İyi yani var aslında biliyon mu. Soğudum diyince karşı taraf uzaklaşır. Benim elime de fırsat geçti. Seks delisi olan erkeklerden nefret ediyordum kurtulmuş oldum
Bişey olmaz ya adam amaaan 😒o hiç yokmuş gibi davranirim. Hep öyle yaptım işe de yaradı. Göz önünde bulundurmadigin aklına getirmedigin sürece hiçbir sakınca olmuyor rahatça yaşıyorum ben hayatımdan da gayet memnunum
Evlilik dışı ilişkiye karşıyım ben. Zaman içinde eşimin elini falan tutarken onu arzular istersem fikrim değişebilir ama bir erkeğe dokunmadigim sürece ne kadar zaman geçerse geçsin fikrim değişmez
Diyeceğin şeyi biliyorum. Yapmadiysan o zevki tatmadiysan bilemezsin. Vereceğin cevabı biliyorum ama gerçekten miğde bulandırıcı geliyo bana. İstemiyorum ben artık ya gerçekten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sebepsiz yere olmaz. Mutlaka altında yatan psikolojik bir sebep vardır. Araştırmak lazım.
Paikolojin gitmiş senin. Sağlıklı bir insanda arzu yüksek olur
İki sebepten soğunur bence cinsellikten. Ya deneyimlerin çok kötüdür ya da yapılabilecek hemen her şeyi yapmışsındır
İkisi de olmadı
Karşı cinsten soğumuş olabilirsin
Sanki yılların tecrübesini yaşamışta soğudum diyor, cinselliği olmayan kişi hormon özürlü aseksüeldir
Sogunur mi bee 😂😂😂
Soğudum valla ya
Kötü çok kötü
Aynen soğunulmaz :D
Hayatımda hiç kız görmedim
Benim dediğimle senin dediğin ne alaka
İyi de olmasa gerek
İyi yani var aslında biliyon mu. Soğudum diyince karşı taraf uzaklaşır. Benim elime de fırsat geçti. Seks delisi olan erkeklerden nefret ediyordum kurtulmuş oldum
çokmu yaptın zamanında
Alakası dahi yok. Soğudum işte insanlardan tiksindigim gibi ondan da tiksiniyorum artık. İnsanlarin yaptıklarını duyup öğrendikçe daha çok tiksindim
yaşayınca öyle olmayacak emin ol
Maks aseksüel zekası...
Evet kötü
Kötü olsa bile böylesi daha iyi. Soğudum diyince karşı taraf uzaklaşır. Benim elime de fırsat geçti seks delisi olan erkeklerden kurtulmuş oldum
Ya tekrar yaptıktan sonra çok istekli olursan?
Bişey olmaz ya adam amaaan 😒o hiç yokmuş gibi davranirim. Hep öyle yaptım işe de yaradı. Göz önünde bulundurmadigin aklına getirmedigin sürece hiçbir sakınca olmuyor rahatça yaşıyorum ben hayatımdan da gayet memnunum
Aldatır o zaman
Ha evli olursam eşimle yaşarım tabi ki. Zamanla düşüncelerim değişir mi bilmiyorum ama şu anlık fikrim böyle
Evlilik dışı ilişkiye karşıyım ben. Zaman içinde eşimin elini falan tutarken onu arzular istersem fikrim değişebilir ama bir erkeğe dokunmadigim sürece ne kadar zaman geçerse geçsin fikrim değişmez
Senin hayatın
Peki sen hic yaptin mu
Diyeceğin şeyi biliyorum. Yapmadiysan o zevki tatmadiysan bilemezsin. Vereceğin cevabı biliyorum ama gerçekten miğde bulandırıcı geliyo bana. İstemiyorum ben artık ya gerçekten
Yapmadiysan bosa konuşuyorsun yaptin da tiksindiysen o ayri
yanıı