Cinsel Yaşam Cinsel ilişkide sizi seksten soğutan durum ne olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Seks esnasında partneriniz ne yaparsa seksten soğursunuz herkesin ki farklıdır her şey olabilir bizimle paylaşır mısınız Cinsel ilişkide sizi seksten soğutan durum ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Öpüşürse 🤣 Hele oral yapmaya kalkarsa ıyy hemen kusarım ellemesin hatta uzaktan uzağa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kanka sen nasıl * kızı peki 😂😂 Yorumla
FrestGreen Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 97% +1 yıl Karşımdakinin de istediğini hissetmezsem soğurum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O çok kötü ya ruhsuz ruhsuz benim * bile kalkmıyor öylesine ya Yorumla
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl şu resim yetti leş 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kıskançlık kokusu alıyorum sanki 😂 Illecebrous +1 yıl evet evet aynen Soran +1 yıl Ya ben resmi öylesine koydum ben değilim be
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kötü koku , bakımsızlık , isteksiz hareketler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunlar kimde olsa soğur kanka Yorumla Aishalover +1 yıl Bende bitiren bu kanka ondan Yorumla
Sorucu111 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl genelde enfeksiyon kokusu gelince bırakırım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Enfeksiyon nasıl yani Yorumla Sorucu111 +1 yıl vajinada koku oluyor iğrenç hemde Yorumla Aishalover +1 yıl Mantar kokusu Yorumla Sorucu111 +1 yıl @Aishalover gibi Yorumla Aishalover +1 yıl Küflü peynir gibi düşün üff burnuma geldi kokusu iğrendim ajdjd Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Benim sevdiğim biriyse soğumam 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama vardır soğutan bişey Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Kalkıp ağzıma işerse soğurum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben zevk alıyorum ondan 😂 Yorumla
SaygılarBizden Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl gereksiz, abartı argo, inleme vs. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben zevk alırım ya ondan 😂 Yorumla SaygılarBizden +1 yıl :/ Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Fotoğraf tüm libidomu yerle bir etti 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadar mı kötü duruyor ya beni baya etkilemişti Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İsini bitirip normal hayatina dönerse soğuyorum 1 4 Yorumla Kibar4154 +1 yıl Erken gelince birde Yorumla Soran +1 yıl Öyle olanda mi var. Ben boşaldıktan sonra kızın vajina yalamaya parmaklamaya devam ediyorum o boşalmayana kadar artık yeter demiyene kadar bırakmıyorum Yorumla Kibar4154 +1 yıl Sen boşalınca vajina spermli olmuyor mu nasıl yalıyırsun Yorumla Soran +1 yıl Prezervatif takıyorum genellikle içine bosalmiyorum. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hastalık korkusu cinsel hastaliklr 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ya her önüne gelenle değil bildiğin temiz bir erkek se peki ne yapsa soğursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıllı olursa heijenik değilse Yorumla Soran +1 yıl Hocam siz sağlıkci misiniz 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yani steril olan her şey e açık mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet saglikciyim Yorumla Soran +1 yıl Belli oluyor steril olan herşeye açık mısın peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Döl yutarmisin ya da ağzına alır mısın dölü Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. isteksiz, bencil ve pis olması 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bencillikten kastın nedir peki Yorumla FitGenç2 +1 yıl herşeyi kendisine isteyip kendi yapmaması benimle ilgilenmemesi Yorumla Soran +1 yıl Böylesine * koklaymam ya 😂 Yorumla
tuğbaatuğba Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Zwvk alamama 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Zevk almama derken oluyor mu öyle ya. Vajinada git gel yapıldığı zaman zevk almıyor musun bazilarindan Yorumla
kittybabies Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl ıyy fotoğrafa bak kusucam 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çekici değil mi kız. Yani sen daha iyisindir büyük ihtimalle de senin fiziğin nasıl kanka Yorumla
MuzaAşıkŞeftali Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Erken boşalan erkekler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mesela ön sevişme oral falan herşeyiyle kaç saat sürmeli senin için Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Anal ve oral seks 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Anal ve oral mi seksin en zevkli seylerinden biri oral yani hiç mi kabul etmezssin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hijyenik değil o yüzden Yorumla Soran +1 yıl Hijyenik olan herşeye açık mısın peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Temiz olursa kokmazsa olur Yorumla Soran +1 yıl Bak çiş ve döl steril. Koku var ciste biraz ama döl de yok. Döl yutarmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır 🤮 Yorumla Soran +1 yıl Ya neden böylesin peki steril bir şey korkacak bişey de yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öpüşürse 🤣 Hele oral yapmaya kalkarsa ıyy hemen kusarım ellemesin hatta uzaktan uzağa
Kanka sen nasıl * kızı peki 😂😂
Karşımdakinin de istediğini hissetmezsem soğurum
O çok kötü ya ruhsuz ruhsuz benim * bile kalkmıyor öylesine ya
şu resim yetti leş
Kıskançlık kokusu alıyorum sanki 😂
evet evet aynen
Ya ben resmi öylesine koydum ben değilim be
Kötü koku , bakımsızlık , isteksiz hareketler
Bunlar kimde olsa soğur kanka
Bende bitiren bu kanka ondan
genelde enfeksiyon kokusu gelince bırakırım
Enfeksiyon nasıl yani
vajinada koku oluyor iğrenç hemde
Mantar kokusu
@Aishalover gibi
Küflü peynir gibi düşün üff burnuma geldi kokusu iğrendim ajdjd
Benim sevdiğim biriyse soğumam
Ama vardır soğutan bişey
Kalkıp ağzıma işerse soğurum 😂
Ben zevk alıyorum ondan 😂
gereksiz, abartı argo, inleme vs.
Ben zevk alırım ya ondan 😂
:/
Fotoğraf tüm libidomu yerle bir etti
O kadar mı kötü duruyor ya beni baya etkilemişti
İsini bitirip normal hayatina dönerse soğuyorum
Erken gelince birde
Öyle olanda mi var. Ben boşaldıktan sonra kızın vajina yalamaya parmaklamaya devam ediyorum o boşalmayana kadar artık yeter demiyene kadar bırakmıyorum
Sen boşalınca vajina spermli olmuyor mu nasıl yalıyırsun
Prezervatif takıyorum genellikle içine bosalmiyorum.
Hastalık korkusu cinsel hastaliklr
Ya her önüne gelenle değil bildiğin temiz bir erkek se peki ne yapsa soğursun
Kıllı olursa heijenik değilse
Hocam siz sağlıkci misiniz 😂😂
Yani steril olan her şey e açık mısın
Evet saglikciyim
Belli oluyor steril olan herşeye açık mısın peki
Evet
Döl yutarmisin ya da ağzına alır mısın dölü
isteksiz, bencil ve pis olması
Bencillikten kastın nedir peki
herşeyi kendisine isteyip kendi yapmaması benimle ilgilenmemesi
Böylesine * koklaymam ya 😂
Zwvk alamama
Zevk almama derken oluyor mu öyle ya. Vajinada git gel yapıldığı zaman zevk almıyor musun bazilarindan
ıyy fotoğrafa bak kusucam
Çekici değil mi kız. Yani sen daha iyisindir büyük ihtimalle de senin fiziğin nasıl kanka
Erken boşalan erkekler
Mesela ön sevişme oral falan herşeyiyle kaç saat sürmeli senin için
Anal ve oral seks
Anal ve oral mi seksin en zevkli seylerinden biri oral yani hiç mi kabul etmezssin
Hijyenik değil o yüzden
Hijyenik olan herşeye açık mısın peki
Temiz olursa kokmazsa olur
Bak çiş ve döl steril. Koku var ciste biraz ama döl de yok. Döl yutarmisin
Hayır 🤮
Ya neden böylesin peki steril bir şey korkacak bişey de yok