Cinsel Yaşam Evlenmeden bakire olmadığını kişi söylemeli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Söylemese ne olur Güncellemeler+1 yıl Söylemeliyse de ilişkinin hangi evresinde soylemeli Evlenmeden bakire olmadığını kişi söylemeli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yani sadece bir kez yaptıysaÇok belli olmaz daSürekli seks yapan bir kız iseAnlaşılıyor zaten 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Merhaba, bu konu evlenmeden önce tabiki konuşulmalı. Sonrasında istenmeyen şeylerin yasanmamasi için 0 28 Yorumla cesaretyada +1 yıl Evlilige karar verme aşamasında Yorumla Soran +1 yıl İlişkinin başında sorduysa bu soruyu Yorumla cesaretyada +1 yıl Konu açıldıysa soylemek gerek Yorumla Soran +1 yıl Bunu başında soylese adamın bakışı değişip ciddi düşünmemeye başlamaz mi Yorumla cesaretyada +1 yıl Bunu düşünmeye başlayacaksa başında düşünsün ki, sende tavrını erken farkedebilesjn Yorumla Soran +1 yıl Ama bunun konusu mesajda açıldıysa geçiştirmeli mi yüz yüze söylemek daha iyi olur bence Yorumla cesaretyada +1 yıl Nasıl gecistirmeyi düşünüyorsun peki, eğer açıkça sorduysa Yorumla Soran +1 yıl Açıkça sormadı geçmişte yasadigin önemli bir şey var mı merak ediyorum dedi Yorumla cesaretyada +1 yıl Aslında gayet açık sormuş, doğrudan bakiremisin dese odunluk etmis olurdj Yorumla Soran +1 yıl Bende geçmişin ne önemi var ne ilgilendirir ki seni adi üstünde geçmiş dedim Yorumla cesaretyada +1 yıl Bu cevabına karşı o ne dedi peki Yorumla Soran +1 yıl Haklısın sormadım say dedi Yorumla cesaretyada +1 yıl Ama bu konuya takıldığı kesin Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun sorun edecek gibi mi duruyor sence Yorumla cesaretyada +1 yıl Daha ilişkinin başında sormasinin iki nedeni vardır, birincis ya bu konuya takintilidir, ya da bunun cevabına göre sana yaklaşımını daha da ceinsel temasa yönlendirecektir Yorumla Soran +1 yıl Peki napmaliyim sence Yorumla Soran +1 yıl Güvenemiyorum da bı kere güvenim kırıldı erkeklere. Yorumla cesaretyada +1 yıl Detaylı konusmak istermisin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Geçmişi degil Yorumla Soran +1 yıl şu an napmaliyim bu durumda sence Yorumla cesaretyada +1 yıl Kendini kaptirmadan davranışlarını izle, ve sana asıl tavsiyem mutlaka daha önce seks yaptığını bir şekilde söyle Yorumla Soran +1 yıl Söylicem de bunu şimdiden söylesem mi ki konusu açılmışken Yorumla Soran +1 yıl Aslında ilişki bile yok daha flört durumdayız Yorumla cesaretyada +1 yıl Az oncede söyledim, konusu açılmışken ilişkinin başında söylemek en doğrusu Yorumla Soran +1 yıl Teşekür ederim çok Yorumla cesaretyada +1 yıl Rica ederim, ayrıca senin karakterin ve kişiliğinden çok, bekaretine önem veriyorsa, daha başında yol vermen daha doğru Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısın Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Söylemese ömür boyu başına kakar. Erkeğin ailesi farklı muamele yapar v. s. daha çok 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İlla kanaması şart değil ki nasıl anlasın Yorumla Naisseme +1 yıl Doktora gidince ne olacak peki Yorumla Soran +1 yıl Ne doktoru ya doktora mi götürecek adam guvenmeyip Yorumla Naisseme +1 yıl Eveeet. Bu ülkede hala aşılamayan bir sorun bu. Aileler bile bunun peşinde Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Cinsellik konuşulmaya başlandığında bi’ şekilde söylenmeli, en azından karşı tarafa aksi bi’ imaj verilmemeli 0 0 Yorumla
Getirbimutluluk352 Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 93% +1 yıl Açık olduğunu öğrenir gerdekte anne evine yollar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İlla kanaması gerekmiyor Yorumla Getirbimutluluk352 +1 yıl Esnekte olabilir tabi ama bu girince anlaşılıyor Yorumla aysee888 +1 yıl Benim kanamadı nasıl anlaşılıyor Yorumla Getirbimutluluk352 +1 yıl Gizliden çıkayım mı anlatmak içim burada olmaz Yorumla aysee888 +1 yıl Çık Yorumla Getirbimutluluk352 +1 yıl Çıktım Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Söylemeli yalan akla herşeyi getirir 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bilmiyorum bakire olmadım hiç 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Çok kötü olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yani sadece bir kez yaptıysa
Çok belli olmaz da
Sürekli seks yapan bir kız ise
Anlaşılıyor zaten
Merhaba, bu konu evlenmeden önce tabiki konuşulmalı. Sonrasında istenmeyen şeylerin yasanmamasi için
Evlilige karar verme aşamasında
İlişkinin başında sorduysa bu soruyu
Konu açıldıysa soylemek gerek
Bunu başında soylese adamın bakışı değişip ciddi düşünmemeye başlamaz mi
Bunu düşünmeye başlayacaksa başında düşünsün ki, sende tavrını erken farkedebilesjn
Ama bunun konusu mesajda açıldıysa geçiştirmeli mi yüz yüze söylemek daha iyi olur bence
Nasıl gecistirmeyi düşünüyorsun peki, eğer açıkça sorduysa
Açıkça sormadı geçmişte yasadigin önemli bir şey var mı merak ediyorum dedi
Aslında gayet açık sormuş, doğrudan bakiremisin dese odunluk etmis olurdj
Bende geçmişin ne önemi var ne ilgilendirir ki seni adi üstünde geçmiş dedim
Bu cevabına karşı o ne dedi peki
Haklısın sormadım say dedi
Ama bu konuya takıldığı kesin
Diyorsun sorun edecek gibi mi duruyor sence
Daha ilişkinin başında sormasinin iki nedeni vardır, birincis ya bu konuya takintilidir, ya da bunun cevabına göre sana yaklaşımını daha da ceinsel temasa yönlendirecektir
Peki napmaliyim sence
Güvenemiyorum da bı kere güvenim kırıldı erkeklere.
Detaylı konusmak istermisin
Evet
Geçmişi degil
şu an napmaliyim bu durumda sence
Kendini kaptirmadan davranışlarını izle, ve sana asıl tavsiyem mutlaka daha önce seks yaptığını bir şekilde söyle
Söylicem de bunu şimdiden söylesem mi ki konusu açılmışken
Aslında ilişki bile yok daha flört durumdayız
Az oncede söyledim, konusu açılmışken ilişkinin başında söylemek en doğrusu
Teşekür ederim çok
Rica ederim, ayrıca senin karakterin ve kişiliğinden çok, bekaretine önem veriyorsa, daha başında yol vermen daha doğru
Evet haklısın
Söylemese ömür boyu başına kakar. Erkeğin ailesi farklı muamele yapar v. s. daha çok
İlla kanaması şart değil ki nasıl anlasın
Doktora gidince ne olacak peki
Ne doktoru ya doktora mi götürecek adam guvenmeyip
Eveeet. Bu ülkede hala aşılamayan bir sorun bu. Aileler bile bunun peşinde
Cinsellik konuşulmaya başlandığında bi’ şekilde söylenmeli, en azından karşı tarafa aksi bi’ imaj verilmemeli
Açık olduğunu öğrenir gerdekte anne evine yollar
İlla kanaması gerekmiyor
Esnekte olabilir tabi ama bu girince anlaşılıyor
Benim kanamadı nasıl anlaşılıyor
Gizliden çıkayım mı anlatmak içim burada olmaz
Çık
Çıktım
Söylemeli yalan akla herşeyi getirir
Nasıl olsa ortaya çıkacak
Bilmiyorum bakire olmadım hiç
Çok kötü olur
Söylemeli