Cinsel Yaşam Tanıdığınız biri ile yakınlaşma olması normal mi? Melek_misali Takip Et Xper 5 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Evet fikir alalim Tanıdığınız biri ile yakınlaşma olması normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Gökhan52_Unye Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Tanidikla yakinlasma guzel tanidikligini koruyabilirsen. Yoksa tum baglar kopuyir.Oyle bir sekilde yurutulmeli ki iliski bittiinde tanidikliga zarsr gelmemeli. Hatta defalarca baslanabilmeli vibi.Bu zor ihtimal tabiki. 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. her insanla normal olmaz ama yakınlaşma olabilir cinsel çekim olabilir 1 0 Yorumla
Fth37 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Kim olduğuna bağlı. Mantıken iyi gibi olsa da ( güven meselesi) aslında iyi değil. Damarına bastığın an hayatın kayar 1 0 Yorumla
Sarhosmuolsak0008gs Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Çok yakın tanıdığımla olmuştu ama her şey aniden gelişti ne olduğunu neler olduğunu sonradan farkettik ikimizde 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet ama bu yakınlık derecesine bağlı bir şey, sonuçta komşuya da tanıdık diyoruz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnsan sarrafı olanlar için normal. Ihtiyaç hali. Mesela su an zararsız her kadınla olabilirdim çünkü gerçekten zor idare etmeye başladım 0 0 Yorumla
bguliagu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Benim için mümkün değil fakat başka insanlarda olabilir 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bazen öyle bir anda dayanamz insan 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tanınan kişiye bağlı. Duruma bağlı 0 0 Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Sen bayağı dolmuşsun senin boş alman lazım 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl tanıdığımın ne kadar yakın olduğuna bağlı 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl yabancıyla yakınlaşmıyor ki kimse zaten. 0 0 Yorumla
mandıra_filozofu Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Ne kadar tanidik olduguna göre değişir 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ne kadar tanıdık ve nerden tanıdık 0 0 Yorumla
Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet normal. Çekim olunca yapacak bir şey yok :)) 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tanımadığımız biriyle olması anormal bence 1 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal. (Tanıdıkdan kastın akraba değil dimi :D) 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ohoo kimlerle neler oldu 🤣 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tanıdığın birine ne gözle baktığına göre değişir 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Olduds bu elektiriğe bakar iş yerimde olduda 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet normal bence... 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tanıdıkla normal 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. normal bence 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet canım normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Normal
Tanidikla yakinlasma guzel tanidikligini koruyabilirsen. Yoksa tum baglar kopuyir.
Oyle bir sekilde yurutulmeli ki iliski bittiinde tanidikliga zarsr gelmemeli. Hatta defalarca baslanabilmeli vibi.
Bu zor ihtimal tabiki.
her insanla normal olmaz ama yakınlaşma olabilir cinsel çekim olabilir
Kim olduğuna bağlı. Mantıken iyi gibi olsa da ( güven meselesi) aslında iyi değil. Damarına bastığın an hayatın kayar
Çok yakın tanıdığımla olmuştu ama her şey aniden gelişti ne olduğunu neler olduğunu sonradan farkettik ikimizde
Evet ama bu yakınlık derecesine bağlı bir şey, sonuçta komşuya da tanıdık diyoruz.
İnsan sarrafı olanlar için normal. Ihtiyaç hali. Mesela su an zararsız her kadınla olabilirdim çünkü gerçekten zor idare etmeye başladım
Benim için mümkün değil fakat başka insanlarda olabilir
normal oldu pişman oldum
oldu benim çok heycanlıydı
karşı tarafda izin veriyorsa olabilir.
Normaldir. Dürtüler bunlar.
bazen öyle bir anda dayanamz insan
Evet çok normal bir durum
Tanınan kişiye bağlı. Duruma bağlı
Sen bayağı dolmuşsun senin boş alman lazım
tanıdığımın ne kadar yakın olduğuna bağlı
ewli halde zorr..
genel için şans derim
yabancıyla yakınlaşmıyor ki kimse zaten.
Ne kadar tanidik olduguna göre değişir
Ne kadar tanıdık ve nerden tanıdık
Evet normal. Çekim olunca yapacak bir şey yok :))
Tanımadığımız biriyle olması anormal bence
Normal. (Tanıdıkdan kastın akraba değil dimi :D)
Ohoo kimlerle neler oldu 🤣
tanıdığın birine ne gözle baktığına göre değişir
Evet tanış olunca daha rahat oluyor
Olduds bu elektiriğe bakar iş yerimde olduda
Hiç tavsiye etmiyorum başıma geldi çok kötü
Normal bence
Evet normal bence...
Normal değil
Normal olabilir
Duruma göre değişir
Olabilir tabi
yabancıyla daha iyi