Erkeklerin geneli böyle istedikleri şeye ulaşana kadar köpek olurlar ulaşınca sıkılıp bırakırlar yani her şeyi ağırdan al ilişki konularına girme çok aşırı yaklaşma bunlara dikkat et zaten kişi hal ve hareketlerinden anlar
02 Yorumla
Soran+1 yılYani yıllar boyunca verme diyorsun?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnce ilişkinin adını koymalısin hayatina birine alinca zaman gecir tani onu sana karşı ilgisi yaklasimi saygısı sevgisini gor olc bic tart ciddi bir iliskiye evriliyorsa ben bununla omur geçirebilirim dersen yaşamaya baslayabilirsin tabiki once güvenmen lazim bende senin gibi düşünüyorum da hijjen lazim sirf cinsellik icin birisiyle olunmaz hastamidir nedir bilemez insan guven sadakat ve saygı maalesef zor bulunuyor bu dönemde sözüm meclisten dışarı kullanmaya calisiyor bazi kadınlar tabiki bazi erkeklerde onlar bence aciz mahluklar
018 Yorumla
Soran+1 yılBen direk cinsellik konusuna giriyorum. Arzularımı belli ediyorum. Sence yanlış mı yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılCok yanlis yapıyorsun belki sen bunu acik olmak durust olmak pahasına yapiyorsun fakat malum erkekler bu durumu kendileri için çok afedersin kolay lokma olarak gorebilirler daha basit ucuz davranip hissettirebirler kendini sana zamana birak aceleci olma sakın ol sakin davran once karsindaki insani çözümle bak sana bir adım. atiyor seni onemsiyor mu ilgileniyor mu hayatina seçimlerine kararlarına saygı duyuyor mu ortak noktada bulusabiliyor musunuz hayatta ayni yone gidebiliyor musunuz cinsellik zaten yeri zamanı gelince yavas yavas yaşanır
Soran+1 yılBu sitede de çok kişiyle konuştum sexting yaptım ama sonucunda hep hayal kırıklığı yaşadım sadık olmadılar değer vermediler hep kullanıldım nude falan istediler normalde değer veren olmadı mesela seksi bir fotoğrafımı koysam 300 kişi atar fotoğraf koymasam takılmasam halimi hatrımı soran olmaz. Kimse mesaj atmaz. Zaten attıkları mesajlar da cinsellikten öteye geçmez. Reelde de böyle beni seven bana değer veren insan hiç olmadı halbuki güzel de bir kızdım neden böyle oldu? Çok üzülüyorum gençliğim gitmiş solmuş gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yıl
Bu senin suçun değil ki bu onların karaktersizligi neden hatayı kendinde arıyorsun neden degmeyecek insanlar için kendini üzüyorsun ki onlar hayatina mutlu mesut devam ediyor sen neden üzülesin ki ben sahsen burdan kimseyle o şekilde bir iletişime geçmedim konustuklarin arasında kesinlikle ben yokum eminim buna halini hatırını sormayan bunu bir fotoya indirgeyen insanlar zaten seni mutlu edemez ki onlar bencil kendini düşünen insanlar uzak durman gereken insan tipleri onlar kendince senden çıkarları olduğunu düşünüyorlar yapmacık davranıyorlar bunu sezdigin an uzaklasmalisin hem kullanilmak cok çirkin bir kelime lutfen oyle dusunme oyle düşünürsen kendini daha çok uzersin yaşanması gerekiyormuş yaşanmış de ve seçici ol lutfen daha sağlam adımlar at acik konuşmak gerekirse gercekten sohbet etmek isterdim senin gibi samimi dürüst acik sozlu birisiyle
Cevap sahibi+1 yılYanlis mi düşünüyorum
Soran+1 yılÜzgünüm böyle bir konu içinde kimseyle özele geçmek istemem
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir konu için değil zaten boyle bir konu için olsaydi uzun uzun anlatmazdim sana ben dosthane düşündüm fikir alışverişi gibi çünkü benimde senin fikirlerine ihtiyacım olur bir hanım gözüyle sende samimi birisine benziyorsun cikar gozetmezsin gibi geldi bana
Soran+1 yılHaklı olabilirsiniz ama özele geçmek istemiyorum 😑
Cevap sahibi+1 yılYaşınız kaç kabalık olmazsa
Cevap sahibi+1 yılSanırım sorundan dolayı geçmek istemiyorsun fakat ozelde zaten sohbet halindesin bunu kendin diyorsun o yönde bir sohbette bulunmayacagim icin sohbetimi sevmedin galiba:)
Soran+1 yılNeden laf sokuşturuyorsun ki şimdi de 😂
Soran+1 yıl28 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılYok ya ne laf sokmasi yanlis anlasildiysam ozur dilerim kusura bakma sen dedin diye dedim yanlis ifade ettim galiba sormadın da soyleyeyim 34 bende:)
Soran+1 yılEvli misin bekar mı
Soran+1 yılSorun değil
Cevap sahibi+1 yılBekarim tabiki evli olsaydim burada isim olmazdı sadakat onemli benim için
Soran+1 yılSen bakir misin
Cevap sahibi+1 yılHayir oyle bir takıntım da olmadi olamaz sadakat bakir veya bakirelikten cok daha önemli bence
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZaten ciddi bir ilişki bulsaydın, otomatikman seks te yapabilirsin.
Ama sadece seks yapmak istersen güvenli birini bulman kolay olur, evlilik zor biraz gibi.04 Yorumla
Soran+1 yılNeden evlilik zor gibi dedin? Bakire olmadığım için mi?
Cevap sahibi+1 yılSeks için evlenilmez demek istedim. Bakirelik çokta önemli değil, o sana ait bir şey.
Soran+1 yılSeks için evlendiğim yok ne istediğimi anlayamıyorsunuz. Evlenmem şart bile değil basit kadın muamelesi yapıldığı için o şartı koyuyorum
Cevap sahibi+1 yılBasit bir kadın olamazki, herkes istediğini yapmakta serbest, sen seks istersen yapabilirsin, yok evlenince yaparım dersen o zaman yaparsın şu anki yönetim ve duruma göre hiç kimse senin ihtiyaç veya düşüncelerine karışamaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi kimseyi bingünlük de olsa yıllarca yanyana da olsan tanıyamassın ama sana şunu diim seninle her alanda her şey de zevk alan biri sonuna kadar gider
09 Yorumla
Soran+1 yılHer alanda zevk almalı değil mi? Genelde sadece seks konusunda tat alıyor gibiler
- +1 yıl
Mesela seni izlerken mutlu olmalı örneğin senin bardağından sen çay icerken o batdaktan çayınicmeli senle seni yaşamalı
Soran+1 yılAma bunun için bir sevgi beslemesi lazım öyle değil mi
- +1 yıl
Şimdi seni tanımıyorum biraz sert gibisin sanki agresif bi yapınmı var acaba
- +1 yıl
Eğer sadece orgzm yaşayana kadar birliktelik oluyorsa boş bence
Soran+1 yılSert olma nedenim belli insanların ucuzluğu ve ikiyüzlülüğü karşısında kendimi korumak için sertleşiyorum evet 😂😂😂🤣 sertleşip sonra da siikiyorum
- +1 yıl
Nasıl oluyo o 😂😄
Soran+1 yılKafa siikiyorum
- +1 yıl
Ahhhaa yiğidim seni tanımak onure eder insanı 😄😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen evlilik için düzgün birini bul ilişki olayı zaten gelecek sen önce düzgün birisini bul ilişki en son iş
04 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün birini bulmak zor maalesef. Hep kötü insanlar denk geliyor
Soran+1 yılBuradaki insanların çoğu bile kötü.
Soran+1 yılHep kötülük gördüm bu yüzden kimseye güvenmiyorum
- +1 yıl
Buraya güvenirsen zaten baştan hata yaparsın buradaki insanların çoğu sahte hesaplarla buradalar çoğu sahtekar zaten sen çevrenden veya kendin düzgün birini bulacaksın yoksa buralarda çok zor yanı
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Önce tanışıp tercihlerini belirt gerekirse bir kaç kere sexting yap cinselliktede uyum varsa bir adım sonrasına devam edilir
00 YorumlaKaliteli bir kişiyle yaşayacaksın. Kendine ait hiç bilgiyi paylaşmak kaydıyla. Daha çok şey var söylenecek
00 Yorumla
+1 yılEvliliğe yönelik ciddi bir ilişkiyi seks yapabileceğim diye ararsan zor ama arkadaşım
04 Yorumla
Soran+1 yılAma seks de istiyorum hem sevsin hem de siiiksin istiyorum. İnsanlar çok ikiyüzlü. Seks yapınca oroospu gibi görüyorlar
- +1 yıl
Sevgili olmaya bak. Sonra seks oluyor. Sevgililerimle yattım hiç biri de o değildi.
Soran+1 yılCiddiyet oluyor muydu
- +1 yıl
Eee heralde
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnun için öncelikle duygusal bağ kurman ve güven ortamının olması gerekir kardeşim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar süre geçmesi lazım
- +1 yıl
Ortalama 3 6 ay sürebilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim çok haklısın kadınlar olarak sorunumuz gerçekten bu.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle evlilik düşünsen her iki isteğinede ulaşmış olursun 😄
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl dayanacağım
Soran+1 yılEvliliğe kadar
- +1 yıl
mastürbasyon ile başka bir yöntemi yok ve kendinde diyorsun f b istemiyorum diye o yüzden ciddi ve evlilik isteyen erkeklere yönel
+1 yılSen sen ol sapla samanı ayır. Herkesi aynı kefeye koyma.
00 Yorumlainsanlarla tanış yani niyetlerini anlamaya çalış kendi niyetini belli et
00 Yorumla
+1 yılS3n seni her konuda tamamlayan doyuran tatmin eden birini istiyorsun hem öğretecek seni yetiştirecek birini istiyorsun anladığım peki sen bunlara hazirmisn karşılık verebilirmisin?
04 Yorumla
Soran+1 yılYetiştirmek ne alaka ya? Çocuk muyum ben? Ayrıca burdan birini istemiyorum
- +1 yıl
Yetiştirmek dediğim egiicek ogreticek sana seks sırasında sadece yatıp bacaklarını açıp beklemiycksin sanırım
Soran+1 yılYeterince iyi olduğumu düşünüyorum
- +1 yıl
Peki sen kendince biliyorsun karşımdaki erkek daha farklı şeyler biliyordur ilişkide yasak sınır olur mu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapismicak surekli arayip durmicak bela olmicak sadece belirli zamanlarda yatmak icin buluscak biri olsa bende bakardim ama oylesini bulmak zor. ayrica burada zaten bulunmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek daha bela oluyor
Cevap sahibi+1 yılinan kadinda az kalmaz.. kadinlarla ugrasilmaz
Soran+1 yılErkeğin belası tam bela. Yaşadım oradan biliyorum insan yattığına seks yaptığına bile pişman oluyor.
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum benzer seyler oldu. ben ulasilmaz hatunlari severim ama ulasincada kolayca ayrilamadim
+1 yılBunu bende cok istiyorum ama burdan kimseye acilinilmaz galiba
03 Yorumla
Soran+1 yılBuradan olmaz zaten
- +1 yıl
Ciddi bir ortamda olsak beni gayet iyi anlardınız
- +1 yıl
Ben size bunca sapık ve saplantılı insan içinden kendimi ifade edemem
Gizli Üye(36-45)+1 yıltanışma şekline bağlı? iş çevresinden mi oluyor sosyal yerden mi
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu sorarak olmadığı kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılBuradan aramıyorum
- +1 yıl
Demiştim sana :(
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTanışmak isterim
03 Yorumla- +1 yıl
Gereksiz insanları neden umursuyorsun ki?
Soran+1 yılSana ne bundan?
- +1 yıl
Kabahat bende yazdığım için :)
Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Tamam bunu aynen ona söyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç seks yaptın mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet neden soruyorsun?
- +1 yıl
İstediğin türde bir şey bulman zor bence.
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Karışık bir konu bu bence.
Gizli Üye(36-45)+1 yılarzularinii belli edebilen birimisin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılistekli arzulu bir kadin kesfedilmeyi bekliyor. sanirim. yasin kac
Soran+1 yılBuradan birini istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılsen ve sorun burada, tweet atsaydin keske
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana bir şans verebilirmisin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🌺🌹💐🌷
Soran+1 yılBuradan aransam şu soruyu sormazdım çünkü amaç belli oluyor
Cevap sahibi+1 yılCiddi ilişki istiyorum lütfen
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtrafındaki düzgün erkekler arasından seçim yap
00 Yorumla
+1 yılgenelde öyle yapmamaları gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu niyetle yola çıkarsan zooor
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi de her türlü seks olur
- +1 yıl
Tabiki doğrusun çıkıyor
- +1 yıl
Düzgün bir ilişki kur sonra zaten seks olur
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşalım mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire misin
06 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim niye soruyosun
Cevap sahibi+1 yılAnladım.
Soran+1 yılBir halt anlamadın
Cevap sahibi+1 yılBakire değilsin hem sevilmek hemde seks yapmak istiyorsun. Kullanılmak istemiyorsun.
Soran+1 yılEe yani? Bakire değilsin bu yüzden kullanılmaya mahkumsun mu diyosun
Cevap sahibi+1 yılEstafullah. Öyle bir izlenim verdim ise özür dilerim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok yaptım hiç birinede kötü davranmadim😉😘👍
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyeni sağılmış sütlerin tadına varıyorum
göğüslerinin arasındaki o esmer çukurdan akıyor kanım
kimsenin girmediği ıssız ormanına dalıyorum senin, sana yazdım bak seks şiiri
Soran+1 yılİğrenç
Cevap sahibi+1 yılKötü davranmadim
Cevap sahibi+1 yılDedim
Soran+1 yılŞiir iğrenç
Cevap sahibi+1 yılÖzele gel ozaman gör 😘
Cevap sahibi+1 yıl😂🥰👍
Kriterin neler