Şöyle ki sevgili olduğum insanlar artik seks yapalim diyorlardi ben öyle istemiyorum ya aşik olmak benim icin daha önemli ha bak gercekten güven verse bu işin sonu evlilik dese ve güven verse olur ama hep seks niye devrede , korkuyorum ya hop yatak ve sonra yallah olur diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTüm ilişkilerde nihai hedef karşılıklı cinsellik yaşamak değilmidir zaten? Yoksa herkesin kız ya da erkek kardeşi var. Fazla kardeş kime niçin gerek olsun. Ailene, babana, erkek kardeşine aşık ol ki onlar seks istemezsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma hani herşeyin bir sirasi vardir , kiymeti vardir
- +1 yıl
Zaten kıymetlidir ama kronolojik sıra olmaz, 2 kişi istediğinde olur. Senin kronolojik sıran mı var? 1. Gün tanışılır, 2. Gün konuşulur, 3. Gün elele tutuşulur, 4. Gün sarılır, 5. Gün öpüşülür, 6. Gün Elleşilir ve 7. Gün zikilir mi?
En İyi Cevaplar
+1 yılKorktuğun şey için hayır öyle olmaz demek isterdim de. çoğu zaman aynen öyle maalesef. Evlilik olmadan cinsellik olmaz gibi kesin kural ile sadakati garanti altına almak istemekte bir tercihtir.
Asıl soruya gelince seks olmadan da sevgili olur, bunu kabul etmeyen kişinin cinsel arzularının duyduğu aşktan daha baskın olmasından kaynaklansa gerek. Elbette her insan sevgilisine cinsel arzular besler, ve bu şey yaşandığında bazen birlikteliği daha güçlü hale getirir. Fakat bu şey ilişkinin temelinde yer almamalı, zira yeteri kadar sağlam değil, şiddetli depremlere direnç gösteremez.
Uzun lafın kısası cinsellik olmadan da sevgi olur, seven insan sabır gösterir bekler. Kendini cinsellik yaşamaya mecbur gibi hissedip yanlış kararlar verme00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenme vaadiyle yaparım demen de yanlış o zaman evlenince yapsın ayrıca herkes öyle değil olmasa da sevgili olmak isteyen olur duygulara önem veren insanlar da var
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaten evlilik yaşın gelmiş artık iyi birini bulup evlenmelisin
Soran+1 yılBenim karşima çikmadi bana bunlar denk geldi
Cevap sahibi+1 yılAcelemi ediyorsun birini bulmak konusunda acaba iyi tanımadan sevgili olmak gibi?
Soran+1 yılArtik etmiyorum benim kaderim bence yalnizlik
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama ne yalnızlığı deme öyle şeyler ailen var arkadaşların var yani erkek olmadı diye karamsar düşünme oda olucak biraz kendine zaman ver sonra bulucaksin emin ol seni olduğu gibi seven
Cevap sahibi+1 yılBende mesela isterim hayatimda biri olsun seveyim sevileyim ama kısmet işte
Soran+1 yılAynen kısmet
Cevap sahibi+1 yılSen mesela karşına çıksa şu an biri evlenmek istese ister misin
Soran+1 yılTanimadan da direkt evlenmeli denilmez
Cevap sahibi+1 yılTaniyacaksin tabiki o kişi şu an gelse diye dedim
Soran+1 yılNiyeti evlilik ise imkan dahilindedir
Cevap sahibi+1 yılEvlilik tabiki seni kandırmak değil
Soran+1 yılBu devirde evlenmek isteyen biri , nerde?
Cevap sahibi+1 yılSende öyle konuştun ki var yani evlenmek isteyen yuva kurmak isteyen sen gör sadece
Soran+1 yılGöreyim
Cevap sahibi+1 yıl😅 saf kizsin sevdim seni
Soran+1 yılAllah razi olsun safta olduk 😂
Cevap sahibi+1 yılİyi anlamda saf demek istedim kötü anlama
+1 yılsevgililik duygusallık ve seksten ibaret zaten biri yoksa yarım kalıyor. evet cinsellik yoksa sevgili olmanın anlamı da yok yalnız olmak daha mantıklı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
29Cevap
Sevgili ne demek yürekteki sevginin duyuldugu kişi demek. Sevgili olan seni ruhun ve sen oldugun için sever.
Evlenmek amacı yok şimdikilerin asla. Sadece nefislerini tatmin edip uçkurlarının isteğini yapmak. Daha sonra başka kadınlarla haz yaşamak amaçları.21 Yorumla
Soran+1 yılNe doğru dedin oyuncak olmak istemiyoruz diye yalnizlaştiriliyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgide iletisimde sknti olmadigi surece zaten her sey yasanir. Direkt seks olmaz. Seks baharat gibi dusunmek lazim olmasa da olur ama olursa tadi daha iyi olur :D
12 Yorumla
Soran+1 yılOlmayinca kriz çikiyor sürekli kavga
- +1 yıl
O sorun iste. Odak kayiyor baska seyleri sorgulamak gerekiyor. Sevdigin icin sevisirsin. Sevistigin icin seversin degil.
Olur ya bana kalırsa evlilikten sonrasınada birşeyler kalması lazım heyecanı kaçar yoksa eskiden bumu vardı son bir kaç yık içinde moda oldu
14 Yorumla
Soran+1 yılHay ağzin bal yesin demi ya herşeyin bir sirasi var
- +1 yıl
Evet ya utanarak sıkılarak yapmaktansa evlilikten sonra istediğin gibi yapmak daha iyi riski yok çocuk falan olursa zaten evlisin evin var kendi özel yaşam alanın yok yakalanacağız biri görecek edecek derdi de yok herşeyin vakti var eskiden örf adetler vardı insanların birbirine saygısı vardı şimdi ohoo
Soran+1 yılŞu akli dagitsinlar aşk ilişkileri düzelir bak
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılolunur. tercihine saygılı olacak duyguya önem veren birini bulman lazım ve bu kadar sabretmişsin bence pişman olacağına hiç yapma evlenene kadar
12 Yorumla
Soran+1 yılSeksten soğudum keşke oralariyla degilde beyinleriyle sevseler
- +1 yıl
Anlamlı şeyler isteyenler için çok yanlış zamandayız
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde hep yallah oluyor yani sen en iyisini yapıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
boş ver sen doğru yolda devam et evlenince olacak zaten hepsi de
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben 4 yıl çıktım opusmedim bile o yüzden illa sevgili olunca seks olacak diye bişey yok
18 Yorumla
Soran+1 yılBravo ya 👏👏👏👏
- +1 yıl
Kanka o kadar da değil ya öpüşme olur onda bir şey yok da neden bitti
- +1 yıl
Görüyor musun düzgün olan erkeğe nasıl davranıyorlar
- +1 yıl
Yok ya bu adalet değil
- +1 yıl
Geçmiş olsun inşallah hayatına daha iyisi girer
+1 yılbaşta olunuyor ama sonra monotonluk başlıyo ve ayrılık geliyo
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu oluyor gerçekten
- +1 yıl
biraz renk getirmek için minik yakınlaşmalar olabilir tabi bu durum senin hayat görüşüne ters değilse
Soran+1 yılBenim en büyük aksiyonum öpmektir ilerisi yok.
- +1 yıl
eee tamam işte farklı faklı öp o zaman sende :)
- +1 yıl
ama bi süre sonra bu karşıdakine yetmeyecektir özellikle bu devirde çok çok aşık olması lazım ki seni beklesin
Soran+1 yılYalniz kalişimdan belli.
- +1 yıl
bişey olmaaaz sıkma canını az gül da bu ne böyle karalar bağlamış
Bu soruyu soruyon ama geçmişin de. Çok şey yaşadığına eminim
04 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar emin olma 😎
Soran+1 yılEn fazla öptüm ula o yüzden kavga , kriz çikiyor işte sonrada tekme yiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zaten seks ıcın sevgılı yapıyorlar yoksa sankı herkes Leyla ile Mecnun mu
06 Yorumla
Soran+1 yılDemi ya kimsenin g. tu yemiyor evliliğe
Soran+1 yılAa ben bu 😂😂
Soran+1 yılGördüm , yaşadim.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Peki sevgili dediğin ne yapar? Gezmeye götürür, hesap öder, sana korumalık yapar öyle mi? :D :D
00 YorumlaGünümüzde malı denetleyerek alıyorlar kızı erkeği fark etmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEn büyük sorun organlarimiz "mal"olarak nitelendiriliyor yürek denen de bir oegan var birazda onu kullansalar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılnedense kızlar öyle erkeklere aşık hep aynı soruları soruyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılSeks ikinci plan ondan önemli şeyler var.
31 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılİçinden gelmeeyen hiçbir şeyi yapma.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmiyorum zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlunabilir ama gereksiz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDozunda olduğu sürece sorun olmaz bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ama insan sevmek dokunmak öpmek ister
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. her ilişkinin dinamiği farklıdır.
00 Yorumla
+1 yılSeks olmadan hayatın tadı yokki
00 YorumlaSeks derken skismek mi yoksa sevişmek mi
04 Yorumla
Soran+1 yılBirinci dediğin
Soran+1 yılHerşeyin bir sirasi var bence ya
Yaşın nedir?
011 Yorumla
Soran+1 yıl28
Soran+1 yılYalnizlar rihtimi senin içinde kapilarini açti.
Soran+1 yılMaşallah.
Soran+1 yılNeye inşallah?
Soran+1 yılHadi inşallah
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGüven vermediği sürece yapma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeks önemli
00 Yorumla
+1 yılSks sart
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıleh işte zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş kaç?
04 Yorumla
Soran+1 yıl28
Cevap sahibi+1 yılEvlilik düşünüyor musun?
Soran+1 yılDüşünüyorum da adam bulamiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsun?
+1 yılOlunur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen oyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlur tabi
00 Yorumla
+1 yılBiraz zor diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyaşın kaç?
13 Yorumla
Soran+1 yıl28
Cevap sahibi+1 yılbu yaşa kadar yapmamışsan daha yapma bence. bir şey dicem sen istiyor muydun sekks?
Soran+1 yılYapmam zatende hiç öyle bir niyetim olmadi herşeyin bir sirasi var bence
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne