Ortak hareket edilebilinir fakat ağırlık bir tafta olmalı diye düşünüyorum. Ağırlığın kadında olması, kadının buyurgan olması bana biraz komik geliyor : )
Benim cinsel fantezilerim yok yani normal cinsellikten yanayım her zaman ama kadının baskın olmasını isterdim kontrolü partnerime bırakırdım her zaman için :D ama bu kişiden kişiye değişr her zaman Cinsel fanteziler, kişisel tercihler ve özgür iradeye dayanan özel deneyimlerdir. Cinsel fantezi, kişilerin kendi özel yaşamlarında keşfettikleri ve paylaştıkları bir alandır. Dolayısıyla, cinsel fantezilerin yönetimi tamamen bireylere ve onların ortak rızasına bağlıdır. Cinsel fanteziler, yetişkinler arasındaki özel ilişkilerde ve samimi bir ortamda paylaşılan bir konudur. Bu tür fantezileri paylaşan kişiler arasında karşılıklı rıza, açık iletişim ve anlayış önemlidir. Cinsel fantezilerin yönetimi, taraflar arasında sağlıklı ve güvene dayalı bir ilişkinin varlığına bağlıdır. Ancak cinsel fantezilerin uygulanmasıyla ilgili bazı durumlar, yasalara veya etik kurallara aykırı olabilir. Bu durumlar arasında rızaya dayalı olmayan eylemler, şiddet içeren fanteziler veya bir başkasının rızasını ihlal eden davranışlar bulunabilir. Bu tür durumlar yasalara veya etik kurallara aykırı olduğundan kabul edilemez ve yönetilmeleri gerekmektedir.
Benim için cinsel ilişkide kadının yönetmesi daha güzeldir özellikle bir kadının istekli olduğunu görmek ve beni arzuladığını hissetmek kadar güzel bir duygu yoktur benim için, genelde toplumda hep erkekler ön planda olduğu için cinsellikte böyle istekli bir kadın gördüğüm zaman ve özellikle de benimle bir şeyler yaşamak isteyen kadını gördüğüm zaman fazlasıyla mutlu olmaktayım, ama tabii ki birbirimizin istek ve duygularını karşılıklı saygı duyarak bu durumu yapmalıyız iğrenç istekler olmadığı müddetçe benim için en güzel duygudan bir tanesidir
Neden üçüncü bir seçenek yok sayın soran? 😀 Belki detaydaki ilk cümle ile aynı fikrideyiz, ne olacak şimdi?
-meli -malı olmamalı, kim yönetmek istiyorsa, yönetebiliyorsa ya da karşı taraf yönetmesine izin veriyorsa o şekilde yaşanması çok daha keyifli olur.
Evrimsel olarak erkek gerekirse güç kullanarak bunu yaptığı için kadının kodlarında bu var evet o yüzden de ağırlık konusunda da aynı fikirdeyim ama erkek olarak seçemem.
Belki erkek başlangıçta değil ama sonradan buyurganlığı almak isteyecek ve alacak, o zaman kim yönetmiş olur? 🙃
Laf aramızda kalsın insan beyni düşünmediği bir şeyi yazamıyor 😂 "Bir erkeği yatağa bağlanmış halde kadının domine ettiğini düşünemiyorum." lotus-patra 🙊🙈
Sen bilmezsin o zamanlari klavye zurna gibi chat slaonlari vardi mesenggerden once icq bile yoktu, o zamanlar bende admindim o serverlerde basbakan gibi yetkilerim vardi :D ama sana iyi oldu denk geldim, illa şikayetim olacaktir :D
Hayır sizi cevapsız bırakmak istemedim burada. Ve diğer üyeler için de aynı şey geçerli yardıma ihtiyac duyduklarında bana ulaşabilirler. Bu yüzden belirtmek istedim.
Merhaba , kadında hormon ve duygu etkileşiminde hassaiyet daha fazla olduğu için , tam odaklanma ile devam etmesi gerekir. Bu sebeple fanteziyi yöneten ki, burada çok önemli bir detay var. Erkek gerçekten fantezi nedir nelerdir nasıl olur , detaylarindaki heyecan verici unsurlar nelerdir bunları gerçekten biliyorsa ve kendini ve kadınını gerçekten zevkin yanında heyecan ve tutku serüveninde yolculuğa çıkarmayı biliyorsa ve sevisme devam ederken kadındaki azgınlığı ve isteği beyninde şimşekler çaktırarak artırabiliyorsa eğer erkek yonetmeli ve kadın istediği kısımlarda katılım sağlamalı ve böylece fantezide zirveye giden yol daha etkili hâle gelebilsen.
Her iki taraf da haz alacak şekilde olmalı. Kimsenin içinde bir şey kalmasın. Ama erkekler daha baştan çıkarıcı ve sert, bu yüzden onlar bir adım daha yönetici olmalı. 🙈😂😍
Fikir olarak beraber fantezi kurabilirler fakat uygulamada ben her zaman baskın tarafın erkek olmasını isterim. Kadın ipleri zaman zaman eline alabilir fakat yine de bu, erkeğin insiyatifine bağlıdır sadece ipleri eline aldığını zanneder🫢 O yüzden erkeğin rolü çok daha fazla
Kadın yönetiyorsa geçmişte çok yaşanmışlığı vardır erkek yönetiyorsa playboydur kadını metalaştırır. Cinsellik de dahil ideali bir ilişkide her şey ortaklaşa ve karşılıklı olmalıdır ama ülkemde iğrenç dogmalar var o nedenle ne cinsellik yaşarım ne de yalnızlıktan şaşarım.
Fantezi var fantezi var. Pozisyona kıyafetlere yapılan fantezinin türüne göre değişir kontrol eden kisi de. Elim ayağım bagliyken benden çok da kontrol yönetim beklenmez mesela 😄
Cinsel fanteziyi kadın birde erkek yönetsin. Bir bakın bakalım kim daha iyi performans sağlıyor. Kadın cinsel hayalini fantezi olarak kullanırsa, partnerini lokomotif yapar. Bu iş kadının hayal dünyasından geçer.
Genelde hep ben başlatan olurum yavaştan hızlıya sert den yavaşa farklı pozisyonlar ve ortamlar da deneyerek kadının uyumu ve isteği de önemli bu konuda.
Kesinlikle ve sonuna kadar haklısın ve neden diyorum yaa , neden bir taraf tamamen açıkken karşı taraf fantezilere kapalı oluyor 😔😔. Senin gibi biri olması ne denli muhteşem olurdu
Kuvvetle muhtemel haklısın , ama fantezinin vereceği renkliligi , keyfi , heyecanı ve zevki sadece düşünmesi bile adım atmaya yetecek bir durum değil mi sencede, ve gariptir ki bu düşünülmuyor ya da kabul görmüyor
Bende aynı durumdayım biraz fazla genisim ya da o darda olduğu için ben kendimi genis miyim diye düşünmeye başlamış olabilirim 😊. Ne gibi fanteziler dusunuyor istiyorsun? Seni sıkmayacaksa tabiki bu sorum.
Bencede diycem ma herkes aynı değil pozisyon olsun oral olsun karşılıklı anlaşılıp gerisini erkeğin devr alması gerek ama kadında üstüne düşeni yapmali
Bence insanın fantezisine göre değişir, bazıları kadının baskın olmasını istiyor bazıları tam tersini Ya da fanteziden fanteziye değişebilir Ama bana erkeğin yönetmesi daha iyiymiş gibi geliyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Haydar Dümen diyecektim ama öldü, ,😄😄
Erkek kadının yönetmek istemesini de yönetebilmeli. Kolay mı öyle erkek olmak.