Ben şahsen istemezdim ama nefsin bazen ne yapacağı belli olmuyo. Daha sonra bi de yüz yüze gelinirse daha kötü olunur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ben şahsen istemezdim ama nefsin bazen ne yapacağı belli olmuyo. Daha sonra bi de yüz yüze gelinirse daha kötü olunur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hiç görüşmeyeceksem. olur ama hep görüştüğüm kişi olmaz
Hiç öyle oldu mu peki. Galiba konserlerde filan tanışarak yaptın
Öyle bişi demedim ki ben 😂😂
Yok tahmin ettim oldu mu diye yani hiç görusmeyeceksem olur dedin ya genelde konser tarzı yerlerde oluyo😂😂
Yok konserde kimseyle tanismadim
Daha once yakınlastiysan biriyoe nerden tanıştin da daha görmedin snsnnsns
Nasıl anlamadım
Dm den yazim mi 😅var mı vaktin
Yok thanks 🤞
O zaman sorim daha önce bi erkekle yakınlaştin mi nerden tanıştın
Tanıştık biryerlerden 😂
Nerden söyle utanma sbsjjsns
Galiba bar sosyal medya filan
Yok hayır
Bi demedin nerden olduğunub
Sanane al dedim 😂😂
Vay be yakışti mi sana beni de tanimiyosun sonuçta nerde yaşıyosun sndnen
Yakıştı 😂😂
Nazlisım yani bence sen yataktada öylesindir adamı süründürür sonra perişan edersin 😂😂
Yok daha neler sanane benim yatağımdan😂😂
Libidon tavan belli 😂😂yani nasıl güvendin merak ettim genelde kızlar güvene önem verir kisa sürede hemde
Taktın bana 😂😂
Teşekkür ederizzz
Mersk ettim sadeceya😅😅bi umuttur yaşamak sjsjjeje
İstek attim sana geribak diye başlıyo ismim 😂😂
Merak ettim bi erkeğin ilk heyecanını almak ister miydin genelde kesin tecrübeli kişilerle olmuşsundur
Allah korusun yaa
Yapan çok varya. Ben kimseyle yapmadım da binde evli olup yapan var umarım başımiza gelmez.
İnşallah
Nasıl birini istersin senin için ne kadar önemli geçmiş
Geçmiş derken
Senden önce kızlarla yakınlaşsa nasıl tepki verirdin yoksa ilk seninle mi olsun isterdin
Pek önemli değil, benden öncesi umrumda olmaz benimleyken önemli
Anladım peki sen daha önce hiç yakınlaştın mı birisiyle olduysa yani o kişileri görüyosan hiç aklina o anlar geliyo mu
Oldu şu an göremiyorum farklı şehirlerdeki pek aklıma gelmez
Vaktin varsa seni takip edebilir miyim rahatsız olursan engellersin
Yok be
Yanlış anlamamissındir umarım. Peki pişman oldu mu hiç ya da ilk yaptıktan sonra pişman oldun mu ne bilim o gün belki eve geldin aileni gördün hiç garip hissettin mi
Yok be derken rahatsız mı olmazsın eklemim mi 😂😂
Almıyayım demek oluyor 😂 yok niye pişman olayım ki gayet de zevk aldım, tavsiye ederim belli ki acemisin😁
Evlenmeden yapmak istemem. Kaç erkekle yaptın ki ve ilerde evlensen eşine doğruyu söyleyecek misin
Evlenmeyi düşünmüyorum
Himm baya oldu galiba. Yani takılmalım mı düşünüyosun
şu an için düşünmüyorum evlilik saçma kafa yapıma ters beni hakkedip evleneceğim birini asla bulamam zevk için takıldığım oldu 3 kişi oldu şu an için düşünmüyorum
Nerden tanıştın peki zevk için takıldigin kişiyle onda ne ilgini çekti tipi mi konuşması mı arabası filan mı vardı bi de sen bi erkefe hiç adım attin mi sevismek icin
Yok güzel çekiçi biriyim onlar istedi, bana değer veren olduğu için araba şu bu değil asıl mesele, sen madem evliliğe saklıyorsun niye merak ediyorsun ki bence evleneceğin kişi senden önce başkalarının altında yatmış olur boş tantana
Bilemezsin herkes aynı değil. Bunlarla üniden sosyal medyadan mı tanistin yani değer diyosunda erkekler çogu güzek kiza deger verir ama cinsellikse bide. Sosyal medyadan mi tanistin
Ortak arkadaş ve gezi turlarında, çok merak başa beladır :)
Merak değilde biraz ne bilim bana göre duygusal olmayan şey basitçe geliyor 1 günde tanisigi kişiyle yatmak garip
Anladım neyse senin soruların sonu gelmez
Öylesine sordum tamam git😂 sadece şaşirdim genelde kizlar duygusallim arar peki bu uygulamadan hic birisiyle sevistin mi onu sotle git