Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bir adım at
160 Yorumla
Soran+1 yılAtıyorum yine sonuç hüsran.. Bi cilve yap bi kadınsı ol diye güzel güzel anlatıyorum ama yok.. Ve hep yorgun
Cevap sahibi+1 yılCalisiyosa veya cocuklarla ilgileniyosa o yuzden yipranmis olabilir ya
Senin dememen lazim kadinsi ol falan diye daha da modu duser bir insana oyle denilince
Hediye al onunla film izle sacini oksa yardım et mutfakta falan ara sıra gönlünü al ki onunda icinden gelsin bir seyler
Soran+1 yılEv işlerini beraber yaparız çocuk ile daha çok ben ilgilenirim. İlgi alaka anlayış olarakta iyi biriyim ama o düz biri o yüzden söylemek durumunda kaldım. İçindende geldiğini düşünmüyorum hep yorgun hep libido dipte..
Cevap sahibi+1 yılSen de kendi davranışlarını yine de bir gözden geçir ben nerede hata yapıyorum, benden kaynaklı olabilir mi acaba diye.
Hiç yapmıyor musunuz sen yapmak istediğinde ne diyor mesela
Soran+1 yıl2 haftada bir bazen haftada bir.. Bazen 3 hafta hep isteyen tarafta benim. Ona 1.5 2 ayda bir yetiyor. Uykusuzum yorgunum klasik... Cinsel ilişkide zevkte veriyorum performansım iyi 2 kere rahatlıyor.
Soran+1 yılSen evli misin bu arada
Cevap sahibi+1 yılDeğilim
2 kere yapıyorsanız kadın ondan istemiyor olabilir fkdkjdkd
Soran+1 yılBana tekte yetiyor ama canı istiyorsa devam ediyorum yani ((: al yine yorgun.. Ben yine KS deyim o uykularda
Cevap sahibi+1 yılBelki gerçekten yorgundur hali yoktur o zaman da yapası gelmez ki onun yorgun olmaması gerek bir gün dinlendir sen de onu o zaman yapar belki
Soran+1 yılOnuda yapıyorum işte denemediğim şey kalmadı belli Kan değerleri düşük kansızlık var düzgün beslenmiyor.. Ev çocuk ben çok yardım ettim yanında oldum sanırım çok alıştırdım o yüzden bu durum böyle.. Bir de aldatmayacagimi düşündüğü için daha da rahat.
Cevap sahibi+1 yılKansızlık varsa hep yorgun olur kanına baktırın ilaç iğne falan yazar doktor belki iyi gelir
Yani tabii ki de aldatma işlerine girme her şey cinsellik değil
Seni de anlıyorum ama çözülmeyecek bir konu değil bence
Soran+1 yılMaalesef coxulemiyor gündelik yaşama yansitmamaya çalışıyorum ama çok soğumaya ve yorulmaya başladım.. Götürdüm bir süre kullandı bıraktı sonra yine düştü yani daha ne yapmak gerekiyor bilemiyorum. Ya sadece cinsellikte değil gezmek tozmak beraber eğlenmek istiyorum yorgun olduğu için oda yok..
Cevap sahibi+1 yılNeden yorgun bu kadar
Onunla da konuş sakin sakin
Sana hak verir belki
Soran+1 yılHak veriyor zaten ama sonuç yok ((: çabalıyorum diyor hala aynı önceliklerini değiştirmesi gerek onuda değiştirmiyor. Sanırım bana dost lazım ilk önce ya
Cevap sahibi+1 yılHiç muhabbet etmiyor musunuz ki
Sen de soğuk yap belki korkar o çabalar
Soran+1 yılOnuda denedim 😁 üzülüyor kabuğuna çekiliyor.. Desteğin için teşekkür ederim bu arada.
Muhabbet ediyoruz ama içimi açamıyorum frekans artık uymuyor
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Yaşlarınız kaç ev hanımı mı eşin
Soran+1 yıl32 ikimizde çalışıyoruz
Cevap sahibi+1 yılAzdırıcı ilaç falan at içeceğine ya 😂 muhabbet yok diyon küsüyor diyon tek çare o gibi geldi
Alkol kullanıyosanız alkolluyken oluyo o isler
Hiç hoşuna giden bir şey yok mu onun tahrik olacağı
Soran+1 yılOnuda düşündüm ama korktum bir şey olur sonra al başına iş bir de bulmak mesele 😁😁ben kullanıyorum o kullanmıyor, ortamda yarattım güzel sofra kırmızı şarap filan ama yok içmiyor.. Yani anca erotik bir şeyler izlesek tahrik oluyor e onuda izliyorsak zaten o iş olacak demektir 😁 bir de şöyle düşün artık bir çok şey denediğim için çabalamiyorum bir erkek için kolay şeyler değil insanın gururuna dokunuyor
Cevap sahibi+1 yılMesir macunu al o zaman djdjdjd aklıma sey de geldi kendine özen gösteren birisi misin bilmiyorum ama kadınlar ter kokan kıllı dişini fırçalamayan erkek görünce de tiksiniyorlar yaklaşmak istemiyorlar
Soran+1 yılAzcık kg aldım ama hayır bakımlı bir erkeğim yaz kış her gün duş alır dişimi fırçalar parfümü sıkarım kanka değilim merak etme 😁
Cevap sahibi+1 yılBenim erkek arkadaşım da onu bırakmam diye emin o dikkat etmiyor kendine eskisi gibi ben napcam😀
Soran+1 yılOo sendede özünde aynı sorun varmış 😁 ne zamandır birliktesiniz yaşlar kaç
Cevap sahibi+1 yıl25 oldum yeni o da benden küçük 2 yaş
Soran+1 yılBir de genç delikanlı ve bakımsız mi takılıyor.. cinsel hayat var mı? E bakımsız gördüğünde sen bir şey demiyor musun
Cevap sahibi+1 yılBakımsız değil de çok takmıyor yani
Dişlerini fırçalıyor mu anlamıyorum üşengeç biri bilmiyorum belki fırçalamıyordur işi de yoğun olduğu için bahanesi o
Sevisiyoruz mesela yazın cok terliyor o esnada ter kokusu olunca istemiyorum hiçbir şey
Parfüm de sıkmıyor ki geçen evinde gördüm deodorantlar almış ben neden duymuyorum kokuyu
Parfüm kokusu insanı baştan çıkaran bir şey zaten daha dikkatli olması gerek ama salmış
Soran+1 yılYazın illa ki terler ama o arada duş vs ile gidirilir. Biraz yumuşak bir dil ile söyleyebilirsin. Saldigina göre heyecan yoktur alışmıştir bizde genelde bundan dolayı oluyor. Sen seviyor musun ilgili misin
Cevap sahibi+1 yılYa söylüyorum tabi başkaları üzerinden de örnek veriyorum anlaması için
Öpünce belli oluyor dişini fırçalayıp fırçalamadığı kaç günlük yemek tatları geliyor sanki benim ağzıma da sevmiyorum böyle şeyleri söyleyince de düzeltmiyor
Seviyorum aramız iyi ama böyle şeyler beni itiyor ya mesela eğik yürüyor dik yürü diyorum sürekli
Bu gibi şeyleri benim hatırlatmamam lazım ya
Soran+1 yılBildiğin çocuk büyütüyorsun He seninde işin zor. Hijyen konusu sıkıntı. Biraz soğuk yapmayı dene ve sende daha özenli bakımlı ol nornalinden daha da ol belki anlar. Kaç yıllık ilişkiniz? Bir de ondan önce cinsel deneyimin oldu mu
Cevap sahibi+1 yılSoğuk yapınca gerçekten soğudum sanıp üzülüyor o. 2 yıllık. Hayır ondan önce olmadı zaten bununla da tam olarak olmadı o kadar ileriye gidecek kadar güvenmiyorum kimseye ve de her şeyi yaşayıp tüketmek istemiyorum
Soran+1 yılDoğru karar aferin 👍 normal sevişme yeterlidir ondan sonra daha paspal olur ((:
Özünde benzer şeyleri yaşıyoruz bir taraf derin diğer taraf sığ düşünen..
Cevap sahibi+1 yılBırakılmayacaklarına çok emin oldukları için böyleler bence
Heyecan olmadan ilişki yürümüyor ya
Soran+1 yılAynen öyle ya yani ister evli ol ister sevgili ne olursa olsun heyecansız yürümüyor. Kişisel gelişimle alakali bence ya bir taraf kendini geliştirip diğer taraf sabit kaldığında heyecanda bitiyor
Cevap sahibi+1 yılBence de. Senin ve esinin burcu ne
Soran+1 yılBen Terazi o aslan hiç anlamam burçlardan ((: çıkıyor mu bir şey
Cevap sahibi+1 yılAslan kadınları daha sert ve donuk oluyolar ya öyle biliyorum terazi de daha neseli konuskan
Cok yakın tanıdıklarım esi terazi kadın aslan onların da iliskileri kopuk bence
Soran+1 yılEvet öyle de sayılabilir. E sonuç olarak şimdi biz bu ilişkilerde ne yapıyoruz konuştuk konuştuk çıkar yolu bulamadık mi simdi 😁
Cevap sahibi+1 yılBence en bas kafaya bu kadar takmamak gerek bu durumları😀 o senin isteklerini yapmıyorsa sen de onun isteklerini yapmıcaksın bahane bulup
Dengede olmalı her şey
Bir taraf çabalarken diğer taraf çabasız, nasılsa beni bırakmaz kafasında olunca denge olmaz
Soran+1 yılYani onuda denedim ama sonuç nafile😁 sende dediğim gibi daha da bakımlı olmayi5dene belki kendini sorgulamaya başlar bi bana bak bi yanındakine bak gibi
Cevap sahibi+1 yılBen zaten çok bakımlıyım o onu her haliyle severim fikrinde kalmış bence 🙂
Soran+1 yılBiraz algıları değiştirmek gerek, benimkide aynı pijamalarla evde takılıyor bi hoş kiyafettir vs yok imalardada bulundum ama oda nafile ((:
Cevap sahibi+1 yılYapısı öyle demek ki onun da. Sevgiliyken de böyle miydi
Soran+1 yılYok o zamanlar iyiydi bak güzel zamanlardı
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır böyle ki
Soran+1 yılÇocuktan sonra. Mesajların sonunu bulamadım bir türlü ya😁
Cevap sahibi+1 yıl😀 pazar günü bir seks yapmanız yok mı karınla😀
Soran+1 yılÇocuk erken uyursa planı var ama bu sefer ben soğuk davranıyorum 😁 heyecanı yok hep aynı standartta istiyor..
Cevap sahibi+1 yılSiz kaç yıllık evlisiniz ya bu kadar monoton olmuş hemen çocuk kaç yaşında
Soran+1 yıl5. çocuk 1,5.. E bunun yüzünden işte 😁 sizde var mı bugün sevişme
Cevap sahibi+1 yılYok😀 çocuk yaptıktan sonra böyle oluyor demek ki
Mesela bizim de tatile gittiğimiz günler oluyordu 2-3 gün beraber kaldığımız o zamanlarda da benim uykum geliyordu yatasım geliyordu o da sevismek istiyordu ben halsiz halsiz yapıyordum😀😀 öyle olunca da o anlıyor ama evlenince her gün yapmak isterse ben de yapamam sanırım😀
Soran+1 yılAynen o durum oluyor işte çocuk olduktan sonra daha beter bir hale geliyor 😁şimdi dün ben istedim uyudu bugünde plan yapıyor ama yine pazarlık o olsun bu olmasın ((: oral vs yapıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılO olsun bu olmasın diye neler diyor
Ya tiksiniyorum ben öyle şeylerden😄 o bana yapmaya calısıyor bazen ama izin vermiyorum kendisi de bir kere demişti oramı öpsene diye😀 istemediğimi anlayınca imasını yapmadı artık
Soran+1 yılO olmalı ama ya tabikide hijyen olduktan sonra çünkü erkeğin en zevk aldığı şeydir ((: bizimki de yapmıyor değişik bir şekilde deniyor 😁 özelden konuşsak artık nasıl olur burada mesajlar takip edilmiyor
Cevap sahibi+1 yılGizliden çık yazayım sana
Soran+1 yılÇıktım yaz
Soran+1 yılÇıkamadim 😁 soran olduğum için mi anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSen yaz bana😀
Soran+1 yılSen çık ben yazayım kapalıysa takip göndereyim
Soran+1 yılTakip yolladım mesaj kapali ((:
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldatmak gerekir
15 Yorumla
Soran+1 yılBu işin sonu o gözüküyor onuda yapmak istemiyorum ama böyle de sürekli yalnız adamım
Cevap sahibi+1 yılolmaz öyle. bul bi karı git seviş.
Soran+1 yılNerden bulayım
Cevap sahibi+1 yılkeraneye git
Soran+1 yılLeş
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl o kadını çöpe at
13 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk var öyle olmuyor maalesef...
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş olsun
Soran+1 yılSen evli misin
Gizli Üye(25-29)+1 yılNıyekı
11 Yorumla
Soran+1 yılBerbat çünkü
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler