Sonuçta duygu yok karşındakine bir şey hissetmiyorsun sadece biraz kondisyon için yapıyorsun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu tamamen ilişkinin sınırlarını nasıl belirlediğinize bağlı. Kimine göre aldatma sadece duygusal bağ kurmakken, kimine göre fiziksel temas bile ihanettir. Önemli olan, iki tarafın da bu konuda aynı fikirde olup olmadığı. Eğer ilişkinizde böyle bir durum kabul edilmiyorsa, duygusuz da olsa aldatma sayılır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılBunlar neden bu kadar çocukca düşünceler. Temas ediyorsun sevdiğin kadının üstüne başka bir gül kokluyorsun daha nesi aldatma sayılmasın değil temas düşünceler bile aldatmadır
110 Yorumla
Soran1 yılBaşkasını düşünmek zaten aldatmaktir çünkü onu düşünüyorsun benim burada sorduğum şey karşındakine karşı bisey hissetmiyosun sadece oyuncakmis gibi onunla seks yapıyorsun on sevisme falan yok
Cevap sahibi1 yılKanka temas var ya hani yine sen iyi misin
Soran1 yılTemas olsa nolacak kanka bisey hissetmiyosun diyorum oyuncaktan farksiz oyuncaktan da kiskanmayin
Cevap sahibi1 yılHa oyuncağımı sktin harbi yoksa bir kızımı canlı canlı
Soran1 yılOlm soru sordum ben kimseyi *. Kiz oyuncak gibi duruyo skiyorum sonra gidiyorum bi duygusal şey olmuyor
Cevap sahibi1 yılYa kanka anlamadım ama şimdi bir insanımı sktin yoksa oyuncağımı açık açık söyle
Soran1 yılLan jsjdkcnsodmekc kimseyi skmdm diyorum örneğin kiz oyuncak gibi duruyor skiyorum gidiyorum bisey olmuyo aramızda
Cevap sahibi1 yılOlsun bak kız canlıysa aldatma sayılır ama bir oyuncak deliği * istiyorsan belki herkes hata yapabilir
Soran1 yılCanli kiz ne sjndsonsnc
Cevap sahibi1 yılYahu insan işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevet aldatmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFutbol maçı mı bu aw kondisyon içinmiş. Aldatmanın türü şekli olmaz her türlüsü kuzum
22 Yorumla
Soran1 yılHer türlüsü?
Cevap sahibi1 yılher türlüsü onun bunun çocukluğudur
Gizli Üye(36-45)1 yılKız arkadaşın yaparsa arkasından oro*** demiyorsan yapabilirsin. Kondisyon yapmış kız ne olacak?
14 Yorumla
Soran1 yılKendi açımdan sordum reis aşağılık komplekslerinizi bi birakin
Cevap sahibi1 yılAşağılık komple değil canım kardeşim bu sende ne his uyandırıyorsa karşındaki kadinda aynı gözle bakar o kadar genişsen kadında sana o kadar geniş bakar. Bu da konya ovası gibi bir genişlik gerektirir biri seni kıskanmıyorsa hayatında olmasanda olur
Soran1 yılSoru sordum hasta mısınız la siz ejndomkcmeonc
Cevap sahibi1 yılYok bence sende var hastalık. Hatta birinden kapmış olabilirsin bel soğukluğu AIDS falan
1 yılkız arkadaşın veya karın yaparsa sayılıyor mu
13 Yorumla- 1 yıl
aynısı senin için de geçerli sadakat timsali ☺️
Soran1 yılAşağılık kompleksi var sende haberin olsun 😀
- 1 yıl
narsist köpeğin tekisin gerçekten. psikiyatri rahatsızlıklarını başkalarına laf atarak geçiremezsin acil şifalar diliyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılneyin kondisyonu pardon?
02 Yorumla
Soran1 yılKondisyon dayi koşma falan anlarsın ya
Cevap sahibi1 yılbacak güçlendirmek ile karı s. kkmenin ilgisi yok
başka yalan bul
sevgilin ya da karın da bir bahane bulup senin yaptığını yapabilir mi? yaparsa tepkin ne olur?
Evet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Yok be ödüldür
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam