Cinsel Yaşam Konuştuğum her erkeğin libidosu bana yükseliyor bıktım bu durumdan, seven kalmadı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Saf sevgiyle seven erkek kalmadı mı ya Konuştuğum her erkeğin libidosu bana yükseliyor bıktım bu durumdan, seven kalmadı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevenle sevişmek isteyeni ayıramıyorsan hata yapmaya devam edersin 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Saf sevgiyi bu gibi yerlerde bulamazsın çevrende araştır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Burdan aramıyorum ki sadece erkekler hep mi böyle merak ettiğim için sormak istedim öyle bı derdim olsa gizli hesaptan neden yazim Yorumla u KasiKesh +1 yıl Sana söyleyim safı yok bu gibi şeylerin şimdiki kızlar kötü adam seviyor ondan kötü birisi bul belki mutlu olursun Yorumla
Köprü6çocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Sadece sana yükselmiyor çok özel zannetme kendini 😂😂😂 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bana mı yükselsin. Ancak seninkinin ki zamansız yükselmiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yoo kaldı. Gel benimle konuş cinselliğin c'si açılmaz. Cinselliğe doydum artık, biraz da saf sevgiyi tadalim😬 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Umarım o erkeği bulursun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Umarım Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten artık bu gözle bakilmaktan bıktım Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl İnşallah seks aramayan birisi çıkar karşına Yorumla
lerner Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Say sevgi isteyen kızda mı var 🤔 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sende çekim var o zaman 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Felsefe vb. Biliyrosan gel sevem seni 0 0 Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Demek çok seksi kızsın görünce azıyorlar 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Kalmamış demek ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kaldı tabi ama aşk yaşamak kolay değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye kolay değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parasız hiçbir şey yaşanmıyor Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Demekki dopingli birisin 1 0 Yorumla
bereniitoo Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Arkadaş olamıyorsun çok canım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğanın kanunu bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sorun sende 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Of niye ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O imkani veriyorsun demekki Yorumla Soran +1 yıl Vermiyorum aslında gerçekten açık giyinen bir kız bile değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Sevenle sevişmek isteyeni ayıramıyorsan hata yapmaya devam edersin
Saf sevgiyi bu gibi yerlerde bulamazsın çevrende araştır
Burdan aramıyorum ki sadece erkekler hep mi böyle merak ettiğim için sormak istedim öyle bı derdim olsa gizli hesaptan neden yazim
Sana söyleyim safı yok bu gibi şeylerin şimdiki kızlar kötü adam seviyor ondan kötü birisi bul belki mutlu olursun
Sadece sana yükselmiyor çok özel zannetme kendini 😂😂😂
Bana mı yükselsin. Ancak seninkinin ki zamansız yükselmiş
Yoo kaldı. Gel benimle konuş cinselliğin c'si açılmaz. Cinselliğe doydum artık, biraz da saf sevgiyi tadalim😬
Umarım o erkeği bulursun
Umarım
Gerçekten artık bu gözle bakilmaktan bıktım
İnşallah seks aramayan birisi çıkar karşına
Say sevgi isteyen kızda mı var 🤔
Seksi olma sen de
Sende çekim var o zaman
Felsefe vb. Biliyrosan gel sevem seni
Demek çok seksi kızsın görünce azıyorlar
Sen çekiciysen erkek napsın
Kalmamış demek ki
gerçekten sıkıntılı bir durum :D