Eşimle 10 senedir evliyiz, bazı şeyler doğal olarak eskisi gibi olmuyor heyecanını yitirdi. Farklı deneyimler düşünüyoruz ama bazen cesaret edemiyoruz. İkimizde 3. bir kişinin belki bize dahil olmasının farklı olacağını düşünüyoruz ama tabi ki o da büyük bir karar. Sizin var mı deneyip heyecan kattığını düşündüğünüz bir deneyim, haydi fikir alışverişine :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi bu ama bence tehlikeli bir tercih Bunu kabul edebilecek bir erkeğin ileri derecede hoşgörülü olması gerekir aynı zamanda kadının da Benim görüşüm bu seviyeye bir evlilik gelmişse evlilik olayı bitmiştir. Açık bir beraberliktir bu olsa olsa
04 Yorumla
Soran+1 yıltam evlilik mantigi bitmis diyemeyiz ama bazi seyleri asmak gerekiyor kesinlikle.
- +1 yıl
Kesinlikle evlilik mantığı değil Biraz tabu sizinki
Soran+1 yılne olacagini bilemeyiz, su anda dusunce ama ilerde nolcak bakalim
- +1 yıl
Duygusal bağınız varsa çok zarar görür Kurum olarak görüyorsanız evliliği devam eder
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMecbur gizli yazıcam abazaların bana musallat olmasını istemiyorum. Benim pek bir bilgim yok. Ama evli olmuş olsam baya mutlu ederdim eşimi diye düşünüyorum. Gerçi libidoyla da alakalı. İstekli birisiyim ben zaten. Mesela yatağa bağlamayı deneyebilirsin. Gözünü kapatabilirsin heyecan arıyorsan. boynundan kasıklarına kadar öpersin. Sonra dillersin başını öpersin yalarsın emmeye başlarsın. Ama bir sonraki hamleni belli etme ki heyecanı kaçmasın öpücükler kondurabilirsin vücuduna. İçine alabilirsin. Sen seksi yönetmiş olursun isteğine bağlı ve hayal gücüne bağlı şeyler bunlar. ben çok kıskanç bir insanım ben eşimi paylaşamam benide paylaşmasını istemem tabiki. Bana ters olan şey. fantezi yapabilirsin kostüm sipariş verebilirsin, seksi olmalı tabiki. Vücudunu tanıman gerekiyor vücuduna göre. Tabiki kadınlığınla birleştirirsen asla eşin senden bıkmaz ama içinden gelmeli yapmacıklık işlemez. Tenha bir yerde kimsenin sizi görmeyeceginden emin olursanız arabada yapabilirsiniz. Arabanız varsa şayet. Eşinin ehliyeti varsa araba sürerken hiç trafik yoksa tenha bir yerde saksı yapabilirsin. Ama kimse görmemeli tabiki. Ahlaksızlık zaten diz boyu bizde kötü örnek olmayalım. Bunun gibi şeyler yapabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir
87 Yorumla- +1 yıl
iyi ki gizlisin 😁
Cevap sahibi+1 yıl@Egekarayılan aynen yoksa büyük sıkıntı😅
- +1 yıl
cogg böyük sıkıntı...
kitlenirdi kutun. sarjin biterdi bildirimlerden 😁 - +1 yıl
vay zalim vay. oyle bu yazmissin ki. alev alev 😍😍🔥🔥
- +1 yıl
sizinle tanıstık sanırım daha önce :D
- +1 yıl
Süpersin canım yaaaa çoğu kadın yatakta çuval gibi yatıyor
- +1 yıl
Sen de haklısın
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik iki kişi arasında olur. 3. kişi olmaz. bunu unutun
sapıklaşmayın
bir sürü aktivasyon var.
yıllardır her yerde kurufasulye aynı yapılır. onu değiştirmeye uğraçmazken neden cinselliğiniz sapıklığa çekiyorsunuz
akıllı olun. saçmalamayın05 Yorumla
Soran+1 yılfarkli şeyleri düşünmek konusmak tartismak normal, illaki yapilacak anlamina gelmiyor.. Ben sizinle ayni sekilde düşünmüyorum
- +1 yıl
Söylesiğin doğru ama zamanla konuşmak hayal etmek kabullenmeye zemin hazırlıyor
Bir kadın şöyle anlattı monotonluktan kurtulmak için komşunun kocasını ve karısını hayal ettimeye karar verdik çok güzeldi komşunun kocasını çaya davet ettik eşi yoktu ve eşim mutfağa geldi sütyen ve kilotunu çıkar oyle servis yap bakalım ne yapacak oyle yaptım adam tahrik oldu wc gitti anladık mastürbasyon yapıyo eşimle gittik adamı ikna ettik eşim komşu benle ilişki yaşadı sonra onun karısını çağırdık kadın reddetti eşini boşadı normalleşiyor anlatmak istediğim - +1 yıl
Benle ne alakası var kardeşim bu yaşanan olayı burada başka kadın bana anlattı iyi oku
Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. 3. Kişi denemeden önce bence önce sen sanal alemde birileri ile konuş önce. Sonrasında gidişata bakarsınız. Belki ilk başta sadece seks yaparken konuştuğun kişinin internet üzerinden seni izlemesini yapabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılonce tanis konus birileri ile , gidisata gore oyle karar vermek daha mi kolay diyorsun?
Soran+1 yılbunu bir ara yaptim, twitterda 1-2 kisiyle, yazismasi heyecanliydi kesinlikle ona katiliyorum haha
Soran+1 yıldaha fazlasini buraya yazmayayim bence haha
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
36Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Cinselliği renklendirmek için illaki 3. kisiye gerek yok sanirim fanteziler deneyin fantezi kıyafetlerini deneyin ama sanırım ikinizude 3. kisin olması heycanlandirdi umarım 3. kisi trans olur hem seni hem kocani... Rahatlarsıniz 😁😁😁
013 Yorumla
Soran+1 yılevet onu düşünmek heyecanlandirdi, ya da farkli geldi bilmiyorum 10 seneden sonra belki oyle bir şeyi düşünmek
Soran+1 yılolmadi baskasi kesinlikle haha
Soran+1 yılyok olmadi o gulucugun bir manasi yok aslinda, ama dedigim gibi farklilik istiyorum artik sanki
Soran+1 yılniye kizayim ki
Soran+1 yılhangi teklif?
+1 yılYaşantınız sapıklığa doğru gidiyor farkında değilsini içinizdeki heyecan size her türlü ilişkiyi mubah görür hardcore ilişki ile başlayıp gay ilişkiye kadar gider heyecan daha çok heyecan… sonu hüsran ile biter
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Konuşulan katılacak kişi erkek mi kadın mi? Cidden bunları asmissaniz deneyin bence. İki tarafta isterse kıskançlık olmayacaksa zevkler göre serbet iyi gelebilir
03 Yorumla- +1 yıl
Yorumda erkekte olabilir demişsiniz çift ye. Bu işin ilki. cidden çok önemli. Doğru birisi bulursanız çift ya da kadın olsun sizi surekler hep istersiniz cinsel hayatınız sil baştan renk gelebilir , zıt kutup sizi iten bir cinsellik yaşarsanız azcik sorunlu birkaç hafta geçirip bir daha yapmamak adına b u defteri kapatırsanız. Anladığım kadarıyla fantaziilerde bu seksi istiyorsunuz doğru kişi ve cinsel yaşamına uygun bir partner bulursaniz ki Twitter'da çokça var bulan, sizde bu kafileye ayak basmış olursunuz. Belki kısa sürede birakirsiniz veya zevkin doruklarına çıkıp her hafta başka ten ile birlikte olabilirsiniz. Bunun kararı sizde ve fantazileriniz yatıyor doğru kişi çift ki erkek mi ya da kadın mi plur bilemem twitterdakiler erkek ile başlıyor kıskançlık durumuna göre ilerleyip çifte yoneliyorlar veya zevkinize göre erkeğe devam edersiniz. Burada zevkler ön planda cinsellik kişisel zevke girer 👍🙏
Soran+1 yıltwitterde cok fazla sayfa var bununla ilgili biliyorum, aslinda evet cogu kisiye bu konustuklarim asiri geliyor farkindayim, ama sonucta biz esimle bunu konusarak cozmeye calisiyoruz, ne yaparsak yapalim o ani yasayip, sonra normal hayata donmek uzerine ki bunu yapabilecek olgunlugumuz var. Ben bir sekilde bunu denemek ve ona gore sonrasinda karar vermerk istiyorum zaten.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl3. bir kadın ya da 3. bir erkek alabilirsiniz. Siyahi falan da olabilir. Maksat renklendirmek değil mi? Farklı deneyimlere açık olmak lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılturkiyede siyahi bulmak kolay olmasa gerek ya
- +1 yıl
Twitterda dolu var bulursunuz
Soran+1 yıltwitterdan bulunandan hayir gelmez
- +1 yıl
yani büyük siyah bir alet ilişkinize heyecan getirebilir. Bulmak size kalmış
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Üçlü işi yaşan monotonlastiysa 3 kişi bu monotonluktan bozsun istersiniz onun içinde sınırsız durum olursa çift giriş keyfi katlarmi acabaa
00 YorumlaEvt 3. Erkek heyecan kayıyor biz 2 kere denedik aşırı heyecan zirve kuskanma vs az da olsa oluorda özel yaz anlatirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılseks oyuncaklari bazi fanteziler bunlar biraz daha heyecan katti
01 Yorumla- +1 yıl
dediklerinde ciddiysen ayni seyleri yasiyoruz sanirim
+1 yılHer evlilikte aynı durumlar var ama ben inanmıyorum o tür şeylere bence ayrılmak en güzeli
00 Yorumla3. kişi olmaz bence fantezi kıyafetleri fanteziler deneyin 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHatta aranıza bir travesti alın. Yani 3. Yü arıyorsanız yarı ondan yatı senden en makül olanı bu 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeneyimler evliliğe renk katar hayatı güzelleştirir
08 Yorumla
Soran+1 yılilki için ilk adimi atmak zor haha
Cevap sahibi+1 yılçekinmeyin doğru ve güvenilir kişi eğlencenizi artırır 😅
Soran+1 yılbunu deneyimleyen konustugum kisiler oldu, benzer yorumu yapan da var, o gece nasil yaptik bir daha konusunu bile açmadik diyen de var
Cevap sahibi+1 yılben mağdurum henüz cinsel hayatımı renklendiremedim ☺
Soran+1 yılnaisl yani
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur inanırım sonuçta bi şekilde o geceyi yaşıyorlar
Cevap sahibi+1 yılYani bekarım...
Cevap sahibi+1 yıl3. kişiyi bulabildiniz mi 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılselam, eski hesabımı sildim daha önce konuşmuştuk tekrar yazar mısın bayadır konuşmuyoruz :)
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrenklendirmeye devam ediyor musun nasıl gidiyor :D
Cevap sahibi+1 yılburalarda mısın
Cevap sahibi+1 yılseda
Cevap sahibi+1 yılmesaj atar mısın..
Cevap sahibi+1 yıloralarda mısın :D
Cevap sahibi+1 yılmesaj atar mısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılAranıza kadın mı almak senin için tahrik edici, erkek almak mı?
00 Yorumla
+1 yıltwitterda görüyorum 3. kişiyi aralarına alanları mutlu görünüyorlar. eşin ya da sen kıskanmayacak mısınız peki bu kişiyi
016 Yorumla
Soran+1 yıltwitterda bunun ornegini ben de cok goruyorum, zaten merak edip ilk twitterda bakmistim oyle. Acikcasi kiskanma kesin olur ama o anda çok takilmayacaksin o detaylara yoksa zaten yapmak o karari almak zor bence kesin
- +1 yıl
mesaj atar mısın bunu yasayıp pisman olan çiftler de gördüm ben twitterda
- +1 yıl
Tiviterde nasıl buluyorsunuz onları
- +1 yıl
Mesajımı silmişsin sanırım yazamıyorum takip eder misin
- +1 yıl
selam, özelden konusuyorduk bir gelişme var mı merak ettim mesaj da atamıyorum uzun süre konusmadığımız için mesajlarımız silinmiş mesaj atar mısın
- +1 yıl
yeni hesaplar keşfettim harika videolar var sana göstermek istediğim :D
- +1 yıl
seda mesajlar silinmiş yine mesaj atamıyorum sana konusamadık bayadır mesaj atar mısın
- +1 yıl
gelişmeleri merak ediyorum :D
- +1 yıl
mesaj atar mısın konusmamız gereken konular var..
- +1 yıl
kocan kıskanclık yapmıyor mu hala :D
- +1 yıl
mesaja gel buradaysan haha
- +1 yıl
napıyorsun yazsana bana konusalım biraz
- +1 yıl
buralardaysan yazar mısın tekrar cılgınlıklar var mı merak ettim :D
- +1 yıl
selam, napıyorsun nasıl gidiyor :)
- +1 yıl
mesaj atamıyorum sana :D
- +1 yıl
yine nereye kayboldun :D
Karşılıklı olarak hemfikirseniz olur bence twitırda bi sürü böyle insan var
00 YorumlaEğer karşılıklı istiyorsanız 3. Kişi olabilir sma her iki tarafta razı olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Deneyimlemek istediğiniz şeyler neler bilmiyorum ama daha eğlenceli daha aktif hale getirmek için bi çok formül mevcut
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 oldum birine bence denemeyin farklılım istiyorsanız. dışarda yapın mekan farklı olsun. olur olmaz yerlerde olsın risk alın ama 3 asla alma benden tavsiye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda eşinle aynı düşüncedemisiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılo bu konuda cok olumlu degil tabiki, anliyorum onu zaten
- +1 yıl
Bu üçüncü kişi kadın mı olsun erkek mi hangisini istiyorsun ya da sizin gibi düşünen bi çift olabilir
Soran+1 yılçift, ya da tek erkek olailibr
- +1 yıl
Eşin kabul edermi ki kaç yaşındasın sen nasıl birini istiyorsun aklında bişi var mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılask bitmisse eger yapılabilir
32 Yorumla
Soran+1 yılaşk bitti, birbirimize bağlıyız kesinlikle ama farkli şeyler de kesinlikle denemek istiyoruz
+1 yılSınır var mı sekste
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel fantezi
00 Yorumla
+1 yılÜçüncü kişi erkek mi olcak kadın mı 😂
00 Yorumla
+1 yılBen aday olmak isterim şahsen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde evliyiz 6 yıllık evliyiz Tanisabiliriz
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSiyah beyaz kalıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyenilik olsun istersem yeni hatun bulurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl yani 3. kişi nasıl oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarika zevkli olur bencede 🙂
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBizde bi coft ya da tek ariyoruz bevenmek onemli temizlik vs 😅
Cevap sahibi+1 yılEsininde hisuna gitmesi guzel bencee
Gizli Üye(30-35)+1 yılpending kendime yaptırmak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılikinci bir erkeği kabul eder misiniz
00 Yorumla
+1 yılOrmanda yapın abla
12 Yorumla
Soran+1 yılnaptin ya :)
- +1 yıl
Doğru söylüyor denizde veya sahilde çadırda gece tobana çıkın eşin araba kuşlanasın sen oral seks çek tam boşalaağı an ısır ama koparma çek kenara domal arka koltukta girsin içine
+1 yılHayatta öyle bir şey yaşamam kavat mısınız
00 Yorumla
+1 yılEvlilik düşüncesi korkunç geliyor sayenizde
04 Yorumla
Soran+1 yılo niye
- +1 yıl
Üçüncü birini almak nedir Allah aşkına. Karım onumde başka erkekle sevişecek ve ben izleyecem öyle mi
Soran+1 yıldüşünmek baska aksiyona gecmek baska
- +1 yıl
Kolay gelsin iyi eglenceler
+1 yılCiplaklik ve oral
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerseyi yasadinmi
01 Yorumla- +1 yıl
Nerde neler yaptın değişik fantaxi
Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Cuckold deneyin 🤣🔥
00 Yorumla
+1 yılFarklı şeyler deneyin yaz bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddimisin
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz