Sevgilinize aşıksiniz onu seviyorum diyorsunuz ama başkasıyla aşk sevgi olmayan cinsel birliktelik yaşıyorsunuz? Sevgilinize bu durumu paylasıyorsunuz , Ama sevgiliniz bunun aldatma olduğunu ve kendisine karşı saygısızlık ve sevgisizlik olduğunu söylüyor? Bu arada cinsel hayatınız sevgilinizle aktif amâ baskalariylada istiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu yapmak isteyen ben değilim o istiyor dile getirdi.
Sevgiliden varken başkasıyla duygusal olmayan seks yapmak aldatma mıdır?
İşte öyle olmuyor cinsel uyumun olmayan kişiyi seviyorsun sevmediğin kişiyle cinsel uyumun doğumun var elinde olan bişey değil biri duygusal biri doyumsal
Erkekler değişiklikten heycan duyar aldatmak başkalarıyla olmak erkeklere göre normalmiş gibi gelir tabi kendileri için parnerlere yapamaz tabiki normal değil seni kullanıp mana ediyor seni kandırdığı çok acik
Zaten erkeklere serbest kadınlara yasak görüyorlar halbuki seni aldatıp kullandıklarına kadın daha doğrusu erkekler kendi aldatmalarini aldatma saymaz sevgilisi olan kadın yaytimi aldatma olur bu zihniyet teki erkekler eşlerini ve sevgililerini ömür boyu aldatır çünkü sadakat karsiliklidir bundan yoksun insanlar iste
Avrupayla ne alakası var Avrupadaki insanlar sevdikleri insanlarla birlikte oluyorlar hayatında başka birisi varken başka birisiyle yatmıyorlar Avrupai anlayışınıza ne diyeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Düşüncesi bile benim için aldatmak sayılır.
duygusallık yoksa normal seks yapılabilir aldatımış olmuyosun dsklgjdlksgh
çocukta yapabilir demii beraber buyuturuzzz
Tabi tabi çocuk olmadan olmaz
Biri aşk sevgi diğeri cinsel arzu işte herzaman sevdiğinde bulamayabiliyorsin bunu
Cinsel arzuları sevgilisini gozardi ettirecekse , olan sevgili yapmasın o zaman daha mantıklı
İşte öyle olmuyor cinsel uyumun olmayan kişiyi seviyorsun sevmediğin kişiyle cinsel uyumun doğumun var elinde olan bişey değil biri duygusal biri doyumsal
Ama cinsel uyumumuz iyi , sevgidignle seks yapmak çok güzel demisti, benden baskasiyla yapmadı bu arada daha
Onun senle heycan duyup zevk haz alabilir sen aynı hazzı zevki doyumu heycani hissedebiliyorum onla
Peki aşık olduğun böyle bir şeyi yapsa sana eksiklik hissetmez misin üzmez mi baskasinjn altına girmesi seni
Hissetseydin sevdiğinden hariç biriyle olmazdin
Yapan ben değilim o
Cinselliğin gıdası heycandir canim
Yaşarsan anlarsın nasıl koyuyor
Seni baskasiylasin sevgilinmi anlayamadim
Ben değil o başkasıylada olmak istiyor ama ben seni seviyorum diyor bı takilip gelsem diyor anlamsız seks yapsam diyor
Erkekler değişiklikten heycan duyar aldatmak başkalarıyla olmak erkeklere göre normalmiş gibi gelir tabi kendileri için parnerlere yapamaz tabiki normal değil seni kullanıp mana ediyor seni kandırdığı çok acik
Ben yapsam nolur diyorum sen yapamazsın hayır diyor kuduruyor
Zaten erkeklere serbest kadınlara yasak görüyorlar halbuki seni aldatıp kullandıklarına kadın daha doğrusu erkekler kendi aldatmalarini aldatma saymaz sevgilisi olan kadın yaytimi aldatma olur bu zihniyet teki erkekler eşlerini ve sevgililerini ömür boyu aldatır çünkü sadakat karsiliklidir bundan yoksun insanlar iste
Elbette ki aldatmadır. Çiftin açık ilişki için rızası olmalı.
Aldatma midir diye soruyo bide ay delircem mal misin mk
Ondan izi al öyle yap
İzin istenilecek bı konu mu sence yapılmaması gerekli değil mi
İkna etmesini bilmiyorsun
Yaz sana bi birsey anlaticam bu konuyla alakalı
Gercek diyorum bu arada
Ben yapmıyom zaten o yapmak istedigini söylüyor onla konuş
Kanka seninledir sohbet edilmiyor ya
O kim
Onu konusmicam ki sohbet falan işte buna benzer
sohbet etmiyom olum fikir aliyom sadece takılma boş ver
Niye kız
Fena olmaz iki lafın belini kirsak
Başka beller kırılmasın
Sen beni yanlış anlamissin
Normal insanlar gibi sohbet edicez ist
Ee sen ne dedin o zaman
Sicarım olmaz öyle şey saçmalama dedim, benimle mi sakalasiyo, aklından gercekten geçirdi mi bilmiyom
Bence gercek
Yoksa neden böyle birsey söyleyin zaten şaka olsa gelip sormazdin buraya geli0 şaka 10 saniye olur sonra şaka dersin
ben çok dusunuyom denilen şeyleri , her lafın bı anlamı vardır benim icin
Vardir zaten istiyordur yapmasada
Benim sevgili de demişti öyle ama benle başkasıda olucak
Çok sagol ayran serptin içime anlatamam
Ben burada ne için burdayım 😂
yok abi biraz medeni olun.
Medeniyetli ol diyor, ama sen yapamazssin sadece o yapabilir böyle bir şeyi.
dalga geçiyorum mk
biliyorum kanka ya noktadan anladım bende dalga geciom
Aldatmak olmuyor da ne oluyor?
Avrupai sekilde medeniyet bu oluyormuş oyle dedi
Avrupayla ne alakası var Avrupadaki insanlar sevdikleri insanlarla birlikte oluyorlar hayatında başka birisi varken başka birisiyle yatmıyorlar Avrupai anlayışınıza ne diyeyim
İşte bahane dostum bunlar
Erkek arkadaşın mı yapıyo bunj
Yetersizlik dur
Yok sevap
Tabiki aldatmadır
Tabıkide