Ozellikle son yıllarda tanıştığım erkeklerin hepsinin amacı cinsellik. Niye böyle oluyor bu da böyle değildir dediklerim bir süre sonra libidom yüksek falan demeye başlıyorlar. Ve konuşmayı cinsellige çekmeye çabalıyorlar. Benim de libidom yüksek ama amacım ilk sırada anlayış ve gerçekten sevmek ve sevilmek. Arzu da olmalı ama ilk sırada olmamalı. Nerede hata yapıyorum? Ben belli etmiyorum bu arada libidomu buna rağmen gün sonunda benim libidom aşırı yüksek açıklaması geliyor. Artık çok sıkıldım ya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTürk erkeğinin (ve kısmen kadınının da haliyle) en temel sorunlarından biri cinsel açlık. Biz ahlak ahlak diye okulları kız-erkek diye ayırmakla uğraşaduralım, bu baskı bir şekilde kah eşeğe, ineğe, kah eşcinsine doğru seyrüsefer ediyor mecburen… Halen cinselliğin kültürel bir olgu olmasından çok doğal, güdüsel olmasını kaçırıyor, ama maşallah çocuk gelinlerde rekordan rekora koşmada beis görmüyoruz, üstelik bu çelişkiden pek az insan rahatsızlığını dile getiriyor. Bir de bunun üstüne flört alışkanlıklarımızın ortaçağdan kalma olmasını düşününce, cinsellik önce kale duvarı gibi suratsız dişinin engeliyle biraz yavaşlar gibi görünse de akacak mecra buluyor, kadının suratsızlığına karşı bir tür yüzsüzlük geliştirmek durumunda kalıyor… Ama endaze yine şaşıyor maalesef. Öte yandan bu anlattığım durumlar iki kişilik alışverişler. Siz hangi kısmında bulunuyorsanız üstünüze alınabilir yahut alınmayabilirsiniz. Peki eğer tasvirim doğruysa sizce hata kimde veya nerede, ve de nasıl hatayı düzeltirsiniz diye düşünmek bence daha geniş bir açı sunar. Neyse bu yaşıma geldim ve bir arpa boyu gelişme görmediğimden beni aşırı sıkıyor ulusal cinsel dertlerimiz ama son derece önemli olduğu kesin. Benim önerim ve tavsiyem şudur: Türkiye sınırları dahilinde flört etmekten ben erkek olarak vazgeçtim, son 20 senede hiç kur yapmadım diyebilirim (Türkçe konuşmam gerektiği durumlarda) ve ne sevgiliden eksik kaldım, üstüne hiç bir kadının suratsızlığını deşifre etmedim, davetleri geri çevirmiş oldum, artık o kadar zarar olacak, ama bence risksiz… Siz erkeklere de açıkçası bunu tavsiye ediyorum. Başka türlü ‘kadınlar ne ister’ sorusuyla muhattapsın ki kimler cevaplayamadı bize mi kalmış? zaten hanımların bu konudaki hoşnutsuzluğu bence hiç akılcı ve makul değil, ve de soruyu soran hanımefendiye bir gün libidosu düşük bir denk gelse mutlu mu olur, bence kendisi de bilmiyor, ama erkeklerin amsalaklığı kolay bir kalıp, kültürel bir sığınak ve toplu kabul görmüş bir suç transferi, günah keçisi.
Ama safsata…. Bu cehennemi hep birlikte yarattınız, hiçbiriniz masum değilsiniz, kurtuluş de birlikte olacak, benden söylemesi…20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Sevmek, sevilmek, güven, sohbetin akışı, anlaşabilmek her şeyden önemli şeyler
Cinsellik bunların yanında en son konuşulacak şey. İyice birbirini tanımadan evlilik yoluna girmeden konuşulmamalı bence. Hatta evlenmeden yaşanmamalıda
İnsanın libidosu yüksek olabilir ama abazalığada gerek yok. Sen libidosu yüksekleri değil abazaları çekiyorsun
Çözüm basit baştan tanışırken cinsellik konusu açtığı anda söyleyeceksin evlenmeden benden cinsellik bekleme konusunu açma lütfen diye
Seni sen olduğun için sevenle cinsellik peşinde olanı ayırabilirsin böylelikle. Seven kalır cinsellik peşinde olan yanında durmaz ya da düşüncene saygı duymaz bu kadar basit15 Yorumla
Soran+1 yılHep diyorum.. sonra muhabbet bitiyor. ya ben tarafından ya da karşı taraf zamanla ilgisizlesiyor. İlk aylarda bu olduğu için duygu da gelişmiyor ve ilerleyemiyoruz.. iyi anlaştığımı düşündüğüm kişinin amacı da bu olduğu için baya canım sıkıldı rahatsız olduğumu söyleyince de saygı duydu, gerçekten dikkat de etti ama uzaklaştı
- +1 yıl
Cinsellik konuşulmayınca biten ilişki doğru ilişki değildir zaten doğru olan bitmesi. Bunu konuşmayalım deyince konuşmayı beceremeyen adam napacak ömür boyu cinsellik mi konuşacak saçma. Cinsellik olmayınca ilgisizleşendende hayır gelmez. Zaten ilişki ciddi boyut kazandığında konuşulur bunlar azda olsa e evlenincede haliyle insan doğası gereği yaşanacak zaten. Ama hayatta cinsellik etrafında dönmüyor ondan daha önemli şeyleri konuşabilmek asıl önemli olan. Sohbetin sarması, birlikte eğlenebilmek önemli
Soran+1 yılNe güzel yazmışsın, haklısın..
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence arasındaki ince çizgiye sahip (denge diyelim) birisi karşına çıkacağı zamana kadar sabretmelisin bir çok evli kadın erkeğin libidosundan şikayetçi oluyor aslında sürekli yğkdek libidolu kişiler gelmesi senin açından iyi sadece tek sorun istediğin şeyin ender olması onun için de daha çok erkekle tanışıp konuşmalısın illa çıkacaktır dediğim gibi biri ozoman da sorun oluşmayacaktır ama dediğim gibi libido şart evlilikte erkek için değil senin için önemli sonra zehir olmasın evliliğin
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Burada hatalı olan sen değilsin tabii ki de hayatına giren kişilerin önceliği cinsellik olması zaten farklı bir amaçla girmemiştir amacı olduğu için ilk fırsatta da bu ana dile getirmiştir ya genelleme yapmamak lazım ama ciddi düşünmedigi için böyle bir şey yapmaya Hakkı da olduğunu düşünüyor bazı şeylerin zaman istediğini bilmiyorlar karşısındaki kişiye aslında biraz da hafif görmelerinden kaynaklanıyor yani bu benim istediğimi verir düşüncesiyle tamamen aslında bizim suçumuz yani o tür insanlara hayatınıza dahil ettiğimiz için bizim suçumuz tamamen çünkü kafa başka bir yerde çalışmıyor cinselliği her insan sever her insan zevk alır ama her şeyin bir zamanı bir adabı vardır böyle iki kelime konuştuktan sonra benim gibi videom var olmaz yani herkesin var ondan tek onların yok
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar iyi yazmışsınız ki teşekkür ederim. Fazlasıyla katılıyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
44Cevap
+1 yılHer kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılNormalde olması gereken de senin işin gibi olanı olmalı. Seninle birlikte olanlar genelde ya senin yaşındadır ya da tecrübesiz kişilerdir.
Bir ilişkide her şey aşama aşama olmalı ve öyle ilerlemeli. Zamanı gelince cinsellikte olacak elbette.
10 Yorumla Bu buyuk bir sorunsa yasi biraz büyük birini bul bu durumda libido kelimesini hayatindan cikartirsin ve belki de rahatlarsin 😃 nasil cevaplar bekliyorsun ki anlamiyorum genc ve saglikli erkekler cinsel acidan tabii ki istekli olacak bunun tersi zaten anormal olurdu.
00 YorumlaYüksel libido çekim kuvvetin vardır o yüzden pozitif enerji gibi düşün
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde erkekler ilk zamanlar cinsel duygu beslemediklerinden birazda seviyesini korumaktan bu konulara girmiyorlar. Daha sonra seviyeli sohbetim getirdiği şehvet duygusu ön plana çıkıyor ve sonra karşısındaki kişininde istekli olacağını düşünerekten bu konulara giriyorlar.
Kimisi de verecekse versin diğer türlü hiç zaman harcayamam diyorlar.02 Yorumla
Soran+1 yılYa kimisi de evlenmek istiyor garip değil mi bu da? Daha 1. aydayız yeni yüz yüze görüşme planı yapıyoruz falan ve görüşmeden bu konulara giriliyor. Ne gerek var? İnsan evlenecegi insanı önce tanımak ister bunlar ciddiyetsizlik gibi geliyor bana.
Cevap sahibi+1 yılBence de. Evlenmek isteyebilir bekar ise ama bu kadarında şüphe vardır.
Misal benim evlenmem için gerekli minimum şartlar; Kız güzel olacak, ekonomik durumum iyi olacak, kafalar uyuşuyor olacak ondan sonra evliliğin önü açılmış olur.
Bence senin bakış açın yanlış cinselliksiz ilişki bir kere doğaya aykırı aşkların da merkezinde aslında cinsellik vardır kimisi gizli kimisi açık seçik kimisi sonraya saklamalıdır
10 Yorumla
+1 yılHaklısın önce bi Sevgi bağ kurmalı samimi hoş görülü anlayışl olmalı ilk evvela zaten flört sonra sevgili sonra da devam ederse evliliğe varınca zaten cinselliği yaşayacaksınız ne bu acele
Denemek lazım sana uyarsa 🙂00 Yorumla
+1 yılÇek çizgini Sınırını bilsin sen buna müsade etmesen o bunu yapamaz taviz verme
10 Yorumla
+1 yılGüzel kadınların böyle bir laneti var. Haklısın ama hem yanılsama yani bence. Çünkü libidosu yüksek kadınlar aslında çok güzel olmayan orta karar kadınlardan çıkıyor.
00 Yorumla
+1 yılBelki çok güzel çok seksi bir kırsındır o yüzden çekiyorsundur veya konuşmaların tahrik edicidir farkında olmadan insanları tahrik ediyorsundur bilemeyiz ki
00 YorumlaBende sevilmek sevmek istiyorum ama hiç kız arkadaşım olmadı bende anca uzaktan izliyorum işte sevgilim hadi yapalım dese yine yapmam günah çünkü
00 YorumlaErkeklerin libidosu her zaman yüksektir. Bundan kaçamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılKaçmak istemiyorum sadece ilk zamanlarda konuşulması beni soğutuyor
+1 yılEfendi gözüken bir erkek ile flört edersin. O zaman böyle davranmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılEfendi gözüken de aynı çıktı ama gerçekten saygu duydu ama uzaklaştı...
- +1 yıl
Hmm, neden uzaklaştı
Soran+1 yılBilmiyorum...
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Libidosuz erkek bi kızın peşinde neden dolansın şirinlik yapsın filan derdini neden çeksin😹
017 Yorumla
Soran+1 yılYa benim de var ama amacım o doğru birlikteliği yaşamak sevmek sevilmek yeri geldiğinde arzu duymak. Ama hemen arzu duyma aşaması sence de saçma değil mi
Soran+1 yılYa biriyle tanıştım ki bende kolay kolay kimseyi beğenmem hep bir kusur bulurum. Ama o da sadece oynasmak istiyor 😕 bu yüzden isyanlardayim
Soran+1 yılHiç öyle cinsellik konuşmadık izin vermedim yani ama böyle olması baya üzücü. Mecbur muhabbeti kestim..:(
Soran+1 yılÇok haklısın
Soran+1 yılBu aralar modum gerçekten bu biri canımı mi sıkıyor hadi canim hadi modundayim
Soran+1 yılHahah sen istisna olabilir misin? Teşekkür ederim çok tatlısın, tesellin için de.. üzülmüyorum artık sadece hayal kırıklığı yaşıyorum ve bunu sürekli yaşamak canımı sıkmaya başladı
Soran+1 yılHahah biliyorum şaka yapıyorum:)
Soran+1 yılBir müddet erkek görmek istemiyorum 😂
Soran+1 yılPeki😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece sen çekmiyorsun emin ol türk erkekrinin çoğu böyle yani onlar için ilk sirada hep cinsellik vardır
21 Yorumla- +1 yıl
kadın erkek bulustumu cınsellık normal ama
Giyiminin hareketlerini hangi mekanlarda gezgini kontrol et. Sebebi karşıda değil kendinde ara
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benimde libidom çok yüksek ama bunu seni darlamak için kullanmam.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar cinsellik sevmiyor ama erkekler seviyor işte.
00 Yorumla
+1 yılYangın 🔥 yeri hep buralar sayende yok şikayet demiş Simge
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanıyorum yüzyıllardır çözülemeyen bir problem. Cinsellik ve aşırılık...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLibidosu yüksek erkek çekmiyorsundur. O yolun yolcusu gibisindir o yolda olanlar sana yöneliyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim de yüksek ama gerçekten belli etmiyorum. Genelde fiziğimi beğeniyorlar ve sonra saçmalamaya başlıyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişki yaşadıkların arasında birkaç kişiden bahseder misin? Yaşları ve meslekleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😂🤣😅😅 Hacı hacıyı mekkede hoca hocayı tekkede bulurmuş 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsözde içi ylanla dolu reele gelince dil değdi yaladım olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki onların amaçları sevmek değer vermek değil
08 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende mi sorun var neden böylelerini çekiyorum kendime. Hepsi de birbirinden farklı tek ortak noktaları bu işte...
- +1 yıl
Sen cekmiyorsun sadece sen onlara tanımak için şans veriyorsun ve amaçlarını belli ediyorlar
Soran+1 yılAslında haklısın evet
- +1 yıl
Elbet düzgün değerini bilen biri denk gelir aldırış etme
Soran+1 yılNereye kadar ama inanılmaz sıkıldım. Hep deneme yanılma mi yapmam lazım doğru insanı bulmak için
- +1 yıl
ya da o doğru kişi seni bulucak yapicak bişey yok
Soran+1 yılHaklısın... teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ☺️ iyi akşamlar
Libido libidoyu çekiyo demekki
10 YorumlaAseksüel insan mı çekmek istiyodun wq
03 Yorumla
Soran+1 yılYazdığımı iyi oku önce wq
- +1 yıl
tamam soru başlığına baksana 3 IQ hayatına yüksek libidolu erkek çekiyorsan neden sorguluyorsun? aseksüel mi çekmek istiyorsun dedim. Yazdığın saçma sapan detayı okumaya gerek yok soru başlığı tek okuyuşta yeter. Şimdi git yüksek IQ'a sahip olman ve giydiğin ayakkabıyla eşitlemek için biraz beyin egzersizi yap
Soran+1 yılUpuzun ne yazmışsın wq
+1 yılLibidosu düşük erkek var mı ki
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıldemek ki yükselten sensin
00 Yorumla
+1 yılHayatin bize empoze edilen yasamin getirdikleri.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Bataklıkta gezen sineklerden şikayet edemez
00 Yorumla
+1 yılçok mu seks çağırıyorsun acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu libido da moda oldu ya. Azgınim demiyolarda.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılBenim de başıma çok geliyor böyle şeyler 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılG.. ün güzel olabilir
00 Yorumla
+1 yılCinsellik önemli fakat ilk sırada olmamalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hızlandırılmış tur istiyorlar 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu sadece senin başına gelmiyor
21 Yorumla- +1 yıl
erkek kadınla kadın erkekle yakınlasmak ıster ama
Cinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. İnsanlar ne istediğini bilmiyor artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnik olan kardeşin olur senin
02 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam da bazı şeyler hemen açığa vurulmaz. Amac neyse ilk sırada da o konuşuluyor
Cevap sahibi+1 yılBu konuda hak veriyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılLibidosu düşük erkek mi var
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle açıklama yapıyorlar o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Çekicilğin yüksek galiba milleti azdırıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSectigin insanlarda sorun var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef sırtlan çok piyasada..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Erkekler öyle yaklaşır
00 Yorumla
+1 yılÇekme
01 Yorumla
Soran+1 yılTm
Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Belki senden ötürüdür😉
00 Yorumla
+1 yıl😀 Erkek olmak böyle bir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oda senin kaderin
00 Yorumla
+1 yılBunlar hep yokluktan
00 Yorumla