Cinsel Yaşam Evlilikte kadının cinselliği başlatmasını ister misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yoksa ilişki erkeğe göre mi şekil alsa daha iyi olur? Benim bir ilişkim yok sadece soruyorum Evlilikte kadının cinselliği başlatmasını ister misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. erkeğin yönlendirmesi makbuldür kadınından katkısı seviyeyi yükseltir. 1 3 Yorumla MuratRna +1 yıl *konuyu konuşmak fikir alışverişi istersen beklerim. Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazmıyorum sağ olun Yorumla MuratRna +1 yıl rica ederim. genel manasıyla yazdığım gibidir. Yorumla
xBugra Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl her ikisi bazen öyle bazen böyle :)) çok hoşuma gider ayrıca 1 0 Yorumla
gizemmmmms99 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl hangi taraf önce kudurursa o başlatır 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Zkkejzjejxkekd Yorumla
Parçalayıcı Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kadınların başlatması çok daha heyecan verici oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende başlatırım oda başlatsın hiç durmayalım tüm gün seks yapalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O mümkün değildir yalnız o kadar da değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın istesin yorulmasın yeterki ben her gün defalarca yapabilirim enerjim bitmez Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Acayip azdırır isterdim. 1 0 Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence her iki tarafında katkısı olmalı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senın ıcın farkeder miCinsellik bilgin var mı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Herkes kadar vardır. Benim için fark etmez de bilmiyorum karşımdaki de yorgun falan olursa sıkmak istemem Cevap sahibi +1 yıl Yorgunlugu alır zaten bu olay Cevap sahibi +1 yıl Kendıne guvenıyorsan ıll sen baslatabılirsin Soran +1 yıl Bekarım Cevap sahibi +1 yıl Bılıyorum bekar oldugunuEvlenınce demek ıstedim Bn Soran +1 yıl Heeee Cevap sahibi +1 yıl Guvenıyor musun kendıne
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Neden istemeyeyim ki değişmeyen tek şey değişim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nedeni şu kadının ıslanması kolay hani sağlık sorunu yoksa ama erkeğin ne kadar kolay zor ereksiyon olduğunu bilmiyorum ve hani kolay olsa bile bazı pozisyonlar hariç ki bunun sayısı az erkeğin daha çok enerji harcadığı belli Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Erkeklerin ereksiyon olması çok zor bir şey değil penisinin ucuna yastık koy o teması aldıktan sonra kalkıyor zaten Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yani bu da soru mu 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne sorsaydım belirsizlik ilkesini konuşalım istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dostum sen beni anlamamışsın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Açsın ot.. ursun direk yaawww 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O biraz üstün fantezi Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen başlat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
erkeğin yönlendirmesi makbuldür kadınından katkısı seviyeyi yükseltir.
*konuyu konuşmak fikir alışverişi istersen beklerim.
Özelden yazmıyorum sağ olun
rica ederim. genel manasıyla yazdığım gibidir.
her ikisi bazen öyle bazen böyle :)) çok hoşuma gider ayrıca
hangi taraf önce kudurursa o başlatır
Zkkejzjejxkekd
Kadınların başlatması çok daha heyecan verici oluyor
Bende başlatırım oda başlatsın hiç durmayalım tüm gün seks yapalım
O mümkün değildir yalnız o kadar da değil
Kadın istesin yorulmasın yeterki ben her gün defalarca yapabilirim enerjim bitmez
Eşim başlatsa olur aslında
Acayip azdırır isterdim.
Bence her iki tarafında katkısı olmalı
Senın ıcın farkeder mi
Cinsellik bilgin var mı
Herkes kadar vardır. Benim için fark etmez de bilmiyorum karşımdaki de yorgun falan olursa sıkmak istemem
Yorgunlugu alır zaten bu olay
Kendıne guvenıyorsan ıll sen baslatabılirsin
Bekarım
Bılıyorum bekar oldugunu
Evlenınce demek ıstedim Bn
Heeee
Guvenıyor musun kendıne
Neden istemeyeyim ki değişmeyen tek şey değişim
Nedeni şu kadının ıslanması kolay hani sağlık sorunu yoksa ama erkeğin ne kadar kolay zor ereksiyon olduğunu bilmiyorum ve hani kolay olsa bile bazı pozisyonlar hariç ki bunun sayısı az erkeğin daha çok enerji harcadığı belli
Erkeklerin ereksiyon olması çok zor bir şey değil penisinin ucuna yastık koy o teması aldıktan sonra kalkıyor zaten
Anladım
Yani bu da soru mu
Ne sorsaydım belirsizlik ilkesini konuşalım istersen
Dostum sen beni anlamamışsın
Açsın ot.. ursun direk yaawww
O biraz üstün fantezi
Oluruna bırakırım
Evet güzel öneri :)
akışa bırakılmalı
İsterdim hazirlanip beni iliskiye davet etmesini
Sen başlat
kadın tahrik etmeli bencee