Daha önce hiç ilişkiye girmedim ama dün tek parmağımı soktum kan gelmedi sadece aşırı dardı baya zorlandım. (Kızlık zarı takıntım yok onu sormuyorum) bugün de denediğimde ilkteki kadar zorlamadı ya da daha az korktuğum için o sırada öyle hissetmiş olabilirim. Parmakla genişleyen vajina tekrar ilk haline geri döner mi? Hiçbir şey girmemiş olan haline? Çünkü bir erkekle yaşamak istiyorum o darlığı kendim bozmak istemiyorum 🤦🏻♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Vajina darlığı? bu senın ıcın kötü olabilir bu darlık doğuştan olan bırşeyse ya da sonradan yapısal bır duruwdan ıse sonuçta ılıskın ıçın ve senın ıçın de rahat olwaz erkek de rahat gırewez dar vajına zevk vermez sende zevk alamazsın hatta baya ağrılı olur bıde Vajinan norwalden daha dar ıse adet de goreweyebılır parwağını sokunca bile kanawa gelweyebılır dar olunca fazla ıçerı gıtwez gıtmeyınce de kanawan olwaz
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır vajina darlığı dediğin normal her kızda olan darlık işte ekstra bir şey yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
+1 yılmerak etme ilşki sırasında genisleme kayganlık olur ve rahatca girer sonra geri eski halini alır dert etme
03 Yorumla
Soran+1 yılHemen mi dönüyor eski haline yoksa 1-2 ay sonra falan mı?
- +1 yıl
o gün biter uyursun normalee döner abartılacak bisey yok neticede cocuk dogurmuyon alt tarafa 15cmlik bisey girr cıkar bide senin ufacık 3 cm genıslıgınde parmagın girse nolcak
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim :))
Eski haline elbet ki döner degilse doğum yapıldıktan sonra han kapısı gibi olurdu 😅😂😂
Ve nerede yaşıyorsun05 Yorumla
Soran+1 yılEjdidjd evet ama o farklı büyük bir genişleme şu an sadece parmak genişliği ki parmağım çok incedir jeidjdj o yüzden merak ettim
Soran+1 yılHenüz değil siehiddj
Gizli Üye(25-29)+1 yılParmakla vajina genişlez, penis lede genişleme, doğumda da genişlemez... Vajina böyle bir yapı değil. Sen kendini kasmadığın, daha az korktuğun için öyle hissettin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzelir zamanla belki Kızlık zarın esnektir daha fazla genişletme bari
05 Yorumla
Soran+1 yılSanırım ben bozdum daha önceden tam bilmiyorum ama zaten takmıyorum 😅
- +1 yıl
Merak etme parmağından daha geniş bir penis bulursun nasılsa 😂
Soran+1 yılBulurum bulurum jsidnsjd
- +1 yıl
Bulursun bulursun 😂
- +1 yıl
Biraz sohbet etmek istermisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılİliskiden sonra bile aynı darlığa geri dönüyor. Esnek yapıda olduğu için sorun degil bu
04 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılSevgilimle regl olduğunda yapamadığımız zaman bile ilk haline geri dönüyor. Durduğun pozisyonlar bile darlığı etkiliyor. Buradaki erkekler abazan olduğu icin hic birini bilmiyorlar. Pek inanma yorumlara.
Soran+1 yılSanırım doggy pozisyonu daha çok zorluyor genişletiyor öyle okumuştum 🤔 farklı bir şey söyleyen olmadı aslında
Cevap sahibi+1 yılZorlamıyor pek daha kolay giriyor. Yan pozisyonlarda daha dar hissediliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeri döner. bana her türlü dar gelecek zaten bilmem anlatabildim mi? tabi benimle sevişmek istersen
013 Yorumla
Soran+1 yılYok ilkte değil jeidjdjjd
Cevap sahibi+1 yılmerak etme bol bol yalarım kolayca kayar girer söz veriyorum
Soran+1 yılHangi şehirdesinn
Cevap sahibi+1 yılİstanbul . sen?
Soran+1 yılİzmir
Cevap sahibi+1 yılcumartesi izmirdeyim
Cevap sahibi+1 yılşaak değil :D
Cevap sahibi+1 yılşaka*
Soran+1 yılHwisjdisjjd 2 gün sonra yaniii o kadar büyüğe hazır değilim
Cevap sahibi+1 yıldüşün taşın ciddiyim en azından yalarım :) tabi sen istersen. Normalde İzmirliyim Bayraklıda yaşıyorum ailemi ziyarete gidiyorum pazartesi döneceğim kısa ama güzel bir şey olabilir
Soran+1 yılBilemiyorum gözüm korktu iensidjjs
Cevap sahibi+1 yılpeki :)
Cevap sahibi+1 yılBu gece izmirdeyim bileti aldım
+1 yılNe iyi bir kız😀😀😀😀
06 Yorumla
Soran+1 yıl😅
- +1 yıl
Bunların sayısı arttırılsın, devlet üretme çiftlikleri kurulsun ve bu kız kopyalansın😀😀
Soran+1 yılKeşke kendimle olurdum psjeidbdijd
- +1 yıl
Aha bu da lez oldu😀😀😀😀durdurun durdurun üretmeyin
Soran+1 yılHejshjdhs hata verdi
- +1 yıl
😀😀😀😀İyi de gidiyordun ama😀
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. o darlığı yaşamak isterdim
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşatıyım jsjdjd
Gizli Üye(25-29)+1 yılParmakla darlık bozulmaz, saçmalamayın.
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa denedim o yüzden merak ettim
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şey olmaz ama şansını zorlama eğer biriyle yaşamak istiyorsan. Zar tamamen kapalı bir zar değil zaten aslında vajenin girişini kaplayan ilk kas yapısına kızlık zarı deniyor vajinanın diğer yerlerinden bir farkı yok aslında. Bu konuda merak ettiğin şeyler varsa Dr. Müjdegül Karaca'nın videoları var YouTube'da izleyebilirsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenişlemez parmak sokmakla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParmak sokmakla asla ama asla genişlemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeneyelim mi 2 4 cm matkap gibi delerim 😅
06 Yorumla
Soran+1 yılOha gerek yok şimdilik parmak güzel jdjeisjddn
Cevap sahibi+1 yılE olacak canım en fazla alir incelersin. Sonra kararını verirsin neredesin bu arada ben ank😅
Soran+1 yılİzmir wisndj
Cevap sahibi+1 yılOlmadi gelirsin bir ara ank ya olmaz mi 😁😅 nirvanaya nasil ulaşılır görürsün ayrica hep benden olursan da yok demem yani başkasına gerek kalmaz duzenli sade ve doyurucu ilişkimiz olur
Soran+1 yılGelemem oraya o yüzden boş ver idndjd
Cevap sahibi+1 yılGormek istersen fikrin değişir belki 😅
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Açarlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılonce gevsemen gerek
00 Yorumla
+1 yılRahat ol o şekilde genişlemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni burada yerler
01 Yorumla
Soran+1 yıl://
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi