- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu bizim aslında Türkiyemizin kanayan bir yarası dır çoğu kadın belki orgazmin ne olduğunu bile biliyor bu duyguyu hiç tatmamis kadınlarımız var bunun altında yatan belli başlı sebebler ise " kadının kendi vücudunu tanıyamaması , ne istediğimi bilmemesi , aile , toplumsal ve kültürel bir baskıyla büyütülmesi ve kadınının bunu aşamaması , buyuzden de kadının çekingen durması ayıp bir şey yapıyor hissi ile kendini içine kapatmasi , libido düşüklüğü, bedensel ve ruhsal hastalıklar kullanılan ilaçlar bu orgazm olma iç güdüsünü bastırabiliyor ve kadın bu duygunun hazzını yaşayamıyor 2 _ bir kadının orgazm taklidi yaptığıni aklı başında tecrübeli bir erkek hemen anlar nefes alıp verişinden , bakışından , vücudunun titremesinden , vajinayı kasmasından vss bunu anlamak aslında çok kolay ve basittir ...
23 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer sekste orgazm olma zorunluluğu yokki. Bi keresinde de olmayıverilsin ne olacak. Bu taklit işini anlamayan erkek eğer uzun süreli bir ilişkiyse eşini hiç tanımamış demektir. Kadın vucudu da çok bariz tepkiler verir.
11 Yorumla
+1 yılBelki hiç olamiyorsa kendi kendine gaza getirmek için olabilir ya da eşine karşi ben *eksten hiç zevk alamıyorum gibi gozukmemek ona nedenini sormasın diyedir.
24 Yorumla- +1 yıl
Verebilir tabi ama kadın çok iyi rol yapıyorsa bu çoğu erkeğin çok ilgilendiği bir durum değil zaten.
- +1 yıl
Umarım 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılUtandıkları için.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapmam adam beceriksizse onu niye teselli eder bi cabaya gireyim
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erkekleri üzmemek için
17 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazen yapıyo insan partnerin üzülmesin diye
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Erkek yeterli olmadığı için
14 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten olmadığı için
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYalanci olduklari icin
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne