Cinsel Yaşam Sevişmeye ayakta mı başlanır yoksa yatarak mı? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sevişmeye ayakta mı başlanır yoksa yatarak mı 🤔#CinselYaşam Sevişmeye ayakta mı başlanır yoksa yatarak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu az önceki soruya benziyor :D ayakta başlayabilir 1 3 Yorumla FiqHShott +1 yıl Hep benim aklımdan çalıyorlar ya 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Kuzuş ahaha senin soruların birbirine benziyor yani Yorumla FiqHShott +1 yıl 😂😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Yatarak 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Ufak bir öpüşme bile sevişmeye evrilebilir.. Bu yüzden ayakta diyorum.. Yatak zorunluluğu yok 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ayakta mükemmel olur ama hiç yaşatan olmadı 1 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. ayakta baslayanlardanım... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu az önceki soruya benziyor :D ayakta başlayabilir
Hep benim aklımdan çalıyorlar ya 😂
Kuzuş ahaha senin soruların birbirine benziyor yani
😂😂
Yatarak
Ufak bir öpüşme bile sevişmeye evrilebilir.. Bu yüzden ayakta diyorum.. Yatak zorunluluğu yok
Ayakta mükemmel olur ama hiç yaşatan olmadı
ayakta baslayanlardanım...
Ayakta bir başlanir sonra yatakta devam eder.
Ayakta