#smellsmoke

Ehli halimden zerre eser kalmaz.. Acıtırım, kanatırım, can yakarım..
Bir müddet hangi canlı olduğum tartışılabilir..
Savaşma seviş deyimini, savaşarak seviş olarak da düzeltiyorum.. Savaşıp, ter kan içinde kalmalıyız.. Her şeyi unutup, aklımızı dışarda bırarak taarruza geçmeliyiz birbirimize..
Selam. Genelde vahşi olmayı severim. Dudaklarda ve vücutta iz bırakmayı hafif ısırıklar ile o inlemeyi çoğaltmayı severim. Partnerim de vahşi olmamı onaylarsa boyun, göğüs ve cevresi, vajina kısmı, kalçalar ve bacaklarda diş izi ve emmekten moraran yerler görmeyi severim. Tabi bir de ilişki kısmı var bunun. Sertlik dozunu partnerimin zevkine göre ayarlamayı severim. Bir anda arka arkaya sert gir çık sonucu bir anda yavaşlayarak partnerimin orgazmını hızlandırırım
Seks ufak dokunuşlarla başlanıp soft durağında binerek hard yolculuğuna götüren bir yoldur. Ben partnerime zarar verecek kadar seksi ilk plana atmam. Canının yandığını gördüğüm an yarım bırakırım. Öyle kendini kaybeden olmadım hiç bir zaman.
Bilmiyorum ya değişir galiba bazen çok aşırı yırtıcı olabilirim doymayabilirim mesela adam son hızlı vurdu halde daha hızlı diye bağırabilirim😂 bazen de böyle yavaş uysal sakin sanki dünyanın en namusluymuş edasıyla seks yapabilirim değişir yani😂
Cevap
50Cevap
Sert ve haşin olduğum kesin. Ama vahşi boyutlara da gelmem.
Vahşilik yanlışlığın hafif ısırıklar tırnakları geçirme falan sanki aç bir aslanın önünde ceylan durunca aslanın o iç güdüsü gibi bir vahşilik geliyor.
sert olmak her kız içn değil bazı kızlar çıtır ve nazik oluyor nabza köre şerbet diyelim ha azı çıtır gördüğünde senin bi şey yapmana gerek kalmıyor çok istekli onada istediği muameleyi
Tabii Vahşiiiii çok yahşi, birde sert hırçın da karışırsa olaya, mevzu alev alır itfaiye hortumu bile yetersiz gelir söndürmeye😛
Aşırı hemde başlamadan önce anlatırken sorun oluyor oha ya vs yaşadıktan sonra çok iyiydi oluyor kızları da anlamadım :D
normal bir soru hanımefendi ama burada yazmayacağım özür dilerim
Vahşileşmek bence daha tahrik edici sert çıkışlar falan
Vahşi oluyorum. Karşımdaki acı çektikçe benim daha çok hoşuma gidiyor.
Bir Spartaküs olmasam da Akhilleus’un tozu değmiş diyebiliriz 😎…
Bazen ne kadar vahşi olduğuma ben bile şaşırıyorum, normalde gayet uysalimdir
Vahsilesmem kesinlikle sadece hissetmem onu benim için çok önemli ruhunun derinliklerine onunla inerim ve orta birazcık xagmha tempolu ve bu kadar yeterli sanirim
Partnerime göre, o vahşi olursa ben de altta kalmam yani 😂
Kendimi hayatta kaybetmem. Genel olarak istekli , heycanlı enerjik ve sıcağımdır. Vahşileşmek tek taraflı olucak şey değil. Kadınım vahşi ise karşılığını alır.
Vahşileşirim ama oda isterse ama ilk hepsini biranda alması harika
Sakin kalma gibi bir durum olmaz
vahişileştirende ehlileştirende partnerdir ama genelde hükmetmeyi severim sert acılı
gozum hicbirseyi gormez avini parcalayan aslan gibi olurum. cekecegi var benden:)
Durgunlaşırım hükmedilmesi sertliği severim
Ben uysal biriyim ehlileşirim herhalde
Hemen eve gitmeyecekse 🤔
Soft başlayıp sert bitirmek güzel oluyor
Vahşileşirim ve vahşileşen partner severim
Oankı psikolojimr baglı
Konuma göre değişir ama karşılıklı yaparım
O an ki gidişata göre
Tahmin bile edemezsin
Partnerimin ne istediğine bağlı
Hirlayanlardanim 😂😂😂
Bırak vahşiliği, iblise bile dönüşürüm ben.
Vaoow. Issstırırım.😊
Vahsilesirim kadının vahşilesmesi çok hoşuma gider
Vahsiligin luzumu yok yamyam gibi
Vahşi bir kaplan gibi olurum
Onu menim karıma sormak lazım
Immmm burada söylemem 💋💋💋💋
Duruma göre partnerime göre değişir 😊
Vahşi ve seksi olurum
Vahşi bir sırtlan gibi
Vahşi
Sert seviyorum
Vahşileşirim