjdj sen de onun regl olacağı günleri bekliyorsundur sabirsizlikla
- +1 yıl
Hem de nasıl ateşimi söndür diyordu itfaiye gibiydim yardım sever asdfgh
Cevap sahibi+1 yılAhaha yardımseverlik günümüzde en çok aranan kişilik özelliği tabi olmazsa olmaz.
Cevap sahibi+1 yılSenin adin ne bu arada
- +1 yıl
Kaan
- +1 yıl
Benim gibisi bu devirde kaldı mı ya asdgg
Cevap sahibi+1 yılSiz erkeklerin hepsi yangın söndürmek konusunda cok isteklisiniz valla bilemedim ahahhaha
- +1 yıl
Ahhhaaha yok be benim gibisi o konuda zor. Çok centilmenim ben bırakalım da ysnsın mi😄
- +1 yıl
Kaç kişiyle birlikte oldun şimdiye kadar
- +1 yıl
Kcmdmsmd ben kurgudan ibaretim 🤣
- +1 yıl
@Yanlızveıssızşehir niye be😄
- +1 yıl
Hiç öyle ilişki filan denk gelmedi yaşamadım bir kızdan hoşlanmaya başlıyordum oda manita yapmış okulun alt katında öpüşürlerken anladım 😅 bu hayata bakir geldim bakir gidicem gibi arada şeytana uyuyorum ama oda tam olmuyor kfkdksm bir yerde biri engelliyor olmuyor 🤣
- +1 yıl
Ya dolandırılıyorum ya korkuyorum ya başka olaylar oluyor tipimi beğenmiyor saçmalıyor vs işte hayat bana zor nfnsns bazen sinir bunalım oluyor sen diyon ya ben itfayeyim diye beni salsalar dünyayı söndürürüm fmdnsn
- +1 yıl
Tabi alışma süreci var şu an kendi kabiliyetimin farkındayım simdilik iş yok bende jdnsns ama biri olsa zamanla yapa yapa yıldızlara taş çıkartırım
- +1 yıl
@Yanlızveıssızşehir ya biz de sürekli bulamıyoruz ki 1-2 yıldır bizde de iş yok. Kadınlar böyle şeylere pek yanaşmıyorki. Eskort felan riskli girme aman
- +1 yıl
@goruncekadamlar varya bir aralar niyetlendim tam numara adres aldım derken caydım midem kaldırmadı sevgili desen bulamıyorum her kızda dediğin gibi istekli değil sorun baya var
- +1 yıl
@Yanlızveıssızşehir para içun yapan zevk vermez sana
- +1 yıl
Aynen ama ne yapacam bilmiyorum yabancı ülkeye gidesim bile var bu sebepten en son birine iş atmaya başlayacam soluğu karakolda alacam dnsnsn a101 kız güzeldi ama iş atsam haşat ederdi beni
- +1 yıl
@Yanlızveıssızşehir aman o işler ters teper
- +1 yıl
Ergenlikten beri ilerde esim olursa diye her bok öğrendim arkadaş çevresi internet anatomi ama öyle kaldı 😅 bu bilgi birikimi boş kaldı elimde belki o yüzden cinsellik dışı fikirler gelmiyor aklıma dksmsn
- +1 yıl
@Yanlızveıssızşehir yaş kaç
- +1 yıl
24 11-12 yaşından beri birikim var mfmdms
- +1 yıl
Daha ilk okulda evlenme piskolojisi oturdu içime yanlız bana ait biri diye dnsmsn
- +1 yıl
Şerefsizler bütün kızları alıyordu oyuna oyunu kuran ben oyun dışı kalan ben 😅
- +1 yıl
En son skt çekti hayata 13 yıl pc oyunları sonradan iş hayatı derken icimde bir boşluk gene yüzleştim aşk ve hormonsal isteklerle hatta pornoğrafi bağamlısı oldum ordan bile bir kaç hareket öğrendim dmsmsm
- +1 yıl
Ama yine hayat bana partner vermedi 😅
- +1 yıl
@Yanlızveıssızşehir İrem gibi birini hayal etme ama o istisna asdfgh
Cevap sahibi+1 yılAhahahah istisnayim ben, seks benden sorulur diye ortalıkta gezincem bundan sonra jdjdjdjd. Kac kişiyle birlikte oldun sorusu banaysa eğer 2 bucuktan 3 diyeyim :)))
- +1 yıl
Vay be senin gibi biri beni canavar yapardı o zaman mdmsms seni klonlamak farz oldu kfdmdmdn
- +1 yıl
Senin yüzünden insan klonlama olayını çözcem ndnssnsn
- +1 yıl
Nasıl iki buçuk asdfgg
Cevap sahibi+1 yılCok fazla alkol almıştık, bir seyler oldu ama olay nasıl oldu nasil gelişti hatırlamıyorum. O yuzden bucuk sayıyorum onu. Tadını alamamisim sonuçta ahahha
- +1 yıl
Daha önce tanışıyor muydunuz orda mı gelişti her şey ahhhaaaha
- +1 yıl
Şaşırttın beni ama ben baya bi kişi bekliyordum asdffg
- +1 yıl
Aynen mdmsms tipini merak ettim ama kfkdm
- +1 yıl
Tarif edersen belki çizerim ndnddn
Cevap sahibi+1 yılCanım benim ben düzenli seks yapan bir insnaim, her önüne gelenle seks yapan bir insan değilim o ayrima dikkat edelim. Benim ilişkilerim uzun sürüyor genelde o yuzden kişi sayısı az. Sadece seks yaptığım gün fazla sjjsjshs o çocukla da tanışıyorduk, eski sevgilimle sevgili olduğum zamanlar benim etrafimda dolaniyordu sürekli, beni istediğini falan söylüyordu. Sevgilimle ayrıldıktan 2 3 ay sonra karşılaştık, 7 - 8 saat birlikte takıldık konuştuk içtik. Alkolle de birlikte artan vücut isilari, cinsel dürtüler derken öyle aramızda bir seyler oldu
Cevap sahibi+1 yıl@Yanlızveıssızşehir mesajların hepsini üşenmeden okudum dedin ya orada yazıyor zaten nasil biri olduğum. Tarif o iste, o kadar
- +1 yıl
Bir şey demedim canım kızma hemen. Onu anladım devam etmedin mi sonra çocukla tek o gece mi
- +1 yıl
Yüz detay vermemiştin hepsi fiziksel ve tensel
- +1 yıl
Baya detaylı tarif hemde😍
- +1 yıl
Elmacık kemiği çek gözmü bakışlar vs detay lazım
- +1 yıl
@Yanlızveıssızşehir ya anlatılmaz yaşanılır çizmekle olacak şey değil o enerji ancak yaninda hissedilir gibi😄
- +1 yıl
İyi o zaman bir kere bana şan versin hem arada çizerim bende hatıra kalır İsmine de Libido Kraliçesi yazarım dmsmsmmddm
Cevap sahibi+1 yılErtesi gün uyandığımda evde bağırıs sesleri vardi, sevgilisi varmis çocuğun bizi bastı ahahhaha. Sevgilisi olan insanla işim olmaz o yuzden tek geceyle kaldı
Cevap sahibi+1 yıl@Yanlızveıssızşehir jdjdjdjd
- +1 yıl
Ahhahaa çok kötü ya çocuk şanssızmış. Senin tadını da alamamış
- +1 yıl
Benim sevgilim yok buyur mcmsmdm takipleşelim dmsmsm
- +1 yıl
El değmemiş 1 el erkek daha ne istiyon kdmsmssn
- +1 yıl
Valla bak takipleşelim burdan ya da instegramdan sevgilinden ayrılırsan mesaj filan atarsın mfmdsm
- +1 yıl
@Yanlızveıssızşehir dostum sakin ben kıza böyle yürümedim bu ne hız aaddfgh
- +1 yıl
La kız libido kraliçesi sen yürümek diyon buna uçulur mdmdmdm
Cevap sahibi+1 yılHatırlıyorsa almıştır valla bilmiyorum. Yine karşıma çıkıp yazıyordu bana sürekli tekrarı olsun tekrarı olsun diye ama tabiki olmadı. Bir de serefsiz Kayra'yla birlikte olduk, sevgili olucaz onunla falan diye gevsek gevsek anlatmis birilerine
- +1 yıl
Sen bana takip at ben sana instegram ss atayım takip at mxmsmssm
- +1 yıl
Yatakta olan yatakta kalır konuşulmaz
Cevap sahibi+1 yılJdjdjdjdj kaan bak görüyor musun, senden hizlilari da varmis ahahha
- +1 yıl
Ncmsms cididyim kız bekliyorum
- +1 yıl
Kaan çok yavaşsın mcmxmd biraz daha zorladam ısık hızı yapcam mdnssn
- +1 yıl
Mesajları okuyan biri bunu yazmaz fazla dahil oldu sohbete ayıp assdfg.
- +1 yıl
Seksi olduğunuz kadar eğlencelisiniz hanimefendi ahhahah
- +1 yıl
Bende ne zaman beni engelliyicek diyordum mddmsm
- +1 yıl
Valla bak iletisimde olalım cep numarası da olur fmsmsmsn
- +1 yıl
La bura cok doldu birazda benim yorumun altına yazak fmdmsms
Cevap sahibi+1 yılBenimle seks yapmayı fazla marifet saymis herhalde bilemiyorum. Neyse Cok da önemli degil zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Yanlızveıssızşehir sen herhalde bakir kalmanın patlamasını yaşıyorsun jdjdhd
- +1 yıl
Paylaşmasa iyimiş özel mevzu birde 😅 böylelerine ne deniyordu unuttum 😅
- +1 yıl
Aynen beni aç ya ne olur en azından bakir gitmem 🥺 🤣🤣🤣😒
- +1 yıl
Beni profesyonel olana kadar eğit sonrası gerisi sende ister bırak ister devam et dmdmdmsm
- +1 yıl
Seksi olduğunuz kadar eğlencelisinde. Seks sonrası güzel sohbet edilir seninle asghdkd
- +1 yıl
La ne diyon seksten sonra bile seks yaptırır bu adama ndmsmsn
- +1 yıl
@Yanlızveıssızşehir doatum yeter da sohbetin ortasından daldın hiç çıkmaya da niyetin yok😄
- +1 yıl
Kusura bakma ama sen olsan çıkar mıydın 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@Yanlızveıssızşehir ben dahil olmazdım iki kişi konusurken ahhahaaha
- +1 yıl
Hadi be sorry benim yoruma da beklerim
- +1 yıl
Yorumunu gasp ettigim için sorry 😅 hadi size iyi geceler zaten ne kadar uğraşsamda bakirim şansın olmaz nfnsnssn
Cevap sahibi+1 yılSeks güzelse sohbet de daha güzel olur tabiki
- +1 yıl
Orası öyle keyifli sohbet olacak ki ikinci için o arada vücut kendine gelsin
- +1 yıl
Sevgilinle aranız nasıl ahhahahaa
Cevap sahibi+1 yılAynn vücut biraz dinlensin sonra sohbet biter seks tabiki yeniden baslaaar. Ve sonsuza kadar seksss 😂😂
- +1 yıl
Yorgunlutan bitip uyuyana kadar Aman Sabahlar Olmasın😄😄😄
Cevap sahibi+1 yıl@Yanlızveıssızşehir ben nasil kaldiricam bilmiyorum. Kendin yorumlarını sil gitsin işte
- +1 yıl
Okey
Cevap sahibi+1 yılAynn yorgunluktan uyuyana kadar, sevgilimle aram iyi yaaa, bir sıkıntı yok
- +1 yıl
Halletim hadi size byby
- +1 yıl
Hıımmmm
- +1 yıl
Hiç sıkılmıyor musunuz bi değişiklik yapalım demiyor musunuz asxfgh
Cevap sahibi+1 yılHayiiirrr hatta su an bana mesaj atti ve ben onu bekliyorum. Birlikte yeni şeyler yapmaya, keşfetmeye aciksan sıkılmıyor insan
- +1 yıl
Öyle mi🤦♂️. Kimin evinde birlikte oluyorsunuz
- +1 yıl
Siz evlenirsiniz de bize umut yok😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılIkimizin de evleri var, ya onda ya benim evimde yapıyoruz. Kimi zaman da evlerimizi kullanmıyoruz 😂😂 Ne evlenmesi, evlilik bana uzak
- +1 yıl
Bu ilişki bitmez bitmez ben sana söyleyeyim😄. Ev dışında nerde ahhahaa
Cevap sahibi+1 yılDün söyledim zaten ev dışında deneyimledigimiz birkac yeri. Ekstra olarak aklima spor salonu geldi. Sevgilim fitness eğitmeni, onun çalıştığı salonda soyunma odasında denemisligimiz de vardi mesela
- +1 yıl
Yakalanma heyecanı zevki arttırır. Biz senden ümidi keselim 😄😄
Cevap sahibi+1 yılJdjdjxjxjx
- +1 yıl
Üzdün ahhaahaab sonbahara duğun yap bari de ona gelip seni bi görelim ahhahbaa
- +1 yıl
Sizin operasyon var herhalde bu gece sen girmezsin buraya ahhahaha
Cevap sahibi+1 yılJfjdjhdhdhdhd
- +1 yıl
Ahhahahaa doğru mu bildim. Operasyon uzun sürdü asdghh
Cevap sahibi+1 yılDoğru bilmişsin, uyuyakalmisim yoksa girer bakardim mesaja
- +1 yıl
İyi yoruldun o zaman addffggg
Cevap sahibi+1 yılNdjdjdjdjjdjd yoruldum da yordum da 😂😂
- +1 yıl
Asıl tehlike haftasonu tatil de aman sabahlar olmasın😄😄
Cevap sahibi+1 yılHafta sonu işi daha yoğun oluyor onun ya, fitnessa gelen kişi sayısı artıyor o da onlarla ilgilenmek zorunda kalıyor :((
- +1 yıl
Haydaaaa bu çok kötü. Bu işin asıl zevki cumartesi gecesi pazar tatil çünkü. Çocuk fitness hocasıysa bizim şans gittikçe azalıyor sana vücut beğendirme zor asfgghh
Cevap sahibi+1 yılJdjdjjdjd öyle biraz, vücudun ele avuca sigmasi lazım ahaha
- +1 yıl
1-2 aydır fitness yapıyorum sen şey yapana kadar vücut hazır olur merak etme asdfgg. Boy pos da fena değil ondan yana sıkıntı yok😄
Cevap sahibi+1 yılHshshhshshs
- +1 yıl
Gülme gülme ciddiyim asfghh. Kısa olsam şansım yoktu haksız mıyım adghhj
Cevap sahibi+1 yılBoyun kac ki
- +1 yıl
1.85 cm yetmez mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılRahat rahat evirip çevirebilirsen yeter 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl1.64 sana yetiyor mu peki
- +1 yıl
Gayet iyi bence bana yeterli sen yeterki iste. Rahat evirip çevirirm ahhhaaga ben de sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılJdjdjdjdjjd
Cevap sahibi+1 yıl1.64 diyip 1. 50 olarak karsina çıkıyormuşum bir de 😂😂
- +1 yıl
Sen çık da problem değil benim için boy asdfghh
- +1 yıl
Saçında düzmüş felan asddccf
Cevap sahibi+1 yılBoy sıkıntı degil de saç mi sıkıntı hdhdhdhd
- +1 yıl
Yok be her şey farklı çıkıyormuş diye söyledim asdfgg
- +1 yıl
Çok boylu poslu olunca taşımak zor oluyor😄
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ben belki ömrümde seks bile yapmamışımdir, ne seksi öpüşmemisimdir bile belki 😂😂
- +1 yıl
Ahhbha o işte en büyük sürpriz olur. Kafamı karıştırdın😄
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Var mı öyle ihtamal boşuna mı tüm bu hayaller🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYok yok rahat ol ahaha. Ama yani gerçek olsa bile hicbir sey yasamadan bu kadar seyi kafasında kuran kizda iş vardır yine bence jdhdhhd
- +1 yıl
Sen de baya iş var buna ne şüphe de ahhahaha. Kaç yıl sonra göreceğiz kim bilir😄
Cevap sahibi+1 yılJsjsjsjjs kismettt. Erkek arkadasimla hic ayrılmayız gbi geliyor sana herhalde
- +1 yıl
Biraz sence öyle durmuyor mu asdff
Cevap sahibi+1 yılYani cok sevgilim olmadı aslinda bu ikinci sevgilim ama sanirim ben ilişki yasadigimda biraz uzun sürüyor. İlki de 3 bucuk yil falan sürmüştü. Bununla da sürer mi o kadar bilmiyorum. Ihabet etmediği sürece aramizda sıkıntı yok gibi
- +1 yıl
Ahhhha umudum kalmadı yapalan dünyada... 3,5 yıl mı o nasil süreymiş senden 2 yıl daha umut yok😄. Ya sizde açık ilişki felan yok mu asdfgg
Cevap sahibi+1 yılİstediğinle takil, seks yap sonra dön benimle de öpüş, seviş, seks yap ilişkisi mi? Yok tatlim yaaa... Bunu ne ben ne de sevgilim kaldıramaz. Adamla yolda giderken biri bana 5 saniyeden fazla bakınca tepki gösteriyor, böyle bir şey olabilir mi sence
- +1 yıl
Ohhooo sen kızıyorsun da bu işin sonu evlilik😄. Ben seni unutmam diyorsun da ortada ben mi kalırım sizin is biterse yıllar yıllar sonra assfgh
- +1 yıl
Tam senin dediğin gibi değil monotonluğa karşı belli zamanlarda başkalarıyla birlikte olunuyor yapmadım da öyle duydum:))
Cevap sahibi+1 yılAyrılır miyiz ayrilmaz miyiz bilmiyorum ama eger ki ayrilmazsak ömür boyu böyle takılırız yine de evlenmeyiz.
Cevap sahibi+1 yılÜzülme ya seni de belki araya sıkıştırırım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılValla ben de yapmadım bilmiyorum açık ilişki falan
- +1 yıl
Ya çok genel ifadeler bunlar belki felan😄
- +1 yıl
Boşa umutlanmayayım ahhaha
Cevap sahibi+1 yılYa ben sana kendim için söz vermiyorum ama birini bulursam sizi birbirinize yönlendiricem bak buna siöz veriyorum udhdud
- +1 yıl
Seni de şimdi baya baya merak ettim ama asdfgg. Sözüm söz diyorsun ahhahha
- +1 yıl
Yan sanayi gibi olacak😄
- +1 yıl
Sen benim böyle olduğumu pek bilen yok diyorsun senin gibi sana söyler mi? O yüzden pek umudum yok😔
Cevap sahibi+1 yılOkulda herkesle arkadasim çünkü. O yuzden kimse benim yatakta nasıl olduğumu bilmiyor. Ama sonuçta kiz arkadaşlarımla dışarıda görüşüyoruz. Az buçuk muhabbet dinduruyorlar şununla biraz ileri gittik,3 5 aydır takılıyoruz fakan gibisinden. Ama onların cok ateşli kizlar olduklarını düşünmüyorum. Yani 1 2 saat belki seks uaoarlar ama sonra dönüp arkalarını yatarlar, o yuzden onlar senlik değil djjdhdhdhdhdhd
- +1 yıl
Benlik olanlar nasılmıs asdff
- +1 yıl
Ya bu aralar o 1-2 saatlik yapanlara bile denk gelemiyoruz ki senin gibi ateşlisini arayalım 😄😄
Cevap sahibi+1 yılSen hic doymayacak saatlerce yapacak tiplere benziyorsun jsjsjsjs
- +1 yıl
Ben doymam onda sıkıtı yok da asdff. Doymayacak partner bulunmuyor. O yüzden doymuş gibi yapmak mecburiyetindeyiz öylesini bulsak şükredeceğız🤣
- +1 yıl
Şeyi geçtik gibi de seninle bi kahve içer miyiz:))
Cevap sahibi+1 yılDoymuş gibi yapmak, ahahha iyiymiş
- +1 yıl
Kahve?
