bizde vajina darlığı genetik haliyle bana da uğramış kendisi. ilk kez ilişki yaşayacağım için korkuyorum bu yüzden böyle olan var mı varsa çok sıkıntı çektiniz mi bu konuda probleme yol açtı mı ilk deneyiminiz acılı mıydı? iki parmağım bile girmekte zorlanıyor mastürbasyon yaparken hep tek parmağımla yapabiliyorum. şunu da belirteyim gerçekten bilgisi olan yazsın saçma sapan yorumlarla uğraşamam.
Oranın dar olması çok güzel durumdur. Parmagin zor girmesi sorun değil cunki orası çok elastik yapıya haiz ve 5 kilo çocuk bile çıkacak şekilde esner önemli olan çok oral yaparak oranı iyice sulandirmak gerekir daha sonrada aletin başını yaglayip yavaş yavaş giriyor yaparak oran kabak çiçeği gibi açılır sorun etmene gerek yok
Cinsel sağlık konuları oldukça özeldir ve kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Vajinal darlık, farklı nedenlere bağlı olarak ortaya çıkabilen bir durumdur. Genetik faktörler, enfeksiyonlar, travmalar veya cerrahi müdahaleler gibi çeşitli etkenler vajinal darlığa yol açabilir.
İlk kez cinsel ilişki yaşarken korku ve endişe normal duygulardır, ancak bu durumda öncelikle bir uzmana başvurmanızı öneririm. Bir jinekolog veya cinsel sağlık uzmanı, sizin durumunuzu değerlendirebilir ve size doğru yönlendirmelerde bulunabilir.
Bir uzmana danıştıktan sonra, vajinal darlığı gidermek için bazı tedavi seçenekleri mevcut olabilir. Bu tedaviler, vajina kaslarını esnetmek için egzersizler, hormon tedavisi veya bazı durumlarda cerrahi müdahaleyi içerebilir. Uzmanınız, durumunuza ve ihtiyaçlarınıza uygun olan en iyi tedavi seçeneğini belirleyecektir.
Diğer insanların deneyimleri kişiden kişiye büyük ölçüde değişebilir. Herkesin ilk cinsel deneyimi farklı olabilir ve bazıları acılı veya rahatsız edici deneyimler yaşayabilirken, diğerleri için daha rahat geçebilir. Uzman bir sağlık profesyonelinin rehberliği ve desteği, deneyiminizi daha rahat ve keyifli hale getirebilir.
Son olarak, cinsel sağlık konularıyla ilgili doğru ve güvenilir bilgilere ulaşmak önemlidir. Uzman bir sağlık uzmanından destek almanız, size en uygun bilgileri ve tavsiyeleri sağlayacaktır.
@benmisk , Seks tecrübesi olmayan birisiyle ilk deneyimini yaşayacak olmanı isterim ( Sendeki bu lezzetin, kaşar bi adama denk gelsin istemem :) ). Cinselliği yaşamadan önce orgazm noktasına gelene kadar önsevişme yaşamalısın... Ve erkeğinin prezervatifin üzerine ekstra kayganlaştırıcı sürmesini iste!
Ön sevişme sayesinde oluşan İçteki ıslaklık + Ekstra kayganlaşmış penis + slow hareketlerle giriş - çıkış yaşanması = Mutlu Son <3
Bilimsel olarak vajina hazır olfuğunda fazlasıyla gevşeyen ve genişleyen bir organdır panik yapmanıza gerek yok hazırlık aşamasında hazır olur ne kadar uzun tutarsanız o kadar iyi sizin için
Konu vajina darlığı. Kişisel tecrübeyle yorum yapılabilecek bir konu. Cevap yazanların 1 tanesi kız 15'i erkek. A*ına k*dugumun abazanları gidin p*rno falan izleyin, sitenin anasını s*ktiniz
Zaten ilişkiye girmeden önce herkesinki dar olmuyor mu? Ama aşırı bir darlık varsa partnerine durumu söylersin ve ona göre yavaş davranır alıştıra alıştıra yaparsınız
o darlıktan bahsetmiyorum bizde genetik çatı darlığıyla birlikte jinekoloğum da normalden dar olduğunu söylemişti ben de ilk kez ilişki yaşayacağım için tedirgin oldum artık dediğiniz gibi alıştıra alıştıra olur herhalde
Biraz aleni yorum yapmam gerekirse ; Bir flortumde denk geldim, haz almak yerine patnerinin acidan gozlerinden yas gelmesi erkek olarakta hic hos bir durum degil. Kayganlastirici bu duruma %85 hafifletiyor 👍🏼
Bu partnerini çok mutlu eder lakin tecrübesi varsa açıdan çok zevkle orgasm olursun yoxa kabusun olur diğer yönden seni rahatlayıp alistirmasi gerekir bu durumda sana oral yapılmasını istermiydin?
Islanman yetersiz geliyor olabilir. Erkek icin keyif veren sey senin icin acidan baska bisey olmaz. Ancak vajinusmus var mi diye kontrol edilmesi lazim. Suanki kiz arkadasimda da yanma var ve zorlaniyor baya. Ve bu durum bir sure sonra istegi de düşürüyor. Sen parmakla mi yapiyosun jel falan kullaniyormusun
ıslanmada sorun olduğunu sanmıyorum deli gibi ıslanan birisiyim parmak ya da vibratörle yapıyorum ve jele gerek kalmıyor ıslanmam yeterli oluyor ama işte genetik olarak dar olması sıkıntı çıkarıyor
İyide sen bskiredin o bskir İlkin için kötü olur deneyimli olgun biriyken olursun diye düşündüm. Nr den küçük biriyir oluyon olgun ol tecrübeli olur deneyimli olur bu hoc kizlik bozmamistir deneyim 0 acılı olur