Cinsel Yaşam Doların değeri penis boyunuzu geçti mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 1 dolar= 23,20 TL Evet, geçti Hayır, geçmedi Ne eksik ne fazla, penisim tam 23,20 cm Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl geçmedi diyenler penislerini üçe bölüp arkadaşlarıyla paylaşsınlar hadi bakim Doların değeri penis boyunuzu geçti mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
noeshia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl geçmedi diyen net yalan söylüyordur xd reelde 12'yi geçmez öyle diyen varsa 2 3 Yorumla noeshia +1 yıl aynen penis uzmanıyım😎🤙🏻 Yorumla Soran +1 yıl kolpa atanları görücez Yorumla Lucifercckld34 +1 yıl 12 mi😂😂 Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. Zenci s. ki kadar oldu artik herkes denemedim demez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl valla öyle yakında zencileri de geçicek Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ohoo zenciler bile tedirgin bu soruya biz nasıl dayanalım 🤦😂 0 0 Yorumla
Vlkngcky Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Zenci boyutuna gidiyor 😂😂😂 0 11 Yorumla Soran +1 yıl onu da geçecez yiğenim Yorumla Vlkngcky +1 yıl Yok geçmek değil olan bize oluyor hep bize giriyor almak zorlaşıyor Yorumla Soran +1 yıl orası öyle Yorumla Vlkngcky +1 yıl Herkesin yardımcısı olsun bu pahalılık ile ne olacak merak ediyorum Yorumla Soran +1 yıl nanayı yedik artık yurtdışına türklere vize de vermiyolar Yorumla Vlkngcky +1 yıl Haklı olarak fakir ülke herkes kaçmaya çalışacak bu Filistinliler Afganlar gibi olduk kimsenin haber yok Yorumla Vlkngcky +1 yıl Elinde mızrak popon yaprak olan ülkelerin bile paraları bizden değerli a habere bakarsan da dünya deviyiz Yorumla Soran +1 yıl kaçamıcaz bile türklere vize vermiyolar artık Yorumla Vlkngcky +1 yıl Ne yapalım el birliği ile kaldırmamız gerekli ülkeyi herkes üzerine düşeni yapması gerekli Yorumla Soran +1 yıl kesinlikle katılıyorum bu hepimizin suçu aslında üniversite de bile proje yaparken herkes yabancı ünilerin çalışmalarını çalıyor. Yorumla Vlkngcky +1 yıl Hazırcı olursan bir gün biter üretmek lazım yeniden doğuş gibi işte köyde tarlası olan eksin vergilerden kaçırmayalım yeni ve gerekli işletmeler kurarak dış bağımlılı azaltmak Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ggoootuuumuzeee dayandi be oda birseymi🤣🤣🤣🤣 0 7 Yorumla Soran +1 yıl yakında çevirip gtumuze sokcaz... iğrenç oldu ama doğru Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl Evet dogru valla 24 mu 25 mi olunca 1 dolar 1 tl olacak deniyor neye gore o hesaplamq bende anlamadim ya da bizim dolarla ne isimiz var turk parasi Yorumla Soran +1 yıl o teoriyi kesin kahvane dayıları atmıştır ortaya. Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl Kimse dolar almasa ve Şu an tum dolarlarini satsalar ekonomi 1 aya inanilmaz duzelir satamayinca dolari qbd dusecek Yorumla Soran +1 yıl insanların dolar almasıyla alakası yok ki bunun ekonomi kötü insanlar parası erimesin diye dolar alıyor. yani dolar almak sebep değil sonuç Yorumla Soran +1 yıl zaten parası çok olan dolar almak yerine ev araba alıyor Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl Aman bqnane sonuc olarak turk parasi aliyorum ve dolarim yok Yorumla
simge11111 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 61% +1 yıl sevgiliminkini geçen sene geçti 😁 0 1 Yorumla Soran +1 yıl iyi dayanmış Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. O kadar uzun olmasın zaten 23cm nedir 😳 0 2 Yorumla Soran +1 yıl büyük penis fwtişi olanlar var Yorumla Retroskop1 +1 yıl Ya 23 cm nedir ne yapacaklar o kadar uzunla kuyu mu kazacaklar ki zaten o kadar uzun olan sayısı çok sınırlıdır Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Geçeli çok oldu 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zenciyi bile geçer böyle giderse bizde koyun çok 0 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Travesti değilim ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl mecbur geçti bizmkini Yorumla
whitecobra Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Tam 23 üm videolarım var 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl geçmiş ama seninkini de Yorumla whitecobra +1 yıl Evet ama çoğununkini ikiye katladı 😂😂😂 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Geceli çok oldu 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Maalesef epey geçti. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geçti çoktan 🤦🏻♂️ 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne kadar çoktan kaç cm söyle bakim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 16 yaa çok oldu geçeli Yorumla Soran +1 yıl bro sakın utanma sorun sende değil ekonomiyi bu hale getirenler utansın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben niye utanıyım yaa penisimden memnunum aga 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
geçmedi diyen net yalan söylüyordur xd reelde 12'yi geçmez öyle diyen varsa
aynen penis uzmanıyım😎🤙🏻
kolpa atanları görücez
12 mi😂😂
Zenci s. ki kadar oldu artik herkes denemedim demez
valla öyle yakında zencileri de geçicek
Ohoo zenciler bile tedirgin bu soruya biz nasıl dayanalım 🤦😂
Zenci boyutuna gidiyor 😂😂😂
onu da geçecez yiğenim
Yok geçmek değil olan bize oluyor hep bize giriyor almak zorlaşıyor
orası öyle
Herkesin yardımcısı olsun bu pahalılık ile ne olacak merak ediyorum
nanayı yedik artık yurtdışına türklere vize de vermiyolar
Haklı olarak fakir ülke herkes kaçmaya çalışacak bu Filistinliler Afganlar gibi olduk kimsenin haber yok
Elinde mızrak popon yaprak olan ülkelerin bile paraları bizden değerli a habere bakarsan da dünya deviyiz
kaçamıcaz bile türklere vize vermiyolar artık
Ne yapalım el birliği ile kaldırmamız gerekli ülkeyi herkes üzerine düşeni yapması gerekli
kesinlikle katılıyorum bu hepimizin suçu aslında üniversite de bile proje yaparken herkes yabancı ünilerin çalışmalarını çalıyor.
Hazırcı olursan bir gün biter üretmek lazım yeniden doğuş gibi işte köyde tarlası olan eksin vergilerden kaçırmayalım yeni ve gerekli işletmeler kurarak dış bağımlılı azaltmak
Ggoootuuumuzeee dayandi be oda birseymi🤣🤣🤣🤣
yakında çevirip gtumuze sokcaz... iğrenç oldu ama doğru
Evet dogru valla 24 mu 25 mi olunca 1 dolar 1 tl olacak deniyor neye gore o hesaplamq bende anlamadim ya da bizim dolarla ne isimiz var turk parasi
o teoriyi kesin kahvane dayıları atmıştır ortaya.
Kimse dolar almasa ve Şu an tum dolarlarini satsalar ekonomi 1 aya inanilmaz duzelir satamayinca dolari qbd dusecek
insanların dolar almasıyla alakası yok ki bunun ekonomi kötü insanlar parası erimesin diye dolar alıyor. yani dolar almak sebep değil sonuç
zaten parası çok olan dolar almak yerine ev araba alıyor
Aman bqnane sonuc olarak turk parasi aliyorum ve dolarim yok
sevgiliminkini geçen sene geçti 😁
iyi dayanmış
O kadar uzun olmasın zaten 23cm nedir 😳
büyük penis fwtişi olanlar var
Ya 23 cm nedir ne yapacaklar o kadar uzunla kuyu mu kazacaklar ki zaten o kadar uzun olan sayısı çok sınırlıdır
Son yükselişle maalesef geçti :(
Geçeli çok oldu 😂😂😂😂
Dolar ne zaman 20 oldu
Geçti bir kaç yıl önce gl
Zenciyi bile geçer böyle giderse bizde koyun çok
Ne geçmesi ikiye katladı :D
Travesti değilim ki
mecbur geçti bizmkini
Tam 23 üm videolarım var 😂
geçmiş ama seninkini de
Evet ama çoğununkini ikiye katladı 😂😂😂
Geceli çok oldu