Cinsel Yaşam Evlenmeden olmaz diyenlerden misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cinsellikte Evlenmeden olmaz diyenlerden misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evlenmeden olmaz demek kalbini koruma isteğidir herkesin sınırı farklıdır önemli olan zaman değil hislerin ağırlığıdır doğru kişi geldiğinde karar zaten kendiliğinden netleşir 🌿 0 0 Yorumla
Smyll Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Bence doğrusu bu. Bak siteye sabah akşam bekar olduğu halde cinsellik yaşayanların pişmanlıklarıyla dolu 0 0 Yorumla
schrodçg Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 35% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Bende şimdiye kadar tuttum kendimi bundan sonra da tutarım evlenene kadar 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 6 ay Seks için evlenecek kadar düşük zekalı olamadık Hamdullah 0 0 Yorumla
Loeyin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay tabi kendimi ikinci kocama saklıyorum 1 5 Yorumla Soran 6 ay Nasıl yani Yorumla Loeyin 6 ay : değildim Yorumla Soran 6 ay İkinci kocan olabilirim 🤣 Yorumla Loeyin 6 ay yaa sahi mi çok isterim Yorumla Soran 6 ay Kaç yaşındasın Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. olmadan evlenmem diyenlerdenim 0 0 Yorumla
uykusuzkedy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Değilim 1 1 Yorumla Soran 6 ay Bana niye oyle kizlar fenk geliyor y Yorumla
SadeeBenn Takip Et Bilge Yaş: 25 6 ay Evet evlenmeden olmaz da ama ne olmaz 😂😂 0 2 Yorumla Soran 6 ay Ne olmaz Yorumla SadeeBenn 6 ay Sana sordum bende Yorumla
m Bichoteva0 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Hayır 0 1 Yorumla Soran 6 ay Hiç deneyimin oldu mu peki Yorumla
nannohav Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Degilim 0 1 Yorumla Soran 6 ay Hiç deneyimin oldu mu peki Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Hayır 3 7 Yorumla Soran 6 ay Genç erkek sever misin peki Yorumla Cevap sahibi 6 ay Evet Yorumla Soran 6 ay Ekleme şansım var mı Yorumla Soran 6 ay Olmaz mi Yorumla Soran 6 ay Gencim Yorumla Cevap sahibi 6 ay Olmaz Yorumla Soran 6 ay Neden kik Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 634 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hyr tam tersi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay evet sen? 1 7 Yorumla Soran 6 ay Yani 20 yaşındayım daha yapmadım Yorumla Soran 6 ay Sen kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi 6 ay 19 Yorumla Soran 6 ay Ekleme sansim var mı Yorumla Cevap sahibi 6 ay saygı çerçevesinde bir ekleme olacaksa olur yoksa hiç ekleme Yorumla Soran 6 ay Olur sen bilirsin Yorumla schrodçg 6 ay Bende isterim bende resmin var şu an elimde sana kavuşmak isterim derman yok dizlerimde 😁😃😃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay öyleyim 2 15 Yorumla Soran 6 ay Evli misin pekiii Yorumla Cevap sahibi 6 ay değilim Yorumla Soran 6 ay Kaç yaşındasın ki Yorumla Cevap sahibi 6 ay 29 Yorumla Soran 6 ay Genç erkek sever misin Yorumla Cevap sahibi 6 ay ne kadar genç Yorumla Soran 6 ay 20 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi 6 ay :D Yorumla Soran 6 ay Ne oldu neden guldun kız Yorumla Cevap sahibi 6 ay miniciksin bebeksin Yorumla Soran 6 ay Sende çok büyük değilsin abartma🤣 Yorumla Cevap sahibi 6 ay senden yeterince büyüğüm haha Yorumla Soran 6 ay Benim için Yasin önemi yok Yorumla Gezgn34 6 ay Tebrik ediyorum Yorumla schrodçg 6 ay 1 yaş küçük olsa sıkıntı olur mu 🥹😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evlenmeden olmaz demek kalbini koruma isteğidir herkesin sınırı farklıdır önemli olan zaman değil hislerin ağırlığıdır doğru kişi geldiğinde karar zaten kendiliğinden netleşir 🌿
Bence doğrusu bu. Bak siteye sabah akşam bekar olduğu halde cinsellik yaşayanların pişmanlıklarıyla dolu
Bende şimdiye kadar tuttum kendimi bundan sonra da tutarım evlenene kadar
Seks için evlenecek kadar düşük zekalı olamadık Hamdullah
tabi kendimi ikinci kocama saklıyorum
Nasıl yani
: değildim
İkinci kocan olabilirim 🤣
yaa sahi mi çok isterim
Kaç yaşındasın
olmadan evlenmem diyenlerdenim
Evlenmeden fırsatım oldu değerlendirdim
Artık diyemeyenlerdenim
Evet
Değilim
Bana niye oyle kizlar fenk geliyor y
Evet evlenmeden olmaz da ama ne olmaz 😂😂
Ne olmaz
Sana sordum bende
Hayır
Hiç deneyimin oldu mu peki
Degilim
Hiç deneyimin oldu mu peki
Hayır
Genç erkek sever misin peki
Evet
Ekleme şansım var mı
Olmaz mi
Gencim
Olmaz
Neden kik
Evet
hyr tam tersi
evet sen?
Yani 20 yaşındayım daha yapmadım
Sen kaç yaşındasın
19
Ekleme sansim var mı
saygı çerçevesinde bir ekleme olacaksa olur yoksa hiç ekleme
Olur sen bilirsin
Bende isterim bende resmin var şu an elimde sana kavuşmak isterim derman yok dizlerimde 😁😃😃
öyleyim
Evli misin pekiii
değilim
Kaç yaşındasın ki
29
Genç erkek sever misin
ne kadar genç
20 yaşındayım
:D
Ne oldu neden guldun kız
miniciksin bebeksin
Sende çok büyük değilsin abartma🤣