Bekara kadın boşamak kolay derler.. Bekar olduğum için tam idrak edemiyorum. Malum evlilikte cinsellik çok önemli. Hatta bu sebeple boşannalar oluyormuş.. Düşününce sıkıcı gelmiyormu? Monotonluktan nasıl kurtuluyorsunuz.? Kadına ve erkeğe ne gibi görevler düşüyor..? Sevgi, aşk vs konularına girmeyiniz. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler..
Cevabın nedir?
örnekleriyle açıklarsam evliler seks konusnda çok daha şanslı ( kendim için geçerlidir)
günün her saati ve anında ilişkiye girmişizdir. saat zaman sınırlaması yok.
bir gecede 3-4 ilişkiye girebiliriz. 1. sonra banyo banyoda 2. uyuduk bi baktık uyanıp başlamışız bile , yine uyuduk .sabah ufaklık! bizden önce kalkmışsa bi daha. sevgli veya kaçamak yapanlarda yer ve zaman endişesi olduğu için alel acele yapılıyor.
ailece görüştüğümüz arkadaşlarımızın yanında rahatlıkla izin isteyip bir odada işimizi halledebiliyoruz. İlla yatıya kalmak gerekli değil.
tek eşlilikten yana olduğumuz için prezervatif gerekli değil (spiral var ) içeri boşaldımı kaçtımı endişesi yok.
eskiden hamilelik korkusu yoktu . olursa kabulümüz.
bunlar bekar evli arasındaki farklar
sorunun 2. kısmı monotonluk içinde şunları söyleyebilirim
evliyim , tek eşlilikten yanayım , gayet mutluyum.
birbirimize göre yemek isek organlarımızda kaşık oluyor.
yemek aynı , kaşık aynı ise heyecanı devam ettirmek için masayı değiştiriyoruz , süslüyoruz , farklı masalarda deniyoruz. daha değişik şekilde yemek yiyoruz.
soracaksınız hep aynı yemek sıkılmazmaz insan diye.
yemekten ziyade sunuş daha önemli01 Yorumla- +1 yıl
çok saol kanka bu iyiydi
+1 yılher iki tarafa da aktif davranmak ve öncelikli eşini düşünmek gerekiyor. bencillik sadece kendini düşünmek olmamalı. ayrıca konuşarak birbiriin isteklerini yada istemediği şeyleri öğrenmeleri gerek. isteklere göre davranmak istemediklerinden kaçınmak gerek. standart yatak odası anlayışından vazgeçilmeli. yani salonda da sevişilebilir. bu eşlerin görev ifa etmediklerini gerçekten arzuladıklarını gösterir. davetiye olmaz. yani hadi odamıza gidelim... gibi. birbirine azdırıcı işveler yapılmalı...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden renkli olmasınki? Bu tamamen eşlerin elinde. Mesela ''rutin'' gibi algılamamak bile renkli olması için yeterli. Eşinize aşıksanız, seviyorsanız zaten her seferinde ''ilk kezmiş'' gibi oluyor. Bu kadarda olumsuz düşünmeyin.Tabiki çocuk yorucu etken, işlerde. Ama dinlendikten sonra kalan süre sizin. Evlilikte mantıkmı aramak lazım bilemiyorum. O zaman mekanikleşir sanki. Görev gibi algılanır. Ama arada aşk varsa hiçde olumsuz bir seyir almıyor. Not: Evliyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenince görürsün , işden yorgun gelirsin , bahane çok , haftada 1 , olamdı ayda 3 4 kez birleşiirsin sorun olmaz , hayat insanı yoruyor.
05 Yorumla- +1 yıl
hadi ya :S
- +1 yıl
vatandaşı soutma evlilikten her kes aynı olacak diye bir kaide yok :)
Cevap sahibi+1 yılhayat yıpratıyor dedim , soğutma yok iş güç geçinme derken ona fırsat kalmıyor bir zaman sonra :D
- +1 yıl
bak bende yorum yazdım farklı bir pencereden gör bakalım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yılsıkılırsan eşinden saçını boyatırırsın parfümü değiştirrsin :)
sıkılırsın kıyafet değiştirisin
sıkılırsın dans etirirsin raks etirirsin
sıkılırsın kucak dansı yaptırırsın
sıkılırsın bağda bahçecede tavanda ilişki yaşarsın
sıkılırsın bara gidersin
sıkılısın oturur kafa çekersin onunla v.s gidiyor işte seçenek bol ha kim derse yok arkadaş ben sıkılıyorum diye onu naltında yatan başka sebepler vardır kendisi ile ilgili :)10 YorumlaEvlenince sex diyorsun, sana birde çocuktan sonra sex ne olacak diye sorayım :)
Ben karıma iç çamaşırlar alıyorum, Çeşitli kostümler alıyorum.
Çeşitli siteler var buradan sex oyuncakları alıyorum.
Bu şekilde aşkımızı taze tutmaya çalışıyorum.11 Yorumla- +1 yıl
Orneklerin cok guzel ilerde daha fazlasida olur teshir izlenilmek gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilerin renkli sex hayatı olmaz olur diyen olursa inanmam
00 Yorumla
+1 yılevli isen mutlu isen zaten renklidr hayat
10 YorumlaEvlen gör hacim :D
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne