Gizli Üye(36-45)+1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı cinsel birleşme bile ağrılı olabilir. Yani sorun vajinusmus gibi.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozuluyor maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam dar veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyon la öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok açıklayıcı anlatmışsın teşekkür ederim :) toplum yüzünden oluyor maalesef hatta ilişki için sevgilim benden soğur mu bile diyorum
Cevap sahibi+1 yılSoğumaz merak etme. Ama bu sorunu çözmek istiyorsun değll mi gizlicik 😊😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yağ var un var şeker var helva yok çünkü üstada iş yok.
13 Yorumla
Soran+1 yılİstemsiz çok gülğdm
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence yeterli düzeyde ön sevişme olmamış ve bu da sende hemen kuruluğa neden olmuş kuru iken olan birleşme de her zaman acı ve tahriş meydana getirir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. hersey vajinusmus değil,,, karşındaki adamın tecrübesiz ligi desek...
03 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeli aslında ama bakire biriyle değil
+1 yılOoo cahil bilgisiz Abaza erkeklerle birlikte olmaya çalışmayın o öyle zorlamayla olmaz belki de vajinismüs bile olmuş olabilirsin bu mal yüzünden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKastığın için olabilir , gevşeyene kadar iyi bir önsevişme şart
010 Yorumla
Soran+1 yılO an tekrar bir kasılma oluyor ama zorlayınca bıraktım kendimi denedi denedi yine giremedi
Cevap sahibi+1 yılTam hazır olamamışsınızdır , hiç daha önce bişiy olmadı mı aranızdaa? 🤔 anlatımlarından öyle anladımm
Cevap sahibi+1 yılBenim de yeni oldu sayılırr amaa aşşırı zorlanmamıştımm
Soran+1 yılAcısı nasıldı peki
Cevap sahibi+1 yılburada uluorta bunu anlatmiyim şimdii 🙈 farklı soruların varsa anlatabilirimm , o rahatlığı sağlamak bütün olay zaten
Soran+1 yılCidden ya acısı neye benziyordu mesela
Cevap sahibi+1 yılJilet kesiği gibiydii kızz 🤭🙈
Cevap sahibi+1 yılDur diğer taraftan mı anlatıyımm? 🤔🙈🙈 hızlıca yazcaksan açıyımm g iz liyii
Soran+1 yılTamam :)
Cevap sahibi+1 yılAçtmm
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinusmus olabilir misin? Hatta büyük olasılıkla olabilirsin doktora gözükebilirsin çok berbat bir şey.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYavrum kremle alakası yok ıslanmış diyorsun neden ekstra bir şeye ihtiyaç duyasın? Ya kendini çok kastın ya da vajinusmussun yani. Cahil erkeklere ne bakıyorsun sen onlar kadını zevke getirmeden sîkmenin derdinde ondan dolayı krem vs yazmışlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendini kastıgın an vajinada daralma oluyor kendini rahat bırakman lazım aynı durumu bnde çok yaşadım . Vazelin veya kayganlaştırıcı kullanin baya faydası oluyor.
00 Yorumla
+1 yılKiraz patlatmak herkesin harcı değil 🍒💥😂
00 Yorumla
+1 yılElbet bir gün yolunu bulur çok kasmayın rahat olun
00 Yorumlaİyice islatip krem kullansa iyiymis
00 Yorumla
+1 yılfazla zorlama
04 Yorumla
Soran+1 yılYok regl oldum zaten 1 hafta falan denemeyiz
- +1 yıl
daha istekli olursun
Soran+1 yılYa zaten 2 saat denedik sonra ben kup kuru oldum hiç istemedim
- +1 yıl
demek ki senin de isteğin kaçtı oysa ki sulaninca daha rahat girer
+1 yılcokmu kasıldın
05 Yorumla- +1 yıl
kızlar nereden bılecek bu durumu
Soran+1 yılOnlar içine alıyor siz mi alıyonz
- +1 yıl
bizde neden gırmedıgını bılıyoruz
Soran+1 yılNedenmiş
- +1 yıl
cunku catın cok dar pozısyon degısımı sart
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:) ya güldüm
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılnasıl giremedi yaw.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYağlama ile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKrem krem krem tek yolu bu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne