Cinsel Yaşam Cinsel fanteziyi kim yönetmeli? (Sayfa 2) u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 616 Cinsel fanteziyi kim yönetmeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Türk kadını fantezi yönetemez. Kütük gibi yatıp, çalış köle diyen Mısır firavunları gibiler...🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İstemeyerek söylüyorum ama, türk kadınları bu konuda gerçekten beceriksiz.. 3 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Evire çevire erkek yönetmeli 2 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aslında kim baskında o yönetmelı 1 0 Yorumla
komamdobe2 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Bu rol ara ara değişebilir bence 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı. Kimin canı istiyorsa O başlatmalı. 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben 😎 1 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Senaryoyukadin yazar rolu erkek oynar 1 0 Yorumla
Sonegobükücü00 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Fantezi dünyası en genişmolan yönetmeli 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Senaryo yetenegı guzel olan 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Arada kadın yönetmeli ama çoğunluk erkek. 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Duruma , akışa göre iki tarafta yapmali 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Erkek yönetmeli kadın iyi oynamalı. 1 0 Yorumla
Pripiyat Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ağırlık erkekte olmalı bence Hipnoz etmeli 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Erkek yönetmeli tabi. 1 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl En az seven yönetsin dersek kavga çıkmaz belki 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Roller ara ara değişmeli 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Erkekler bu konuda daha başarılı 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Ortak mortak yok ben yönetirim mutlu da ederim 1 0 Yorumla
pinardemir23 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bence her ikisi de yönetebilir durumdan duruma değişiyor 3 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kocam yönetirse daha çok yükselirim 1 3 Yorumla Kucukahmet +1 yıl Kocan işi bilmiyormuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocam yok hala Yorumla Kucukahmet +1 yıl Sende kocasız yap Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kadın , erkekte yönlendirmeli 1 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Daha cok seven yonetmeli 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O anda isteği fazla olan yönetmeli 1 0 Yorumla
Dlooy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Kadın yönetmeli 3 1 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Neden kadın? Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Akışına bırakılmalı 1 1 Yorumla pieroveros +1 yıl @ecemsiz akmazsa Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kadinlar 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadın yönetmeli çünkü mekanın sahibi o :) 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kadın 1 0 Yorumla
Anofel_anofel Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkek yönetmeli 6 1 Yorumla Kadirk34 +1 yıl Karşılıklı oluşu harika olur Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. erkooo 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Türk kadını fantezi yönetemez. Kütük gibi yatıp, çalış köle diyen Mısır firavunları gibiler...🤣🤣
İstemeyerek söylüyorum ama, türk kadınları bu konuda gerçekten beceriksiz..
Ben bilmem beyim bilir
Evire çevire erkek yönetmeli
Aslında kim baskında o yönetmelı
Bu rol ara ara değişebilir bence
Kimin canı istiyorsa O başlatmalı.
Ben 😎
Senaryoyukadin yazar rolu erkek oynar
Fantezi dünyası en genişmolan yönetmeli
Senaryo yetenegı guzel olan
Arada kadın yönetmeli ama çoğunluk erkek.
Erkek tabiki dogasında var
Duruma , akışa göre iki tarafta yapmali
Erkek yönetmeli kadın iyi oynamalı.
Ağırlık erkekte olmalı bence
Hipnoz etmeli
Erkek yönetmeli tabi.
En az seven yönetsin dersek kavga çıkmaz belki
Roller ara ara değişmeli
Ortak karar ile ikisi 😄
Erkekler bu konuda daha başarılı
Sırayla bence erkek kadın sırasıyla.
Ortak mortak yok ben yönetirim mutlu da ederim
Bence her ikisi de yönetebilir durumdan duruma değişiyor
Malum siyasi parti yönetmeli 😂
Kocam yönetirse daha çok yükselirim
Kocan işi bilmiyormuş
Kocam yok hala
Sende kocasız yap
Kadın tabiki. Renklendiriyor hiç şüphesiz ❤
Tecrübeli olan
ya da o an istekli olan
Kadın , erkekte yönlendirmeli
Erkek
Daha cok seven yonetmeli
O anda isteği fazla olan yönetmeli
Kadın yönetmeli
Neden kadın?
Erkek yönetmeli
Kadinda hos oluyo
Ben yönetirim
Akışına bırakılmalı
@ecemsiz akmazsa
Kadın bence
Fark eder mi
Karışık
Tâbii erkek
İki tarafta yönetebilir
KS halkı yonetmeli 😂😂
Kadın hükmetmeli
Erkek
Kim hazirladiysa o
Tabiki erkek 😉
Kim baskinsa o yonetir
Kadinlar
Ortak olmalı
Ortaklaşa he he
Kadın yönetmeli çünkü mekanın sahibi o :)
Kadın yönlendirir, erkek yönetir bence
ben ben ben, ben tabii ki 🤣🤣
Erko yönetir! Net Yani…
Kadın
Erkek yönetmeli
Karşılıklı oluşu harika olur
Bence kadin
erkooo
kemal kilicdaroglu