Hem çok merak ediyorum ama asla yapamayacağımı düşünüyorum. En ufak temastan bile nefret ediyorum. Zaten hiç sevgilim olmadı. Kız arkadaşlarımın koluma girmesi bile beni aşırı rahatsız ediyor. Kaldı ki cinsel ilişkiye girmek hiç bana göre değil. Benim gibi olan var mı ya da atlatan? Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bana temas edilmesinden hoşlanmam ama temas etmeye çok bayılırım temas bağımlısıyım böyle bi çelişki içerisindeyim benim durumum ne oluyor xd
Kişiden kişiye değişiyordur belki seninki
Bu durumun sebebi ne önce o öğrenilmeli sevgilin yok diye bir sinir trip takıntı depresif bir pikoloji yapışına mı girdin o yüzden mi başta o ögrenilmeli
Evlenme o zaman bebeğim böyle olmaz ki ikiniz de mutsuz olursunuz
İkiniz diye kelime kullanmak için önce biri olması gerek 🤣
İşte ilerdeki eşin için dedim:d
Şefkat duygusunu yaşadın mı hiç
Maalesef yaşamadım ama bence çok ihtiyacım var. Şu yaşıma geldim karşıma çıkmadı öyle biri. Aslında beklemiyorum ama bazen düşündüğüm oluyor. İlk sevgili olduğum kişiyle olmak isterim. Aile baskısı da etkili tabii. Böyle yetiştirdiler 🤷🏻♀️
Şefkat duygusunun içsel beklentisinin dışa güvensizlik korku vede birazda suçluluk psikolojisi yan etkisiyle bu düşüncelere sahipsin... şefkat sevgi merhamet sabır ve ilgi senin kapılarını açacak anahtarlardir...
Yemin ederim tam beni anlattın
Çözümün basit lakin bulunması zor biraz...
Aslına bakarsan iç dünyanda kendinden bile gizledigin yuzlesmekten korktuğun bazı örtülmüş gerçekler var...
Benim de suçum olabilir bir noktada. Erkeklere karşı kendime korumacı davranıyorum korku ve güvensizlikten dolayı sert çıkışıyorum. Yelkenleri suya indirirsem gece rahat uyuyamamaktan ve aileme ihanet etmiş gibi hissetmekten korkuyorum.
İnan beni tanımayan anlattıklarıma inanmıyor fakat tanıyınca çok garipsiyorlar. Onlar garipseyince ben kendimi kötü hissediyorum.
Herseyin bir zamani ve yeri var, lakin esas mesele bunu aleminde büyütüp çözülmeyecek sorun haline getirmen. Sende farklı noktalarda da sıkıntı var, hissettiğim için söylüyorum. Dinlemek istersen yazabilirsin
İnsanları takarsan arpa boyu yol gidemezsin öncelikle bunu anlaman lazım
Hayır insanları umursamıyorum kendimi kötü hissetmek istemiyorum sadece
Kötü hissediyorsan umursuyorsun demektir aslında
mastürbasyon dan zevk alıyor musun. Canın istiyor mu
Hic normal değilsin. Garip.
Benimle evlenirsen sıkıntı olmaz
Bu korkunu giderebilirim
Gel
hiç libidon falan yükselmedi mi senin?
Direk 2. Geceyle baslasak
Yardıma ihtiyacın var
Psikolojik destek mi