Çok merak ediyorum o kadar kişi evleniyor nasıl evleniyor zira kendim evde kaldımda bende çoluk çocuk sahibi olmak yuvam olsun istiyorum
Cevabın nedir?
canım benim boşver ne olursun bekaretini dert etme ve sakın bu sebeple evde kaldığını düşünme demek ki ztn ciddi olmayan insanlarmış ki evlilik olmadan oyalayıp çekip gitmişler. sırf bekaretin yok diyede hiç yoktan kötü bir evlilik yapma mutsuz olmana değmez ve lütfen üzülme kendimi yerine koyuyorum haklısın zor ve seni bu yüzden de kabul etmeyeceklerse varsın etmesinler... iyi bir iş bulup çevreni kız arkadaşlarını geniş tut evliliğinde ve hobi edinmende işe yarayacağını düşünüyorum. ayrıca eğer iyi bir iş bulup kendi ayaklarının üzerinde durmaya başlarsan ztn evlilik falan aramayacaksın. Yinede Allah'tan sana ve gönlüne göre bir eş dilerim umarım mutlu bir yuvan ve çocukların olr. Ne yapmış olursan ol olmuşla ölmüşe çare yok. kandırma gibi bir amacın olmayıp dürüst yaklaşımından dolayı da tebrik ederim seni insansın diyorum ve bu muameleyi haketmiosun kendine yazık etme. insalık yoksunları utansın. içimi acıttın
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Saçmalamakta master yapıyorsunuz;
Bir kızlık zarına önem veren varsın evlenmesin seninle,
Yobazla hayat sürer mi hiç allesen?185 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmıyorum onlar kabul etmiyo
Soran+1 yıldeğil tabikide hatta başkasının bekaretini almışlar
- +1 yıl
eksileyen 3 yobaz :):)
+1 yılBen kesinlikle zorla olduguna inanmıyorum zorla olmuş madem şikayetçi olup temizleyeceksin ki öyle bile olsa kimseyi buna inandıramazsın ha buldunmu bir önem vermeyen saftirik bacak arasında namus olayı aranmaz illaki ama buna bile sahip olamayan biriyle aile kurma düşüncesi canımı sıkar benim.
Yarın zorluklarda nelerden kaçar kimbilir cahiillik falan hikaye
Umarım dilegim bulursun birini bulanlar gördüm emin ol yapan yapıyor kabul eden ediyor ama ne kadar mutlu oluyorlar mantık mı aşkmı bilemezisn.
Mutlu olurmusun orası mechul.01 Yorumla- +1 yıl
karşına çıkan her erkek sorun etmem diyecek ve seni kullancak sonrada güle güle.
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. seni bu hale koyan adamın babasını s. ksinler ki i. bnenin evladı diye gezsin meydanda. kızlığını alıp böyle çaresiz durumlara düşürenlerin 7 ceddini...
610 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim ki ALLAHINdan bulsun inşallah hayatımı kararttı 14 yaşımda
Soran+1 yılevet küçücük daha çocuktum ben ama kimse anlamıyor beni 24 yaşındaki insanı eleştiriyorlar bir düşünseler 14 yaşımı eleştrimiyorlar sanki şu an yapmışım gibi suçluyıorlar
Soran+1 yılYinede en güzel yorumu sen yaptın bak toplum da kızı değilde biraz bunu yapan erkeğide suçlasa ne güzel olurdu
- +1 yıl
Üzülme şimdi bende bekarete Önem veren bir erkek olarak istisnai ve özel durumlar dışında katı kurallarım ve kırmızı çizgileri olan bir insanım.. Ama bu bahsettiğin durum özel bir nitelik taşıdığından ve hayattan beklentilerinde ortada olduğundan bakire olmasan bile seninle ben bile evlenirim gerçekten.. evde kaldım diye düşünme , herkes aynı olgunluğu göstermeyebiliyor gerçi de.. Tıbbi Çözümleri var ama inşallah dürüstçe anlatsanda seni herşeyinle kabul eden ve seni sevip ömür boyu mutlu edecek bir erkek karşına çıkar , yaşın daha çok genç..
Soran+1 yılTamam teşekkürler yapmam ama benim şu an dan çok ileriden endişem var inşallah bende geleceğimi kurabilirim
Soran+1 yılİnsallah tesekkur ederim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
58Cevap
Ne saçmalıyosun sen canım yaaa nerde yaşıyosun sen allasen niye evlenemiyesin ki azcık kendinden emin ol erkekler yapsın oldu canım kız yapınca yok ben bakire isterim başka dertleri varmıydı acaba bende bakire değilim ama yakında nişanlanıyorum ve erkek arkadasım hiç sorun etmedi ayrıca etse bile ben onu istemezdim kendilerini bir b*k sanmasınlar şimdi ayrıca ne bu evlilik merakı akışına bırak zamanı gelince elbet karşına çıkar istersen mesaj at bana konuşabilirizde bukadar dert etme seni istemeyeni iki damla kan için istemiyosa sen hiç isteme zaten öyle birinden bir b*k olmaz emin ol
50 Yorumla
+1 yılSanki ülkedeki bakire olmayan kızların bekaretini başka ülkeden gelip alıyorlar. Kızlarımızı türlü yalanlarla kandırıp günahlarına giren yine biz erkekler değil mi?
Günahına girdiğiniz her kızın vebali hala boynunuzda geziyor sonrada sen bakire değilsin kaka öcü namusuzsun dersi veriyorsunuz?
Bu hakkı nereden alıyorsunuz çok merak ediyorum. Özellikle müslümanım diyenlere söylüyorum; sen erkeksin diye sana günah sayılmadığını bunun için sorgu sual olmayacağını sanıyorsanız büyük gaflete düşmüşsünüz demektir.
Sen kafanı takma böyle şeylere soru sahibi arkadaşım, zihinlerimiz artık o. pu olmuş bekaretin ne önemi var? Sana değer veren birileri elbet vardır çevreni iyi analiz et.60 YorumlaHerkes hakkettiği gibi yaşar ar, namus, yoksa bir insanda o gereksiz biri. Ben elimde fırsatlar varken kimsenin günahını alamam diye böyle bişeyi karşımdakine layık görmedim. Nerde bir fırlama zibidi var işinizi görüyor sonra vuruyor tekmeyi. Basit olursanız basit kişilerle muhattap olursunuz. Dünya değişiyor, düzen değişiyor ama bazı değerleri kaybetmektense yaşamamak daha iyi.. Bir bayan ne olursa olsun namusuna sahip çıkmalı, erkek içinde aynısı söz konusu.. Geçmiş olsun umarım iyi bir ders ççıkarmışındır.
00 YorumlaTabikide var, sayılarınında az olduğunu düşünmüyorum. Evlilikte bence önemli olan eşlerin birbirine karşı gösterdiği anlayış, muhabbettir. Evlenmeden önceki hayatını geride bırakıp, erkeğinin gözünü arkada bırakmayacak davranışlar sergileyebiliyorsan çoğu erkek takılmaz bu duruma. Şahsen tek beklentim güvenerek arkamı dönebileceğim biri olmasıdır o kadar..
10 YorumlaSadece bir veya iki kisiyle yatmis olani cidden seviorsam kabl ederim ama 5-6kisiye vermisse o is olmaz
32 Yorumla
Soran+1 yılne 5-6 kişisi ben toplamda 3 kişiyle çıktım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar takibti etme %85 bakire degil artik kizlar.
310 Yorumla
Soran+1 yılhayır bakire
Cevap sahibi+1 yılSenin dunyadan haberin yok yillarin çapkiniyim 10 kizdan en fazla 3 u bakire onlarda başka yollarla halletmiş işlerini
Soran+1 yılbilmyorum o kadar bilmiyorum ben herkes bakire bir ben böyleyim sanıyodum valla
Cevap sahibi+1 yılÖyle birşey yok kendini hirpalama. Bu yuzden kendini ezikte hissetme. Olan olmuş napcan kendinimi öldurcen rahat ol
Soran+1 yılİşte hissediyorum kendimi hemde çok ezik hissediyorum değersiz görülüyorum sanki
Cevap sahibi+1 yılYa birak Allah aşkina insan bir zardan ibaret değildir öyle bakireler gördüm ki ven içine şeytan kaçmis kotulukten baska bisey dusunmez olmuslar. Bu konular da uzmanim guven bana sana zarin icin degil kisiligin icin deger veren birini mutlaka bulursun su an kendini uzerek hiçbirsey degismez
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok karamsar oldum hep bir umut vardı ama şimdi böyle olduğu , için gitti o umut
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşindasin
Soran+1 yıl24 yaşım
Cevap sahibi+1 yılEn az %70 kiz senle ayni durumda. Ve henuz bu yuzden evde kalan bir kiz gormedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireliğe bakmayan erkeklerde var. Sende bir tek o sıkıntı yok başka sıkıntıda vardır ki evlenemişsin..
34 Yorumla
Soran+1 yılYok canım ya zoruma gidiyor ertelenmek başka ne sıkıntı olucak
Cevap sahibi+1 yılEig seçtiğin çok haklı. Seni bu durumda bırakmış ya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Soran+1 yılEvet herkes böyle bunu duyunca kızları değilde biraz erkekleri suçlasa keşke
Cevap sahibi+1 yılKızlarda suç var zaten erkeklerde de var ama en çok kızları suçluyorlar yanlış bu
+1 yılYemin ederim canım sını. Lan bakire kız alan eşya olarak görür bakire degılsen bu kızorospu dıcekti. burdaki bakıre Olcan dıyen yaprak kafalı Türk erkkleri sülalemiz seveyim. Len siz beyin yoksunları, kimsiniz tanrımı severim lan sizi!!! Siz 100 kişiyle yatan oçççları istersek 7000 kişiyle yatarız siz kimsnzzzz
50 Yorumla
+1 yılbos bos atar yapmayin kimse zorla kimsnin biseyini almamistor sen istemissin ve yapmissin piaman olcaktin niye yaptin sende wvle irsin tabiki merak etme mutlaka seven asik olan biri cikip 2 damla kanla mutluluk olmiycani anlayip seni sevdigi icin evlenicektirr
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzamanı gelmemiştir henüz zamanı gelince nasibin seni bulur oda sorun olmaz evlenir mutlu olursun. eşimde bakire değildi ama evlendik çokta mutluyuz
69 Yorumla
Soran+1 yılkaç yıllık evlisiniz
Cevap sahibi+1 yıl1 seneyi geçti
Soran+1 yılhiç aklına geliyomu peki sorun oluyomu düşünomusnuz
Cevap sahibi+1 yılsorun olmuyor özellikle sevişirken bazen aklıma geliyor
Soran+1 yılüzülüyomusunuz
Cevap sahibi+1 yılyok üzülmüyoruz olan olmuş sırf onun için aşık olduğum kadını üzmeye değermi
Cevap sahibi+1 yılbu arada yaşın kaçtı
Soran+1 yıl24 yaşım
Cevap sahibi+1 yıldaha çok gençsin evlenemedim diye üzülmene gerek yok,
+1 yılbakire olmayan bir kızı alıpta anneme gelin yapmam. Şimdikiler de namus kavramı olmadığı için bekaretinde önemi kalmadı. Her önüne gelenle yatarlar her boku yerler sonra çağdaşlaşmaktan bahsederler. Acaba öyle diyenlerin anneleride önüne gelene çağdaşlık hesbaına veriyormuydu bir sormak lazım
34 Yorumla
Soran+1 yılYok ben savunmuyorum bunu her bokuda yemedim ayrıca isteyenimde çok oynak değilim herkes tarfından beğenilirim ağır başlı oluşumla hiçmi önemi yok bunların
- +1 yıl
bakire dğeilsen bakir erkek bekleme ve evde kalmassın. sözüm sana değildi o yorum atıpta namus kavrmaını yok edenlereydi
Soran+1 yılbakir erkek kavramım yok ki karşıma çıkanlarda önüne gelenle her haltı yemiş insanlardı ama benim ne dürüstlüğüm önemli oldu nede karakterim
- +1 yıl
dediğim gibi sözüm sana değil kardeşim. ha evlenmeden bunu yapman zaten başlı başına bir hata bunu sende biliyorsun belki bu hatan yüzünden sende böyle imtihan ediliyorsundur. evde kalırmısın bilmem ama koca bulmak yerine affolmak için dua et tobe et hayırlısıysa zaten olur
+1 yıltürkiyedeki genç kızların ortalama % 70 ' i bakire değil zaten
bakire kızların yarısından çoğu anal oral yapıyor
namusuna gerçekten sahip çıkan oranı % 5
allah o % 5 kesimden birini nasip eder umarım bana :D
senin soruna geleyim ; hacı herkes hakkettiği gibi yaşar00 YorumlaBekaret degilde insanlik ve evlendikten sonradi onemli bakirelik diyr yirtinan heriflerin %90 ı en az 10 kisiyle birlikte olmustur biraz karsilikli dusunmek gerek sonucta bekaretle degil kisiyle evleniliyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de senin gibi düşünüyorum nası evlenicem kim kabul edecek beni diye içim içimi yiyor :((
29 Yorumla
Soran+1 yılOf ya dertleşmek isterdim senle valla bir sen anlarsın beni kuzum
Cevap sahibi+1 yılabartmıyorum burada kabul eden var falan diyorsunuz ama çevremde göremiyorum öyle kimseleri
Soran+1 yılSiz anlayamazsınız bunu inanın nasıl bir psikoliji ancak bz biliriz
Cevap sahibi+1 yılmesaj atabilrsin gizlilikten çıkıyorum
Soran+1 yıltamam bekliyorum
- +1 yıl
yaa bşrsuru varr evlennen?
Soran+1 yılevlenselerde değer vermyolar yüzüne vuruyolar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek kelime o. puluk neden mi her sevgilisiyle evlenme umuduyla birlikte ol sonra erkek gidince agla dur acelen ne vermende bir laf var zari tasimak altina sik ustune yuk mu simdi sakin herkes yapiyo bende yaptim deme cok sacma cevap olur bakire olmayan biri esine bunu evlenmeden soylesin kabul ederse ne ala etmezse laf soylemeye hakki yok diyelim bir erkek sizin kardesinizle dusup kalkiyo her boku yiyo sonra sizle evleniyo kabul eder misin bu erkegi yok dersin demi iste sana da yok diyene ileri geri konusmayacan ya da o poku yemiycen
03 Yorumla
Soran+1 yıliğrençsin
Cevap sahibi+1 yılSen o poku yiyon bakiretini bitiryon safin birine kapak atmaya calisiyon bu igrenc deilde benim gercegi soylemem mi igrenc
Soran+1 yılsafın birine kapak atmak mı sen ne rezilsin ya amaç öyle bişey olsa doğruyu söylemem farklı yollara girerim git artık yorum yapma
+1 yılBöyle durumlarda evlenmeden bekaretini kaybeden kızlara sover sayarım ama sana kızamıyorum durumun farklı. Inanabiliyo musun dua bile ediyorum.:) Allah hayırlı insan çıkarsın karşına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatım biz esımle birbirimizin elini nıkahsız tutmadık
evlendik ilk iliskide kan ıcıme akmıs
tuvalette geldi ama zerre kadar suphe etmedik sadakat olduktan sonra
sorun olmaz senin hatan değil ya20 Yorumlasaygı sevgi güven olduktan sonra sıkıntı yok. Bana gelecek insanda bu 3 özellik olsun sıkıntı yok evlenirim.
12 Yorumla
Soran+1 yılsen öylesin ama durumlar çok karışık of of
- Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılYaşın kaç bilmiyorum evde kaldın diye bir şey yok bende oldum 37 ne yapalım evlenmek için evlenilmezki yoksa şimdi çoluk çocuğa karışmıştım ama mutlu olmazdım hayırlı değilse olmasın
30 Yorumla Yeni birini bulursan mesafeli ilişki yaşa uzun süre sonra uygun bir dille anlat seni sen oldugun için seven bırı olursa zaten bunu sorun edecegını sanmıyorum
19 Yorumla
Soran+1 yılya ben en başta söyleyerek hatamı ediyorum
Soran+1 yılNe biliyim sonra beni kendine aşık ettin beni çaresiz bıraktın demelerini istemiyorum
Soran+1 yılinşallah teşekkür ederim
Soran+1 yıloldun oldun olmazmı sınız
- +1 yıl
Arkadaş haklı en başta söylersen birinin üzerine yikilmaya calisiyormussun gibi düşünürler (yanlış anlama yikilmak kelimesini kullanmam normalde ama bunu dusunenlerin ağzından anlatmak istedim ). Hatta bir de önce sorun olmaz derler zaman geçince bir yolunu bulup ayrılırlar. Sen dürüst olduğun için böyle davranıyorsun dusuncende haklısın erdemli olan budur. Ama zaman artık görüş sahibinin söylediklerini yapmanı gerektiriyor.
Soran+1 yılHaklısın belkide işte ben öyle düşünmedim hani en başında söyleyip ileride neden bu zamana kadar söylemedin dememesi için öyle düşündüm ama belkide siz haklısınız evet en başta tamam deyip sonrada kabullenmiyorlar
Evlenmenin bakirelikle ilgisi olduğunu düşünmüyorsun diye umut ediyorum. :D Çıkar elbet birisi. :D
44 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle düşünmüyorum da erkekler kabul etmiyor
Soran+1 yılBenim çevremde var bir bozukluk demek ki
+1 yılhiç dert etmeyecek geniş bir adamı sen kabul etmezsın. oyle olmayanda senı kabul etmez. yanı evde kaldın :) ama ben evlenırım senınle var bana :)
02 Yorumla
Soran+1 yılevet geniş adam kabul etmem doğru dediğin gibi olmayanda beni kabul etmez
- +1 yıl
o zaman istemeye gelim mi :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakireyim ama evlenemedim ya
ama evlilik dışı birliktelige karşıyım nikah yok zina oluyor
Allah yazmamışsa evlilik olmasın ne yapalım16 Yorumla
Soran+1 yılniye evlenemedin çkmu seçicisin
Cevap sahibi+1 yılistemeye gelen oldu annem sebeb oldu işte
iyi biri olunca istemedi çok istedigim halde olmadı
saf ezik bir adam kendi akraba tanıdıgı oldu onuda ben istemedim saf olması daha iyimiş bende korktum
böyle işte
seçici degilim ama dik saglam yürekli alnı ak biri olsun isterdim daha olmdı ve yaşım 30 işte
Soran+1 yılOlsun ya en azından benim gibi bir sebebin yok
Cevap sahibi+1 yılkız göze batıyorum
anne baba evde kaldın diyuor ama öyle ezik falanla evlenicem en sonunda diye korkuyorum
annem bunu normal görüyor bide annesi falan geline deger vermeyen bir aile
Soran+1 yılsende vakti zamanında neden evlenmedin şöyle 20 li yaşlarda
Cevap sahibi+1 yıloldu isteyen ama ailem yüzünden vazgeçtiler o da iyi kişilerdi
bu annemin akraba tarafı hem kötü biliyorum hemde kaç kız istemiş vermemişler iyi degil diye
annemde akraba yabancı degil saf bildik biri falan diye istiyorlar
Kısmette varsa olur, yoksa olmaz, bu mevzunun kuralı yok pek...
00 Yorumla
+1 yılBakirelik ne alaka evde kalmak mi nerden anladin evde kaldigini
15 Yorumla
Soran+1 yılkimse benle evlenmiyor kabul etmiyorlar
- +1 yıl
O nerden cikti moralini yuksek tut yasin kac daha dur ya
- +1 yıl
Alan yoksa talibim ama hic yapmadim oyle sey
Soran+1 yılyok teşekkür ederim sen kendine layık birini bul benim karşıma çıkanlar bir çok beraberlik yaşamış insanlar sen bakire kızı hak ediyorun
- +1 yıl
Pisman olman yeter insanlik sadik oksun yetrr bana ki
+1 yılseven adam öncesine bakmaz, ben bakmam şahsen her insan hata yapar.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. allah sabır versin umarım diledğin mutlu yuvayı kurar ev mutlu olursun
00 YorumlaEvlenebilir niye evlenemesin? Ben evlendiğim kişide bakirelik aramadım mesela.
24 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum benim karşılaştığım kişiler kabullendik dedi ama evlenmedi
Soran+1 yıl24 yaşımdayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakireyim kendimi evlendiğim kızdan başkasına yar etmem
22 Yorumla
Soran+1 yıltamam canım sen haklsın tabi
Cevap sahibi+1 yılne bu yoldan buldum al meselesi töv be tövbe
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok evlenen var. Kimseyle yakinlasmama ragmen hala evlenmedim.
Erkekler icin bakire olmamasi daha onemli bence. Nerde kasar irispi bir tip varsa erkekler onlara kiymet veriyor31 Yorumla- +1 yıl
ne garip erkeklerde kızlar için aynısını düşünüyor.
bir arkadasim gordum evlenmis ama hic konusmadik nasil oldu soyledin mi falan diye.
00 Yorumlaevlenir ya bence sevip sevilmek yeter evlenmek için :D
10 Yorumla
+1 yılKalp severse bakire olsun olmasın ne olursa olsun seçicilik yapmaz
10 YorumlaDaha yaşın genç. Evlilik düşünmek için de erken görüyorum. Sana denk gelmemiş düzgün insan.
10 YorumlaSenide bakir olmayan biri kabul eder bence.. Öyle insan çok yani seni böyle kabul edecek..
014 Yorumla
Soran+1 yıletmiyorlar inan ki hep oyalayıp yalan söylüyorlar ama kimse beni layık görmüyo evlenmeye :(
Soran+1 yılYa ben bulamıyorum öyle birini
Soran+1 yıl24 yaşım
Soran+1 yılYok en başta söylüyorum ben zaten hani bana aşık ettin sonra söyledin demesinler diye
Soran+1 yılKabul ettim diyorlar ama sürekli yüzüme vuruyorlar ve evlenicez diyip oyalıyorlar
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılinşallah sağol
+1 yılya bakire değilsin ya her konuştuğun erkekle yatıyormusun sen?
nerden biliyorlar bakire olmadığını demi?013 Yorumla
Soran+1 yılsöylüyorum en başta kabul eder etmez diye
- +1 yıl
ya anladım da kaç kişiyle beraber oldun peki
Soran+1 yıl1 kişi
- +1 yıl
yanlış mıydı bir anlık mı oldu sürdümü baya
dürüst olman iyi ama samimiyert önemli
bence sorun olmaz sevgi varsa
malum hatalar bizler için önemli olan hatayı anlamak
Soran+1 yılBir anlık değil daha 14 yaşımdaydım karşımdki kişi benden çok çok büyüktü bir şekilde kandırdı beni
- +1 yıl
iyide 14 yaşında evliliği düşünemezsin zaten bide kaç yaşındaydı seni ne diye kandırdı?
şimdi nerde - +1 yıl
şikayet et sen haklısın ya evlenirsin ya da şikayet ederim de sanuçta reşit değilsin içerden çıkamaz
tecavüz var yaşın küçük kamu davası
Soran+1 yılGeçti artık bir şey elime geçmez ki rezil olduğumla kalırım en azından şu an kimse bilmiyor o yaşımda düşündüm hemen gidip aileme söylemeyi sonra düşündümde kim bana sahip çıkcaktı
- +1 yıl
yanlış yapıyorsun adam kaç yaşında
Soran+1 yılOnunla asla evlenmem hayatımı zindan etti zaten evlenmek istemem o istedi vicdan azabından ama psikopat biri sonum ölüm olur yani
- +1 yıl
bikeremi birlikte oldun peki
- +1 yıl
b*k bu olaylar seni lgunlaştırmış belli yaptığın hatanın farkındasın
gönlüne göre bir i muhakkak olur
mutluluklar sana
Soran+1 yılinşallah umrarım
+1 yılAşk engel tanımaz seni gerçekten biri severse o önemli değildir :D
10 Yorumlabakireliğine sahip çıkamayan neye sahip çıksın evlenmezler haklılar
10 Yorumla
+1 yılBakireyim de sende niye doğru söylemek zorundamısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka bir numaran olmalı bence.
Bakire olmaman tek sıkıntı değil gibi sanki...02 Yorumla
Soran+1 yıltek sıkıntı bu
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum ama seni de tanımıyorum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bakireyim ve evlenene kadar da öyle kalıcam. Evlendiğim adam da bakir olmalı.
10 Yorumla
+1 yılBekaretle evlilik ne alaka...
38 Yorumla
Soran+1 yılne demek ne alaka kabul etmiolar
- +1 yıl
Hakkari de falan mı yaşıyorsun saçmalama
Soran+1 yılHayır İstanbul
- +1 yıl
Çok mantıksız bir düşünce içindesin çoğu normal insan bekareti takmıyor
Soran+1 yılben düşünmüyorum ki böyle karşıma çıkanlar öyle
- +1 yıl
çevreni değiştir o zaman
- +1 yıl
:D çogu normal insan takmıyormu?
Avrupamılan burası egoist modern mazoşist kaşarlar... :D
Sizi alanın vay halinee
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeçmişin kimseyi ilgilendirmez
31 Yorumla
Soran+1 yılbencede ama kabul etmiyolar
Yazık sana üzüldüm. Milletçe pisliğiz.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Bakire olmak ile evlenmek arasında pek bağ yok.
20 YorumlaBakire değilsin diye evde kalmazsın, korkma.
17 Yorumla
Soran+1 yılkaldım ama
Soran+1 yıl24 yaşım
Soran+1 yılOf ya ne kadar ciddiyetsizsiniz
Çokkk vardır
22 Yorumla
Soran+1 yılnasıl evleniyorlar
+1 yılsendemi bakire değilsin ki
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır
+1 yılAdet gününüzü gerdek gecesine denk getirceksiniz :-D
03 Yorumla
Soran+1 yıloff kandırmak niyetmiz olsa yapardık zaten bu soruyuda sormazdık dürüstlük para etmiyo
- +1 yıl
Cevrendekiler ve bir cogu boyle evleniyor. Hem seninde dedigin gibi dürüstlük para etmiyor
Soran+1 yılyinede yapamam
Evlendiğin kişi sorun yapar
00 Yorumla
+1 yılsen bakire degil misin?
15 Yorumla- +1 yıl
Şahsen evlenirken bekaret kriterim degil
Soran+1 yılsence
- +1 yıl
Degilsin galiba ama insanin degeri sadece eti degildir o yüzden bekaret benim icin onemli degil şahsen... boyle bakan biriyle olmalisin
Soran+1 yılbana denk gelmiyo işte
- +1 yıl
Gunluk hayatta denk gelmesi zor... aslinda burada insanlar fikirlerini yadirganma korkusu olmadan soyledigi icin burada denk gelme ihtimali daha yuksek ama buraninda guvenilirliligi tabi sıkıntılı... ama bende bulamiyorum aradigimi
+1 yılDüşük bir sayı da olsa vardır illaki.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden düşük ki ben görüyorum burdaki çoğu kız bakire değilmiş
- +1 yıl
Orası Türkiye değilse normaldir
Bekaretle evlilik ne alaka canim
02 Yorumla
Soran+1 yılkabul etmiyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yıllisede ön arka veren kaşarların hepsi evlendi.
32 Yorumla
Soran+1 yılHiç arkadan beraberlik olmadı evet ama evlendi onlar
Cevap sahibi+1 yılsöleme sende bakire olmadgnı canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılal bendende o kadar ya napcaz bızz
00 Yorumla
+1 yılsevgı daha onemlı zardan
30 Yorumla
+1 yılMuhakkak geçerler birilerinin başına.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibiyim napcam bilmiyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılsöyleme sen ben yapamadım sen yap bunu
Cevap sahibi+1 yılGec artik siyledim bile ama hep yizüme vurdu hakatetlerle
Cevap sahibi+1 yılOrtada kaldim kimsede almaz bu saatten sonrada
Soran+1 yılbu satten sonra söyleme diyorum sana başka bişey demyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam soylemiyimde anlamayacsk mi?
Soran+1 yıltıbbi çözümler var gizliden çık mesaj atıcam
Cevap sahibi+1 yılOk.
Bana ulaş seni tanımak isterim gerisini takma
00 Yorumla
+1 yılGüzel ve arızaysan evlenelim.)
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi