Cinsel Yaşam Sekste eşimden hiç zevk almıyorum. Heterosexual değil miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Zaten ara sıra erkeklerden soğuduğum için şüphelerim vardı. Sekste eşimden hiç zevk almıyorum. Heterosexual değil miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
simdigeldimgidiyom Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Ten uyumu ile ilgili olabilir mi? Aynısını şu an ben de yaşıyorum çünkü… Ten uyumu olmadığını düşünüyorum, ne çekici geliyor ne de tensel temas etmek istiyorum, sürekli itiliyorum. 0 0 Yorumla
MehmetBilir Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Hayır onla alakalı değil arzu bitmiştir her evlilikte olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 4 aylık evliyiz daha Yorumla MehmetBilir +1 yıl İşte cinsel olarak uyumlu değilsiniz demek ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende sevgilimden zevk almıyom küçük girdi mi girmedi mi belli olmuyo 5 3 Yorumla Canknt35 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 büyük bul Yorumla SggFfGG +1 yıl Ne işin var o zaman o erkekle? Yorumla Olgunerkek38 +1 yıl En sevdigim kadin tipi buyuk isteyen Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Belkide eşin iyi degildir seksde sen tatmin olmafıgın içindir 0 0 Yorumla
benmti Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Lezbiyen videoları izle dahaçok hoşuna giderse yönelimin değişmiştir 0 0 Yorumla
ShelbyThomes Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni fanteziler deneseniz hep aynı yapmaktan olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Belki eşine karşı oylesindir. Ben de hayatımda yalnızca 1 erkekten etkilenmiştim. Yaklaşım bilmiyor çoğu. 0 0 Yorumla
harun343440 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Eşin beceriksiz demekki ben nasıl olmadı gerektiğini anlatırımda burada olmaz 0 0 Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ayıp buraya yazma bari 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne ayıbı ya napıcam duvarla mı konuşacam sorunu anlamaya çalışıyorum Yorumla
Gezgin_Tatilci Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Hemcinslerine eğilimin oluyor mu hiç? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Denemedim ama bi aklıma gelmiyor değil Yorumla Gezgin_Tatilci +1 yıl Bu konulara hakimim Yorumla Gezgin_Tatilci +1 yıl Hiç bi hemcinsinle yakınlaşman oldu mu Yorumla Soran +1 yıl Eskiden olmuştu ama fazla değil Yorumla Gezgin_Tatilci +1 yıl Ne kadar mesela? Yorumla Soran +1 yıl Temas falan öpme yok Yorumla Gezgin_Tatilci +1 yıl Özel sorular sormak istiyorum da Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Niye ki sorunları bilsek yardımcı oluruz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum işte öperken bile pek hoşuma gitmiyor Yorumla
Ancle07 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evliliklerde yaygın Bi problem yalnız değilsiniz 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Lezbiyen veya eşcinsel sevgili edinebilirsin 0 0 Yorumla
theofi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Eşin beceriksiz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var öperken bile hoşuma gitmiyor Yorumla theofi +1 yıl Sevmiyorsun Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Yapacak bir şey yok 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yok Yorumla Soran +1 yıl Zevk almazsam seks de yapmam Yorumla delidayı0234 +1 yıl Sen onu yap Yorumla Soran +1 yıl Zevk almadığım şeyi neden yapıyım ya. Yapmıyorum tabiki Yorumla delidayı0234 +1 yıl Kadınlara yönelmek istiyorsunuz galiba Yorumla
Aslan-kaplan8 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl İyi cakamiyodur bos seylere tevessul etmd 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bi kadınla denicem Yorumla Aslan-kaplan8 +1 yıl Ya bacim git isine ya cok mu p*rno izliyn Yorumla Soran +1 yıl Hayır çevremde var lez insanlar. Sizden bi şey olmayınca malum Yorumla Aslan-kaplan8 +1 yıl Kapali misin Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabikii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ten uyumu ile ilgili olabilir mi? Aynısını şu an ben de yaşıyorum çünkü… Ten uyumu olmadığını düşünüyorum, ne çekici geliyor ne de tensel temas etmek istiyorum, sürekli itiliyorum.
Hayır onla alakalı değil arzu bitmiştir her evlilikte olur
4 aylık evliyiz daha
İşte cinsel olarak uyumlu değilsiniz demek ki
Bende sevgilimden zevk almıyom küçük girdi mi girmedi mi belli olmuyo
🤣🤣🤣🤣 büyük bul
Ne işin var o zaman o erkekle?
En sevdigim kadin tipi buyuk isteyen
Belkide eşin iyi degildir seksde sen tatmin olmafıgın içindir
Lezbiyen videoları izle dahaçok hoşuna giderse yönelimin değişmiştir
Yeni fanteziler deneseniz hep aynı yapmaktan olabilir
Belki eşine karşı oylesindir. Ben de hayatımda yalnızca 1 erkekten etkilenmiştim. Yaklaşım bilmiyor çoğu.
Eşin beceriksiz demekki ben nasıl olmadı gerektiğini anlatırımda burada olmaz
muhtemelen sende problem
Ayıp buraya yazma bari
Ne ayıbı ya napıcam duvarla mı konuşacam sorunu anlamaya çalışıyorum
Hemcinslerine eğilimin oluyor mu hiç?
Denemedim ama bi aklıma gelmiyor değil
Bu konulara hakimim
Hiç bi hemcinsinle yakınlaşman oldu mu
Eskiden olmuştu ama fazla değil
Ne kadar mesela?
Temas falan öpme yok
Özel sorular sormak istiyorum da