Yoksa size göre değil mi hani yapmak istemiyor kısıtlı falan ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerde cinselliğin yaşanması taraftarıyım. Bu yüzden de bekaretini korumak isteyen biriyle yakınlaşmam. Evlilik düşünmeyen, evlenmeye niyeti olmayan bir erkeğin, evlenmeyeceği birinin bekaretini almasını doğru bulmuyorum. Bakire olmayan biri ile yakınlaşmayı tercih ederim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılben yasamadim bunun icin yasamayan baska biriyle olsa benim icin daha iyi en azindan ilkleri denemek hatali da olsa ogrene ogrene birbirimize tecrube katariz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. tam ilişki yaşamamış derken nasıl yani açar mısın biraz
03 Yorumla
+1 yılbazı kadınları öpmek başka kadını şey yapmaktan daha zevk verir :D
02 Yorumla- +1 yıl
ben bir kızla öpüşmüştüm hala ara sıra aklıma geliyor. çok güzeldi. onun yerine başkasıyla seks yaptım hiç zevk alamamıştım
Gizli Üye(18-24)+1 yılDuygularım varsa olabilir öylesine biriyle yapmam en fazla cinsellik konuşurum o da ihtiyaç için, iki tarafta istediğini alır beklenti içerisine girilmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Vajinal ilişki haricinde de yapılacak bir çok aksiyon var
00 Yorumla
+1 yılIyi yapmak istemiyor kalbinin yarısı mı yok aşk kelimesini manasını mı bilmiyor
00 Yorumlabenden romantik bir durum ya da cinsel beklenti içinde olmadıkları sürece.
00 YorumlaBeni sevmesi yeterdi istese canımı bile verirdim sen yanmaktan bahsediyorsun...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet hatta bakire biriyle sevişmeyi seksten daha çok seviyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu tarz kadınlarla sevişmek bana daha zevkli geliyor birleşme yaşamasam bile
00 Yorumla
+1 yıl100 lerce ilişki yaşamış olanlarla yakınlaşan millet senin tam ilişki yaşamamış dediğine ahey aheyyyyyy ahey :)
00 Yorumla
+1 yılYakınlaşmamak için hiç bir engel yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbakirelerden bahsediyosun sanırım
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum Harun abi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni tarif etmen soruda hiç hoş değil😂
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim hayatıma girenlerle hep belirli bir yere kadar yakınlaşma oldu ve evlenene kadarda öyle olucak no seks yes sevişme😂
Cevap sahibi+1 yılÇünkü evlendiğim kişiye saklıyorum kendimi onu ne kadar çok istediğimi arzuladığımı hissettirmek istiyorum ona evimizde baş başa
+1 yılOlduğum oldu...
00 Yorumla
+1 yılHiç problem değil
00 Yorumla
+1 yılYakinlasirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Duruma göre bakarım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı