Kocama artık çekici gelmediğimi düşünüyorum. Nerede sorun var diyorum saçmalıyorsun sorun yok diyor ama bana yanaşmıyor pek, neden?

Daha 8 aylık evliyim. Millet eşi bakımlı olsun, seksi giyinsin ister. Bizimki neden sürekli göğüslerin gözüme giriyor, neden her eğildiğinde kalçaların görünüyor gibi şeyler söylüyor. Artık zoruma gitmeye başladı. Regl günlerimde kapalı giyinince aa sonunda diyor. Biraz kilom var ama evlenirken de vardı, o zaman sırnaşmadan duramazdı,. şimdi bıraksam haftada 1 anca yanaşır yanıma. Hep temizimdir, koku sürerim, bakımlıyım yani ama kocam sanki artık bana eskisi gibi bakmıyor, çekici bulmuyormuş beni gibi hissediyorum. Açık açık hissettiklerimi söyledim kilolu mu buluyorsun sorun bu mu dedim saçmalıyorsun dedi, ben artık beni çekici bulmuyorsun ama nedenini de söylemiyorsun diye ağladım. Ben ağlarken başta bir iki sarıldı ama uyuyakaldı. Şimdi de horul horul uyuyor. İçimden değişik kıyafetler giyinmek gelse de laf ettiği için artık onları da giyesim gelmiyor, ben kadındı hissetmeyi seven biriyim ama hissettiğim şey artık sanki beni kadın gibi görmüyormuş gibi geliyor. Göğüslerim dolgun, kalçam belirgin bunları ortaya çıkaracak şeyler giyimdiğim halde bile bana sırnaşmıyor.

Kocama artık çekici gelmediğimi düşünüyorum. Nerede sorun var diyorum saçmalıyorsun sorun yok diyor ama bana yanaşmıyor pek, neden?