Soruma evet ya da hayır diye cevap vermeyin 😂 soruyu dikkatli okuyun 😂 istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz 😂 unutmayın üç yanlış bir doğruyu götürür 😂 yarışmacı arkadaşlara şimdiden başarılar dilerimmm 🙋
yaşla doldu 😂😂
sitedeki bir sorudan esinlenilmistir

Harikasın sen çok güzel bir soru. Tam net bir şey demeyeyim ama standartin çok üstünde diyelim. Penis boyu , kullanma zamanı ve yerini bildiginde alınan zevk çok daha fazla oluyor
Ooo iyiymiş cikartta altında gölgeleneyim biraz 😂😂
Çok güzelmiş kolay gelsin ee bende ki enerji nasıl sayın hocam 😂
Burdan anlatiabilirsiniz sayın hocam nasıl buldunuz benim bio enerjimi benden olur mu 😂
Ben yorumu arzu edersen okuduktan sonra kaldırırım sıkıntı yapma den
Tm peki saygı duyarım 🖐️ yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adsm 🙋
Penis boyu
penis boyu
penis boyu
Bir düşmedi ağzınızdan 🤣
Güncel gram Gümüş kuruyla aynı
Hadi şimdi git gram gümüşün fiyatına bak 🤣 uyuz
Ben dolar bazından ölçü alıyorum 😂 bir dolar kuru 21 .17 TL 😂 bu durumda sonuç ne çıkar sayın hocam
Hocam bizim kur şu an gram gümüşe endeksli dilerseniz bakarsınız
Dilerseniz bakmayın zaten bakıp ne yapacaksınız 🤣 hayalini mi kuracaksınız
Önümüzdeki dönemde de yükseliş görünmüyor kısa orta vadede böyle seyreder gibi
Uzun vadede belki ufak bir yükseliş olabilir 🤣
Çok da kurumda diyesim geldi istemsizce 🤣
Gümüşe endeksledik gümüş düşüyor iyi mi 🤣
Olacağı buydu 🤣 ben sana dedim eura uzerinden hesap edicektik 😂 çok yanlış yaptık çokkkk 😂 tühhh milleti de tribe soktuk boş yere 😂 şimdi millet cetveli alıp ölçü alıyordur 😂 acaba benimki dolar kurunun altında mı yoksa üstünde mı seyrediyor diye 😂😂 piyasaya güven olmuyor maalesef 😂😂
Ben yeni ekonomi bakanına güveniyorum 🤣 uzun vadede bence yine en ideallerden biri benimki
Dolar -Euro insan parası
Ama altın gümüş Tanrının parası
Bende sana güveniyorum 😂 ben arkandayım merak etme 😂 o iş bende
Bu zamana kadar kim arkandayım dese taklaya geldik 😒
Ne yapacaksın kaldıraç mi kullanacaksın😈 o çok riskli bak,🤓 bir elinde patlarsa ikimiz de yanarız 🤣
Yanmayalım mı 😂😂
Sen ne olsun istiyorsun 🤷
Gümüş yükselişe geçti ama bende bir hareket yok 😅
Cevap
52Cevap
Dolar aldı başını gidiyor. Bende aldım başını gidiyorum küstüm 🤣🤣
Latif Doğan misin laa sen 😂 nedemek küstümmm 😂 çok efkar bastiysa tut kafasından masaya vur 😂 yıkılmadim ama ayakta da değilim der 😂
Ozaman şöyle detsin " Ezdirmem sana kendimi bu akşam masaya vurur giderim beddua etmem üzülme kafasına sıkar giderim 🤣 ahhh ulan ahhh 😂 batsın bu dünya
Canım benim teşekkür ederim 🙏 eğlenmek için buradayız öyle degilmi?
Sana kocaman günaydın 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏
Sen bile gelsen yetişemem dolar kuruna.
Kanada Doları seviyesindeyim ama, ilgilisine. :D
Acele etme yetişirsin 😂 şu an piyasa biraz hareketli 😂 şu olaylar bir geçsin esitlenir merak etme 😂 olmadı dolar kurunun altında seyreder olduğu kadar olmadığı kader 😂 herkesin tuttuğu kendine demişler 😂
Daha da yetişemem gibi görüyorum. :D
Aynen dolar 22.45 gördü 😂 sizin bir suçunuz yok rakip çok güçlü
22 de deler geçer dimi? 😂
Offf hemde nasıl delmeyi bırak parçalar 😂
Sana komaz be, dayanır mı dibe? 😂
Dolar kuru inişli çıkışlı yerinde durduğun yok alışmiş başını gidiyor penis sabit arada günune göre değişse de
Öyle bir konustun ki oturup ağlayasım geldi yemin ederim 😂 acele etme yetişirsin 😂 şu an piyasa biraz hareketli 😂 şu olaylar bir geçsin esitlenir merak etme 😂
Bende yana problem yok ben sabit tutuyorum olduğu gibi
Tabi tabi en güzelini yapıyorsun herkesin tuttuğu kendine demişler 😂
Bir şey tutmadın duruyor
🙋🙋
Benden de sana gelsin
Ne gelsin
Eyvallah selamı
Tm peki
Yine sen ve yine dusundururken gulduren sorular 😂😂 bu kur hesabina uyarsak ortada milli ölçü kalmaz en iyisi tl ile ölçmek lazim🤩🤷
Eee muziplik kanımızda var 😂 olucak okadar
çok yanlış yaptık çokkkk 😂Keşke eura uzerinden mi hesap yapsaydık laa 😂 tühhh milleti de tribe soktuk boş yere 😂 şimdi millet cetveli alıp ölçü alıyordur 😂 acaba benimki dolar kurunun altında mı yoksa üstünde mı seyrediyor diye 😂😂
O nasıl oluyor laa 🤣 nasıl sorucam
Üzülme alsana çiçek 🌺 🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
Ya sevgili @r_engarenkyollar hiç güleceğim yoktu, dolar aldı başını gidiyor, milleti komplekse sokacaksın 🌸💐💖🤗
Yaa hiç sorma öyle oldu biraz 😂 eura uzerinden mi hesap yapsaydık keşke 🤣 tühhh ya milleti de tribe soktuk boş yere 😂 şimdi millet cetveli alıp ölçü alıyordur 😂 acaba benimki dolar kurunun altında mı yoksa üstünde mı seyrediyor diye 😂
@Jeasica 😂😂 bunların olan aklıni da ben alırsam geriye ne kalır ki 😂😂
Hahhahaha yaa yapma sakın , akıllar lazım😉🌺👍
😱😱🫣🫣aslında çok tatlısın herkes biliyor da yapar mısın? Yaparsın 👍
Yaa yerim ben seni çiçeğim 🌺🌿🌺🌿🌺
Eşiminkini baz alırsak belli bir yerde stabil kaldı azcık daha zorlasam da yükselmiyoo 🤭😂😂
Yükselir yükselir acele etme 😂 şu an piyasa biraz hareketli 😂 şu olaylar bir geçsin esitlenir 😂 olduğu kadar olmadığı kader demişler 😂
Bana yetiyo bacım daha büyüğüne gerek yokk amanın da amanınn 🤭😂😂😂
Aynen öyle herkesin tuttuğu kendine demişler 😂
Onu büyütmek için ne kadar ve nasıl zorluyorsunuz merak ettim :) Doğal penis büyütücü :P
Doların kuruna yetişmek ne mümküm sürekli fırlıyor kuru cıkarınca geriye bişey kalmıyor üzgünüm borsada battık eksilerdeyiz😢😢😢
Acele etme yetişirsin 😂 şu an piyasa biraz hareketli 😂 şu olaylar bir geçsin esitlenir 😂
r_engarekyollar senin espri anlayışına hayranım gercekden mizahların harika stendap yapmalısın tek basına dev bir kadroya sahipsin👏👏💯💯💯
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 yaparım hiç sağım solum belli olmaz 😂
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 eğlenmek için buradayız çünkü öyle değil mi genç adam iki gülüp stres atıyoruz işte bir nebzede olsa hayatım gerceklerinden sıyrılıyoruz , herkes buraya kafa dağıtmak için giriyor çünkü herkesin kendine göre yeterince derdi var zaten bunu bildiğim içinde mizah ağırlıkli sorular bulmaya çalışıyorum ama sormak da bazen tek başına yeterli olmuyor o mizahi anlamak ta zeka işidir
Aynen öyle bir nebze olsun güle biliyorsak ne mutlu bize tesekkür ederim günümüze esprilerinle renk kattığın için genç bayan🙏
Rica ederim gülüm ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık
Artık bu imkansız :) :P Ben 1-2 ay önce yenik düştüm dolara :P
Böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 🤣 duygulandım lann kıyamam sana 😂 acele etme yetişirsin 😂 şu an piyasa biraz hareketli 😂 şu olaylar bir geçsin esitlenir merak etme 😂 sen kuru hergun takip et 😂 baktın dolar düştü hemen piyasaya çıkar 🤣
@r_engarenkyollar, bizim kurumuz sabit😭 Çaresiz ya doların düşmesini bekleyeceğiz ya da CBaskanı, tl. den bı sıfır atacak 😆
😂😂 dolar 22.45 i gördü 😂 ama sizin bir suçunuz yok rakip çok güçlü 🤣
:) :P Neyseki Avusturya Dolarına yenilmeyeceğim kesin, Fukara avuntusu :P Ama Brunei doları da beni geçmek üzere, ona canım sıkılıyo :( Haftaya pazartesi geçer kesin
Üzülme alsana çiçek 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
Bundan bir kaç ay öncesine kadar dolar kuru ile eşit gidiyordu. Artık dolarınki daha uzun 😂
Acele etme yetişirsin 😂 şu an piyasa biraz hareketli 😂 şu olaylar bir geçsin esitlenir merak etme 😂 esitlenmezse
dolar kurunun altinda seyreder artık 😂olduğu kadar olmadığı kader demişler 😂
Dolar kurunun altında kalsa da yine de dolardan daha değerli rezervleri bünyesinde barındırdığını düşünüyorum 😂
Böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 🤣🤣
Aman ağlama sen 😂 Dayanamam
Bana henen teselli vermelisin 🤣
Tesellini hangi pozisyonda almak istersin 😂
Teselliyi sade severim
Siz nasıl arzu ederseniz efendim
Aman efendim teşekkür ederim 🙏 çok nsziksiniz
Güncel dolar kurundan düştüğümüz zaman 2 santim kalır herhalde
Dolar kuru 21.17 TL bu veriyi ele alırsak geriye kalan kur sizindir sayın hocam 😂
3 kalıyor. Kur aldı başını gitti nerden yetişelim:)
şu an dolar kuru 21.17 TL bu verileri ele alırsak geriye kalan kur sizindir sayın hocam 😂
Acele etme acele etme yetişirsin 😂 şu an biraz piyasa hareketli 😂 şu olaylar bir geçsin esitlenir merak etme 😂
Olduğu kadar olmadığı kader demişler 😂 yavrum sen dert etme böyle şeyleri olmadı dolar kurunun altında seyreder 😂 herkesin tuttuğu kendine demişler 😂😂
Kim? 🤣🤣
Sağol sağol Allah razı olsun 😂 yaptık işte birşeyler 😂
Bu satten sonra yetişmesi imkansız. Dolar çok dikleşti :)
Geçer geçer acele etme 😂 su olaylar bir geçsin düzelicez inşallah 🤣 den yinede biraz çekistir en azından eşitlenir 😂
Onun hızına ulaşmak için en önemli şeyimden vazgeçemem. Gitsin bana ne :)
En önemli şey ne laa 🤣 tarihi eser mi bu
Tarihi eser değil. Fakat tarihte eserler bırakmış :)
Keşke eserleri toplayıp sergi açsaydın genc dimağlar görüp senden ilham alırlardı 😂 giriş ücretsiz çıkış paralı olsun
Fikir hoşuma gitti :)
🤣🤣🤣 diyecek söz bulamadım ne desem tiye alınacak bir soru 🤣🤣
Hı hııı 😂 eğlenmek için buradayız çünkü öyle değil mi genç adam
Aynen öyle gülüşü güzel can 😊
Senin canını yiyerem haa 🤣 teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏
Tskler gönlü güzel gülüşüne kurban 😍
🙋🙋🙋
çok komiksin güzel kalp. ben reklam sevmiyorum.
Heee öyleyim 😂 çok ponçik degilmiyim ama 😂
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏
Dolar 23 küsür oldu bizden geriye bişey kalmadı 😂😂
Üzülme alsana çiçek 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
Sizin suçunuz yok rakip çok güçlü 🤣
Hahahha artık kendi fonumuzu kuruyormuşuz şimdi onlar düşünsün deveden büyük fil var 😂😂😂
Bize bir şey olmaz onlar kaybeder 😂
Ele hoş çok haklısın 😂😂
İste sen böyle sorarsan millet euro'dan hesaplar 🤣
Euro kaç para laa 😂 ordan mi hesaplasaydik 😂
penis boyu sorarsan euro hesabı alırsın :D
Tühhh laaa baştan sorsaydik keşke 🤣 milleti de tribe soktuk boş yere 😂 şimdi herkes cetvelle ölçü alıyordur 😂 acaba benimki dolar kurunun üstünde mi yoksa altında mı seyrediyor diye 😂
ölçüye gerek bile yok direk 20 cm :D
Aşağısı kurtarmaz zaten 😂
e türk kadınlarının istediğide bu zaten :D
Ee kadin hakları diye bir şey var 😂😂
O hakları Afrika'da arayın bence 🤣
Zaten kopartiyon ama kara şeyler kolay kopmaz 😝
Yani yorumları okumaya geldim ahaha
Genel TRT izleyici kitlesi gibi oturup Çayıni çekirdeğini al gel 😂 sarıyoooo 😂
Günaydın papatyam 🌺🌿🌺🌿🌺
Esinlenmenin farkındayım 😀🤪 nasıl geçsin Türk erkeğin boyu 🤣😀çok nadir olanlar geçer. Kaç kalır sorusu da buna karşılık - ler de olur tabiki. 🤪😀 görseli de çözemedim :))
dolar 17'ninüzerine geçince "dolara bak şeyimi geçti" diye kendi kendime yorum yapmıştım 😊😊😊
şu an dolar kuru - penis boyu = Bamya 😍😍😍
😂😂 güzel espiri ama 😂 valla geçti nolucak halimiz belli değil 😂 okadar kafayı yedik ki ülke ekonomisini penis boyuyla yarıştıriyoruz bsksana 😂 duygulandım lann kıyamam bize 😂
@r_engarenkyollar dolar kadar şeyimiz yok. İnsan tribe giriyor. Hatunlar yüzümüze bakmayacak artık🤣🤣🤣
Ozaman hemen hedef şaşırtacaksın 😂 arkanı dönüp poponu gostericeksin 😂 kızın aklını başından alacaksın 😂
😊😊😊
Böyle giderse sizin göğüs ölçüsü ile yarışır hale gelecektir😊😊😊
O seviyeye daha çok var 😂 bir 10 15 yol sonra belki ulaşır
devletin bir miktar faiz arttırımı yapması gerekiyor. doların karşısında dik duramıyor şu an maalesef
Dolar kuru çok hareketli :) sürekli degisiyo benimki herqlde kalkışa geçerse yüksek fırlama, olur dolarda:)
Dolar kurunda idare edermi bilmem ama bu gisle dolar kuru geçecek hele piyasadan alırsan daha büyük olur.
Yaa -3 deyipte kompleks yaptırdın ya bana helal olsun sana , gönül isterdi ki + 5 diyeyim ama vermemiş yaradan
dolar kuru biraz yüksek bence dolar kurundan kendi kurumu çıkarttığım de 3 tl kalıyor :)
Dolar yükseldikçe penisim kısalıyor gibi hissediyorum :)
🤣🤣 sizin suçunuz yok rakip çok güçlü
Bende dünden beri seni düşünüyorum biliyormusun?
Hiç sorma ya :) jonhy sins bile bu kadar hızlı büyümüyor :)
Ciddi misin neden
Eksiye düşer hiçbir şey kalmaz :D
Bak bu bizi üzer x enişte 😂😂
Üzülme alsana çiçek 🌺🌿🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌿🌺
Tabi tabi 😂 şifalı yediveren otu bunlar dağdan topladım bunu kaynatıp suyunu içiyorsun 😂 24 saat galata kulesi gibi gezersin😂 bırak gezmeyi üstüne çamaşır asıp kurutursun 😂
Offf ne diyorsun ister gölgelensinler ister çadır kurşunlar 😂 istersen kazık niyetine bahçeye dikip korkuluk yapsınlar 😂 varya bütün kızların gözü üstünde olucak 😂 bu yaz Antalya sahillerinde göz dolduracaksın aslanım 😂
Baktın boşa koydun dolmuyor doluya koydun almıyor 😂 kafasından tutup masaya carparsın 😂😂 hiçte birşeye yapamazsan selfi çubuğu olarak kullanırsın 😂😂
Bak çakralarım açılmaya başladı bile 🤣🤣 zeka küpüm benim
Çalışsın tabi 😂 bir değişiklik olsun hayatımızda bıhtığh yaaa
Aman çalışsan ne olucak bu saaten sonra 😂 çalış çalış hep biii karış 🤣
Bende dünden beri seni düşünüyorum biliyormusun
Bilmiyorum yavrum ya sen bir ölçsen anlardın 🌷
Terzimiyim laa ben 😂 mezro alıp ölçeyim 😂 ben olcsem T cetveliyle ölçerdim ayıptır söylemesi biraz sayısısalcıyımdır da 😂😂
Sen ölçte neyle ölçersen ölç minik kuşum 😘
Minik kuş mu 🤣 hayvanmıyım laa ben 😂
O nasıl söz yavrum sen benim hayallerime sığmayacak kadar güzelsin 🌷
Benim koynumda minik kuş gibi olman için nelerimi vermezdim.
Nelerini vermezdin 😂😂
Aşk olsun senin gözünde bir hayvanmıyım ben şimdi incimdimmmm konuşmuyorum hıhhhh 😂😂
Ömrümü yoluna sererim yavrum
Konuş yavrum muhabbet kuşum benim 😘
Olmazzz 😂 sizinle konuşamam ama 😂çünkü ; annem yabancılarla konuşma dedi 😂 sizi tanımıyorum çünkü 🤣 şeker çikolata filan verirlerse sakın alma dedi 🤣
Ergenlikten çıkarırım ben seni yavrum gel kucağıma 😘
Yen olarak hesaplarsak olmaz mı 🤣🤣🤣
Olmaz piyasa zaten karışık 😂 eura kaç kuruş laa o yoksa eura uzerinden mi hesap yapsaydık laa 🤣 çok yanlış yaptık çokkkk 😂 tühhh milleti de tribe soktuk boş yere 😂 şimdi millet cetveli alıp ölçü alıyordur 😂 acaba benimki dolar kurunun altında mı yoksa üstünde mı seyrediyor diye 😂😂
Ne demek kim ugraşacak 🤣 piyasanın durumu belli 😂 aşağısı kurtarmaz 😂
İlacmi laa buuu 😂 Ogün hesabı yapalım 😂 tok karına günde üç öğün alacaksın 😂 serbest piyasa bu 😂 kim ne kadar alabilirse okadar alır 😂
Ya ölçerdim ölçmesine de benim branşım değil 🤣 ölçme işlerine bizim hakkı abi bakıyor 🤣 bu işin uznani o 😂 kimin kini ölçtüyse 4 cm fazla çıkarıyor 😂 hiç elinin ayarı yok 😂
çüküm 8 cm kabullendim artık :(
Biraz çekistir 😂 düz hesap 10 olsun 😂 yoksaki piyasanın halini görüyorsun ortalık zaten karışık 😂
uzamıyor :D
Nedemek olmuyor uzatacaksın okadarrr 😂😂
Denedim hastanelik oldum
Gel bana sen 😂 ben seni iyleştirim 😂 bir günde ayağa kalkar zıkkım gibi olursun 🤣 kine dokunduysam kaplumbağa 🐢 gibi ömrü uzadı 🤣
Djdjf gelimde hasar şeyimde ora nasıl iyileşecek djdj
Bilemedim şimdi ne desem ki :D
Bilmem ne desen ki? 😂😂
Hı hııı 😂 ordan çokmu belli oluyor yaa 😂😂
Sen anliyorsan sıkıntı yok yaa 😂 önemli olan senin anlaman
Hı hııı 😂 her şey boş genç adam 😂 bir gün ölmek için hergün yaşıyoruz 😂
Dolar kuru geçti maalesef 😃😃 o yüzden acıtıyor galiba 😃
3 dolar kalır..😁😁onunlada prezervatif alırım.. 🥰🥰😁😁
Artık dolar kuru ile yarışacak halde değilim ya o beni katlayacak nerdeyse 😊
Bu saatten sonra uzamaz 😂ikinci soruyu pas geçiyorum 🤪
4 cm falan kalır herhalde dolar düşmesi lazım olmaz böyle
Güldürdü sorun.. :)
😂😂 dimi ama ulkece kafayı yedik doları penis boyuyla yarıştıriyoruz 😂 bugün dolar 22 .45 gördü 😂
Maalesef..
artık gecemez
Acele etme yetişirsin 😂 şu an piyasa biraz hareketli 😂 şu olaylar bir geçsin esitlenir merak etme 😂
Ne biliyim laa ben düşer mi? 😂😂 Maliye bakanımıyım ben 😂
17 kuruş kalır
Biraz çekistir eşitlenir o 😂😂 pek bırak yok çünkü dolar kuru 21.17 TL olduğuna göre bu verilere bakarsak " ooo iyiymiş cikartta altında gölgeleneyim biraz 😂 😂😂
2.5. kalir
Olmaz öyle biz onu 3' e yuvarlayalım 😂 piyasanın halini görüyorsun 😂 ortalık karışık 😂
@r_engarenkyollar seni alan 10 sene fazla yaşar🤣🤣
İnsan benimle yaşanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂😂
Ben sana kes mi dedim laa 🤣 3' e yuvarlayalım düz olsun dedim 😂 o nadide parça kesilir mi hiç 😂 kesmiycen cekiştiricen biraz 😂 o eşitlenir 😂 kıyafet degilki bu 2.99 ölçü birimi etiketi takalım üstüne 😂 3ten aşağı kurtarmaz piyasanin halini görüyorsun 😂 ortalık karışık zaten 😂
@özgür1022 idare edemem özgür idare edemem 😂 3 olucak düz olucak o kadarrrr😂😂
Sen elini çabuk tut ozaman 😂 sen al beni sen yaşa 😂 serbest piyasa bu 😂 kim nekadar alabilirse artık 🤣
Hadi yaşadın yine seksi şey seni 😂 ben kime dokunduysam kaplumbağa gibi 🐢 ömrü uzadı 🤣
O kadar da değil
Ne kadar değil 🤣
Ya çok tatlısın samimiyetin için teşekkür ederim 🙏
Geçer geçer acele etme 😂 şu an piyasa biraz hareketli 😂 şu olaylar bii geçsin düzelicez inşallah bee 😂
O dolardan daha hızlı yükselip iner 😂 sen merak etme 😂
Eşitlendi
Dolar kuru 21.17 TL bu verileri ele alırsak 😂 oooo iyiymiş cikartta altında gölgeleneyim biraz 😂😂
Profil fotoma bak çay iç😂
Profil fotoğrafına baktım seni ilk gördüm dedimki " anaa dedimm laa 😂 anaa veli efendi'nin kapısı açık mı? Kalmış dedimm 😂 at kaçmış dışarı , at gibi çocuk dedimmm 😂😂
Profil fotoğrafına baktım 😂 şu an çayımı yudumluyorum 😂 oooo iyiymiş cikartta altında gölgeleneyim biraz 😂😂
Biz her zaman halkımızın hizmetindeyiz😂
Sağol sağol Allah razı olsun 😂 sizin gibi iyilik sever adamlar da var böyle 😂 kendini halka vatana adamış insanları görmek beni gururlandırdı açıkçası 😂 sağolun varolun 😂😂
Vatanımız için önemli 3 kavram var. At avrat silah. At ve silah benim. Eksik olan avratlar. Onlarda çay içebilir 😂
Bakarak mı 😂 aldım elime çayı TRT genel izleyici kitlesi gibi oturup izllerim artık 🤣
Ahhh ulan ahhh 😂 sen benim elime bir gecsen varya 😂😂
Biz bu dünyaya izlemeye gelmişiz diyorsun😂 ne yalarsın pardon ne yaparsın eline geçersem?😂
İzlerimmm 😂
Eline geçersem izle tabi😂
Seni varya alır duvara yaslarım 😂 tersim çok pistir 😂😂
Beklerim😂
Nerde beklersin 😂
İstanbul😂
İstanbul'un neresindensin bakiyim yürüyen cazibe seni 🤣🤣
Esenyurt civarı😂
Burası neresi biliyormusun
Neresi?
İstanbul'un parisi göbeği güngören 😂
Semt çocuğuyuz agaaa 😂😂
Ooo dikkatli olayım😂😂hemen şurası😂
Hı hııı 😂 seni alır kaputa yaslarımmm 😂
Gel gel public yaparız😂
Tm pikiii 😂 sonra Minecraft ta oynarmıyız nolur nolur 🤣
Yok senin ellerine bırakıcam, sonra bir şovunu yap😂
Public de oyun mu laa 🤣 sanal oyunları bana örnek gösteriyorsun sen esenyurt çocuğusun 🤣 seninle tek kale maç atarız 😂 iyi olan kazansın 😂
Sen resimle çaya devam😂
Noldu laa 😂 tek kale maç oynamayımı bilmiyorsun 😂 şovunu yaparsin demeyi biliyordun ya 😂 daha oynamadan pes ettin 😂
Ah Esenyurtlu ahhh titrettin beni titrettin 😂😂
😂😂
Naptın ki bosalacam Esenyurtlu 😂 kolay mi laa o öyle herkesin harcı değil onu yapmak ateş ediyorsun ama boş ediyorsun 😂
Laaa Esenyurtlu senin canını yiyerem haa 🤣 benide güldürdün 🤣
Hahahahahaahha deli şey seni
Estafurullah o senin deliliğin 😂 ne deliliğimi gördün seksi şey seni 🤣
Mikicek gibi konuşuyorsun😂
😂seni bir mendil gibi kullanıp atıcam 😂 sende s*k boyutunu gösterip çay iç demesini biliyorsun ama 😂 sen resim sergisi gibi göstermelik kullanıyorsun sanırım 😂 ver 20 TL bak geç misali 😂
Onu gösterdin mi hakkını vericeksin Esenyurtlu 😂 öyle göstermekle olmuyor bu işler 😂 seni pistlerde de görmek isteriz 😂😂
Yani ben onu alır, coştururum diyorsan buyur mesaj kutuma😂
Laaa çiçek mi bu yer mi seçiyor şuraya koyarsan coşar buraya koyarsan solar gibi 😂 bu velet mesaj kutusundan başka yerde cosmuyor mu? 😂😂
Geçer elbette
Sorumun cevabıni tam alamadım 😂😂
😂😂😂😂
Gülme 🤣 burası ciddi bir muessese 😂 sen istiyor gülmek vericek 100 💲😂
Peki sen nasıl istersen 🤣🤣🤣
Benim isteğime kalırsa yanarızzz 😂
Yanalım
Dolar kurunu geçmez bu saatten sonra hangi kuru referans alip hesap yapalim 😅
Valla benim 1 dolar ile geçiyor yani üstüne veririm bu arada hiç bir cevabıma yorum yapmıyorsun
Dolar an itibariyle 21
21 -17=4
4 cm geçmiş beni😭😭😭
Acele etme 😂 yetişirsin 😂 şu an piyasa biraz hareketli 😂 şu olaylar bir geçsin esitlenir merak etme 😂
Benimki yükselmez de o düşerse bilmem
Kafası haric mi dahil mi 🤣🤣🤣
Piyasanın altında kaldik be gülum 🤣🤣
Üzülme alsana çiçek 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
Acele etme yetişirsin 😂 şu an piyasa biraz hareketli 😂 şu olaylar bir geçsin esitlenir merak etme 😂 sizin suçunuz yok reiss 😂 rakip çok güçlü 😂 artık yetisemezsende olduğu kadar olmadığı kader demişler 😂 penis boyun doların altında seyreder 😂 herkesin tuttuğu kendine demişler deliğganlı 🤣🤣
Yok beee ne üzülecem. Kul yapısı değil sonucda muptelası cok yani benim için sıkintı yok 😀
Daha geçmedi 😂
Ya böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 🤣 geçer geçer acele etme şu olaylar bii geçsin düzelicez inşallah 🤣
1 cm sonra geçiyor 😂
Dolar kuru kaç lira mert? 😂
20 yi geçti 😂
bir dolar 21.17 TL 😂
Benim de 19 falan 😂 1.87 boyuma göre 19 cm iyi bence
bu verilere göre Senin penis boyu dolar kurunun altında seyrediyor 😂😂
Evet 😂 ama 19 cm bir kadın için ideal değil mi
Bunu bana niye soruyorsun onu yiyene sirucaksim 😂 herkesin tuttuğu kendine demişler 😂😂
Sana 19 cm yeterli bence 😂
Biraz daha konuşursan ağzının üstüne terlik geliyor ama 😂
Gelsin 😂😛
Sus bakiyim büyüklere cevap verilmez 😂
Büyük severim 😂
Ekonomi daha çok kötüleşiyor Ldhdhs
Benim ki standart 16cm
Dolar 6 birim daha büyük
TL seviyesinde kalır 😅😅😅
Geride kaldık artık zor
Eksi 3 e düştük 😅
Geçmez