- +1 yıl
Üzelim mi kızları ahhahahaha
Cevap sahibi+1 yılİçeriz belkiii, üzün kızları üzün ahshhshs
- +1 yıl
Kahve ya ne olacak. Niye üzelim ya assdgg
- +1 yıl
Üzelim de kimse kalmasın mı etrafta ahhahaah
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
- +1 yıl
Gülme gülme kahve işini bari kesinleştirelim😄
Cevap sahibi+1 yılBiz kahve icsek sen beni birakmazsin bence ahahahhahah
- +1 yıl
Ya ne alakası var asdffg. Sen istemeyince yapacak halim yok ya😄. Masum bi kahve😄
Cevap sahibi+1 yılO an belki benim de boşluğuma gelir falan, sıkıntı o zaten. İstek geldiği an durdurulması zor sonuçta 😂
- +1 yıl
Ya bir şey olmaz ya😄. Kahve sohbet ne olacak merak etmiyor musun ben seni baya merak ettim çünkü:))
Cevap sahibi+1 yılSenin beni merak ettiğini ben zaten hissettim baya, hissettirdin djjdjd
- +1 yıl
Yapma ya o kadar mı asdffg. Sen?
Cevap sahibi+1 yılO kadar, yok ya ben meraklı bir insan degilim ahahhaha
- +1 yıl
Ayıp be ahhahhaha. Kahvenin bari sözünü alayım bari ya😄
- +1 yıl
KS nin en uzun soru-yorum serisi olacak herhalde😄
Cevap sahibi+1 yılAynn öyle, nasil ban yemedik onu da anlamadım
- +1 yıl
Aman nazar değdirme ya asdfg
- +1 yıl
Kahve sözünü alamadık bir türlü😄
- +1 yıl
Sen gizemlisin o yüzden burdan devam ediyoruz😄
Cevap sahibi+1 yılBen normalde özelden de yazardım da cinsel hayatı fazla ortaya döktüm, o sıkıntı. Bu yazdıklarımı gizli olmadan yazsam bir sürü kişi su an bana mesaj atardı kesin. Daha dün bir soruda gizli olmadan görüş paylaştım diye 7 8 kişi mesaj attı
- +1 yıl
Ta zaten seninle kahve içeceğiz sıkıntı olacak biri değilim yani😄. Ya ne döktün ki ortaya bir şey olmaz yahu
Cevap sahibi+1 yılNeyi dökmedim ki 😂😂
- +1 yıl
Ya normal muahbbet ediyoruz😄
- +1 yıl
Ahhhaahaa sorun olmaz yahu
- +1 yıl
Kahve sözünü vermedin hala şey olmasada muhabbetimiz sarıyor😄😄😄
- +1 yıl
Gizli hesap kayboldu😄
- +1 yıl
Rekor burada bitti😄
- +1 yıl
Sayın bayan bari bi vedalaşsaydık:))
- +1 yıl
Merhabalar efendim. Nerelerdesiniz?
- +1 yıl
Tatlı dillim güler yüzlüm Neredesin Sen? Asdhdhfkf
Cevap sahibi+1 yılAhahhaa sen daha beni unutamadin mi yahuu
- +1 yıl
Nasıl unutayım ya ahahahah
- +1 yıl
Napıyorsun nasıl gidiyor
- +1 yıl
Sen efsanesin nasıl unuturum
Cevap sahibi+1 yılJdjsjsh şu sıralar biraz hastayim valla o yuzden benim için cok iyi geçmiyor. Senin nasıl geçiyor?
- +1 yıl
Geçmiş olsun fena değil ya şükür bi sıkıntı yok. Sevgiliyle ateşli ilişkiye devam mı asdgdhfj
Cevap sahibi+1 yılSagol. Benim iliskilerim öyle kisa sürmez yaa, devam ediyoruz
- +1 yıl
Farkındayım canım senin gibi birini bulan seni bırakır mı ahahahah
- +1 yıl
Var mı böyle kadın yaaaaa
- +1 yıl
Bi umutlandım ne olur ne olmaz diye😄. Fiziğini baya merak ediyorum😄
Cevap sahibi+1 yılJdjdjs yablis hatırlamıyorsam sen sormuştun zaten bu soruyu ve ben yazmıştım fiziğimi
- +1 yıl
Ya yazıyla yazdın da yinede görmek gibi olmuyor afsgdhjf. İstanbula bu aralar sık geliyorum senden bi mesaj var mı diye arada bakıyorum ahahahahah
- +1 yıl
Sen bana kendin gibi birini bulacaktın ne oldu o is asfvsnnd
- +1 yıl
Uzun ilişki değil bir kaç gün keyifli zaman geçirsek yeter😄
Cevap sahibi+1 yılBulamadim sana birini bebisim beeee
- +1 yıl
Ya güzelim bu kötü haber sen hayalleri tavan yaptırdın sana yaklaşsa uçurur zaten assdbdnf😄
Cevap sahibi+1 yılJdjdjdjjdjs
- +1 yıl
Gülme gülme ya bana yazık değil mi ashshdkfl
Cevap sahibi+1 yılKendi cevrenden bulmaya calis artık yapacak bir sey yok
- +1 yıl
İyi iyi öyle olsun yine de unutma ben arada hatırlatırım kendimi ahahahha. Ayrılırsan 1 gece sözün var😄
Cevap sahibi+1 yılAhaha tamamdır 👍👍 Sadece 1 gece ama
- +1 yıl
Ben evlenmeden olur umarım assdhdhd. Sadece 1 gece anlaştık:)
- +1 yıl
Sabaha kadar uyutmam ama ahahahah
Cevap sahibi+1 yılEvleniyorsun gakiba?
- +1 yıl
Yok da senin ilişkinin süresi bitecek gibi değil 2-3 yıla evlenebilirim herhalde😄
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 2 3 yıl sonra unutursam Allah şimdiden mesut etsin diyim bari
- +1 yıl
Öyle deme öyle deme seni araya sıkıştırsam mı demiştin orada bi umutlanmıştım asddhdjk😄
Cevap sahibi+1 yılAaa öyle mi demiştim hic hatırlamıyorum bak jdjdjdjjd
- +1 yıl
Bulur atarım istersen o bi umutlandırdı asgdhdnf. Genç ve güzel bi hanim olduğunuzu düşünüyorum ne bu unutkanlık😄
- +1 yıl
Sana bugünün hatrına harika bi grup atıyorum AnnenMayKantereit-Ausgehen dinle kesin güzel bi şarkı😊
- +1 yıl
Eğer buluşursak ben oral yapmayı ve yaptırmayı çok severim baştan anlaşalım. Sonra yok efendim ben sevmem felan olmasın ahahahaha😄
- +1 yıl
Tatlı dilli güler yüzlü kusura bakma arada hatırlatayım kendimi nasılsın nasıl gidiyor hayat:))
Cevap sahibi+1 yılAhahahha sıkıldıkça beni hatırlıyorsun herhalde 😂😂
- +1 yıl
Ahhahs seni unutamıyorum ki
- +1 yıl
Sen sıkıldıkça hatırlancak kız mösın😄
Cevap sahibi+1 yılValla senin kadar sadakatlisini görmedim ahahahhahaha
- +1 yıl
Ahahaba niye ya
- +1 yıl
Ne yaptım ki😄
Cevap sahibi+1 yılİşte bir sohbet ettik o gün bugündür aklindayim ya djdjjdjdjd
- +1 yıl
Ama sen başkaydın ya asdfgg
- +1 yıl
Sen olsan unutabilir miydin😄
- +1 yıl
İlişkin nasıl gidiyor assjdjdkf😄
Cevap sahibi+1 yılJsjsjsj sagol :)) ilişkimiz de iyi gidiyor çok şükür
- +1 yıl
Öyle mi Allah sağlık, sıhhat, afiyet versin asdgdhfkg. Umudum kalmadı fani dünyada😄
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 Çok sagol
- +1 yıl
Araya sıkıştirayım şu çocuğu felan dersen unutma beni asggdjfjj😄
Cevap sahibi+1 yılJsjsjsjjs tamam
- +1 yıl
Ahahahha ne tamam araya sıkıştırırım mı diyorsun😄
- +1 yıl
Naber nasılsın buranın en seksi kızı:)
Cevap sahibi+1 yılYa ahahahha sen nesin yaaa, bu hayattaki tanıdığım en sadık erkek olabilirsin 😂😂
- +1 yıl
Rahatsız etmiyorum değil mi😄
Cevap sahibi+1 yılYok ama bir konuşmanın etkisi bu kadar uzun süremez ya 😄😄😄
- +1 yıl
Ahahhah niye ya ne var bunda😄
- +1 yıl
Senin gibi bir kız unutulur mu😄
Cevap sahibi+1 yılJdjdjdjdjjdjdjjd aslaa unutulmaz
- +1 yıl
Ne var ne yok nasıl gidiyor güzel kız asgdgdh
Cevap sahibi+1 yılIyi gidiyor iyi senin nasıl gidiyor hayat. Bulabildin mi birilerini
- +1 yıl
Arada görüştüklerim oluyor. Senin ilişki tam gaz devam herhalde ascsvndk. Ya dm den yazmıyorsun burdan sürünüyoruz😄
- +1 yıl
Senin ilişkin nasıl gidiyor asdghk
Cevap sahibi+1 yılAynn dediğin gibi tam gaz devam jdjdjdhd
- +1 yıl
Ben yinede aklının bi köşesinde bulunayım zaten tek gece sadece asfsgjdjd
- +1 yıl
Normalde ben kimseye bu kadar istikrarlı yazmam sana yazasım tuttu eğlenceli kızsın😄
Cevap sahibi+1 yılAhahahha teşekkür ederim :))
- +1 yıl
Ben sana verdiğin sözü arada hatırlatırım unutma beni o günün hayaliyle yaşıyorum asfshdkd😄
Cevap sahibi+1 yılKiz arkadaşlarımdan ayarlama sözünü mu?
- +1 yıl
Kendini ayarlama sözünü...
- +1 yıl
Ben seni acayip merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılYa işte orada bir sıkıntı devreye giriyor. Hiç ayrılacak gibi değiliz. 3 yıla yaklaştık be jfjdjdjhdhd
- +1 yıl
Vay arkadaş hiç uzun ilişki insanı gibi durmuyorsun halbuki asafhdjkd. Ya bi dm den yazmadın burada sürünüyoruz😄
- +1 yıl
1-2 gün ara iyi olabilir sıkar çok uzun ilişki asdshjdkf
Cevap sahibi+1 yılBundan önceki ilişkimin 4 buçuk yıl sürdüğünü sayarsak daha önümüzde 1-1 buçuk yıl var sanırım jdjdjdjdjjd. Naoalim tatlım demekki benimle bir takılan bir daha bırakamıyor, bağımlı yapiyorum jdhdhhdhd
- +1 yıl
Seni nasıl bıraksın ya bulamazki bir daha senin gibisini asfsjmd
- +1 yıl
Bağımlı da yaparsın her şey yaparsın adahdm
- +1 yıl
Brn zaten tek gün istiyorum😄
Cevap sahibi+1 yılSonra sen de bağımlı olmayasın djjdjdjddj
- +1 yıl
Denemeden bilemeyiz😄. Ama sana söz verdim ben sözümde dururum
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım kısmet
- +1 yıl
En azından bir kahve içeriz başka bir şey olmasada:)
- +1 yıl
Seninle ilgili beklentiler nirvana😄
Cevap sahibi+1 yılŞey bir de gördüğünde direkt kaciyirmussun jdjdjjdhdhd
- +1 yıl
Yok be olmaz öyle bir şey asfsgdjjd. Kahve içeriz demi en azından:)
Cevap sahibi+1 yılBakacaukkk artık jdjdjdj
- +1 yıl
Bak bak asfsgdnnf. Ya feyk bi instagram sayfası açsanda ordan yazsak burdan uğraşmasak😄
Cevap sahibi+1 yılAhahahha ben instagramdan yazmak istesem fakeden mi yazarım, reelden yazarım lütfen yani
- +1 yıl
İyi öyle olsun bakalım:). İlişki dışında cinsellik nasıl gidiyor:))
Cevap sahibi+1 yılO da iyi çok şükür, memnunuz her şeyden jdjdjhdhd
- +1 yıl
Ahahha senin kötü geçme ihtimali var mı ya asgshdjf. Bu havalarda çokda yorma vücudu halsiz düşmesin😄
- +1 yıl
Senin şey ölçüleri 85b idi demi doğru hatırlıyorum asdgsjjd
Cevap sahibi+1 yılBilmem doğru mu acaba, sen hatırlıyorsan doğrudur belki jfhdhhd
- +1 yıl
Unutmam kesinlikle doğru, yanlış hatırlamam mümkün değil uzun kıvırcık saçlı kız ascshjdk.
