Cinsel Yaşam Dolar penis boyunuzu geçti mi, geçmedi mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 1 Dolar= 23,40 TL Evet, geçti Hayır, geçmedi Penisim hiçbir zaman olmadı (Kadınım) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl hayır geçmedi diyen zenci erkeklere selam olsun burdan Dolar penis boyunuzu geçti mi, geçmedi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
denizlide1adamm Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Penis boyunuzu merak ediyorsanız sormanız yeterli kızlar 🤣 17 cm kalın koca kafalı.Dolar penis boyumu gecti 🤣 0 0 Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Ohoo seneler önce geçti =) Bizimki 16 da sabitlendi, boşalınca gerçi 7 lere düşüyor. Dolar hiç düşmüyor da mübarek =) 0 0 Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Türk erkeklerin penis boyu 15 cm dir herkes sallıyor yok 19 yok 25 0 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Hahahhahahahhaha bu nasıl soru be hahahahahahhahahs sesli güldüm 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. + Onların doları varsa bizim... 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Olum bi sizin dalga geçebileceğiniz bir şey değil biliyosunuz dimi insanları fiziksel özelliklerine göre dibe vurmayın yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ohoooo çoktaaaaaaannn :D benimki japon yeni ile müsadele ediyor :D :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dolar Türk penisini hic bir zaman geçemez inanmazsan millete boyunu sor 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dolar penis boyuma ulaşırsa ülke refaha kavusur😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hsgahdgashdfa Yorumla
bernaaozkann Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Zaten dolar 18 olunca Türklerinkinin boyunu geçti 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 18 mi bence 15 olunca %80 ninkibi geçmiştir Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. yatak tecrübesi sayısı doları geçti mi :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl onu da sen sor :D Yorumla Yusufox +1 yıl sana sordum sadece. ben senin soruyu cevapladım :D Yorumla Soran +1 yıl yok gııı 0 biz de Yorumla Yusufox +1 yıl tamamdır. teşekkürler cevabımı aldım :) Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. çoktan geçmiştir diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Çok oldu geçeli 😂😂 0 0 Yorumla
TamBirErkek11 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl 2 sene önce geçmişti zaten şimdi fark attı 0 0 Yorumla
t2pac1109 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. 3.6₺ düş hocam bu ne! 0 0 Yorumla
ĄĿêśŚäˀśŴāŶ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ahahahaha kesin herkesinkini geçmiştir 0 0 Yorumla
AmorParaSiempre Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl ortalama 14 zaten dbfjfjf 0 2 Yorumla AURA00 +1 yıl Ala ala 21 falan diyorlar Yorumla AmorParaSiempre +1 yıl yalan hepsi Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Hqs s. ktr lan süpermiş bu soru 😂😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bizimkilerin boyunu çoktan geçti. 😄 0 3 Yorumla Myjoke +1 yıl Evdekilerin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ki olduğu kesin Yorumla Myjoke +1 yıl Ben sizinkiler değilim yalnız hdhdjsj Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Özel bilgi ama herkesin gecmistir d 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. 😁😁 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geçti 🙈 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geçemez 0 4 Yorumla Soran +1 yıl KAÇ CM Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25 Yorumla Soran +1 yıl 1 ay kalmadan geçer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzatırız Yorumla
Karaoglan-01 Takip Et Bilge Yaş: 66 +1 yıl Dahada cikar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kim penisin mi dolar mı? Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Dollar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Penis boyunuzu merak ediyorsanız sormanız yeterli kızlar 🤣 17 cm kalın koca kafalı.
Ohoo seneler önce geçti =) Bizimki 16 da sabitlendi, boşalınca gerçi 7 lere düşüyor. Dolar hiç düşmüyor da mübarek =)
Türk erkeklerin penis boyu 15 cm dir herkes sallıyor yok 19 yok 25
Hahahhahahahhaha bu nasıl soru be hahahahahahhahahs sesli güldüm
Olum bi sizin dalga geçebileceğiniz bir şey değil biliyosunuz dimi insanları fiziksel özelliklerine göre dibe vurmayın yani
ohoooo çoktaaaaaaannn :D benimki japon yeni ile müsadele ediyor :D :D
Dolar Türk penisini hic bir zaman geçemez inanmazsan millete boyunu sor 😂
Dolar penis boyuma ulaşırsa ülke refaha kavusur😂
hsgahdgashdfa
Zaten dolar 18 olunca Türklerinkinin boyunu geçti
18 mi bence 15 olunca %80 ninkibi geçmiştir
yatak tecrübesi sayısı doları geçti mi :D
onu da sen sor :D
sana sordum sadece. ben senin soruyu cevapladım :D
yok gııı 0 biz de
tamamdır. teşekkürler cevabımı aldım :)
çoktan geçmiştir diye düşünüyorum