Cinsel Yaşam Sevişirken tamamen soyunur musunuz? bIackcatt Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 özellikle iç çamaşırları varken daha şehvetli olabiliyo Sevişirken tamamen soyunur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Her zaman tam çıplaklık haz vermeyebiliyor. Özellikle külodu kenara sıyırarak seks yapmak daha zevkli geliyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet tamamen soyunurum 1 0 Yorumla
sumeyyeklc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Bazen topukluları ayağımdan çıkartmadan sevişmeyi seviyorum 7 1 Yorumla Cevobey1 1 yıl Daha ateşli bir görsel sunuyor topuklu evet Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sevişirken soyunmak daha zevkli oluyor kıyafetli olacak ilk iç camasiri kalacak en sona daha zevkli oluyor 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kadında seksi iç çamaşır sevemerim kenara sıyırmak daha bi ateşli geliyor ama tabi vucut hatları taşıyabiliyosa fiziki görüntüde benim için önemli 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Muz sorulmadan yenirmi muz gibi soyup her şeyini yalayıp yutmak lazım soymadan olmaz 0 1 Yorumla Hadiiyani 1 yıl Ayakkabı birsure durabilir Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. tamamen soyununca sinirim bozuluyor, topuklu ve seksi çamaşırlarla.. 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aksine hiç bir parça kalmamalı.. ten komple temas etmeli. 0 0 Yorumla
Cevobey1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Evet, tamamen soyunuyorum, mümkün olduğunca teması artırmak için güzel oluyor 0 0 Yorumla
Opsiyonel42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 51% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Soymak yerine yırtmayı, parçalamayı daha çok severim. 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Duruma ve ortama bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Tabi birde ruh halime. 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Hayır, hatta soyunacaksak kendi ellerimle soymayi tercih ederim 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. O söylediğin kadın için geçerli. Boxerla hiç rahat olmaz 😂 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kadında tamamen çıplaklığı sevmiyorum. çamaşırını sıyırmak ve sarkıtmak hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Taner0107 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Tam olarak soymadan cinsel ilişkiye giriyorum daha çok haz veriyor... 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Erkek olarak evetKadını tam soymadan sevişmek bazen çok daha sehvetli oluyor 0 0 Yorumla
ghostvari Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ön sevişme sırasında iç çamaşırıyla daha iyi olur diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Eirene85 Takip Et Yoda Yaş: 41 1 yıl Bu partnere göre değişiyor. Ama elleri kullanmadan fantezi yaşamak güzel oluyor... Sanırım bu konuda ben çok hassasım.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl önce iç çamaşırlarına kadar soyarım kızı öyle öper okşarken de tamamen soyarım mutlaka ;) 0 0 Yorumla
thefurkan965 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Ben hep partnerimi çıplak olsun istiyordum ama artık iç çamaşırı üzerindeyken deneyeceğim öyle daha zevkli ve ateşli olur diye tahmin ediyorum 0 0 Yorumla
Kuzey632 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Dudaklarımız ayrılmıyor ki hiç fırsat kalmıyor en son hepsini çıkartıyorum 0 0 Yorumla
nevrotiksin Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sütyen çıkarmak kadar iyi bir şey yok 0 2 Yorumla bIackcatt 1 yıl haha yani Yorumla nevrotiksin 1 yıl Ağzınla hemde Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl bazen evet bazen hayır ama çoğunlukla evet 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet giyinik daha zevkli 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. evet öyle daha şehvetli ;) 0 0 Yorumla
stayhealthy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Kaba eşyaları çıkartırım. 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Sonlara doğru bişi kalmaz üstümde 😃 0 0 Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Taytın arasını yırtıp öyle yapıyoruz 😂 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tamamen soyunmak lazım bence 0 0 Yorumla
Captive Takip Et Guru Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. Yataktaysa evet 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yani soyunurum tabii, ten tene değecek 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
PinkLovessss Takip Et Bilge Yaş: 18 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Her zaman tam çıplaklık haz vermeyebiliyor. Özellikle külodu kenara sıyırarak seks yapmak daha zevkli geliyor.
Evet tamamen soyunurum
Bazen topukluları ayağımdan çıkartmadan sevişmeyi seviyorum
Daha ateşli bir görsel sunuyor topuklu evet
Sevişirken soyunmak daha zevkli oluyor kıyafetli olacak ilk iç camasiri kalacak en sona daha zevkli oluyor
Kadında seksi iç çamaşır sevemerim kenara sıyırmak daha bi ateşli geliyor ama tabi vucut hatları taşıyabiliyosa fiziki görüntüde benim için önemli
Muz sorulmadan yenirmi muz gibi soyup her şeyini yalayıp yutmak lazım soymadan olmaz
Ayakkabı birsure durabilir
tamamen soyununca sinirim bozuluyor, topuklu ve seksi çamaşırlarla..
Aksine hiç bir parça kalmamalı.. ten komple temas etmeli.
Evet, tamamen soyunuyorum, mümkün olduğunca teması artırmak için güzel oluyor
Soymak yerine yırtmayı, parçalamayı daha çok severim.
Duruma ve ortama bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Tabi birde ruh halime.
Hayır, hatta soyunacaksak kendi ellerimle soymayi tercih ederim
O söylediğin kadın için geçerli. Boxerla hiç rahat olmaz 😂
Kadında tamamen çıplaklığı sevmiyorum. çamaşırını sıyırmak ve sarkıtmak hoşuma gidiyor
Tam olarak soymadan cinsel ilişkiye giriyorum daha çok haz veriyor...
Erkek olarak evet
Kadını tam soymadan sevişmek bazen çok daha sehvetli oluyor
Ön sevişme sırasında iç çamaşırıyla daha iyi olur diye düşünüyorum
Bu partnere göre değişiyor. Ama elleri kullanmadan fantezi yaşamak güzel oluyor...
Sanırım bu konuda ben çok hassasım..
önce iç çamaşırlarına kadar soyarım kızı öyle öper okşarken de tamamen soyarım mutlaka ;)
Ben hep partnerimi çıplak olsun istiyordum ama artık iç çamaşırı üzerindeyken deneyeceğim öyle daha zevkli ve ateşli olur diye tahmin ediyorum
Yavaş yavaş akışa göre soyunmak ve soymak çok daha zevkli
Dudaklarımız ayrılmıyor ki hiç fırsat kalmıyor en son hepsini çıkartıyorum
Sütyen çıkarmak kadar iyi bir şey yok
haha yani
Ağzınla hemde
bazen evet bazen hayır ama çoğunlukla evet
Evet giyinik daha zevkli
evet öyle daha şehvetli ;)
Kaba eşyaları çıkartırım.
Sonlara doğru bişi kalmaz üstümde 😃
Taytın arasını yırtıp öyle yapıyoruz 😂
Evet soyunurum