Cevap sahibi+1 yılJsjsjsjjs helal olsun ne diyim
- +1 yıl
Doğru değil mi afsgsjkf
Cevap sahibi+1 yılDoğru doğru jdjdjdjd saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum ama şimdilik uzun
- +1 yıl
Diğer şey pek mümkün gözükmüyor bari bi kahve sözü alayım asfghjk. Kıvırcık saçlılara kısa saç çok yakışıyor
- +1 yıl
Neyse bu sefer seni fazla tuttum 1 ay sonra görüşmek üzere asfdhdj🙋♂️
- +1 yıl
Geçen hafta İstanbul çok soğuktu. Sen nasılsın dikkat et soğuklara:)
- +1 yıl
Kıvırcık güzel nasılsın:)
Cevap sahibi+1 yılVar ya yaklaşık 2 aydır siteye girmiyordum dün bir girdim sabah senin mesajıni fark ettim... Senin için girmişim resmen yaaa 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen iyiyim efenim siz nasılsınız
- +1 yıl
Çekim gücü bu çekim gücü😄
- +1 yıl
İyiyim bende 1 aydır girmiyordum. Girince sana yazayım dedim:))
- +1 yıl
Kızmıyorsun demi seninle muhabbet hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılIyi yapmışsın canimm, yok be kızılacak bir şey yok niye kızayım :))
- +1 yıl
İlişkin nasıl gidiyor kıvırcık güzel ahahhah😄
Cevap sahibi+1 yılSence nasıl gidiyor 😂😂
- +1 yıl
Fazlasıyla ateşli ve hareketli doğru mu😄
Cevap sahibi+1 yıl👏👏Congratulations :)) güzel gidiyor şimdilik
- +1 yıl
Ahahha hayal de kaldık ya bi kahve bari içseydik sizin ilişki evliliğe gidiyor çünkü😄
Cevap sahibi+1 yılYok canım ya evliliğe karşıyız. Biz zaten sıkıntısız serbest bir ilişki yaşadığımız için evliliğe de gerek yok
- +1 yıl
Kahve teklifime cevap yok😄. Ya bide biz hala sorunun altında konuşma zulmünü niye birbirimize yapıyoruz😄?
- +1 yıl
Kıvırcın güzel nasılsın
Cevap sahibi+1 yılJsjsjsj yaa bakk geçen gün aklıma geldin bir yazayım dedim hastalandım kaldı öyle, kalp kalbe karşıymış diyelim jdjdjdh. Ben iyiyim sen napiyorsun
- +1 yıl
İyidir vallahi öyle bi çekim var aramızda. Toparladın mı
- +1 yıl
Mesaj yazıp 2 ay kaybolma hemen:)
Cevap sahibi+1 yılAyy toparladimm şükür, 2 ay mi cevap vermemişim yahu hdhdhdhhd
- +1 yıl
Evet ahahaha. Ya gizli hesapsın hala sorunun altında mesajlaşıyoruz😄
- +1 yıl
Yahu hemen nereye gittin sevişmemiz gereken konular var afsgdjfkg😄
Cevap sahibi+1 yılSen hala kendine göre birini bulamadın miii 😀😀
- +1 yıl
Yok beee nerde senin gibi biri😄
- +1 yıl
Seni beklemekten ağaç oldum ahahahah
Cevap sahibi+1 yılYaa sen benim gibilere kitlenme sen gönlüne göre birini bul. Hep seks ist düşüncelerle hayal kurma azıcık da duygusal olsun hayallerin be yiğidim m hdhdhdhd
- +1 yıl
Ya takılıyorum sana duysal ilişki yordu bir süre düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılHimm iyi bakalım
- +1 yıl
Ya sen hep kaçsan da bari bi kahve sözü alayım asgsgfj
- +1 yıl
Kahve deyince sen 2 ay kayboluyorsun😄
Cevap sahibi+1 yılAhhahah aynn bak çok uykum geldi sabah da erken kalkmam lazım zaten o yüzden ben kaciyoree, hadi sana iyi gecelerrr😂😂
- +1 yıl
Haydaaaa kaç ay sonra yazayım ahahahah
- +1 yıl
Ya seni yememem korkma afsgdjdjj
Cevap sahibi+1 yılJdjdjdjdjjd kahve falan muhabbeti açıldı diye değil cidden uykum geldi ve sabah erken kalkicam sınavım var, tam onu yazıp haber vermek icin siteye girdim ki sen kahve dedim diye 2 ay daha kaybolursun gibi bir mesaj yazmışsın. Tamamen denk gelisss hdhdhdu
- +1 yıl
İyi öyle olsun bakalım iyi geceler bir kaç ay sonra görüşmek üzere😄
Cevap sahibi+1 yıl😂😂Bye 👋👋
- +1 yıl
Kıvırcık güzel naber, sınavların nasıl geçti?
- +1 yıl
4 aydır nerelerdesin arada gir yahu:)))
- +1 yıl
Sen nerdesin ya yaşıyor musun acaba😄
- +1 yıl
Ya sen nerdesin yaşıyor musun😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
+1 yılBende sevdiğim adamla arzuluyorum ne var ki bunda.
Bende yalan Tabu yani21 Yorumla- +1 yıl
Bazı kızlar öyle yazıyorki sanki tukaka:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçek dedirtenlerden biri benim kesin 😄
21 Yorumla- +1 yıl
Niye ki😄
Gizli Üye(18-24)+1 yılArzulayınca var arzulamayanda herkeste değişir
23 Yorumla- +1 yıl
Orası doğru da söylemde biraz benim dediğim gibi
Cevap sahibi+1 yıl🤷♀️🤷♀️
- +1 yıl
Çok genel yorumlamışsın ama. Kendini baz alırsan?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBildigim kadarı ile karşı cins fazla belli etmez 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabu
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım